Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cnm çok yürüyorsun ne güzel poleni suyla karıştırıyorumm ağzıma atıp içiyom farketmiyor kafama göre takılıyorum

fıstıklarım çok teşekkür ederimmmmmmm
çok şükür tabiki maalesef toplumda kadının yerini bilmeyen bir zihniyetle iç içe yaşıyoruz ve maalesef ki bu zihniyetleri değiştiremiyoruzzzzz

polen zayıflatıyormuymuş ya hiç duymamıştım ben ??
evet evet resim istiyoz

bende en kısa zmanda koyacagım bilin görün bakalım ebrulum kimmmiş:))

foto bekliyoruz kızlar:))
gizemcim annemler varken çok güzel yürüyordum hatta üstüne nivea body egzersizlerimi de yapıyordum...ama burakla yalnız kaldığımdan beri yapamıyorum...1 kere yapmıştım bu 2.oldu...arabasında durmuyor,evde stepper yapsam rahat vermez...o uyurken de ya ben de dinleniyoum ya da başka işim oluyo:((off bakalım bi düzen tutturucaz inşallah

kaza bölgesinde çok dolaştım maalesef trafik berbat ben izmirin kurallarına alışmışım adanada ezilmekten korkuyordum ben orada yapamazdım foto koysana çok merak ettim hafıza kartının aparatını bulamıyorum sizler için yemekten önce üstümü giyinip foto çekmiştim üşenmeden ama aksilik işte

eminecim acıktınmı huuuuuuuuuuuuuuuu gel buraya keklere bakmaaaaaaa içim gitti gece geceeeeeeee cabuk gel
:))))))))))))))
ben yakalarımmmmmmm

gizoş şimdi koyamam canm yatışa gececegim son bir bakem dedim ama söz yarın olmazda hafta içi bir gün koyarım oky mi şekerrrrrr

eminecim acıktınmı huuuuuuuuuuuuuuuu gel buraya keklere bakmaaaaaaa içim gitti gece geceeeeeeee cabuk gel
:))))))))))))))
ben yakalarımmmmmmm

hahahah yakalandım mı:1::1::1:
canım benim,oğlumun doğumgününü yapıcaz yaa onun için ne yapsam diye araştırıyorum:emir_bebek:kaydirigubbakcemile3

hımmmmmmm alternatif cokkkkkk
ama şimdi ancak yutkunuyorum yarın yazarız olurmu bişiler

oğluşun doğum günü ne zman ki????

ben kaçar herkese iyi geceler kızlarrrrrrr

hımmmmmmm alternatif cokkkkkk
ama şimdi ancak yutkunuyorum yarın yazarız olurmu bişiler

oğluşun doğum günü ne zman ki????

ben kaçar herkese iyi geceler kızlarrrrrrr

oğlumun doğum günü bugündü canım...ama kandile dek gldiği için bugün kutlamadık:emir_bebek:...
akşm yemeği şeklinde olsun diyorum nasıl olsa millet akşam gelecek ve yemeğe gelirler mutlaka,öteki türlüsü ayıp olur aile çünkü...
köfte-patates yemeği yapıcam fırında,soslu falan...yanına kuskus pilavı düşündüm hem çok lezzetli oluyo hem de çocuklar çok seviyo...çorba yapmıcam,1 gece önceden börek yapayım diyorum,bi de dolapta hazır sarmalarım var ondan yapayım,z.yağlı fasulye de yaparsam...ooooo bi sürü şey oluyo zaten-tatlicadiarzu-
pastanın yanına ne gider?sütlü bi tatlı yapayım diye düşünüyorum,bilemedim iştebilmiyorumkismile

takipte zorlanıyorum bir yerinde dur emoş :)))))))))))))
bende eylül annelerine gideyim bari:)))

hahahah ayyy canım benim...benim sabit adresim temmuz anneleri geyik sohbetikaydirigubbakcemile5ordan bulabilirsünüüüzzsempatiksalakcinni:hulya:şaka bi yana bekleriz...hamilelikten beri yazışıyoruz çok iyi dost olduk artık,çoğuyla yüzyüze görüştümolumunekankayizsmile:nazar::nazar:

biz buraya o topikten geldik zaten...kaptanımız ayçin getirdi...ben,aşkito,çiğdem vardı,ayşegül vardı mezun oldu...hepimiz ordan topluca gelmiştik:))bi de feride vardı hatta ayrıldı sonra...öyle işteeee

oğlumun doğum günü bugündü canım...ama kandile dek gldiği için bugün kutlamadık:emir_bebek:...
akşm yemeği şeklinde olsun diyorum nasıl olsa millet akşam gelecek ve yemeğe gelirler mutlaka,öteki türlüsü ayıp olur aile çünkü...
köfte-patates yemeği yapıcam fırında,soslu falan...yanına kuskus pilavı düşündüm hem çok lezzetli oluyo hem de çocuklar çok seviyo...çorba yapmıcam,1 gece önceden börek yapayım diyorum,bi de dolapta hazır sarmalarım var ondan yapayım,z.yağlı fasulye de yaparsam...ooooo bi sürü şey oluyo zaten-tatlicadiarzu-
pastanın yanına ne gider?sütlü bi tatlı yapayım diye düşünüyorum,bilemedim iştebilmiyorumkismile

hımmmmmm
oğluşun doğum gününü kutlamıştım canım biliyorum da ben mi dedim yanlış anladım bir an
o oğluş başkasının oğluşumuydu dedim bir an
e daha yeniyim idare edin kaydirigubbakcemile3

evet bir sürü şey oluyor
bence sütlü tatlının yerine pogaca dicektim ama börek var gectik onu

haşhaşlı kek yada kalbura bastı yap şerbetli olsun
oyyy deli kız bir git ya valla midemmmmmmm kazınıyokaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

hahahah ayyy canım benim...benim sabit adresim temmuz anneleri geyik sohbetikaydirigubbakcemile5ordan bulabilirsünüüüzzsempatiksalakcinni:hulya:şaka bi yana bekleriz...hamilelikten beri yazışıyoruz çok iyi dost olduk artık,çoğuyla yüzyüze görüştümolumunekankayizsmile:nazar::nazar:

ne güzelllllllll
bende kk dan harika dostluklar edindimmmmm
yüzyüze bir kişi ile görüştüm bende canım olumunekankayizsmile

aman nazar değmesin

sus ebru susssssssssssssss sivri dilim çıkcak yine mübarek gece susssss
bunlar laf söylememek için birilerineeee takımdan degil kesinlikle kendi kendime yaptıgım telkinler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kafayı yemeedim yani kaydirigubbakcemile3 saygı sevgi dostluk benim için cok önemli de bazıları için olmasa bileeeee dayanamıyorum tutuun beni kaydirigubbakcemile3

hahahah alemsin ebruuuu:))
valla diyetteyken bunları yazmak hatta yapmak stemezdim ama yapıcaz artık,oğluşumun doğum günü:))
börek yaparsam tuzluya gerk yok,pasta var dediğin gibi ke falan da olmaz...şerbetli tatlı yapsam ağır olmaz mı?oooff ne biliiim düşünüyorum işte...
hadi herkese iyi geceler yattım ben

hahahah alemsin ebruuuu:))
valla diyetteyken bunları yazmak hatta yapmak stemezdim ama yapıcaz artık,oğluşumun doğum günü:))
börek yaparsam tuzluya gerk yok,pasta var dediğin gibi ke falan da olmaz...şerbetli tatlı yapsam ağır olmaz mı?oooff ne biliiim düşünüyorum işte...
hadi herkese iyi geceler yattım ben

yok yok kalbura bastıyı denedinmi hiç öyle agır degil yemesi çok hafiffffff haşhaşlı kekte öyle ben cok seviyorum hem kolay hem güzel

ben de yatıyorum sabah 6 30 kalkış bu mide sancısıyla nasıl uyuyacaksam artıkkaydirigubbakcemile3

oy oy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
görememeişimmmmmmm bakamamışımmmmm bakmamışımmmmm
emoş kızzzzz yaramı deştinnnnnnnnnn
bir şarkıyal sesleniyorum sana şarkının sözlerini degiştirerekkkkk

kız sen (istanbulun duda sana uyarladım ) BURSA nın neresindensinnnnnn
oy cocuklugum kaldı bursada içimde uhde şehirrrrr:(((((((
oy bu egece beni mahvettin rüyamda bursada kalbura bastı yicem sanırım :))))))))))))))

Back
X