slm kızlar öncelikle kilomu yazayım hemencecik gerçi gruptan çıktım ama olsun cumanın heyecanı bi başka oluyooodelikafaduldendelikafadulden
geçen hafta 72 dim şimdi de 71.4 üm kızlar bi 600 gram kadar vermişim ama olayın aslı bence şudur ki dün şakır şakır adet oldum kızlar..ne yazık ki bebişim beni terketti sanırım sanırım diyorum çünkü hala emin değiliz...dün akşama doğru kahverengi lekelenmelerim bildiğiniz regl kanamasına döndü ben de doktorumu aradım beni araya sıkıştırdı saolsun...yani bakalım gene de rahmine dedi ve 9.4 mm.lik bi kese gördü..kesen duruyo dedi..ben tabi şaşırdım ama ümitlenmiyorum doktor hanım dedim o da dedi ki olabiliyo bazen adet gibi olunuyo ama gebelik devam edebiliyo dedi..sağlıksızsa zaten vücudun onu erken dönemlerde atması iyi olur falan dedi..ben çok metanetliydim hazırlıklıydım çünkü ama eşim hala umutlu ne yazık ki

((ona da üzülüyorum ama ne yapayım kısmeti varsa bi şekilde devam eder inşallah...yoksa da zaten elimizden bişey gelmez açıkçası..bu sabah da erkenden kan tahlillerimi olmaya gittim..tam 5 tüp kan aldılar kızlarkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bi de kanım yavaş akıyomuş epeyce bi sürdü ama kanımı alan hemşire çok tatlı bi kızdı canımı yakmadı saolsun...
sonuçlarımı ptesi alacağım kızlar o zamana kadar beni yedeğe alır mısın ayçinim kaptanım.. çok sevinirim:)))zira bu adetle hamileliğim sona erdiyse yedekte beklemek istemiyorum:)))giden 600 gram da bence adet şişliğimdi kızlar...
hayırlısı inanın fazla üzülmüyorum doktor da kilomun fazla olduğunu söyledi epeyce nasihat verdi saolsun:)))bakalım ....görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...ptesiyi bekliyorum şimdi sonuçlarımın hepsi bugüne çıkmazmış...benden haberler böyle kızlar uzattım zahmet edip de okuyanlara teşekkür ediyorum çook:)))