1. günaydın kızlarrrrr
hadi bakalım ben dahil toparlanma zamanı
ben tatilde kızımın hastalığıyla uğraştım 4 gün 40 derece ateşle yattı huysuzluklarını sölemiyorum bile tahmin edersiniz
işe geldimde dinlenme fırsatı buldum
böyle olunca ha birde üstünede regl olunca gelsin tatlılar gitsin tatlılar yapıyorum ama cumaya sanırım askito gibi bendede büyük süprizler olacak.
askitom sende toparlan buraya kadar gelebilmek için çok çabalıyorsun sonra battı balık oluyor bunu yapmayalım bebem bende inan senin gibiyim oh be yemek çok güzelmiş diyotrum ama 1-2 gün sonra kıyafetlerden börtleyen yağları görünce bunalıma girecem eminim.
çidommmm seni çok özledim canım hep gel canım tatil dönüşü seni aramızda görmek isityoruz.kilo vermek için değil ama hoş sohbetini duymak için
aslıcım sen tatilde bile çok ii gidiyorsun sana hayranım zaten.netin olmadığı zamanlarda bile telden bana ulaştığın içinde ayrıca tskler
emoşumda sağolsun bu buhranlı zamanımda beni o güzel sesiyle hiç yalnız bırakmadı bugün ankara yolcusu hayırlı yolculuk olsun.
nesibe evet cabnım artık senden daha fazla paylaşım bekliyoruz ablan içinde cuma net bişi söylerim.
ebrulum seninle şöyle sohbet etme şansımız olmadı bendeki özel durumlardan artık daha sık buralarda olacağım birbirimizi daha ii tanırız zaten sen buradaki bu olaylara yabancı değilsin gerektiğinde desteğine ihtiyaç duyabilirim.
ecemavi sende ii gidiyorsun umarım tartıda karşılığını alırsın.
zeynep_05 hala gelmemiş kpss sınavıda geçti bir süre daha bekleyeceğim gelmezse üzülerekte olsa takımdan çıkacak.
s.zeynep net sorunu yaşıyordu sağolsun cafelerden bile bize ulaşmayı başardı ondanda kesin br paylaşım istiyorum neti hallolunca.
gizem dün gelmemiş inş. herşey yolundadır.
Mesaj düzenleme Paneli Cevapla Alıntı ile Cevapla Blog this Post
2. Bugün 09:24
yarisci
o Profil bilgileri
o View Forum Posts
o Özel Mesaj
o View Blog Entries
o View Articles
eriyorum :)))))))
Giriş tarihi
Feb 2009
gizemcim hedef kilo koydunmu bu ay için
cumadan sonra yeni hedeflerinizi açıklayacağım.
3. Bugün 09:25
yarisci
o Profil bilgileri
o View Forum Posts
o Özel Mesaj
o View Blog Entries
o View Articles
Giriş tarihi
Feb 2009
hilalinde tatil izni ne zaman bitiyor
takımı yeniden şekillendirmek lazım.
gizem gelince bana listemizin son halini yazsana beklediğimiz üye varmı yani yer ayırdığımız.
4. Bugün 09:26
yarisci
o Profil bilgileri
o View Forum Posts
o Özel Mesaj
o View Blog Entries
o View Articles
Giriş tarihi
Feb 2009
sabah kahvaltıda 2 tane pop kek yedim şekersiz kahve ile
bu yazarken acayip utanıyorum sizlerden üzgünüm
dün akşamda sütlü irmik tatlısı yedim
5. Bugün 09:47
EBRULUM
o Profil bilgileri
o View Forum Posts
o Özel Mesaj
o View Blog Entries
o View Articles
o Add as Contact
Lale
Giriş tarihi
Oct 2007
yarışçı büyük bir azim ve hırsla dönmüşsün çok sevindim
elimden ne geliyorsa destege hazırım canım
sabah kahvaltımı yaptım pynrikli yumurta bir dilim ekmek salatalık domates ve bir çay kaşıgı gül reçeli yedim (vah vahhhh ne emeklerle topladım ben o gülleri niğde bağlarından ne emeklerle yaptım vah vah her yanımda gül dikenlerinin izleri kala kala ) ama görüyorsunuz ki bir çay kaşıgı yemekle yetindim :) acitasyon yapam az cık :))))))))))))
Cevapla Alıntı ile Cevapla Blog this Post
6. Bugün 09:50
EBRULUM
o Profil bilgileri
o View Forum Posts
o Özel Mesaj
o View Blog Entries
o View Articles
o Add as Contact
Lale
Giriş tarihi
Oct 2007
yarışçı sevgili arkadaşım hiç bir şey den pişmanlık duymaaa zararın neresinden dönsek karrrrrrr bunu unutma ohhhh iyiki yemişsin afiyet olsun bu bir hafta boyunca yediklerini düşünerek kendini sınırlamalısın
biz yiye yiye bu hale geldik dimi :)
artı sistemdeki problemler nedeni ile bu mesajlar silinebilir yanlış okumadıysam dün akşamki saate dönebilir bilginize
bildiklerimi hemen paylaşayım az sabredersek tema lar konuusnda isteyen istediği temayı kullanabilecek cok yakındaaaaaaa :)
Cevapla Alıntı ile Cevapla Blog this Post
7. Bugün 09:52
EBRULUM
o Profil bilgileri
o View Forum Posts
o Özel Mesaj
o View Blog Entries
o View Articles
o Add as Contact
Lale
Giriş tarihi
Oct 2007
bu arada demiştim ya
arkadşaımla bazı yerlere ugramam ız lazım
cıkacagım diye yemegimi erken koyayım dedim kuru fasulye yapıyorum
neler geldi başıma bu sisteme takıldım yapılan yorumlara bir mutfaga gittim bir buraya geldim veeeeeee soğanları yaktım yeniden döktüm yeniden yaptım aman allahım :))))))))))))))))))))))
bu arada