Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar nerelerdesiniz bakim
kacamak yapmiyorsunuz degil mi :82:

bazen listeleri okudugumda bolca sundan bolca bundan yedim deniliyor
kalori dusuk olsa bile fazla fazla yediginizde rakam artiyor
kendinize olcu belirleyin arkadaslar orn. 1 cay bardagi 1 kasik 1 catal vs. seklinde

rana, valla ne güzel yaw, aferin kızına. benimki sallanmadan kesinlikle uyumaz...
safi senin çocukları da tebrik ediyorum...
rana ve juli iyi gidiyosunuz. özellikle ranayı gıptayla takip ediyorum... bizden çok daha fazla kilon vardı ama bizden önce ineceksin istediğin kiloya, resmindeki gibi motorsiklet hızıyla. bense kağnı...

ay ben anlamadım seferab su an 63 falanım..kaç kl almam lazım
sefarab mı dedin...:37:... rana anlatmış tastamam doğru..
bende 2140 kl cikti kizlar...normal bir bayanin yemesi zaten 2000 kalori degilmi? yoksa benmi yanlis hesapladim :))))))))) hahha

bu hesap duğru canım..........

bu gün ne yedim....
KAHVALTI
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
eti form - kepekli bisküvi 0.75 paket 126 cal.
beyaz peynir (yağlı) 70 gr. 192 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
zeytin (siyah) 40 gr. 80 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
haşlanmış nohut 100 gr. 107 cal.
tavuk suyuna şehriye çorbası 0.5 por. 100 cal.
yoğurt (yağlı) 100 gr. 95 cal.
2. ARA ÖĞÜN
ekmek - tam tahıllı 1 dilim 120 cal.
beyaz peynir (yağlı) 30 gr. 82 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
süt (yarım yağlı) - inek 1 bard. 94 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
superfresh sebze mix kış sebzeleri 250 gr. 57 cal.
sıvı yağ 15 gr. 69 cal.
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
uno çok tahıllı ekmek 1 dilim 72 cal.
TOPLAM 1600 CAL....[/B]

bu arada spora da gittim 70 dk.......... zalimi nin yüzünü kara çıkarmıcam inş...........:79::79:

günaydın herkese
saficim maşallah bebişlerine canım..oğlan kaç yasında senin.. benim kıı<mda 10 aylık...cok tatlı oluyorlar rabbim hepsini kötülüklerden korusun..

ceyce tasınıyormus zalimi..tekrar gelecek..

oğluşum 5 yaşında kızım 5 aylık

bu arada spora da gittim 70 dk.......... zalimi nin yüzünü kara çıkarmıcam inş...........:79::79:

ben hala diyete başlamadım sevdiklerimden ayrılma sürecindeydim ablamın kızı var burayı önerenin kardeşi onla doktora gittik ameliyat olacak değişik bişey burnundan bende diyetisyene yarın veya öbür gün gitcem anca randevuyu yarın sabaha alabildim uyanamamışım diyetisyende ilk 12 kişiye bakıyormuş günde yetişebilirsem artık olmazsa cumaya kesin başlıyorum şimdi tahin pekmez yedim :2:

zalimi derken:44:

selam arkadaşlar sizlere çok mahçubum :(
bizim şef aralıkta askere gidecek onun için bütün işleri be yapıyorum öğrenmek adına iş yerinde açamıyorum neti artık.evdede bebek felan geçiyor zaman hemde hızlı bir şekilde.bugun mesai kaldım biraz müsait olunca yazdım işte.bu arada ben cuma sabahı bildirim yaptım ama gönderemedimmi bilmiyorum veyada görmedinizmi. :(

hulya cuma gunu bildirim yapmamissin
yine sen firsat buldukca yaz
yalniz cuma gunlerini ihmal etme oldu mu canim
hadi yorma cok kendini
bebiside op annesi :emir_bebek:

hayırdır canım çizelge 67 yi gösteriyor...öylemi sanıyosun yoksa kendiniiii :60:

hem akrep bacim
gizlenmeden gel bidenem
iki muhabbetini alalim
sabahki huplettigin kek hakkinda konusalim mesela :76:

hulya cuma gunu bildirim yapmamissin
yine sen firsat buldukca yaz
yalniz cuma gunlerini ihmal etme oldu mu canim
hadi yorma cok kendini
bebiside op annesi :emir_bebek:

tamam canı yazıcam.
bu arada zalimi sen adanalımısın bende adanalıyım canım.
memur olunca görev itibariyle başka şehirde yaşıyorum ama allah izin verirse bayramda adanadayım inşallh.
hangi mahalldesin.adanadamı yaşıyorsun.

hahaha sevindim şimdi 18 aya kadar emir emdi kendi bıraktı kaynanam 10.ayda bıraktır demeye başlamıştı emen çocuğu çekip öpüp kokluyordu torunum diye ama anlaştık şimdi bakalım ada istediği kadar emecek kararından caymazsa

Ben bugun sacmaladim kizlar. Cok terslik oldu is yerinde ogle yemegi yiyemedim sonra da aksam yemeginde hamburger yedim ustune de tatli. biri beni durdursun.

Back
X