Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben bir süre kendimi toparlamak için izin istemiştim sizlerden.
ancak görüyorumki kimseyi dürtmeden toparlayamıyoruz takıma

ewt yaz olabilir tatil olabilir ama imkanı olan herkes hergün burada olacak olamayacak olanda bildirecek.

takım kurallarını her üyeye yazıyoruz ve herkesde kabul ediyor kabul ediliyorsa lütfen uyulsun.

darbe yapmak istemiyorum ama bundan sonra lütfen gerekli katılım olsun.

yetersiz paylaşımlılar artık affedilmeden diskalifye edilecektir.

bence artık darbe yapmalısın ayçincim. 12 kişilik takım güya ama paylaşan 5 kişiyi geçmiyor.

sen napıyosun aslı?memleketee gittin başka bi yere daha mı gideceksiniz?

evet canım. cuma istanbula dönüyorum. 1 hafta kalıp kayınpedere gidicez bu kez. orda internet yok. giremem ama kilomu telefondan bildiririm ben.

sabah 2 adet adi nedir bilmiyom ama tam tahilli kraker gibi bisey ekmek yoktuda
domates
peynir
yumurta
1 parcada krep (1adet degil)

ara:2kücük parca bitter cikolata
1parcacik karpuz

ögle haslanmis kabak yogurtlu dereotlu

pregant canım ben iki hafta kilo bildirimi yapamadım, o yuzden izin istemiştim. inanın imkanım olsaydı kilo bildirimini ne yapar ne eder yapardım.
neyse artık sahalara geri dondum inş. benim paylaşımlarım genelde aksa saatlerinden sonra oluyor. nedeni is butun gun kızımla ugrasıyorum ve yazılanları okumaya ancak babası gelince fırsat buluyorum, ve genelde tek imesajla hallediyorum.durum boyle olunca sanki hiç paylaşım yapmıyormusum gibi gorunuyor. bu duruma nasıl bi care bulunur bilemiyorum.

sporuda bosladimm :(

ay cok feci bir durumdayim..

bugün sunu anladim..
sürekli git gel yapiyoruz.. kilo almamizi engellemek icin .. yemek aliskanligimizin tamamenn degismesi lazim..
bu da benim icin imkansiz..
istemiyorum bitkisel hayatta yasamayi :)

kilo vermeklede bitmiyo bide onu korumasi var onu yapamadigimizdan burdayiz:(((((
benim kizkardesim 49-51 arasiiydi en fazla 53 olmustur dogum yapti yine 54 filan sanirim kilo vermek icin spor yapiyormus ayni boydayiz..
askotocum o bunlardan birini yese 2-3 ögün asiri dikkat eder dengelemek icin..benim ondan farkim bi ögün bunlari yedigimde batti balik yan gider deyip suya dalmak..
o deneyi bi tuttursam ama ondan önce vermem lazim sonra yara cekerim..

ayy sonunda açıldı site sinir olmuştum yani diyetler kaçmamıştır umarım siteye girilmediği an diyet riske giriyorda yani

1. günaydın kızlarrrrr

hadi bakalım ben dahil toparlanma zamanı

ben tatilde kızımın hastalığıyla uğraştım 4 gün 40 derece ateşle yattı huysuzluklarını sölemiyorum bile tahmin edersiniz
işe geldimde dinlenme fırsatı buldum

böyle olunca ha birde üstünede regl olunca gelsin tatlılar gitsin tatlılar yapıyorum ama cumaya sanırım askito gibi bendede büyük süprizler olacak.

askitom sende toparlan buraya kadar gelebilmek için çok çabalıyorsun sonra battı balık oluyor bunu yapmayalım bebem bende inan senin gibiyim oh be yemek çok güzelmiş diyotrum ama 1-2 gün sonra kıyafetlerden börtleyen yağları görünce bunalıma girecem eminim.

çidommmm seni çok özledim canım hep gel canım tatil dönüşü seni aramızda görmek isityoruz.kilo vermek için değil ama hoş sohbetini duymak için

aslıcım sen tatilde bile çok ii gidiyorsun sana hayranım zaten.netin olmadığı zamanlarda bile telden bana ulaştığın içinde ayrıca tskler

emoşumda sağolsun bu buhranlı zamanımda beni o güzel sesiyle hiç yalnız bırakmadı bugün ankara yolcusu hayırlı yolculuk olsun.

nesibe evet cabnım artık senden daha fazla paylaşım bekliyoruz ablan içinde cuma net bişi söylerim.

ebrulum seninle şöyle sohbet etme şansımız olmadı bendeki özel durumlardan artık daha sık buralarda olacağım birbirimizi daha ii tanırız zaten sen buradaki bu olaylara yabancı değilsin gerektiğinde desteğine ihtiyaç duyabilirim.

ecemavi sende ii gidiyorsun umarım tartıda karşılığını alırsın.

zeynep_05 hala gelmemiş kpss sınavıda geçti bir süre daha bekleyeceğim gelmezse üzülerekte olsa takımdan çıkacak.

s.zeynep net sorunu yaşıyordu sağolsun cafelerden bile bize ulaşmayı başardı ondanda kesin br paylaşım istiyorum neti hallolunca.

gizem dün gelmemiş inş. herşey yolundadır.

Mesaj düzenleme Paneli Cevapla Alıntı ile Cevapla Blog this Post
2. Bugün 09:24

yarisci
o Profil bilgileri
o View Forum Posts
o Özel Mesaj
o View Blog Entries
o View Articles
eriyorum :)))))))

Giriş tarihi
Feb 2009

gizemcim hedef kilo koydunmu bu ay için

cumadan sonra yeni hedeflerinizi açıklayacağım.

3. Bugün 09:25

yarisci
o Profil bilgileri
o View Forum Posts
o Özel Mesaj
o View Blog Entries
o View Articles

Giriş tarihi
Feb 2009

hilalinde tatil izni ne zaman bitiyor

takımı yeniden şekillendirmek lazım.

gizem gelince bana listemizin son halini yazsana beklediğimiz üye varmı yani yer ayırdığımız.

4. Bugün 09:26

yarisci
o Profil bilgileri
o View Forum Posts
o Özel Mesaj
o View Blog Entries
o View Articles

Giriş tarihi
Feb 2009

sabah kahvaltıda 2 tane pop kek yedim şekersiz kahve ile

bu yazarken acayip utanıyorum sizlerden üzgünüm

dün akşamda sütlü irmik tatlısı yedim

5. Bugün 09:47

EBRULUM
o Profil bilgileri
o View Forum Posts
o Özel Mesaj
o View Blog Entries
o View Articles
o Add as Contact
Lale

Giriş tarihi
Oct 2007

yarışçı büyük bir azim ve hırsla dönmüşsün çok sevindim
elimden ne geliyorsa destege hazırım canım

sabah kahvaltımı yaptım pynrikli yumurta bir dilim ekmek salatalık domates ve bir çay kaşıgı gül reçeli yedim (vah vahhhh ne emeklerle topladım ben o gülleri niğde bağlarından ne emeklerle yaptım vah vah her yanımda gül dikenlerinin izleri kala kala ) ama görüyorsunuz ki bir çay kaşıgı yemekle yetindim :) acitasyon yapam az cık :))))))))))))

Cevapla Alıntı ile Cevapla Blog this Post
6. Bugün 09:50

EBRULUM
o Profil bilgileri
o View Forum Posts
o Özel Mesaj
o View Blog Entries
o View Articles
o Add as Contact
Lale

Giriş tarihi
Oct 2007

yarışçı sevgili arkadaşım hiç bir şey den pişmanlık duymaaa zararın neresinden dönsek karrrrrrr bunu unutma ohhhh iyiki yemişsin afiyet olsun bu bir hafta boyunca yediklerini düşünerek kendini sınırlamalısın

biz yiye yiye bu hale geldik dimi :)

artı sistemdeki problemler nedeni ile bu mesajlar silinebilir yanlış okumadıysam dün akşamki saate dönebilir bilginize
bildiklerimi hemen paylaşayım az sabredersek tema lar konuusnda isteyen istediği temayı kullanabilecek cok yakındaaaaaaa :)

Cevapla Alıntı ile Cevapla Blog this Post
7. Bugün 09:52

EBRULUM
o Profil bilgileri
o View Forum Posts
o Özel Mesaj
o View Blog Entries
o View Articles
o Add as Contact
Lale

Giriş tarihi
Oct 2007

bu arada demiştim ya
arkadşaımla bazı yerlere ugramam ız lazım
cıkacagım diye yemegimi erken koyayım dedim kuru fasulye yapıyorum
neler geldi başıma bu sisteme takıldım yapılan yorumlara bir mutfaga gittim bir buraya geldim veeeeeee soğanları yaktım yeniden döktüm yeniden yaptım aman allahım :))))))))))))))))))))))

bu arada

dünkü yakaladığım msj ları kaydetmiştim

okumadım görmedim denmesin diye:)))))

iii yapmışım demi

dün karpuz yedim ayran içtim salata yedim ama neyi ne zaman yedim bilmiyorum ..
çünkü bavullareı boşaltıp dolaplara yerleştir,çamaşır at kaç makina,sonra ütü derken öğünlerim şaştı.
habire su içiyorum yalnız..boool boool..

şu ev işlerim bi bitsin kendime bir düzen kuracağım,5 i bir yerdesi olsun sporu yürüyüşü olsun diyeti olsun adam gibi toparlayacağım kendimi..nasılsa kurban bayramına kadar buradayım ondada 1 hafta gideceğiz,şimdiki kadar şaşırmam umarım..

keşke bende kaydetseymişim yazdıklarımı yeniden yazmak zor geliyor..bide uzun uzun anlatmıştım..
neyse arkadaşlar kısacası ben tatilde düğünlerde koşturmaktan,ömrüm yollarda geçtiğinden ya düğün evinde yada dinlenme tesislerinde alışveriş merkezlerinde yemek yedim.dengelemeye çalıştıysamda kalorili yiyince olmuyor işte
2.5 kilo aldım..
ayçin ben almışım sen vermişsin arayı kapatmışız kuzum :))

Back
X