Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya bu arada kardeşim babama terslendi oda hepimize küstü biliyonuz konuşulmaz onunla off canım sıkkın kafamı duvara öyle bir vurdumki kaldırırken başım ağrıyor ama çok ağladım sinirimden ondan da olabilir

Zalimi.....MASALLLAH...takdir ediyorum seni..28 kilo vermisin....bayagi görüntü olarakta degismisindir..nasil basardin bunu:53:

Son düzenleme:
selam diyete bozmzyan yani kısmen bozmayan biride benim sadece 1 tane tatlı ve dün mercimekli köfteyle börek yemiştim tek kaçamaklarım 9 günde bu kadar

naydın kızlar... 1.5 kilo fazla çıktım.. inş. haftasonuna atıcam hepsini... en fazla dün yedim onun şişkinliği birazda... yola devam.....

Selam kizlar.Kac gündür kimse bakmadi buraya.Ben kilo verenlerdenim.Aslinda bozmaya bayaa sebebim vardi ama bozmadim.Yedim herseyden ama cok az.Herseyin yarisini ceyregini yedim.Veeeeee en önemlisi 6 dan sonra hic birsey yemedim.Bugün dayanamadim tartildim.1 kilo 600 gram vermisim.Insallah cumaya kadar 2 kiloyu tamamlarim.

Selam kizlar.Kac gündür kimse bakmadi buraya.Ben kilo verenlerdenim.Aslinda bozmaya bayaa sebebim vardi ama bozmadim.Yedim herseyden ama cok az.Herseyin yarisini ceyregini yedim.Veeeeee en önemlisi 6 dan sonra hic birsey yemedim.Bugün dayanamadim tartildim.1 kilo 600 gram vermisim.Insallah cumaya kadar 2 kiloyu tamamlarim.
tebrikler......canım.....

başladı başladı merak etmeyin eminim herkees başlamıştır da iş ev temizliği derken toparlanıp uğrayamamışlardır

Back
X