Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aa ebtuna n,ye kilo alıyor sürekli hamilemi acaba

akannehirdelikafaduldendelikafadulden

emo$ duymasin bunuu :)))

cabuk verdigi kilolari korumadigi icin geri aldi cnm..

emo$um bozma moralini bitanem.. eminim 68 lede sütun gibisindir sen..
ama yinede citir olmaliyiz degil mi.
hadi kaldigin yerden devammhihoyyyt

slm kızlar öncelikle kilomu yazayım hemencecik gerçi gruptan çıktım ama olsun cumanın heyecanı bi başka oluyooodelikafaduldendelikafadulden
geçen hafta 72 dim şimdi de 71.4 üm kızlar bi 600 gram kadar vermişim ama olayın aslı bence şudur ki dün şakır şakır adet oldum kızlar..ne yazık ki bebişim beni terketti sanırım sanırım diyorum çünkü hala emin değiliz...dün akşama doğru kahverengi lekelenmelerim bildiğiniz regl kanamasına döndü ben de doktorumu aradım beni araya sıkıştırdı saolsun...yani bakalım gene de rahmine dedi ve 9.4 mm.lik bi kese gördü..kesen duruyo dedi..ben tabi şaşırdım ama ümitlenmiyorum doktor hanım dedim o da dedi ki olabiliyo bazen adet gibi olunuyo ama gebelik devam edebiliyo dedi..sağlıksızsa zaten vücudun onu erken dönemlerde atması iyi olur falan dedi..ben çok metanetliydim hazırlıklıydım çünkü ama eşim hala umutlu ne yazık ki:(((ona da üzülüyorum ama ne yapayım kısmeti varsa bi şekilde devam eder inşallah...yoksa da zaten elimizden bişey gelmez açıkçası..bu sabah da erkenden kan tahlillerimi olmaya gittim..tam 5 tüp kan aldılar kızlarkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bi de kanım yavaş akıyomuş epeyce bi sürdü ama kanımı alan hemşire çok tatlı bi kızdı canımı yakmadı saolsun...
sonuçlarımı ptesi alacağım kızlar o zamana kadar beni yedeğe alır mısın ayçinim kaptanım.. çok sevinirim:)))zira bu adetle hamileliğim sona erdiyse yedekte beklemek istemiyorum:)))giden 600 gram da bence adet şişliğimdi kızlar...
hayırlısı inanın fazla üzülmüyorum doktor da kilomun fazla olduğunu söyledi epeyce nasihat verdi saolsun:)))bakalım ....görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...ptesiyi bekliyorum şimdi sonuçlarımın hepsi bugüne çıkmazmış...benden haberler böyle kızlar uzattım zahmet edip de okuyanlara teşekkür ediyorum çook:)))

geçmiş olsun canım, hayırlısı olsun. önemli olan bebeğin ve senin sağlıklı olması. bunun dışında kendini üzme. ben de hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce normal adet olmuştum. 2 gün sonunda birden kesildi. test yaptım pozitif çıkmıştı. belki öyledir senin de. ama hayırlısı tabi. eğer kaybedersen de nasılsa yine olur. üzülme tamam mı

denize bugün gitmiyoruz maalesef bir sıkıntı atlattık mutfağın çeşmesi bozuktu nasıl olduğunu anlamadık evi su bastı mutfak tuvalet ara ve yatak odalarını içeride biraz geldi pis su deildi allahtan ama babam çıldırdı nasıl olur böyle bişey diye neyse şimdi 2 halı 1 yolluk 1 battaniye yıkancak of ya neyse kardeşimde evi temizlicek iş çıktı hiç yoktan

sen de nereye gitsen temizlik çıkıyo be gülüm.

geçmiş olsun canım, hayırlısı olsun. önemli olan bebeğin ve senin sağlıklı olması. bunun dışında kendini üzme. ben de hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce normal adet olmuştum. 2 gün sonunda birden kesildi. test yaptım pozitif çıkmıştı. belki öyledir senin de. ama hayırlısı tabi. eğer kaybedersen de nasılsa yine olur. üzülme tamam mı

üzülmüyorum aslıcım saolasın moral verdiğin için...benimki oldukça yoğun ve kanamalı geçiyo valaa dünden beri...bakalım ne kadar sürecek..?gerçi bugüne hafifledi ama...açıkçası başında olması alıştıktan sonra olmasından daha hayırlı yolun başı nihayetinde...Allah beterinden saklasın gerçekten de...Rabbime inanıyorum tedbirimi alıp gerisini ona havale ediyorum...
hepinize desteğiniz için teşekkürler kızlar:))))

55.6 salıdan itibaren yediklerimi not almıştım

salı

sabah :

5-6 dilim ekmek domates salatalık peynir

öglen :

pilav + kurufasulye + yogurt

akşam

şinitzel + pilav + salata yogurt

aralarda :meyve sebze
---------------------------------------
çarşamba

sabah (gene aynı):5-6 dilim ekmek domates salatalık peynir

öğlen :1 tane dolma ve yogurt

akşamada aynısını yedim :1 tane dolma ve bol salata

aralarda meyve

-----------------------------

perşembe

sabah (gene aynı):5-6 dilim ekmek domates salatalık peynir

öğlen :ıvır vızır yedim =(((((

akşam :balık salata

aralarda meyve

----------------------------------------

cuma

dün geceden belli keyifim olmadıydan birsey yemedim

ama buraktı sanırım ne kadar olduki bu lafa kızacak hilmişim sonuçta çok güzel birşey allah herkese nasip etsin

şimdi geldik bittide bende bittim 1 hafta kılımı kıpırdatamam sanırım ooo ölmüş durumdayım

kızlar bugünkü mamişleri yazayım
sabah:malumunuz kan vermeye gittim aç karna -tatlicadiarzu- çok halsizlik çöktü birden gerçi fazla uzun sürmedi işimiz ama 5 tüp kan verince insan bi tuhaf oluyo...
yarım simit
krem peynir üçgenlerden
2 bardak açık çay (1 kesmeşekerle)

ara:
1 bardak süt

öğle:
6 kaşık taze fasülye
1 bardak yoğurt
2 dilim ekmek
1 adet salatalık

ara:
valaaa annemin bi komşusuna uğradım para bırakmaya günü varmış kadının illa gir içeri dedi:((
2 parmak dilim kadar ıspanaklı börek
kabaklı salata yoğurtlu sarımsaklı:))
2 adet incecik mücver
tatlı yemedim ama merak etmeyin!!:) biraz bozuldular ama kusuruma bakmasınlar yani:))

akşam :
misafirim var kızlar oturmaya
zenci kek yaptım
peynirli de gül böreği yaptım
eve gidince de makarna salatası yapacağım garnitürlü

sizce akşam hangisinden yemeliyim?üfff şimdi misafir işyerine gelecek beraber geçeriz eve onun yanında da sen dur da ben kendime sebze pişireyim de diyemem ki...sempatiksalakcinni

ara:
erik kiraz yemeyi düşünüyorum kızlar...

aahhh ahh bi zamanlar şuraya 70 dk yürüdüm diye de yazardım eski günler:))))şaka şaka:)))oofff patlayacam haa sıkıntıdan bommm!!!!!delikafadulden

bu arada maşşşalllahhh canım ne de güzel gidiyosun 1 kilo 1 kilo gerçekten de süppersin valaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::lepi:
bolca nazar boncuğu koyalım da emoşa benzeme sonradelikafadulden

sağol canım ya. benim kilo fazlam oldukça fazla olduğu için verebiliyorum şimdilik. çok şükür. memlekete gitmeme 15 gün kaldı. orda sapıtmadan evvel iycene zayıfliim diyorum.

bugün
sabah
1 kk peynir
1 dl ekmek
2 salatalık

ara
8 erik
2 kayısı

öğlen
4 parmak karpuz
2 dilim peynir
1 dl ekmek
1 kase yoğurt

ara
2 kayısı
1 dilim kavun

akşam
2 tavuk baget
5-6 kaşık bamya
salata

ara
2-3 meyve yemem lasm

spor
35 dk yürüyüş
25 dk koşu
130 mekik
100 bel çevirme
200 kol bacak aleti
3-4 dk zor ayar bisiklet

tatil olduğundan ötürümüdür yoksa nedinini bilemediğim sebepten kimsecikler uğramaz oldu buralara takım derecelendirmede ciddi düşüşümüz var birkaç haftadır hadi kendimize gelelim ciddi kilo kaybı olsun artık takım olarak ay neyse çok acıktım sütmü içsemki hadi yine yazarım by...sempatiksalakcinni

oooooffffff ben çok sıkıldım kızlar..artık haftada 1 kilo verdiğim günleri görmek istiyorum..bırak 1 kiloyu yarım kilo bile veremiyorum haftada...uyuz oluyorum..pes etme noktasına geldim artık yemin ederim..acaba diyorum biraz ara versem spora diyete,sonra bir anda başlasam bir daha..vücudu şaşırtsam diyorum
ama bu zaman zarfında kendimi kaybedip kilo alırsam diye korkuyorum.tekrar başlayamazsam diye korkuyorum..
inanın çok sıkıldım çok

oooooffffff ben çok sıkıldım kızlar..artık haftada 1 kilo verdiğim günleri görmek istiyorum..bırak 1 kiloyu yarım kilo bile veremiyorum haftada...uyuz oluyorum..pes etme noktasına geldim artık yemin ederim..acaba diyorum biraz ara versem spora diyete,sonra bir anda başlasam bir daha..vücudu şaşırtsam diyorum
ama bu zaman zarfında kendimi kaybedip kilo alırsam diye korkuyorum.tekrar başlayamazsam diye korkuyorum..
inanın çok sıkıldım çok

canım bence ara verme. toparlanması çok zor oluyor. ben de memlekete gidince kilo almaktan korkuyorum.

canım bence ara verme. toparlanması çok zor oluyor. ben de memlekete gidince kilo almaktan korkuyorum.

aynen..normalde haftaya cuma gidiyorduk ama eşimin iş yerine müfettiş geliyormuş pazartesi..kimse izne ayrılamıyor bu yüzdenmafoldumben
benimde 10 temmuzda kpss ye girmem lazım ama ben izmiri yazmıştım arkadaşımın düğünü var aynı gün..mecbur bir şekilde gideceğim..o zamana kadar versem biraz ama offf yaaa veremiyorum artık ve çok canım sıkılıyor

Back
X