Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aslı kızzz 2.5 kilomu...
bende bir kıpırtı yok kaç gündür bendemi yaposam heveslendirdin beni..ama ben 1 kilo vermiştim 2 günde..
yarın perşembe yapsam cumaya belki faydası olur.
ya pirinç lapası yada bunu yapayım dur bakiiim.

aslı kızzz 2.5 kilomu...
bende bir kıpırtı yok kaç gündür bendemi yaposam heveslendirdin beni..ama ben 1 kilo vermiştim 2 günde..

yap yap. 90 kilo grubundaki bi arkadaş da 2 kilo vermiş.

oo iyimis yahuu..
benim migde dayanmadi,..
aslicim denildigi gibi yag ciktimi :))

off bende hala diyete baslayamadim..
oysa sabah yataktan kalkmadan öce cok kararliydim..

aycincim senin fotonu gördüm canimm.. incecik olmussun 41 kere masallah..face den senin kizi gösterdi teknom.. o arada snei inceledim püpüpü

ne yedim yazayim bari..
belki utanir yemem..

sabah
1 kase makarna salatasi + 1 dilim c. ekmegi.

ögle
menemen.. yaninda 4 dilim ekmekle

ara 2 adet cikolata soslu dondurma

aşkitom naptın kuzum sen öyleeee...
cumaya 2 kilo daha gelir bak böyle giderse..söyleyene bak sanki ben vermişim gibi..
aynıyım ya hiç bir fark yok..hem yürüyorum hem pilates yapıyorum ama tam tamına diyet moduna girmedim
sanırsam ondan kaynaklanıyor..

aslıcım ben yarın pirinç lapası yapmayı düşünüyorum..sonra 5 günde 5 kilo..sonra 2 günde senin detoksu yaparım..bu dediklerime ben bile inanmıyorum ya bakalım..

aksamda labneli 2 dilim c. ekmegi yedim..

haa
birde 12 de kalktim :)) hangi araya bu ögünleri sigdirdim bilmiyorum :pp

tabiri caizse öküz gibi yiyiyorum..
ama hic mutlu degilim bu durumdan ..

grupca birbirimize söz verelim arkadaslarr

yarindan itibaren dikkat edecegiz ..

birbirimize söz verirsek belki onun agirligi olur üzerimizde..

bugün yarin adet olacagim.. onunlada alakali sanirim benim bu durumum..
hadi bakalim hayirlisi..
aslinda simdi 3 gün SIKI bir rejime girersem bu kilolari atabilirim.
e bilim. pirinc lapasi ve ya protein diyeti.. ya da haslanmis patates diyeti gibiii

aşkito bende aynı durumdayım
bugün yarın en geç cumaya regl bekliyorum belkide ondan veremedim.
aynı şekilde diyet yapalım beraber..
katılmak isteyen olursada buyursun ne dersin.
mutlaka spor koyalım,sporsuz olmuyor çünkü..
birlikte yapalımmı

arkadaşlar bakın çok boşluyoruz hiç muhabbet yok,günde 1 mesaj yazıp bir daha görünmeyen oluyor yada gün içinde hiç yazmayan..takımın amacı bu değilki..destek olup motive etmek birbirimizi..
farkındaysanız ne kadr uzaklaşırsak kilo alıyoruz..ne yazıkki kaçış çözüm olmuyor daha da kötü oluyor..ben yarın ve perşembe pirinç lapası diyeti yapacağım...

protein diyeti nasıl hilmiye???? belirli lişstesi varmı.

pirinc lapasini nasil hazirliyoruz canim..
2 gün pirinc lapasi sonra protein diyeti yapalim..

protein diyetinde
et ve süt ürünleri tüketiliyor.

ekmek bulgur pirinc makarna vs tüketilmiyor.

örnek bir liste vereyim..

sabah
2 haslanmis yumurta, domates + salatalik, 1kk b.peynir

ögle
haslanmis sebze

aksam
izgara tavuk gögüsü + salata

ayy açlık grevi mi yapıyon ebru? eyvahedigeldismile

oy canım açlık grevi kim ben kim :(

aşkito bende aynı durumdayım
bugün yarın en geç cumaya regl bekliyorum belkide ondan veremedim.
aynı şekilde diyet yapalım beraber..
katılmak isteyen olursada buyursun ne dersin.
mutlaka spor koyalım,sporsuz olmuyor çünkü..
birlikte yapalımmı

arkadaşlar bakın çok boşluyoruz hiç muhabbet yok,günde 1 mesaj yazıp bir daha görünmeyen oluyor yada gün içinde hiç yazmayan..takımın amacı bu değilki..destek olup motive etmek birbirimizi..
farkındaysanız ne kadr uzaklaşırsak kilo alıyoruz..ne yazıkki kaçış çözüm olmuyor daha da kötü oluyor..ben yarın ve perşembe pirinç lapası diyeti yapacağım...

protein diyeti nasıl hilmiye???? belirli lişstesi varmı.
okuyorum mesajlarınızı hepimiz aynı duurmdayız kızlar
öncelikle aranızda olmayışımın sebepleri dün akşam cok yakın bir akrabamızın düğünü vardı annem kardeşim babam geldiler kaldılar hala buradalar yarın dönecekler kısmetse giremedim annemlerin burda oldugunu duyunca daha cok misafir bastırdı bugün :(

hepimiz aynıyız bende kendimi bir topluyorum bir bırakıyorum dün akşam düğünde uzun zmandır göremediğim akrabaları falan gördük oyyyy ebru nolmuş sana böyle deiler :))) bende nolmuş dedim şişmişmiyim :))) güldüler :)
vercem vercem deim ama hnüz buna kendim inanamadım sanırım :(

bugün yine cozutttum babam sabah kalkmış erkenden ggitmiş fırına kaşarlı sucuklu börek yaptırmış kendisi boğzaına cok düşkündür :( eeee yedik işte dayanamadık :(((
akşam da tavuk yedim pilav yedim abartmadım ama karnımıda doyurdum :(

kesinlikle burada olmak buraya rapor vermek günde bir defa degil sürekli yazıyor olmak engelleyior insanı

şu detoks işine bende takıldım bir bakalım bakalım olmazsa bende denemek istiyorum

bu arada yarışçı arkadaşım demiştinki hedefler belirleyecegiz falan site toparlandı sanırım bir yarış havasına girsek nasıl olur ???

ha birde kilolarınıza baktım da hepiniz emini,m fıstık gibi hatunlarsınız benim kendimden utanmam lazım :((((:kedi:

protein diyetinde

sabah

ögle
haslanmis sebze

aksam

ooo protein diyeti iyiymiş tam benlik etli butlukaydirigubbakcemile3

pirinç lapası şöyle canım..

her öğün için 1 çay bardağı pirinç haşlanıyor.
toplamda 3 çay bardağı.lapa oluyor iyice dirilik kalmıyor.

ben üzerine yoğurt koyupta yiyorum ama koymazsan daha etkiliymiş..koyupta güzel sonuçlar alanlarda çok çünkü yoğurtsuz bişeye benzemiyorsempatiksalakcinni

yoğurdu yiyeceğin öğün koy..baştan koyarsan sonra kötü olur.

ben pul biber,kuru nane de ekliyorum.çok az tuzda koyabilirsin ben tuzsuz yiyorum.
çok tok tutuyor lezeetlide geliyor bana

gün içinde yeşil çay veya 5i bir yerde gibi çaylar içiliyor..
ara öğünlerde çok acıkırsan biber,salatalık gibi kalori oranı düşük sebzeler yiyebilirsin 2 gün yapılıyor.olumunekankayizsmile

o zaman yarın sabah başlıyoruz..sabredeceğiz ama bırakmak yok aslakaydirigubbakcemile5

iyimis güzel lapa diyeti..
ama lapa deilde daha diri yagsiz tuzsuz pilav diyelim :))
cünkü lapa görüntüsünün düsüncesi bile migdemi bulandiriyor.

benim evde aromali yasmin pirinci var.. onu seviyorum.. degisik bir kokusu oluyor..
onu getireyim yarin evden yapayim bakalim..

Ebrulum kacamaklarda oldugunu tahmin etmistim zaten..

ebtuna tatilde.. bakalim nasil rakamlarla dönecek.. insallah bir süpriz yapip kilo verip dönerr..

bende simdi mücver yaptim.. 2 adet yedim :roflol:
birazdan sütlac yapip.. yatana kadar 3 tabak yiyim de --- 3 günlük tatli ihtiyacimi gidereyim :jeyyar:

ayy aklima ne geldi...

birbirimizden canimiz ceke ceke yapip yapip yiyiyormusuz ahahhahaayy :)))
bi bakmisiz hep sondan birinci modundayiz :Pp

annemle konustum telefondaa..

dedim anne günde 3 defa yemek yapiyorumm fenalik geldii..
kilo aldimm yinee..
olsun kizim .. yee keyfine bakk.. nasilsa 1 ay da geri verirsinn :)
sen fazla degilsinki.. 72 kilo ya kadar ye.. sonra yine bi hi$imla 65 e düsersin :)))

ayyy o kadar destekcim varken .. diyet yapmaya kalkismak mümkünmüü kafamçokkarıştısempatiksalakcinni

dur dur geliyorum birazdan aşkito özellikle seni ne etcem dur bak bir süprizde bende var maalesef takımdan çıksammı ne:roflol:

haYDEEEE SİTE TOZUTTU
ewet hayatım maalesef a.s
aaaa sinir oldum ama ya.geçen günde yazdım yazdım hooop hepsi gitti.bütün hevesim kaçıyor boşuna yazıyoruz o zaman..
hadi ama bozma moralini gece 3e çeyrek vardı gitti yine oyun oynuyordumda oradan biliyorum:tomato:
off kizlar yhaa.. moralim acayip bozuk..

diyet yapamiyorumm
sabah aksam mis gibi yemekler börekler tatlilar yapiyorum..
annemler tatilde .. kardesime ayri esime ayri hazirliyorum..
her seferindede hoop migdeyee...:(

isin kötüsü esim sürekli diyet yapmamam konusunda destekliyor beni.
kilon iyi .. 68 senin icin süper bence. vermeye degil, kilonu korumaya calis diyor ..
off benimde canima minnet zaten..

helppppppp
motivasyona ihtiyacim varrr
aaa ama olmaz ama bende yaptım canınızın çekeceği şeyler ama kendimi öyle tiksindirmişimki yiyemiyorum içim almıyor artık çıkaracak gibi oluyorum ama bir yandan da diyorum belki diyet sonrası kilo almam :teytey:
benden özendi galiba bir ara bende girmiştim:tomato:

ay valla ben de sinir oldum. ama napalım kaldığımız yerden devam ederiz.
hihoyyythihoyyythadi
aslında diyet filan yapmasan akışına bıraksan nasıl olur? diyet düşüncesi insanı aşırı yemeye sevk ediyor sanırım. ama 5 kilon kalmış az dişini sıkıp hedefine ulaşsan ondan sonra bidaha diyet yapmazsın hiç. sana diyoum ama ben de 73ün altını göremiyorum uzun zamandır
yedikleri maalesef börek pasta bilmemne hep zararlı şeyler diyette olmazsada götüyor arkadaş :oklava:dimi hilmişa.s.hadi otobur olmaya ot ye bol bol bırak diğer malzemeleri al sebzeleri bak benim yap roka salatası cokacimcoookharikaaa
ahh pregantcim cok haklisinnn..
yarin diyete baslicam diyorum .. tüm gün yatana kadar yemek yiyorum.. birdaha hic göremeyecekmisim gibi :))

ben sanmiyorum ki hedefe ulastiktan sonra birdaha diyet yapmayalim..
öyle bir istahliyim ki.. sanirim ömür boyu diyete mahkum olacagim :) baska türlüü olmazz...

1 ay önce cok motiveydim.. kesin hedefe ulasicam bu sefer diyordum..
olmadi..
dogum günü hedefim vardi. 65 kilo
66 oldum. o yetti :))
hedef koymam lazim kendime..
annemler tr den gelene kadar incecik olayim diyorum , ama yeterli gelmiyor :)

aman iste ne bilimm
bu gün de gecsin bakalim böyle..

yarin icin yeni taktikler uygulayim.. en azindan beyaz ekmegi ve abur cuburu keseyim.
benim gibi sende kararlı kararsızlardansın demek :sm_cool:bir diyorum detoks yapayım ödemim gitsin ertesi gün yine aynı tas aynı hamammafoldumben:2:maalesef ama umarım diyet ömür boyu kaderimiz olmasın emoşmuşdu arkadaşı dal gibiymiş ewet ewet sürekli zayıf bir arkadaşı vardı onun gibi olalım bizde :sinifsinif:
aşkito seni çok iyi anlıyorum..
bende iştahlıyım
börek,hamur işi,tatlılar,çikolatalar fast food,kebap vs..kısacası bütün kalorili şeyleri çok seviyorum
hepsini sayınca sanki 120 kiloymuşum gibi oldukaydirigubbakcemile3
onları hayatımdan tamamen çıkartamam,ucundan tadına da bakamam..bakarsam yerim çünkü..o yüzden arada yiyorum sonraki öğünler ve günler dengelemeye çalışıyorum..azcık kaçırsam kilo alıyorum.halbuki o kiloları nasıl zor veriyorum.kilo alıncada amaaan salla gitsinde diyemiyorumohaoldumsmileacaip takıntılıyım kilo konusunda..obsesif oldum resmen.eyvahedigeldismilekıyafetlerimden yağlar pörtlerse giydiklerim yakışmazsa resmen bunalıma giriyorum..hamilelik öncesi en fazla 71 olmuştum ama o zamanki resimlerime bakıyorum kocaman surat,kocaman kollar falan.hiç beğenmiyorum kendimi o zamanlar.yolda manken gibi kızları gördüğümde imreniyorumboshayallersmileben neden böyle olmayayım diyorum..daha 61 nin altına hiç inemedim ama olsun..yeterki isteyeyim.
bu izinde herkes hiç fazlan yok çok iyisin,dahada zayıflama dedi ama bi 60 olayım sonra 50 li rakamlı sevdamdan vazgeçip korumaya alacağım.
kilo korumak için 1 yıldan beri uyguladığım yöntem çok iyi aslında..önceden alırdım 5-6 kilo verirdim sonra bi daha alırdım bir daha verirdim ksır döngü.
1 senedir dediğimi uyguluyorum..
arada yiyorum,sonraki günler telafi ediyorum vücuda yerleşmemiş oluyor..:sm_cool:
tam bir hayal kırıklığı al ver al ver al ver off ne sinir ya :2:

anaaaam iyi fikirmiş kız, dogum gününe hedef koymak, bende dogum günü hedefi koyuyorum sayende, 55 kilo olacam inş. doğum günümde kaydirigubbakcemile2 16 eylül doğum günüm, 17 eylülde cuma bildiriminde beni 55 kilo göreceksiniz. hadi bakalım acaip gaza geldim.
bende koysammı acaba ama süpriz nolcak buraya yazarsam 80,9 çıkıyorum:2:kaydirigubbakcemile3:mymeka:hakettim ben bunu ama ama en siniri birşey yemediğim için kilo almam doktorumun haklı olduğunu şimdi anladım yemezsen kilo alırsın veremezsin yiyerek zayıflayacaksın işin sırrı tekniğinii bilmekte bir süre sonra kendi kendine öğreneceksin zaten demişti sempatiksalakcinniewet şimdi anlıyorum gerçekten yemediğim için kilo alıyorum
ohcanimadeysin önerilerin icin tskler..
fotografini görmüs biri olarak söylüyorum ki.. sen hala kilo vermek icin cabaliyorsann .. bizim hic birsey vermememiz gerekiyo :))
masallahh :nazar:

nesibe vermeyen ne olsun sempatiksalakcinni ??
benim doğum günüm 7 ağustos 2kilo versem kafi demi ama
günaydın kızlarrr
askitom şu anda aynı senin gibiyim

sanki bir daha yemek göremiyecek gibiyim ne bulursam yiyorum

ne emeklerle veriyoruz sonra biranda alıyoruz.

kızlar benimde çok motivasyona ihtiyacım var ama ne yapmalı offff offffff
hayda bir motive sıkıntısıda burada yaşanıyor bebişim bu sıcaklarda insan deliriyor ama demi takımı çökertip kapatcaz diye korkuyorum yasakkelimeartık lütfen aşırıya kaçma yazık ama üzülüyorum cnm ya helede 2 kilo vermen gerekiyorken sadece yazık cnm lütfen yapmaa.s.
ayçin bol bol buraya takılmalı :))))
vereliniortak
benim detoks bitti kızlar 2,5 kilo verdim. 72 oldum
:1shok:vallamı bende başlayım hemen yarın
tebrikler canim bende bakiyodumda ölcüleri tam anlamadim hepsinden ayri ayri 4 kasik mi yoksa toplamda 4 kasikmi kuru olarak??
çok gelmezmi ya:jeyyar:
sağol canım. hepsinden ayrı ayrı kuru olarak 4er kaşık. ben iki günlük haşladım. ikiye böldüm. 8er kaşık yani. ilk gün 1,5 litre ayranla yaptım, 2. gün 1 litre ayranla. zaten bitirmek imkansız.
vaav gerçekmiş ben bu ayran diyetini yapmak istiyordum zaten yapsammıki ne ayranı ayrıdan içerim doyurucumu ve lezzeti nasıl merak ediyorum yapsız tuzsuz buz gibi nasıl yeniyor yanlız bana o kadarcık ayran az gelir ayranı çok içerim ben
hmm.iyiymis..bende yarin deneyim bakalim ne olacak..
ewet bende yarın başlıcam
aslı kızzz 2.5 kilomu...
pirinç lapası bizim bildiğimiz yoğurt yada yayla çorbası dediğimiz şeye benziyor farkı ne ki:jeyyar:
oo iyimis yahuu..
benim migde dayanmadi,..

aycincim senin fotonu gördüm canimm.. incecik olmussun 41 kere masallah..face den senin kizi gösterdi teknom.. o arada snei inceledim püpüpü

ne yedim yazayim bari..
belki utanir yemem..

sabah

ögle

küstüm siz beni eklemeyin demek beni sevmiyonuz :oklava::mymeka::umursamaz:tmm istemiyorum eklemeyin:umursamaz:
cumaya 2 kilo daha gelir bak böyle giderse..söyleyene bak sanki ben vermişim gibi..
aynıyım ya hiç bir fark yok..hem yürüyorum hem pilates yapıyorum ama tam tamına diyet moduna girmedim

aslıcım ben yarın pirinç lapası yapmayı düşünüyorum..sonra 5 günde 5 kilo..sonra 2 günde senin detoksu yaparım..bu dediklerime ben bile inanmıyorum ya bakalım..
banane küstüm işte yazmam yorum laelaelaelaelae
senin yorumuna mı kaldım dicen:sm_cool:
tmm tmm pirinç lapasını yayala çorbasına benzetiyorum
5gün 5 kilo diyetinde sonra saldırmazsan iyi verdiriyor ama dikkat önemki çok arkadaş beceremedi:utangac:
aksamda labneli 2 dilim c. ekmegi yedim..

haa
birde 12 de kalktim :)) hangi araya bu ögünleri sigdirdim bilmiyorum :pp

tabiri caizse öküz gibi yiyiyorum..
ama hic mutlu degilim bu durumdan ..

grupca birbirimize söz verelim arkadaslarr

yarindan itibaren dikkat edecegiz ..

birbirimize söz verirsek belki onun agirligi olur üzerimizde..

bugün yarin adet olacagim.. onunlada alakali sanirim benim bu durumum..
hadi bakalim hayirlisi..
aslinda simdi 3 gün SIKI bir rejime girersem bu kilolari atabilirim.
e bilim. pirinc lapasi ve ya protein diyeti.. ya da haslanmis patates diyeti gibiii

ewet ewet öyle bir diyet gerek ama evdekileri ne yapmalı yok kocam yok kardeşim deyip yap yap ye :oklava:aslında zayıflama kampı kursak kk 7. gruba özel evdekilerden kaçarak zayıflamaya beraber destek oluruz hep yan yan olunca kaçamaklarıda kontrol edebiliriz ne güzel olurdu hep beraber olsaydık:sm_cool:hayali bile güzeldi:lepi:

haYDEEEE SİTE TOZUTTU

aaaa sinir oldum ama ya.geçen günde yazdım yazdım hooop hepsi gitti.bütün hevesim kaçıyor boşuna yazıyoruz o zaman..

off kizlar yhaa.. moralim acayip bozuk..

diyet yapamiyorumm
sabah aksam mis gibi yemekler börekler tatlilar yapiyorum..
annemler tatilde .. kardesime ayri esime ayri hazirliyorum..
her seferindede hoop migdeyee...:(

isin kötüsü esim sürekli diyet yapmamam konusunda destekliyor beni.
kilon iyi .. 68 senin icin süper bence. vermeye degil, kilonu korumaya calis diyor ..
off benimde canima minnet zaten..

helppppppp
motivasyona ihtiyacim varrr

ay valla ben de sinir oldum. ama napalım kaldığımız yerden devam ederiz.

aslında diyet filan yapmasan akışına bıraksan nasıl olur? diyet düşüncesi insanı aşırı yemeye sevk ediyor sanırım. ama 5 kilon kalmış az dişini sıkıp hedefine ulaşsan ondan sonra bidaha diyet yapmazsın hiç. sana diyoum ama ben de 73ün altını göremiyorum uzun zamandır

ahh pregantcim cok haklisinnn..
yarin diyete baslicam diyorum .. tüm gün yatana kadar yemek yiyorum.. birdaha hic göremeyecekmisim gibi :))

ben sanmiyorum ki hedefe ulastiktan sonra birdaha diyet yapmayalim..
öyle bir istahliyim ki.. sanirim ömür boyu diyete mahkum olacagim :) baska türlüü olmazz...

1 ay önce cok motiveydim.. kesin hedefe ulasicam bu sefer diyordum..
olmadi..
dogum günü hedefim vardi. 65 kilo
66 oldum. o yetti :))
hedef koymam lazim kendime..
annemler tr den gelene kadar incecik olayim diyorum , ama yeterli gelmiyor :)

aman iste ne bilimm
bu gün de gecsin bakalim böyle..

yarin icin yeni taktikler uygulayim.. en azindan beyaz ekmegi ve abur cuburu keseyim.

aşkito seni çok iyi anlıyorum..
bende iştahlıyım
börek,hamur işi,tatlılar,çikolatalar fast food,kebap vs..kısacası bütün kalorili şeyleri çok seviyorum
hepsini sayınca sanki 120 kiloymuşum gibi oldukaydirigubbakcemile3
onları hayatımdan tamamen çıkartamam,ucundan tadına da bakamam..bakarsam yerim çünkü..o yüzden arada yiyorum sonraki öğünler ve günler dengelemeye çalışıyorum..azcık kaçırsam kilo alıyorum.halbuki o kiloları nasıl zor veriyorum.kilo alıncada amaaan salla gitsinde diyemiyorumohaoldumsmileacaip takıntılıyım kilo konusunda..obsesif oldum resmen.eyvahedigeldismilekıyafetlerimden yağlar pörtlerse giydiklerim yakışmazsa resmen bunalıma giriyorum..hamilelik öncesi en fazla 71 olmuştum ama o zamanki resimlerime bakıyorum kocaman surat,kocaman kollar falan.hiç beğenmiyorum kendimi o zamanlar.yolda manken gibi kızları gördüğümde imreniyorumboshayallersmileben neden böyle olmayayım diyorum..daha 61 nin altına hiç inemedim ama olsun..yeterki isteyeyim.
bu izinde herkes hiç fazlan yok çok iyisin,dahada zayıflama dedi ama bi 60 olayım sonra 50 li rakamlı sevdamdan vazgeçip korumaya alacağım.
kilo korumak için 1 yıldan beri uyguladığım yöntem çok iyi aslında..önceden alırdım 5-6 kilo verirdim sonra bi daha alırdım bir daha verirdim ksır döngü.
1 senedir dediğimi uyguluyorum..
arada yiyorum,sonraki günler telafi ediyorum vücuda yerleşmemiş oluyor..:sm_cool:

anaaaam iyi fikirmiş kız, dogum gününe hedef koymak, bende dogum günü hedefi koyuyorum sayende, 55 kilo olacam inş. doğum günümde kaydirigubbakcemile2 16 eylül doğum günüm, 17 eylülde cuma bildiriminde beni 55 kilo göreceksiniz. hadi bakalım acaip gaza geldim.

ohcanimadeysin önerilerin icin tskler..
fotografini görmüs biri olarak söylüyorum ki.. sen hala kilo vermek icin cabaliyorsann .. bizim hic birsey vermememiz gerekiyo :))
masallahh :nazar:

nesibe vermeyen ne olsun sempatiksalakcinni ??

günaydın kızlarrr
askitom şu anda aynı senin gibiyim

sanki bir daha yemek göremiyecek gibiyim ne bulursam yiyorum

ne emeklerle veriyoruz sonra biranda alıyoruz.

kızlar benimde çok motivasyona ihtiyacım var ama ne yapmalı offff offffff

ayçin bol bol buraya takılmalı :))))

benim detoks bitti kızlar 2,5 kilo verdim. 72 oldum

tebrikler canim bende bakiyodumda ölcüleri tam anlamadim hepsinden ayri ayri 4 kasik mi yoksa toplamda 4 kasikmi kuru olarak??

sağol canım. hepsinden ayrı ayrı kuru olarak 4er kaşık. ben iki günlük haşladım. ikiye böldüm. 8er kaşık yani. ilk gün 1,5 litre ayranla yaptım, 2. gün 1 litre ayranla. zaten bitirmek imkansız.

hmm.iyiymis..bende yarin deneyim bakalim ne olacak..

aslı kızzz 2.5 kilomu...

oo iyimis yahuu..
benim migde dayanmadi,..

ne yedim yazayim bari..
belki utanir yemem..

sabah

ögle

dondurmamı :bbo:

aynı olmakta bir başarı bana bakılacak olunursa

protein diyetinde

sabah

ögle
haslanmis sebze

aksam
ama ben vejeteryanım:kedi:
oy canım açlık grevi kim ben kim :(

okuyorum mesajlarınızı hepimiz aynı duurmdayız kızlar
öncelikle aranızda olmayışımın sebepleri dün akşam cok yakın bir akrabamızın düğünü vardı annem kardeşim babam geldiler kaldılar hala buradalar yarın dönecekler kısmetse giremedim annemlerin burda oldugunu duyunca daha cok misafir bastırdı bugün :(

hepimiz aynıyız bende kendimi bir topluyorum bir bırakıyorum dün akşam düğünde uzun zmandır göremediğim akrabaları falan gördük oyyyy ebru nolmuş sana böyle deiler :))) bende nolmuş dedim şişmişmiyim :))) güldüler :)
vercem vercem deim ama hnüz buna kendim inanamadım sanırım :(

bugün yine cozutttum babam sabah kalkmış erkenden ggitmiş fırına kaşarlı sucuklu börek yaptırmış kendisi boğzaına cok düşkündür :( eeee yedik işte dayanamadık :(((
akşam da tavuk yedim pilav yedim abartmadım ama karnımıda doyurdum :(

kesinlikle burada olmak buraya rapor vermek günde bir defa degil sürekli yazıyor olmak engelleyior insanı

şu detoks işine bende takıldım bir bakalım bakalım olmazsa bende denemek istiyorum

bu arada yarışçı arkadaşım demiştinki hedefler belirleyecegiz falan site toparlandı sanırım bir yarış havasına girsek nasıl olur ???

ha birde kilolarınıza baktım da hepiniz emini,m fıstık gibi hatunlarsınız benim kendimden utanmam lazım :((((:kedi:
olsun cnm bizim senden fazlamız bile vardı merak etme neredeyse aşşa yukarı hepimizin yılbaşından beri katettiği yol bu kadar eminim sen olsaydın bu kadar zamanda bizi geçerdin cnmaklinialirimsmile
iyimis güzel lapa diyeti..
ama lapa deilde daha diri yagsiz tuzsuz pilav diyelim :))
cünkü lapa görüntüsünün düsüncesi bile migdemi bulandiriyor.

benim evde aromali yasmin pirinci var.. onu seviyorum.. degisik bir kokusu oluyor..
onu getireyim yarin evden yapayim bakalim..

Ebrulum kacamaklarda oldugunu tahmin etmistim zaten..

ebtuna tatilde.. bakalim nasil rakamlarla dönecek.. insallah bir süpriz yapip kilo verip dönerr..

bende simdi mücver yaptim.. 2 adet yedim :roflol:
birazdan sütlac yapip.. yatana kadar 3 tabak yiyim de --- 3 günlük tatli ihtiyacimi gidereyim :jeyyar:
mücvermi nasıl bir diyet anlamadım:oklava::oklava:
ayy aklima ne geldi...

birbirimizden canimiz ceke ceke yapip yapip yiyiyormusuz ahahhahaayy :)))
bi bakmisiz hep sondan birinci modundayiz :Pp
püsküüt ipe dizer bizi ya:jeyyar:kurallar gereği sürekli kilo alan takım olmaz diyomuş:roflol::roflol:
annemle konustum telefondaa..

dedim anne günde 3 defa yemek yapiyorumm fenalik geldii..
kilo aldimm yinee..
olsun kizim .. yee keyfine bakk.. nasilsa 1 ay da geri verirsinn :)
sen fazla degilsinki.. 72 kilo ya kadar ye.. sonra yine bi hi$imla 65 e düsersin :)))

ayyy o kadar destekcim varken .. diyet yapmaya kalkismak mümkünmüü kafamçokkarıştısempatiksalakcinni

tabi cnm sen ye ye sonra 1 sene bekle zayıflıcam diye olldu cnm başka derdin varmıymış bir başlarsan yemeye 90ı geçersin farkına vardığında benden uyarması ona göre :jeyyar:bu seferde sen bir takım açıyormuşsun hedefine neredeyse ulaşıp ilk kilosuna geri dönenler diye sakın ha sakın annişini ve kardeşini ve eşini dinleme

meraba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bende 1 sene önce 68 kilodan 56 ya indim.su an diyetteyim ve 54.9 um.hedef ramazana kadar 52 inşallah verebilirim.ben zayıflamaya cumartesi gecesi karar verdim ve 4 ay boyunca hiç vazgeçmedim.eğerki zayıflamak istiyosanız önce beyinde bitiriceksiniz.zaten beyinde bitirebiliyosanız emin olun bırakamıyosunuz.çevremdeki insanlar biraz ye bişey olmaz dedikçeler ben inadıa ağzıma bile sürmüyodum.okadar kararlıydım anlıcanız.sporumu evde yapıodum.ve herakşam 1 saat yürüyodum.4 kilo verdilten sonra kendime hep bir hedef sundum.1 kilo verirsem şunu yicem 2 kilo daha verince şunu yiyicem diye ama inanırmısınız her verdiğim kilodan sonra daha çok motife olup yiyiceğim dedim şeyleri yemiyodum.42 bedenden 38 bedene düştüm bu sayede.neyse çok şişirdim kafanınzı kusura bakmayın.bende kendi başarımı sizlerle paylaşmak istedim.iyi geceler

anaa zalimi vejeteryan olduunu yeni ögrendim iimi :))

thesecret .. tam ihtiyacim olan motivasyonu sagladin.. allah razi olsun..
demek disimi SIKSAM 4 ay icinde 54 kilo olurum haa..
ayy hayali bile güzelll..boshayallersmile

gerci benim hedefim en fazla 58 ama olsun :)
istemem yan cebime sempatiksalakcinni

of of ben cok sistim.. tartim yok.. cuma sabaha kadar getirtmicem.
persembe gecesi getirtirim evden..
bakalim nolacak..
kesin olarak yarin baslicaammm.. yeter artik ne buuu..
göbegim önden gidiyor ben arkadan :)

zalimi senin kilon ne alemde kuzum? aclik grevinden sonra almaya basladinmi`?

bende aclik grevi yapsam süper olur kanimcabilmiyorumkismile

oo iyimis yahuu..
benim migde dayanmadi,..

ne yedim yazayim bari..
belki utanir yemem..

sabah

ögle

ay yok be yağ mağ görmedim ben. bikere lahana kürü yapmıştım onda da güya idrardan yağ çıkarmış. ben onda da görmedim

ooo naptın ya. kendini bu kadar zorlama bence. inan hiç kolay değil. bence sadece benimkinden yap zaten iki gün bile dayanmak çok zor

Back
X