Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hayriş sana ceza vercem azeriye ceza vercem kendime ceza vercem
düşünün bakalım bizi caydıracak ceza nedir

7. Takım 184 Etap
zalimi (63/
tutku2012(62,4
cemre2010(62.4
ceyce(81,4
saferan(137
azerikizi(66
kirmizigül06(103.2

7.TAKIM TOPLAM KİLO

Bugün yediklerim

sabah:1 dilim kepek ekmegi,2 haslanmis yumurta,10 zeytin,1 domates
ara:1 mandalina,1 portakal
öglen:1 tatli kasigi nutella
ara:1 elma
aksam:1 porsiyon etli nohut yemegi,3 catal spagetti bolognese,2 bardak ayran

Birazdan 45 dakika pilates yapicam.Ortaligi bir toplayayimda

Zalimim ozelden yazamadim bir turlu beni de ekleyin cnm belki utanirsam sizden zayiflarim insallah. bu yaz aslinda azmettim 71-72 olmustum simdi 6 kilo almisim yazdan beri vermek yerine aliyorum kiyafetli aksam 77.5 oluyorum sabahlari 76 gibi:) grsmek uzere kizlar bgn dgm gnm hehe hem de diyetimin ilk gunu olsun...

oyyy alevim gelmiş minnoşum hadi şenlensin ortalık felaket bir karın ağrısı yaşıyorum ama sana söz bugün yazcam öykümü şimdide 2 dilim ekmek yiyorum bastırır diye

kızlar tanıştırayım mkay eski rumuzu u2remdi sevdiğim arkadaşlardandı ismi alev yanlış hatırlamıyorsa 1 kızı var

alevcim takım kurallarını biliyorsun cumadan cumaya kilo kaydıyla haftaya listeye alınacaksın

alevcim takım kurallarını biliyorsun cumadan cumaya kilo kaydıyla haftaya listeye alınacaksın

cok tesekkur ederim cnm evet ben de tanistirayim madem adim alev bgn itibariyle 27 yasindayim yrsmaya yurtdisindan katiliyorum (amerika) 2.5 yasinda da bir kizcem var o halde cumadan itibaren daha slk grsmek uzere diyorum cnm. gecmis olsun bu arada...

ben gel diiim....
spora gittim 80 dk eve geldim pestil oplmuşum 2 saat uyudum ...
bu gün ne yedim...

KAHVALTI
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
domates 2 ad. 28 cal.
ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
tepsi börek 0.5 dilim 210 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
ülker altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi 5 tane 90 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
tavuk sote 0.5 por. 115 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
2. ARA ÖĞÜN
sütaş - eritme krem peynir 45 gr. 104 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
ıspanak 300 gr. 78 cal.
bulgur pilavı 0.2 por. 64 cal.
ayran 3 bard. 210 cal.
makarna (haşlanmış) 0.5 tabak 225 cal.
toplam 1500 cal....................

ne cuması gel yakaladım seni kaçma bundan sonra temmuz annişlerine gösterdiğin özeni istiyorum bide paylaşım yapılmadığından kimse uğramak istemiyor gel neşelendirelim hayatım ortamı

hoşgeldin alev.............amerikadan rana gitti sen geldin.........

saferaaan süper miş günün bende sabah normal bir kahvaltı yaptım 1 gibiydi tavuklu pilav yedim 4te lokum ve limonata şimdi de 2 dilim ekmek

ewet safi
aralardaki tek fark yei üyemizdi rana
alev eskilerden
aleev sen ne yedim kuşum bugün
pastaları hüplettinmi
doğum günün kutlu olsun

ya dun gece bir dilim yedim evet , bgn sabah cornflakes ve sut , oglende salata (ton balikli) saat farkindan dolayi aksam yemegi yok henuz ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…