Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi gceler ebrulum...deiklerin çok güzel öyle yapalım di mi:))
ama elma sirkesini ben içemiyorum,denedim sabah çok kötü olmuştum:(
bi de bu tip şeylere inanmıyorum hiç...

^selam kizlarr

günah cikartmaya geldim :kedi:

bugün
sabah
1 tabak karisik sebze (yagsiz tuzsuz, haslanmis bezelye , misir , havus,taze fasulye)

ögle yok
spordaydim
20 dakika bisiklet
100 basen haraketi

aksam(17:30)
yarim kâse karisik sebze ( tuzlu ve yagli, disardaydim ..baska alternatif yoktu)

21:00 = 2 adet karamelli bonbon :kedi: 1 tabak cekirdek :kedi:

aslicim yok be yavrum 5 günde 5 kilo diyetini sadece kendime baz aldim..
ek olarak baska seylerde yiyiorum.
1 kilo versem yeter :))

zalimi canim bende merak ettim.. noldu?

ebrucum SIKILmadan okuyorum yazdiklarini :) relax ol :Pp
senin yediklerinde gayet iyi...

aslicim ben de seninkileri fazla buldummm bebekkk:)

evde karpuz vardı ebru...şu günler benim için zor...alışınca kolay olur inşallah,bi de oğlumla spor yapabilsem:(

estağfurullah canım yaa...yaz tabii ne güzel sohbet ediyoruz
evet gizem zalimi oluyor canımyerimsenibenbenim adm da emine,emoş diyo arkdaşlarkaydirigubbakcemile3
29 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var...doğumdan sonra 84 e kadar çıktım sonra kendi çbamla bu kilolara indim..ama benim sorunum bu 60-70 aralığında zaten...doğumdan önce de çok kolay 69 a çıkabiliyordum...uğraşınca 60a yaklaşıyordum ama bırakınca hemen hoop 69...zaten 70 kiloyla hamile kaldım,vakitsiz oldu hamileliğim,şişko yakalandım yani,o yüzden kilo vermem zor oldu...neyse anlayacağın benim sıkıntım hep 60-69 arasında:sinifsinif:

susamıyorum cevap vermem lazım (ancak eşim gelcek şimdi kapatacak pcyi hadi diye ancak o zman susacagım snaıırm :1: :1: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
) oyyyyyy oğluşunu severim snein kıyamam küçücükmüş daha allahım güzel kaderler yazsın inşallah
eminecim bu arada cok memnun oldum bende ebru :) cok belli olmuyor ama kaydirigubbakcemile3
biraz dikkatle aşacagına eminim canım sakın sıkma canını hoppppppp bırakıverme sendeee ekmegi kıs daha az tüketmeye calış haftada bir tatlını da ye canın ne istiyorsa onuda ye gece yemelerini bırak
artık bunları düzene otutturmaya calış canım benim yeme sistemimiz sürekli böyle olmalı e malum yaşlar ilerliyor gencecik degiliz ne yazıkki metabolizmalar istediğimiz doğrultuda calışmıyor :) :teselli:

benimde 2 oğluşum var bu arada biri 12 diğeri 9 yaşında
çocuk yetiştirmekte zor zenaaat heleki böyle bir devirde bilmiyorumkismile allhım herkese kolaylıklar versinnnnn

iyi gceler ebrulum...deiklerin çok güzel öyle yapalım di mi:))
ama elma sirkesini ben içemiyorum,denedim sabah çok kötü olmuştum:(
bi de bu tip şeylere inanmıyorum hiç...

teşekkür ederim canım ama hala gidemedim ki sana laf yetiştircem diye eşimi bekliyorum gelirde pc yi kapatırmı diye kaydirigubbakcemile3
tabiki yapalımmmm
telkin cok önemli kızlar
innan böyle şeylere elma sirkesini de elde yapım bul canım nap et bul
gerçekten ben cok faydasını gördüm azıcık dikkatle harikalar yaratabilirsin ama dedim ya elde yapım olsun mideler mahvolmasın bir yeri yaparken diğer yerleri bozmayalım kaydirigubbakcemile5

^selam kizlarr

bugün
sabah
1 tabak karisik sebze (yagsiz tuzsuz, haslanmis bezelye , misir , havus,taze fasulye)

ögle yok
spordaydim
20 dakika bisiklet
100 basen haraketi

yarim kâse karisik sebze ( tuzlu ve yagli, disardaydim ..baska alternatif yoktu)

yok yok günah cıkartacak hiç bir şey yok canım sadace akşam yemelerini daha erken bir saate alırsan o saattede bir kupa yeşil demle kendine iç mis gibi oldu bittiiiiiii inşallah
cok az yemişsin bu arada
akaşmda tuzlu ve yaglı olmasına ragmen yarım kase olmsı da güzel bardagın dolu yanına bakmak lazım boş olan tarafını boşverrrrr oldumu tatlışşşşkaydirigubbakcemile5

askito gitmiş bile hemen ışıgı sararmış ben hala gidecegim

zalimicim hoşgeldinnnnnnn Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
EBRULUM, zalimi+

sorun ne bilmiyorum ama en kısa zmanda cözüme ulaşır inşallah herşey gönlünce olur
bu arada ben takımdamıyım yerdemiyim göktemiyim nerdeyim alındımmı denem sürem varmı cumaya bildiriim yapacakmıyım vs vs
bunca sıkıntının içinde bir de bunlara cevap vermek istemezsen anlarım fıstık oky
haydin saglıcakla kalınnnnnnn

yediklerine baktım şimdi gayet güzel
kilo cizelgenede baktım odahada güzel valla süpersin 90 lardan inmiş olmak harika pregantcım
yediklerin gayet güzel derken fazla olmamışmı diye gecirmedim içimden desem yalan olur
akşam yemegini kaçta yyorsun ????
akşamdan sonra ara ??? yı anlamadım birde
2 dilim karpuz derken bu iki dilim iki çatal mı oluyor yoksa iki büyük dilim mi onuda anlamadım :1:
o köfte neyin nesi kuzum akşam yemeginden sonra
amma cok karıştım haaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızma kızmaa akşam 7 den sonra bir şey yemezsem ben cok güzel kilo veriyorum da o açıdan söyledim canım bilmiyorumkismile

evet canım diyetisyen kontrolünde zayıfladım. bugünün tek fazlalığı akşam yediğim 3 köfte. oğluma yapmıştım dayanamadım yeyverdim. onun duşındakiler normal herzaman böyle beslendim. tabi börek ve kurabiyeler ekmek yerineydi. zaten çok küçüklerdi.
ben akşam yemeklerini her zaman 8den sonra yerim. yani 8 ile 22 arasında. geç. yattığım için sorun olmuyor. yatmadan 2 saat evvel kesiyorum yemeyi.
2 dilim karpuz bildiğin bıçakla kestiğimiz dilim.

sizde kendinizi kısaca tanıtsanız :)
ebtuna hoşgeldin canım iyi geceler
bu arada bugün yediklerim
sabahı yazmıştım
iki lokma ekmek
bir çatal peynirli yumurta
bir çatal domates
bir tane salatalık yedim

metabolizma hzılandırıcı cayımı içtim
çok az şekerli bir türk kahvesi

öğlen bol yeşilllikli patates salatası

üzerine metabolizma çayımdan bir kupa

akşam iki kaşık bamya bir kase şehriye corbası bir kaşık pilav ( akşam yemegim 6 daydı )

misafirlerim vardı agır kaçtı biraz ama bir miniminnacık kase ile kuruyemiş :((

bir çatal kavun yedim birde
amma cok yemişim ya yakında kendi kendimi yemeye başlayacagım :(((

bence hiç de çok yememişsin canım. aksine az yemişsin. günde 2 bardak yoğurt ya da süt tüketmemiz lazım mutlaka. akşam yemeğin çok az. nasıl doydun? sebze yemeklerini yemekten korkma. az yağlı olduğu sürece günde 12 kaşık yenebiliyo. tabi salatalara hiç yağ koymayacaksan.

alıntı yapmazsanız sevinirim silcem çünkü sadece sizinle paylaşmak için yazdım

iyi geceler kızlar:3:...
ebrucum ne güzel gelip mutlaka bi şeyler yazıyorsun sevdim seni:1hug:
aslıcım aynen öyle yaa,bıkkınlık yaptı ben de...kilo almıyor değilim aksine çok kilo aldım:1no2:...yürüyüş vs yapamıyorum,burakla yalnız kaldık mümkün olmuyor...ee bi de ne bulursam yedim,nasıl olsa battı balık diye iyice abarttım da:sinifsinif:...sonuç kaçınılmaz işte:çok üzgünüm:...kilo korumaya kalabilsem aaahh ahh,alırım senden tüyolarıyerimseniben
gizem canım benim çok üzülüyorum senin için:teselli:,genç kızsın,insan o çağlarda her şeyi daha da abartıyor kendini fazla sıkmamaya çalış bi de merak ediyorum annenle arası nasıl sadece sana mı böyle?benneyaptımkisenin ailedeki diğer kişilerle aran iyiyse onlarla zaman geçirmeye çalış canım,ya da bize yaz...sıkma canını nooolurolumunekankayizsmile

hoşbulduk aşkitocum çok sağol inşallah hepimi,z dilediğimiz kilolarda oluruz canım
bu arada beni tanıyor olabilmen olağan canım 3 senedir kk dayım bende yarışmaya ilk 6. takımla başladım 3 sene önce zaten o dönem verdim 15 kilo :) sonra 4. takıma transfer oldum ve ara verdim 2. takımla devam ettim şimdi 7. takımdayım
yav ammaaa cok takım degiştirmişim degilmi:)))))
yok yok öyle düşünmeyin
4. takıla ara verdiğim dönemden 2. takımla geri başlamamın sebebi bütün eski arkadaşlarımın geri kilo alması ve 2. takımı açmamızla oldu
yani tanıyor olabilmen olagan canım :kedi:

ah güzelim her gün aynı valla
teşekkür ederim ama bir gör şu an evin halini canım cıktı canımmmm sabahtan bu yana misafirim var doktora falanda gidemedim :(çok yorgunum takıma bakmadan yataga girmek istemedim

Ebtuna hoşbulduk canım
kesinlikle haklısın bazen karamsarlıklar hayatımızın en önünde devam ediyor işte ne yazıkki ama yeme şeklimizi tam anlamıyla düzene oturtmamız lazım hele 30 lu yaşlardan sonra kilo vermek daha bir zor :((((
benimde kocaman bir göbegimmmm midem ve kollarım var maalesef yırtıklarımda oluştu kilo alıp vermekten yemin ediyorum psikolojim alt üst olmuş duurmdaaaaa

regant teşekkür ederim canm inşallah hepimiz istediğimiz kilolarda oluruzzzzz:teselli: zalimi merak ettim tanımasamda cok fazla ne oldu canım derdin ne başındaki problem ne
hepimizin zman zamn çok büyük sıkıntıları oluyor maalesef her ne ise inşallah atlatırsın canım

^selam kizlarr

bugün
sabah

ögle yok
spordaydim
20 dakika bisiklet
100 basen haraketi

askito gitmiş bile hemen ışıgı sararmış ben hala gidecegim

zalimicim hoşgeldinnnnnnn Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
EBRULUM, zalimi+

sorun ne bilmiyorum ama en kısa zmanda cözüme ulaşır inşallah herşey gönlünce olur
bu arada ben takımdamıyım yerdemiyim göktemiyim nerdeyim alındımmı denem sürem varmı cumaya bildiriim yapacakmıyım vs vs
bunca sıkıntının içinde bir de bunlara cevap vermek istemezsen anlarım fıstık oky
haydin saglıcakla kalınnnnnnn

bu da benim gerçek hikayem

dün arkadaşımı çok özledim ee evlenip çok uzaklara gitmişti ve dün şunları yadım

off offf çok dertliyim ben çok hem de en önemli sebepten dolayı EVLıLıK...

evlilik başımın derdi oldu...

bende evlenmek istiyorum...

birinin beni sevmesini istiyorum

birinin bana dokunması,beni sevmesi

hayalmi acab benim için

kocam olacak kişinin bana dokunuşlarını (yanlış anlamayın sevgililerin yaptıkları işte

elini tutması saçını okşaması falan)

sevgisini bu kadar isterken

bu kadar imkansızlaşması nedir??

nasılsır?? bu mümkünmüdür??

gerçek olabilirmi birini ömür boyu sevmesi

gerçek olabilirmi böyle hayallerim

çok istiyorum evlenmeyi...

ama bir o kadar da istemiyorum

elif,derya ve kimbilir daha niceleri evlendi

ben mutsuz,baba tarafından sevgisiz

erkek doğmadığım için hor görülen hep aşşalanan ben

acaba birgün sevilirmiyim adam gibi bir adam tarafından

içkide var tabi

bunun içinde evlenmekten kaçıyorum

hemde bu kadar çok istememe rağmen

annem bu yazıyı okusa(azdınmı koca istiyorsun derler sus derdi)

ama ben eş istiyorum, sevgili istiyorum, arkadaş istiyorum...

arkadaş sevgili istiyorum...

hep ağlıyorum çokmu şey istiyorum...

hayır sadece evlenmek sevgi ve saygı dolu mutluluk dolu bir evlilik...

sıcacık sevgi dolu dokunuşların içimi ısıtmasını

beni hayata bağlamasını istiyorum

çünkü benim hayata gelmeme bir sebep babam ewet

ama doğduğuma pişman ettirende o

nasıl bir çelişkiyse artık??

sürekli içiyor çekilmez bir adam oluyor

hatta beni istemeyişini her sefer belli etmesini de eklersek

işte bu üç sebepen sinirlerim zıp zıp oyun oynuyor

sinirlendim her gün gece

sinirlendikçe yedim yemeği

yedim yedim yedim yedim

sonunda patlama noktasına geldim

şiştikçe şiştim

bide dalga konusunu olduk

ayı, şişko, fil, balina vs vs bir sürü hakaret

ama dilim kitleniyor karşısında sana sinir oldukça yedim

yedikçe şiştim diye

sayesinde sinir krizleri bile geçirdim

tabiiki ruhu bile duymadı

şu an sabaha karşı 4-5 civarı

uyuyamadım derya geldi aklıma

sonra yazı yazmak istedim aldım elime kalemi

bir yandan evlendiğimi mutlu olduğumuzu ve beni çok sevdiğini hayal ediyor

bir diğer yandan da ya babam gibi biri olursa diye korkuyorum..

yada babamdan daha kötüsü çıkarsa...

zayıflarsam belki güzel olurum istemeye gelirler

iyi biri olur da ben de evlenirim

ben kendimi güzel bulmasamda

babam gibi düşünmeyip

çok tatlısın sen çok iyisin güzelsin de

biraz kilo versen daha da güzel olcan falan diyolar...

çektiğim daha neler var neler

anlatsam roman olur

çektiklerim yüzünden ruhum çok olgunlaştı

yada uyuttum ben onu beni seven biri olunca

bir bebek gibi büyüyecek oda eşime saklıyorum tamamen

sevgimizle oda büyüyecek

dış görünüşüm küçük gösteriyor

geçen doktora gittim lise kaça gidiyon

rapor yazayım gitme okula dedi sinir oldum

22 yaşındayım dedim hiç göstermiyon ne bileyim ki dedi

neyse çok uykum var yarın KKya yazdıktan sonra yakacağım bu yazdıklarımı ki

yakalanmayım kimseye

beni tanımayan insanlar beni şu ana daha iyi anlarlar

ve şimdi bunların üstüne daha terbiyesizlikler ekledi

sınav dönüşü annem evde yok pide aldı

kardeşime bir gün öncesinden gazoz al demiş üstüne giyinene kadar

istemiyom yemecem siz yiyin moduna geçti

pidelerden sonra sordu kola aldı

akşamına içip içip demezmi ben onlara pide alıyom kola alıyom

onlar bana bir gazoz almıyorlar diye

ama nalet olsun dedim aldım haram olsun inş.
bu yetmezmiş gibi dünyanın küfürleri ana avrat düz gidiyor yani ben anlayamıyorum

tek diyebildiğim

eceli gelmiş köpek cami duvarına işermiş

fazla azdı körola sıca başını yesin

peki böyle birşey olabilirmi gerçekmi diyorum

ya sonuçta biz senden bişey istemedik

çalışırmıyor da of ya neyse

Son düzenleme:
kızlar cok farklı degil durumumuz bakın ben örenk olayım size 70 e kadar düştümm hepsini geri aldımmmmm
şimdi mutlumuyum hayır kesinlikleeee şiştim şiitim diyorum ya kocaman oldum artı sönmem lazım
hepimiz irade sahibi insanlarız
sakın olaki düşünmeyin daha önce yaptım yine yaparım diye ilk zmanlardaki azim olmuyor maalesef yani ben ve kilo alıp geri dönen arkadaşlarımızın bir çogunda bunu gördüm

inanın beni tanısanız bilseniz halimi o kadar cok zorki benim kilo vermem gelenimin gidenimin haddi hesabı yok sabah 6 30 dan beri ayaktayım hiç doğru düzgün oturamadan tabanlarım agrıyor habire koştureuyorum ama yetmiyorrrr
stres en büyük etken onuda hayatımızdan atamadıgımız sürece :( ben sıkıldıkça mutfaga girenlerdenim maalesef :((((

arkadaşımız yazmış ya gece kaç olursa olsun diye işte bende tıpkı onun gibi gecenin bir yarsısı canım tatlı çekti mesela hiç üşenmem kalkar tatlı yaparım cok gece ben baklava açtıgımı biliyorum bu pis boğazlıgım yüüznden :((( hiç bir şey bulaamdıysam irmik helvası kavurur yerim :( yerdimmmm
uzun zmandır bunları bıraktım

lütfen sizde yılmayınnnn
inanın (ben niğdeliyim )) gecen hafta niğdedeydim akrabalar eş dost vs sv hepsi ebru kilo almışsın gecen sene iyiydin dedikçe yüregimden bir şeyler koptu
hele bugünlerde kollarım tabiri caizse bıngıl bıngıl oynayıncaaaaaaaaa tam anlamıyla vücudumdan neefret ediyor pozisyonuna geldim :((((

cenem düşük napıyım :)) özür dilerim başınızı agrıtttım

ebrucum şu an kaç kilosun? verdiğin kiloları geri almışsın, peki nasıl vermiştin kilo?

susamıyorum cevap vermem lazım (ancak eşim gelcek şimdi kapatacak pcyi hadi diye ancak o zman susacagım snaıırm :1: :1: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
) oyyyyyy oğluşunu severim snein kıyamam küçücükmüş daha allahım güzel kaderler yazsın inşallah
eminecim bu arada cok memnun oldum bende ebru :) cok belli olmuyor ama kaydirigubbakcemile3
biraz dikkatle aşacagına eminim canım sakın sıkma canını hoppppppp bırakıverme sendeee ekmegi kıs daha az tüketmeye calış haftada bir tatlını da ye canın ne istiyorsa onuda ye gece yemelerini bırak
artık bunları düzene otutturmaya calış canım benim yeme sistemimiz sürekli böyle olmalı e malum yaşlar ilerliyor gencecik degiliz ne yazıkki metabolizmalar istediğimiz doğrultuda calışmıyor :) :teselli:

benimde 2 oğluşum var bu arada biri 12 diğeri 9 yaşında
çocuk yetiştirmekte zor zenaaat heleki böyle bir devirde bilmiyorumkismile allhım herkese kolaylıklar versinnnnn
ooo maşallah senin kuzular bayaa büyüklermiş allah bağışlasın güle güle büyüt:nazar:kaydirigubbakcemile3
ekmeği pek yeiyorum zaten...abur cubura daha düşkünüm maalesef-tatlicadiarzu-:kedi:
dediklerin doğru canım bize uygulamak düşüyor ama hep bile bile yanıyoruz işte...yanmak tatlı geliyor baştan:delphin:

teşekkür ederim canım ama hala gidemedim ki sana laf yetiştircem diye eşimi bekliyorum gelirde pc yi kapatırmı diye kaydirigubbakcemile3
tabiki yapalımmmm
telkin cok önemli kızlar
innan böyle şeylere elma sirkesini de elde yapım bul canım nap et bul
gerçekten ben cok faydasını gördüm azıcık dikkatle harikalar yaratabilirsin ama dedim ya elde yapım olsun mideler mahvolmasın bir yeri yaparken diğer yerleri bozmayalım kaydirigubbakcemile5

tamam bulmaya çalışıcam,sorayım çarşıya çıkınca vardır mutlakayerimseniben
hadi yat yat çok erken kalkıyormuşsun kıyamam,iyi gecelerkaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar:3:...
ebrucum ne güzel gelip mutlaka bi şeyler yazıyorsun sevdim seni:1hug:
aslıcım aynen öyle yaa,bıkkınlık yaptı ben de...kilo almıyor değilim aksine çok kilo aldım:1no2:...yürüyüş vs yapamıyorum,burakla yalnız kaldık mümkün olmuyor...ee bi de ne bulursam yedim,nasıl olsa battı balık diye iyice abarttım da:sinifsinif:...sonuç kaçınılmaz işte:çok üzgünüm:...kilo korumaya kalabilsem aaahh ahh,alırım senden tüyolarıyerimseniben
gizem canım benim çok üzülüyorum senin için:teselli:,genç kızsın,insan o çağlarda her şeyi daha da abartıyor kendini fazla sıkmamaya çalış bi de merak ediyorum annenle arası nasıl sadece sana mı böyle?benneyaptımkisenin ailedeki diğer kişilerle aran iyiyse onlarla zaman geçirmeye çalış canım,ya da bize yaz...sıkma canını nooolurolumunekankayizsmile

ayy kıyamam ya. yazın annenlere gitmiycen mi? valla ben memlekette rahat ettim. annem pişiriyor. bewn yeyip içip yatıyorum. meğer ne rahatlıkmış. evdeyken ben de çok zorlanırdım. ama ben sana güveniyorum güzelim. oğlanı uyutup evde leslie ile yürüsene? denedin mi hiç?

canım geçmişi okudum anca cevap yazıyorum kusura bakma:hulya:
ne kadar güzel anlatmışsın,baş ağrıtmak ne dmk en güzelini yapıyorsun ne kadar açılsak o kadar iyikaydirigubbakcemile5buraya yazmaya çekiniyordum ama iyi ki yazmışım herkes dökülüyor, yalnız olmadığını bilmek insana iyi geliyor:içelim:demek geceleri baklava açıyordun haa hay maşallah:1:aşkitin yufka aramasından azimliymişsin sen:1:
ben de yağmur çamur dinlemem saat kaç olursa olsun ne ypar eder istediğimi alır yerim yoksa o gece uyuyamamohaoldumsmile
ben doğumdan beri 20 kilo falan verdim
doğumdan önce de bi ar 10 kilvermişm..çok güzel veriyorum ama alışım çok hızlı oluyor maalesef:2:bu da insanı yıldırıyo haliyle:sinifsinif:
nyseeeee.hapiz ayı demek ki,kendimizi salmıcaz başka çaresi yok,yoksa ağlayarak yemek yiyen pis şişkolar olarak yaşıcaz:2:

bgün kahvaltıda 1 yumurta,domates,salatalık,2 küçük dilim ç.ekmeği,1 kpeynir diyet reçel yedim
öğlen az bi şey pilavla bezeye yemeği yedim,küçük bi tabaktı,2 kaşık da yoğurt
akşam:1 avuç kadar haşlanmış makarna kattığım yağsız salata ve yoğurt
aralrda acıktıkça karpuz ve şeftali yedim
bugünüm zor geçti...deli gibi yemeye alışmışım:sinifsinif:

bak bitanem ne güzel. bugün dikkat etmişsin işte. ben de sandım hepten bıraktın.

^selam kizlarr

bugün
sabah

ögle yok
spordaydim
20 dakika bisiklet
100 basen haraketi

kıs ben de çok severim karamelli şeyleri. valla canım çekti şimdi. nee çok mu? nesi çok kıs? doymadım ben sempatiksalakcinni

kızlar alıntı yapmazsanız silmeyi düşünüyorum ve evet yaşadıklarımı yazacağım bir gün adımıda değiştircem gonca koycam adımı hatta mümkünatı varsa onun adı bile nüfusumda annemin kızlık soyadına kaydettireyim hayatta olmaktan iğreniyorum ve tek yapabildiğim ağlamak

evde karpuz vardı ebru...şu günler benim için zor...alışınca kolay olur inşallah,bi de oğlumla spor yapabilsem:(

valla ben en çok kiloyu öğlen yemeklerinde 2 kk peynirle 5 parmak kalınlığında karpuz yerken verdim. çatlayana kadar yedim karpuz o hafta 2 kilo verdiydim. karpuzdan zarar gelmez merak etmeyin :)

gizem canım benim çok üzüldüm böyle hissetmene:teselli:ne kadar üzülmüşsün ne kadar bunalmışsın sen öyle kıyamam:1hug::1no2:
seni çok iyi anlıyorum canım ama bu düşündüklerin o kadar boş ki...eminim 2-3 sene sonra bunu çok iyi anlayacaksın...
baban seni bıktırmış anlıyorum...ama bu saatten sonra onu değiştiremezsin değil mi?ne yapalım o zaman idare etmye çalışacaksın,o yokmuş gibi davran,dediklerini ciddiye alma,kendi hayatına hedeflerine odaklan canım benim...sinirlendikçe ona inat yiyorum demisin...ona inat yeme gizem...zayıf olmaya çalış,ona inat spor yap daha çok gayret etkaydirigubbakcemile5
evlilik konusuna gelnce...anlıyorum ki babandan bıktığın için kurtulmak istiyorsun...ama evlilik çok ciddi bir iş biliyorsun inşallah karşına seni çok sevecek,yüzündeki ve içineki güzellikleri görecek,seni çok mutlu edecek biri çıkar da tüm çektiklerini unutursun:teselli:
şişmanım kimse bni sevmiyor düşüncesini unut...bu gerçek değil...öyle insanlar tanıdım ki ne kilolrı vardı ama çok sviliyorlar çok mutlu evlilikleri var....ne insanlarda var ki manken gibi vücutları var ama eşleri yüzlerine bile bakmıyor:1no2:
babanı ciddiye alma artık...onu öyle kabul et sen kendi hayatına bak canım...inşalah hakettiğin mutluluğu yaşarsın:Saruboceq:
biz hep burdayız canın sıkılınca anlat yineolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

kızlar alıntı yapmazsanız silmeyi düşünüyorum ve evet yaşadıklarımı yazacağım bir gün adımıda değiştircem gonca koycam adımı hatta mümkünatı varsa onun adı bile nüfusumda annemin kızlık soyadına kaydettireyim hayatta olmaktan iğreniyorum ve tek yapabildiğim ağlamak

ben yazını daha önceden okumuştum canım. demek hala değişmedi. aynı şeyleri yaşıyorsun. buna benzer bir sorunu ben de annmle yaşadım. hayatım zindan oldu... düşünmek istemiyorum şu an. ama seni çok iyi anlıyorum. evlilik hakkındaki düşüncelerinse benim bekarkenki hissettiklerimle tıpatıp aynı...

Back
X