Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy aslii iki dakka bisiklet haa :)))))))

kizlar ben aksam yemicektim.. ama annemlerde mangal vardi dayanamadim..
2 kücük tavuk gögüsü
2 biber
bi parca domates
yarim sosis yedim

bir parca da cikolatadan isirdim
ben de bugün yarin regl olacagim.

hı hı. en ağır seviyede.

nasıl kötü olmayayım bir anda 2.5 kiloyu görünce çok kötü oldum....
ödem atıcı çay yaptım sabah..bide anneme gideyim orası belki daha serindirsempatiksalakcinni.bu cuma gideceğiz inşallah

ay inanmıyorum ben de 1,5 kilo fazla çıkıyorum. kafayı yicem. hoş öküz gibi yedim ama birkaç günde bu kadar kilo alınmaz ya. hem de hergün spor yaptığım halde.

günaydın kızlar

ecemavi hoşgeldin aramıza

paylaşımların yeterli olursa cuma listede olacaksın.
cuma kilon 78 di değilmi?

hilalcim geçen ay bendede aynı durum vardı ben çok kabızlık çekerim bu rakamların olması normal birde sıcaklardan insan şiş oluyıor ve tartıda çok farkediyor.
tartılmadan önce yani sabah kalkınca yarım saat kadar bekle mümkünse klimalı bir yerde sonra tartıl.

kızlar aranızda kapanlığa aday olacak olan varmı?
ben bu kaptanlıktan çekilmek istiyorum

aaaaaaaaaa neden ama. çekilme ayçin lütfen. sebep ne?

ayçin paylaşım alanını biraz okudum üzüldüm canım...hiç bi şey için canını sıkma..burayı bıraksan bile geyiği bırakma biz sensiz olamayız:((eski neşene dön artık lütfen özledik...
ben bugün de bi halt yapamadım kızlar üzgünüm:((
aşkit hayırlı olsun sipor salonu nennnn
aslıcım öperim:))

emoşum hem bu aralar işlerim arttı hemde bu siteye karşı eskisi kadar şevkim kalmadı.

bazı şeylerden fedakarlık yapıp hiç yoktan yere sadece takımın kapanmaması için kaptanlık görevini üstlendim ama bu diyet topiğindeki bazı kişilerin tavırları hoşuma gitmiyor.yanlış anlaşılmasın takımımız için demiyorum.
mesela paylaşım alanını okuduysanız eğer saçma sapan bir şey yüzünden hem suçlanmışım hemde hiç üşenmeden sayfalarda konu hakkında yazışmışlar.
bu tarz şeyler bana göre değil.
böyle şeylere daha doğrusu bu tarz tartışmalara efor sarfetmek istemiyorum.
eğer aranızda gönüllü olasn varsa hemen devredeceğim.bir süre daha takımda kalacağım her konuda yardımcı olurum.

inanmıyorum ya. böyle şeyleri ciddiye almasana. ne derlerse desinler. biz senden çok memnunuz

ayçin paylaşım alanını biraz okudum üzüldüm canım...hiç bi şey için canını sıkma..burayı bıraksan bile geyiği bırakma biz sensiz olamayız:((eski neşene dön artık lütfen özledik...
ben bugün de bi halt yapamadım kızlar üzgünüm:((
aşkit hayırlı olsun sipor salonu nennnn
aslıcım öperim:))

ben de öperim yavrum. ya ayçin giderse bence takım eskisi gibi olmöaz. ben de zaten tatile çıkıyorum. kendime güvenemiyorum kilomu en azından korumak zorundayım. nasıl olcak bilmiyorum. burdan destek alıyordum ama her güzel şeyin bir sonu var sanırım.

mersi emosuum. darisi basinaa:)

bugün 2 saat yürüyüs yaptim..

ve yediklerim minimum.regl oldum.. dolayisiyla 1 kilo fazla cikiyorum. insallah cumaya kadar gecer

bugün sbah
1 kk peynir
2 dl light ekmek
2 salatalık
5 biber

ara
1 magnum

öğlen
1 dl börek
karpuz
peynir

ara
yok

akşam
1 parça tafuk
salata

spor
25 dakka yürüyüş
30 dk koşu
100 bel çevirme
120 mekik
2 dakka bisiklet

evet aslı hepimiz için zor olacak...burası bize bi dstek...hel ki bizim için...arkadaşlarımız burda...ayçin hele...canım benim güzel kaptanım...bozma moralini lütfen biz senden çok memnunuz...

evet aslı hepimiz için zor olacak...burası bize bi dstek...hel ki bizim için...arkadaşlarımız burda...ayçin hele...canım benim güzel kaptanım...bozma moralini lütfen biz senden çok memnunuz...

burda böyle şeyler çok oluyor galiba. ben de bir zamanlar bir insan topluluğuyla muhabbet ediyordum. birden sahiplendiler topiği ve ben bıraktım onları. şimdi bakıyorum da onlar da dağılmış. saçma sapan muhabbetler dönüyor. valla bunlar bana çok komik geliyor.

burda böyle şeyler çok oluyor galiba. ben de bir zamanlar bir insan topluluğuyla muhabbet ediyordum. birden sahiplendiler topiği ve ben bıraktım onları. şimdi bakıyorum da onlar da dağılmış. saçma sapan muhabbetler dönüyor. valla bunlar bana çok komik geliyor.

anlamadım aslıcım yaavvbenneyaptımkiaslında biraz anladım gibibilmiyorumkismileneyse...
bizim geyik topiğne gel mutlaka beklerimbuyrunnnnnnnnnvazgeçemezsinolumunekankayizsmile

slm canlar ,
az once diyetisyenden geldim, nefret ediyorum su kadından en kısa zamanda baska bi diyetisyen bulmam lazım.
neyse asıl sorun şu ki ben her ne kadar kilo veriyor gorunsemde 10 gunde yaklasık 600 gr yagdan almısım, 700 gr kas ve1900 gr su kaybım var. pazar günü midemi üşütmüştüm ve hem istifra ettim hem ishal oldum. su kaybı mutlaka bundandır,ama kas kaybını anlamıyorum. diyet listemi 1e 1 yapacagıma dair size soz veriyorum, bakalım kas kaybı devam edecek mi?

nesibecim acaba yeterli haraket yapmiyormusun.
spor cok önemli. kas kaybini önlemek icin.
yoksa zayiflarken heryerimiz sarkar, allah korusun.

kas kaybi oldugu icin de vücudun daha az yag yakar.
su kaybini önlemek icinde günde 3 litre suyu kendine adet yerine getir.
bu benim zayiflama ilacim de icerken.
büyük bir bardaga doldurup ic.
ben 400 ml lik bardak kullaniyorum.
icmeye baslarkenden nefesimi tutup bu su bitmeden nefes almcaksin diorum :)
böyle böyle alistirdim kendimi.
normalde 1 bardak bile icmezdim.

gelelim bana

bu sabah tartida uzuuuuuuuuuuuun zaman sonra 67 yi gördüm:teytey: ve kendimi ödüllendirmek icin
100 kalorilik minik brownie yedim ve bir kac yudum kola ictim.

kola bagimlisi olmama ragmen yaklasik 3 haftadir 2 bardak ictim.
bu benim icin büyük bir basari :)

inanilmaz sevincliyim ve motivasyonum haftalardir hic düsmedi.
galiba bu sefer basaracagim..

askitocum
doğumdan sonra dizlerimle ilgili biraz sorun yasadım ve zorlayacak sporlar yapmamam lazım. sanırım artık yatarak egzersiz yapmam gerekecek , mekik vs. gibi

selam kızlar
aşkit hayırlı olsun:))
nesibe nedendir anlamadım canım ama durum düzelir inşallah
bugün bi toplantı vardı oraya gittim,kahvaltı ya da yemek yeme şansımız olmadı,poğaça ve kek ikram ettiler onlaeı yedim maalesef:((

slm kizlar..ortalik bi doluyo bi bosaliyo bi yakalayamiyorum sizi..

sabah
2dilim ekmek
domates
1kk peynir
biraz yumurtali sucuk
1tk visne marmeladi

ara:1yesil elma
1 bardak diet süt

öglen
1 tabak light yogurtlu yesil fasulye
yarim dilim ekmek

sabah