Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

emoş canım sen tartılabilecekmisin yoksa aynımı geçelim.

aslıda tatildeydi ama bugün mutlaka kilosunu bildireceğini söledi.

saat biraz daha geçsin arayacağım.

gizemcim tartı için başka çözüm bulursun öle gitmek yok.

herkese merhaba
unuutlmuşum ama canınız sagolsun ;;)
bir haftadır yokum meydanda cezam varmı ???
misafirlerim öyle yogunduki yatılı birde giremedim kuusra bakmayın birde mide sancısı cektim günlerce hiç bir şey yiyip içemedim hala agrıyor ac ac dolanıyorum ortalarda agzıma bir lokma koyamıyorum
işte böyle
takım olarak inanılmaz motivasyona ihtiyacımız var hepimiz birbirimizden daha kötüyüz
toplarlanacakmıyız böyle mi devam edecegiz kızlar ????

****7.TAKIM 167.ETAP ****

yarisci (67.0/68,0/-1,0/-1,49%)
askito (67,6/
ebtuna (68,4/
pregant (72/
sailormoon ( 70,0/
nesibe82 ( 61,2/geri dönmek üzere ayrıldı
zalimi (80,9/
ebrulum ( 83,5 / 82.0 / 1.5 / 1.80 % )
ohcanimadeysin (64.9 /

7.TAKIM TOPLAM KİLO(
kilo verniş olmam midemden kaynaklı :(
saglıklı kilo verebilmek en güzeli:gitme::2:

ebrulum aşkolsun unutulurmusun

misafirlerin olduğunu söylediğin için seni hiç sormadım
tahmin ederim çünkü misafir vrken girmek zordur.

Kilo vermene sevindim ama umarım rahatsızlığın geçmiştir.

yarışçı teşekkür ederim canım ;;)

misafirlerin gerisi geride :))))

diğer takımdaki arkadaşlarım bilir sizde alışacaksınız bu misafir trafiğime :)
midem hala gecmedi ilaç kullanıyorum :(

ac ac ta dolaıyorum ne yiyecegimi bilemeden

askito (67,6/
ebtuna (68,4/
pregant (72/
sailormoon ( 70,0/
zalimi (80,9/
ohcanimadeysin (64.9 /64.1 /0.8 /1.23%)

günaydın kızlar..bu sabah nerdeyse ağlayarak çıkacaktım tartıya moralim çok bozuktu biliyorsunuz..ama bir baktım 800 gr..şok oldum tekrar tekrar baktım..nasıl mutlu oldum anlatamam..kahvaltıda dondurma yedim 2 top 1 lt kadarda su içtim..

bi komşu ilginç bi detoks söyledi 1 kilo kabak 1 demet maydonoz dereotu ve taze soğan haşlıyormuşsun azcık yağ ve tuz bütün gün bunu yiyormuşsun 2.5 kilo vermiş dün yapmış bunu

eminim tadı berbat olur..haşlanmış maydonoz tam bir facia zaten
kabak dereotu desen onlarda öyle..içebileceğimi hiç sanmıyorum..lahana çorbası yapmıştım bir kere.1 kase içtim ve midem kaldırmadı çıkardım.

ohcanıma degsin çok sevindim kilo vermene
kızlar az sarılın çok az kaldı oruca

oyyyyy acım dedim ya bir kaç tane kiraz koydum tabaga onu tüketiyorum şu an ;;)

kızlar valaaa çok üzgünüm ben yaaa moralim altüst kafam karmakarışık neden bööle oluyo hiç anlam veremiyorum..bu sabah tartıldım ve ne yazık ki 71.2 çıktım tekrar ben 70 in altını göremeyecek miyim yaaa?takıldım kaldım bu kiloda...
bugün diyetisyenimle de randevum var ona da söleyeceğim bi hal çaresi bulsun bana yeter artık...sadece 2 3 gün kaçırmakla hemen alınır mı bu kadar kilo Allah aşkına kızlar ve deli gibi toparlamaya da çalışıyorum dün o iğrenç bitki çaylarından içtim midem kalka kalka hani şu 5 i bi aradalar var ya aktarlardan alınandan sabahları yeşil çay içiyorum şekersiz yürüyüşlerimi 1 saatten 2 saate çıkarıyorum artık..daha ben ne yapayım siz söleyin?offf 2 aydır takıldım kaldım 71 aşağı 71 yukarı...
offffff!!!içim daraldı haaa...hesaplamamı yapam bari...olmazsa diyetisyenime de söleyeyim de spora başlayayım demek ki yürüyüş yeterli gelmiyo bana...popom olduğu gibi duruyo...artık kurtulmalıyım ondan en azından bi kısmından...

ohcanıma degsin çok sevindim kilo vermene
kızlar az sarılın çok az kaldı oruca

oyyyyy acım dedim ya bir kaç tane kiraz koydum tabaga onu tüketiyorum şu an ;;)

geçmiş olsun ebrulum midenin kötü olması bi bakıma ii olmuş senin için ama çektiğin acıyı düşününce bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah canım...

askito (67,6/
ebtuna (68,4/
pregant (72/
sailormoon ( 70,0/71.2/-1.2/-1.7%)
zalimi (80,9/

zeynep canım seni çok çok iyi anlıyorum ben o 5 i 1 yerde den hergün 3 koca kupa içiyorum..
diyetisyenle görüş canım..acaba yaptıklarımız bizemi fazla geliyor,hareketimi az tutuyoruz bilmiyorum ama bir yerlerde hata yapıyoruz bu kesin..

zeynep canım seni çok çok iyi anlıyorum ben o 5 i 1 yerde den hergün 3 koca kupa içiyorum..
diyetisyenle görüş canım..acaba yaptıklarımız bizemi fazla geliyor,hareketimi az tutuyoruz bilmiyorum ama bir yerlerde hata yapıyoruz bu kesin..

evet canım bugün konuşmayı düşünüyorum ciddi ciddi...hayır hormonlarım da normal çıktı e ben şimdi nerelere gideyim ya bana dokunan bişey yiyorum ya da başka bişey var...bi de gerçekten artık o kadar içselleştirdim ki olayı asla kilo veremem deyip duruyorum acaba onun da mı etkisi var beynime karşı savaştayım anlayacağın...

selam kızlar:3:
ayçincim canım gene çıkmışsın 68 e tühh:1no2:ama izin vermiştin kendine,belki bu motivasyonunu tekrar arttırır...daha fazla alma hadi hemen tekrar asıl,toparla çabucakolumunekankayizsmile
ben bugün bildirm yapamıcam canım,burda tartı yok...başka tartıda tartılmak istemiyorum çünkü doğru sonuç vermeyecek...haftaya evimde aynı tartıyla tartılmam lazıma.sizin istemiştim zaten,bu hafta da aynı geçerseniz memnun olurum:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

ebrucum aşkolsun canım sen unutulur musunopuyorumnanaktanben de tatildeyim canım,o yüzden farkedilmemiştir pek takılan yok bu aralarbenneyaptımki

hilacim kilo vermene sevindim,moralin düzelmiştir ne güzelkaydirigubbakcemile5

zeynep sen de diyetisyene sor canım,çok zor bi durum sizinki...moral bozucu...inşallah düzelirfisfisfis

gizem ayrılmak falan diyodu...daha da gelmemiş...sakın öyle bi şey yapmasın valla...kaç gündür yok zaten,ben şüphelenmiştim:olmaz:

evet canım bugün konuşmayı düşünüyorum ciddi ciddi...hayır hormonlarım da normal çıktı e ben şimdi nerelere gideyim ya bana dokunan bişey yiyorum ya da başka bişey var...bi de gerçekten artık o kadar içselleştirdim ki olayı asla kilo veremem deyip duruyorum acaba onun da mı etkisi var beynime karşı savaştayım anlayacağın...
vücudun psikolojik olarak direniyorda olabilir..benimki gibi..bende hormonlarıma baktırmıştım hiçbişey yoktu kendimi kilo konusunda çokmu kasıyorum acaba..hadi bide çok zayıf olsam ondan veremiyorum vücudum kabullenmiyor dicem ama benimle aynı boy,benden 10 kilo zayıf manken gibi kızlar var onlar nasıl veriyorlarda öyle oluyor.aman ne bilem ben yaaaaaa-tatlicadiarzu-
selam kızlar:3:
ayçincim canım gene çıkmışsın 68 e tühh:1no2:ama izin vermiştin kendine,belki bu motivasyonunu tekrar arttırır...daha fazla alma hadi hemen tekrar asıl,toparla çabucakolumunekankayizsmile
ben bugün bildirm yapamıcam canım,burda tartı yok...başka tartıda tartılmak istemiyorum çünkü doğru sonuç vermeyecek...haftaya evimde aynı tartıyla tartılmam lazıma.sizin istemiştim zaten,bu hafta da aynı geçerseniz memnun olurum:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

ebrucum aşkolsun canım sen unutulur musunopuyorumnanaktanben de tatildeyim canım,o yüzden farkedilmemiştir pek takılan yok bu aralarbenneyaptımki

hilacim kilo vermene sevindim,moralin düzelmiştir ne güzelkaydirigubbakcemile5

zeynep sen de diyetisyene sor canım,çok zor bi durum sizinki...moral bozucu...inşallah düzelirfisfisfis

gizem ayrılmak falan diyodu...daha da gelmemiş...sakın öyle bi şey yapmasın valla...kaç gündür yok zaten,ben şüphelenmiştim:olmaz:

sorma canım acaip sevindim geçen gün çok bozulmuştu moralim alt üst olmuştum herşeyden nefret etmiştim..bu sabahta öyle çıktı tartıya görünce inanamadım..duyanda 3-4 kilo veridm sanacak:1:

hahahaha ama senin gibi o kadar çabaya rağmen hiç kilo veremeyen biri için çok güzel bi rakam:)))tebrikler canım,devamı gelecek inşallah

askito (67,6/
ebtuna (68,4/68,4/0,00/0,00%)
pregant (72/72,0/0,00/0,00%)
zalimi (80,9/

TOPLAM KİLO(574,3/

emoşum bana nedeseniz haklısınız valla

hedefe 2 kala cozuttum ve şimdi 5 var.

akıl alacak şey değil
bugünde yiyeceğim ama yarından itibaren bu gidişe dur demeliyim yoksa başladığım noktaya dönmem uzun sürmeyecek.:(((((((((((((((

askito (67,6/67,6/0,00/0,00%)
ebtuna (68,4/68,4/0,00/0,00%)
pregant (72/72,0/0,00/0,00%)
zalimi (80,9/

TOPLAM KİLO(574,3/

Back