Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
s.zeynep bence fena değil canım iyiymiş bugünün...
sen nerdesin kıss pideli köfte falan demişsin:)))pideli köfte bursaya özgü bi yemek de...
ben eve misafirliğe gitmemiştim canım,o daha fenası olurdu...hastaneye gittim kayınvalidem yatıyor ya...
aslııııııııııııııı verdik karneleri kurtulduk valla...bi eğitim öğretim yılı daha bitti şükürler olsun...yaşasın tatil:)))
salı günü ne var da utancımdan ölürüm didin anlamadım?
kızlar nasılsınız
ben acaip kötüyüm
en son cuma günü tartılmıştım.hafta sonuda hiç öyle kaçamak yapmadım..zaten sıcaktan bişey yenmiyor fazla..karpuz falan yedim genelde..
ama bu sabah çıkayım dedim aman allahım oda ne tam tamına 2.5 kilo fazla çıktım gözlerim yuvalarından çıktı.kaç kere yer değiştirdim sonuç aynı..delircem yaaaa
kabızlık sorunu desem 2.5 kilo olmaz herhalde..regl şişkinliğide bu kadar olmaz bu ne yaaa(((
canim bozma moralini sicakta böyle seyler olabiliyo neden dersen insan vucudu daha fazla ödem topluyo ben gecen hafta annemdeydim bol gelen yüzüklerim remen parmagima olmadi evime geldim normale döndü burasi serin bi memleket..üstelik streste su tutan hormonlari artiriyo..sen sivi atici bir kur uygula kendine hic moralini bozma..olumunekankayizsmile
aslı hareketler süper:lepi:...
dyetisyenin erkek mi seninbilmiyorumkismilenasıl olluyorbilmiyorumkismilesanki kadın olsa daha rahat olur gibisempatiksalakcinni
nesibe kolay glsinyerimseniben
aşkitom bugün iyiymişsinkaydirigubbakcemile3
hilal incelmek de süper değil mi:dance:
bana gelinceee....
tüm gün kaynanamdydım...hasta evi,haliyle yemek yoktu...karnım acıkınca dolapta ne varsa saldırdımohaoldumsmileregl olmamın da etkisi vardı tabiii...akşam yemek pişirdik ama ondan sonra da pek fayda etmedi:1no2:
bugün kötü geçti yani:çok üzgünüm:
geç geldiğim için yürüyüş vs de yok
yarın çoooook çalışmam lazım çooooook:a015: