Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

malesef kimseler yok birkac gundur :((((

tek basima girip girip cikiyorum :(((:47:
aşkolsun ben de varım......
Cuma gününü iple cekiyorum, acaba kac oldum?Ilk hedefim 65 olmak arkadaslar.
sen çabuk verirsin kiloları hiç üzülme...
günaydın kızlar... :8:
sana da günaydın komşu.....
günaydın kızlar..çok kötü bi geceydi oğlum çooook hasta:((
geçmiş olsun canım allah şifa versin....:71:

sabah ne yedim..
İsim Miktar Kalori

Zeytin (yeşil) 25 36.00
Kepekli Ekmek 2 110.00
Beyaz Peynir 50 125.00
Domates 2 28.00
Salatalık (hıyar) 1 11.00
Domates 2 28.00
Toplam : 338 Kal.

malesef kimseler yok birkac gundur :((((

tek basima girip girip cikiyorum :(((:47:
tek basına kalma tatlım kardes takımına gel 4. takıma bekleriz..
HEPİNİZİ...

günaydın kızlar..çok kötü bi geceydi oğlum çooook hasta:((
GECMİŞ OLSUN TATLIM

aşkolsun ben de varım......

sana da günaydın komşu.....

kızlar takımı canlandırmanız gerek.. burda kalmayın bize gelin bizimkilerde gelsinler buraya...

zalimi nerde bu arada juli nerde kaptan ve yardımcısını göremiyorum ben...

kahvaltımı ettim geldim dağ gibi bulaşık yığılı onları yıkayıp spor yapmayı düşünüyorum siz neler yapıyorsunuz:87:

ohh be biraz canlanmis topigimiz:21: yine kimse gelmemistir diye korkarak giriyordum :9:

saferancim haklisin cnim sende arada girip cikiyordun...ama insallah bugunden sonra biraz daha hareketleniriz :nazar:

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar..oğlum bişey yemiyor sadece beni emiyor..bende süt olsun diye safranboludan aldığım lokumlara helvaya pekmez tahine dadandım...:17::17:

Oyy oyyy bugün kalabalıkmışız bende hiiç kimse yok diye girmek istememiştim. kendi kendime konuşuomuşum gibi geliyor çünkü.

tutku çook geçmiş olsun canım.
canım sen emziriyorsun bu yüzden bol bol yee iç. önemli olan önceliğin oğluşun sonra verirsin kiloları.

ceycem sağol cnm..ne güzel 62 ye düşmüştüm ya oğluşun hastalığı araya girince alcam sanırım..neyse yavrum iyileşsinde veririm kiloyu her türlü

tutkucum verirsin canım önemli olan şuanda utku paşa o sağlıklı olsunda. emzirebildiğin noktaya kadar emzir bak bizim emzirme olayı bitti devam etseydide kilo veremeseydim.

:91:kızlar emzirmek kalari yakıyor baya o yönden sıkıntınız olmasın oda zayıflatıyor yani:89:bakın biz emiyoruz daha:91:

Back
X