Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hilal ewet cnm hiç zor ge.miyor bugünde ben oruçluyum saatin neredeyse 3buçuk olduğunu yeni farkettim bugünde ben oruçluyum baya zinde bir gün geçiyorum gece 3te panda dondurma kaşıklarıyla 3 kaşık polen içmiştim herhal o veriyor zindeliği sahura kalkamadım uyumuşum inş. bugün çorbamı yapabilirim 1 aydır elim eripte yapamıyorum o kadan cnm istiyor halbusuki neyse iftara çok kalmadı yolun yarısı geçti hemen hemen 5 saat var süpürge açtım yatakları düzledim dolapları toparlamaya çalışıyorum bir gelem bakem sizler napıyonuz deim bugün yarın tartı alcam bakalım hayırslısı ne olacak sinbo alabilirim yağ su kas ölçen istiyorum böylece çok verince ve alınca nerelerden alıp verdiğime de bakmak istiyorum

ha söylemeyi unuttum yarım saatlik işim kaldı bir ik ütü var hepsini halledip tartı bakmaya gitcem

yok kızlar az yemiyorum ya protein ağırlıklı besleniyorum gün boyu zinde tutsun diye..çok yersem daha çok susarım ondan da korkuyorum..burası allah günah yazmasın da cehennem gibi..kaynımda diyor yenge nasıl dayanıyorsunuz diye..yani buraya gelip görmeniz lazım o sıcağı nemi..abartısız söylüyorum klimalı odadan çıktığım an ter içinde kalıyorum yapış yapış oluyorum..o yüzden fazla yemekten korkuyorum..iftarda da çok su içmekten yemek yemek istemiyorum..
acıkmıyorum nedense..açlık yönünden rahat geçiyor çok şükür..
..öyle sandığınız kadar az olmuyor yediklerim ama..korkmayın:)) ama ilginiz ve tavsiyeleriniz içinde teşekkür ederim canlarım :))

bu sahurda da 1 yumurta 2 köfte 1 dilim peynir 1 kase yoğurt yarım dilim ekmek 1 lt su içtim..köfte yoğurt kansızlık için bir araya gelmese iyiydi ama bende protein olsun diye yedim :((

hımmm iyiymiş o zaman hilal...dikkat et canım,allah kabul etsin...ne biliim anlatınca bana çok az gelmişti...
gizem eline sağlık senin de,senin de orucunu allah kabul etsin inşllah...dün nette gördüm arzumun yağ-kas-su ölçen tartısı 54 liraydı...sinbonun sade dijital tartısı 19 lira falan...kas-yağ ölçenini bilmiyorum ama...bende arçelik var,kas-yağ ölçmüyo...5sene önce 80 liraya mı ne almıştık...o zaman ne kadar pahalıydı dijital tartılar,kazıklanmışız valla...şimdi öyle değil ne güzel

kızlar ben az önce akşamki yürüyüşümü de yaptım 60+45 ten 105 dk yürümüş oluyorum...yediklerimse 1 dilim ekmek 4 ad köfteli patates ayran..
akşama da sebze yapayım diyorum şöyle bol yoğurtlu semizotu falan:)
haklısınız kızlar hedefim ilk olarak 70 in altını görmek inşallah yakında kavuşurum hedefime sonrasında da 65 bile olsam fazla gelmez bana sanırım çünkü kilom orantılı yayılıyo fazla göstermediğimi söyler herkes..
sıcaklar konusuna katılıyorum inanın benim de ensem hiç kurumuyo desem yeridir yani patlıyorum sıcaktan daha doğrusu nem mahvediyo beni...
gizemcim tartıyı inşallah kafana göre bulursun tatlım ben de sinbo almıştım ama 17 lira falandı hatta geçende aynı tartıyı kampanya yapmış burda bi market 13 ten satıyolardı accuk sinir oldum:))))yağ kas oranı ölçenler iyi oluyo ama yorumunu güzel yapman lazım tatlım ...sen diyetisyene gitmeye devam ediyo musun bu arada?
kızlar zeynep kaçar....akşama gelemem tekrar yarına görüşürüz artık kolay geleeee...sağlıklı beslenmeler diliyorum...

okuyunca imrendim walla..
ben pogacalari götürdüm sülemesi ayip..

aksamada dondurma yicem sempatiksalakcinni

ay napiim yhaa.. ya hamileyse. as eriosam hahahhahah

gittim ama kendime uygun bulamadım 20 tl var bnm neredeyse en azı 25ten başlıyor yağ oranı ölçenler 50 falan biraz daha beklersem kafama uygun alırım tam 79.9 kiloyum

bu arada 24 dk. kaldı iftara acayip susuzluk hissediyorum sadece oda sahur yapamadığımdan olabilir

yedim içtim geldim bak yine

1 patlıcan 3-4 biber közünden salata

2 kase arpa şehriyeden domateli çorba

1 lt falan su

Adam aşırı kiloluymuş. Sağlığı tehlikeye düşünce doktoru
>> > en kısa zamanda otuz kilo zayıflamasını söylemiş. Nasıl
>> > yapayım diye kara kara düşünürken gazetede "Garantili zayıflatma" diye
>>bir
>> > ilan görmüş ve hemen başvurmuş, "3 günde 5 kilo" programına yazılmış.
>>Ertesi
>> > günü sabah kapısı çalmış, açınca bir de ne görsün !
>> > Karşısında 19 yaşlarında dünya güzeli, sportmen ve üzerinde giysi
>>olarak
>>bir
>> > çift NİKE ayakkabı bulunan bir kadın!!! Kadın kendini tanıtmış,
>>zayıflama
>> > şirketinden geldiğini söylemiş, sırtını dönüp koşmaya başlamış,
>> > sırtında bir etiket varmış, "yakalarsan seninim". Adam kızın
>> > arkasından koşmaya başlamış, kilometrelerce koşmuş,
>> > kan ter içinde kalmış ama kızı ormanda yakalamış ve beraber olmuş.
>>Programın
>> > dördüncü günü adam gerçekten de 5 kilo zayıfladığını görmüş.
>> > Şirketin zayıflatma metodunu çok beğendiğinden ikinci
>> > bir programa kaydolmuş, "5 günde 10 kilo". Ertesi günü
>> > yine kapısı çalınmış, karşısında daha da güzel genç bir kadın, üstelik
>> > üzerinde bir çift PUMA ayakkabıdan başka bir şey yok ve sırtında yine
>>bir
>> > etiket, "yakalarsan seninim". Adam yine canını dişine takıp kadının
>> > arkasından koşmuş ve kilometreler sonra yakalamış. Programı tamamlamış
>>ve
>> > altıncı gün hakikaten 10 kilo daha verdiğini sevinçle görmüş.
>> >
>> > Bu defa, şirketin "10 günde 20 kilo" programına kaydolmak istemiş ama
>> > şirket yetkilisi uyarmış, "emin misiniz, bu program gerçekten çok zor
>>bir
>> > etaptır". Adam ısrar etmiş, bütün zorluklara katlanacağını söylemiş.
>> > Ertesi gün kapısı çalmış, heyecanla koşup açınca karşısında iri yarı
>> > sportmen genç bir adam görmüş.
>> > üstelik adamın üzerinde sadece koşu ayakkabıları varmış, onunde de da
>>bir
>> > etiket "yakalarsam benimsin"

iyi geceler kızlar:3:
hehehe gizem alemsin,ben biliyodum bu fıkrayı çokkomik hakikaten:1:
sinbo basküller 19 liraydı canım,niye bulamadın kibilmiyorumkismileneyse kısmet başka güneymiş...
zeynep maşallah canım çok iyisin:nazar:
aşkit daha hamile kalmadan hamile psikolojisine girdin nenn hamile kalsan almanyada ne varsa silip süpürcen heraldesempatiksalakcinni
aahh ahh konuşuyom ama ben de cıvıttım bugün:sinifsinif:
dışarı çıktık burak huysuzlanadı,yürüyümü yapamadım kaldı...ben de o sinirle eve gelince çikolatalı mousselardan 2 kase yedimohaoldumsmile:gitme:salak kafam:oklava:
yarın hepsini dökücem:olmaz:

ya oranları ölçenlerden arıyorum ya burdada vardır uygun fiyata orayada bakayım yarın falan

eh be emoş fotolarına baktımda yapılırmı onlar da ya sende var ya davetiye çıkarmışsın resmen

ehem ehem bu senin kaderin aşkito

kendine gel yeter dicem bide bakıyonmu haftaya hamileyim diye geliyormuşsun:3:

neyse bi yandan da diyom burada daimimi olacak bu kız:2:

Back
X