Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkese selam...
kk nın bu hali yüzünden hiç giresim gelmiyor vallaaaa...:50:

sabah 1 dilim ekmek az peynir 3 zeytin ceyrek pors.1 dilim suucuklu yumurta yidim..

Günaydin kizlar.Gercekten canlansin burasi yaaa.Herkes yaptigi seyleri yazsin.Önerilerde bulunalim birbirimize.Neyi yaparsak daha cok kilo veririz,neyi yaparsak iyi degil gibilerinden.Mesela ben spordan cok hoslanmadigim icin(yapiyorumda iskenceyle:))karisik cd im var.Onu koyuyorum bir saat aynanin önünde oynuyorum.Kendimi bir dügünde gibi hissediyorum.Gecen hafta süperdi.cuma kina gecesi pazarda kadinlar matinesi,Rafet El Roman ve Yusuf Güney'in konseri derken süper dans ettim saatlerce.Cumaya bakalim ne cikacak.
Dün arkadasim ve komsumla anlastik,bundan sonra her hafta sonu bir araya gelip müzik koyup oynuycaz.Üc kisiyle hem cok da zevkli oluyor.

Dün yediklerimi yazayim
sabah:1 dilim siyah ekmek,1 dilim peynir,1 dilim salam,krem peynir ve recel
Öglen:2 pirzola,4 kasik pilav,bol salata ve havuc turp salatasi
Aksam:1 activia yogurt

Spor olarak da öglen komsumla bir saat oynadik.Ben hizimi alamadim aksam da tek basima 1 saat oynadim

Son düzenleme:
Günaydin kizlar.Gercekten canlansin burasi yaaa.Herkes yaptigi seyleri yazsin.Önerilerde bulunalim birbirimize.Neyi yaparsak daha cok kilo veririz,neyi yaparsak iyi degil gibilerinden.Mesela ben spordan cok hoslanmadigim icin(yapiyorumda iskenceyle:))karisik cd im var.Onu koyuyorum bir saat aynanin önünde oynuyorum.Kendimi bir dügünde gibi hissediyorum.Gecen hafta süperdi.cuma kina gecesi pazarda kadinlar matinesi,Rafet El Roman ve Yusuf Güney'in konseri derken süper dans ettim saatlerce.Cumaya bakalim ne cikacak.
Dün arkadasim ve komsumla anlastik,bundan sonra her hafta sonu bir araya gelip müzik koyup oynuycaz.Üc kisiyle hem cok da zevkli oluyor.

Dün yediklerimi yazayim
sabah:1 dilim siyah ekmek,1 dilim peynir,1 dilim salam,krem peynir ve recel
Öglen:2 pirzola,4 kasik pilav,bol salata ve havuc turp salatasi
Aksam:1 activia yogurt

Spor olarak da öglen komsumla bir saat oynadik.Ben hizimi alamadim aksam da tek basima 1 saat oynadim

oohh.. yandan aferin kız devam...
ben ne yedim...
Beyaz Peynir 20 50.00
Makarna (haşlanmış) 100 138.00
Kavurma 15 100.50
Yumurta (yağsız pişmiş) 1 70.00
Beyaz Peynir 50 125.00
Kepekli Ekmek 2 110.00
Toplam : 593.5 Kal.

tutkucum gecmis olsun canim, inallah onemli birsey yoktur

sağlıkla ilgili değil cnm çok şükür eşimin ailesi falan sinirimi bozdular 1 hafta iş güç gelen giden bi yandanda bebek tam bi eziyet oldu..

şimdi dr dan geldik ama oğluşum hasta oldu iştahıda hiç yok hep emiyo düzelene kadar süt yapan şeyler yicem malesef..oğlum iyileşsinde kiloyu veririm nasılsa

sağlıkla ilgili değil cnm çok şükür eşimin ailesi falan sinirimi bozdular 1 hafta iş güç gelen giden bi yandanda bebek tam bi eziyet oldu..

şimdi dr dan geldik ama oğluşum hasta oldu iştahıda hiç yok hep emiyo düzelene kadar süt yapan şeyler yicem malesef..oğlum iyileşsinde kiloyu veririm nasılsa
evet canim haklisin..oncce cocugunun sagligi..sukur okadar asiri bir kilonda yok...dedigin gibi cocugun iyilessinde sonra diyete bakarsin

bugün ne yedim...........
İsim Miktar Kalori

Elma 1 60.00
Mandalina 3 150.00
Cacık 2 262.00
Tavuk Göğüs 300 312.00
Yarım Yağlı Süt 0.2 130.00
Beyaz Peynir 20 50.00
Makarna (haşlanmış) 100 138.00
Kavurma 15 100.50
Yumurta (yağsız pişmiş) 1 70.00
Beyaz Peynir 50 125.00
Kepekli Ekmek 2 110.00
Toplam : 1507.5 Kal.

sabah 1 dilim ekmek az peynir 3 zeytin ceyrek pors.1 dilim suucuklu yumurta
ara:badem 6 tane
akşam ciğer salata 2 kasık bulgur
ara:3 kraker:78:
şimdide üçü bi ara da içtim puffffffffff :4:

ya su kknın yeni haline adapte olamadım :5:

Sabah:1,5 dilim ekmek,10 zeytin,beyaz peynir,acuka
Öglen:1 activia yogurt
Aksam:1 tabak kiymali brokoli,ton balikli salata

Sabah 1,5 saat spor

Günaydın kızlar .

bu haftam çook kötü gidiyor rejim fln gitti ya bayram geldi geçti ben hala toparlayamadım kendimi öyleki verdiğim kiloları bile almaya başladım acayip moralim bozuk kızlar

Back
X