Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aaaa hamile kalirsam sizi birakacagimi sanmayin :))
an az 6 ay buradayim :))
yoksa hamileler ayrilacak diye bir kural mi var??

ya bende geçen gün buna taktım..ebru şallı 37. haftaya kadar 7 kilo almıştı..çağla şikel 6.5 kilo almış..açmı gezdiniz kardeşim desek,çok sağlıklı beslendim derler..nitekim demişlerde.
benim bildiğim kilolu olanlar hamileliğinde az kilo almayı başarabiliyor..
öyle bir deri bir kemik olup en fazla 7 kilo nasıl yapıyorlar ben anlamadım valla..çocuklarda tosuncuk olmasada sağlıklı kilolarda doğuyorlar.2750-3000 arası..
bence az yiyip daha çok vitamin alıyorlar,bide çıldırmış gibi yüzme yürüyüş yapıyorlar..zaten inkar etmiyorlar bunu..
onlar normal beslenmeme devam ettim diyorlarya zaten normal beslenmeleri bizim şimdi yediklerimizin çeyreğidirsempatiksalakcinni
ebru şallı 2. çocuğuna 6 aylık hamileymiş 1.5 kilo almış şaka gibi

eee diğer kızlar nasılsınız

zeynep bakıyorum hırslanmışsın bacım gayet iyi gidiyorsun..

aşkitooo sana kızıcam ama hemen kilo verebilmene güvenip malı götürüyorsun sonra 2 gün aça yakın gezip veriyorsun ama sağlıksız bide 1 ileri 2 geri oluyor bu vücuduna da yazık..tam irade olsa sende çoktan 60ın altını görmüştün varya..çabuk veriyorsun çünkü..

emoşş sende mousse ları götürmüşsün..afiyet olsun :)))))

gizem seinde iftar hafif geçmiş,insanın midesi daha rahat ediyor valla..

bende iftarda 1 kepçe çorba,1 kepçe ciğer sote biraz salata yedim
1 maden suyu içtim

2 saat sonra 2 top dondurma yedim
yatmadan 2 dilim karpuz yemiştim
yatana kadar 2 lt su içtim kesin

şimdi sahura kalktım..yediklerim
1 kepçe çorba
bir kaç çatal ciğer sote
orta boy bi karpuzun 1/6 sı biraz peynir
1 çatal yaş pasta

hehe
ben de 6 ayliktan sonra kilo almaya baslamistim. hatta ilk 4 ay 3 kilo vermistim.

toplamda 10 kilo alip.. aksamina 9 unu vermistim.

pehhh :Ppp

ayy hilal napiim yhaa :(( cok canim cekiyorr..
tutamiyorum kendimi..

bak aslinda bu aksam toktum.. sirf canim cekiyo diye 2 tabak manti yedim sempatiksalakcinni
manyagim ben yhaa.. hazir istahin yok. ne diye zorluyorsun :))
karnim da pek acikmiyorr iste.. canim cekiyor diye yiyiyorum herseyi :))
ama bak aglarimm üstüme gelmeyin :roflol:

ayy hilal napiim yhaa :(( cok canim cekiyorr..
tutamiyorum kendimi..

bak aslinda bu aksam toktum.. sirf canim cekiyo diye 2 tabak manti yedim sempatiksalakcinni
manyagim ben yhaa.. hazir istahin yok. ne diye zorluyorsun :))
karnim da pek acikmiyorr iste.. canim cekiyor diye yiyiyorum herseyi :))
ama bak aglarimm üstüme gelmeyin :roflol:

yok ağlama kıyamam da neden kendini zorluyorsun yemek için..vicdanın rahatsız olmuyormu yaa..ben çok üzülüyorum fazla yediğimde :(( çünkü hemen alıyorum hemennn..:kızgın:

yaa bu arada senin göz makyajına ba-yı-lı-yo-ruuuuuuuuuuuuuum....nasıl yapıyorsun nerden öğrendin.ben hayatta beceremem.far sürmek benim için işkence çok kötü yapıyorum..kaç kere siliyorum bir daha yapmaya çalışıyorum...resimlerinde de galatasaray makyajı hariç hepsi süpeeeerrr.

günaydın kızlar...
bu aşkito var ya ah bu kız bizi sinirrr etmek için anlatıyo yediklerini:)))))ben aynı şeyleri yesem heralde 2 ay kadar aldığım 5 kiloyu vermeye çalışırım:tomato: maşallah bacım valaaa metabolizman hızlı çalışıyo ne diyiiimmm darısı başımıza artıkın:))))
kızlar ben dün akşam yoğurtlu patlıcan ve kırmızı biberin üstüne kıymalı sos yapıp onu yedim önünden de 1 kepçe mercimek çorbası...ekmek yok:)))amaaa gece ipin ucu biraz kaçtı dondurma yedim 2 top kadar ve de üçü biraradalardan içtim...kahveyi içmesem iiydi ama naapimmm çoğunluğa uyuverdim valaaa:(((sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bu sabah da güzelce kahvaltımı yaptım şimdi de 5i bir arada çayımı yudumluyorum tadına alıştım artık eskiden gözümden yaş geliyodu içerken şimdi daha rahat içiyorum gene de tercih etmem ama napayım ekstra bişeyler yapmazsam veremiyorum kızlar..bu arada tartı hala saklı eşim çıkarmıyo büyük bi ihtimal cuma sabahına çıkarır sonra gene saklatıcam böylesi daha iyi...yoksa günde 10 posta tartılıyorum:)))

hilalcim makyaji yapa yapa ögrendim bebiim...

gelelim yediklerimee

acisi cikti bu sabah ..
cok moralim bozuldu..
zaten evimde degilim. her kösede farkli cikiyorumm
ama nedense bu sabah 70 in altinda cikmadim.
yatmadan cok yemistim, belki ondandir.
ay bilemiciim ama diyete döndüm.
hatta dünün telafisi , bugün minumum yicem..
yarinda diyete uycam.

selam kızlaaarkaydirigubbakcemile3
gizemcim canım oğluma yapıyorum hayatım...bi şey yemiyor ne yapayım,yesin diye ne yapacağımı şaşırıyorum...o bi kasenin çeyreğini anc ayiyo ben 2 kase götürüyorum:2:evdeyken de kek ,kurabiye türü şyler yapıyorum çünkü eline alıp yemeyi çok seviyo...eşim de sever...sabahları işe giderken de iyi oluyo...ama gel gör ki olan bana oluyo işte...kendimi tutamıyorum maalesfboshayallersmileaşkitom gibi ben de tok olmama rağmen sırf canım çekiyo diye 2.kaseyi götürüyorum:tomato:ooff offf adam olmazyız biz:oklava:

hilal niye beğenmiyon kız galatasaray makyajınıaklinialirimsmilegalatasaraylıyız biz,her türlü severiz:lepi:
iftarı,sahuru da çok güzel geçirmişsin canım maşallah sana...

zeynep sen de çok iyi gidiyorsun canım...hele o 5i1yerdeyi iyi içiyorsun,ben hiç sevmedim:sinifsinif:

bu sabah çok geç kalktım çünkü gece sıcaktan uyuyamadım...o yüzden kahvaltımı hem kahvaltı hem öğle yemeği gibi yaptım...akşamı çok hafif geçiririm inşallah...ayrıca bugün mutlaka yürüyüşümü yapıcam,hem de 2 katı yapıcam ki dünün telafisi olsuna.skardeşim gelmeden çıkmam lazım ki o süper planlarından kurtulayım...-tatlicadiarzu-

hilal sorma canım bu manken karulara ben de uyuz oluyorumalsanaalsanasmile
zaten normalde 1deri 1kemikler...hamile kalınca da minimum kilo almaya çalışıyorlar...sürekli diyetisyendeler,eee hamile yogasıydı,pilatesiydi sporu da bırakmıyolar...dediğin gibi yürüyüşün,yüzmenin haddi hesabı yok zaten..ondan sonra doğuruyolar hemen eski hallerindeleralsanaalsanasmile
ama şimdi normal kadınlar da öyle oldu...onlara özeniyoruz...doğuranlara bakıyorum 1 hafta sonra incecik olmuşlarbilmiyorumkismilebenim kaderim mi şişkoluk:2:ondan sonra bizden de öyle olmamızı bekliyorlar...eskidenmiş çocuk doğurdum mazereti...şimdi ki hatunlar manken gibi gezdikleri için hamilelğinin yeni anneliğinin bile tadını çıkaramıyorsun...hep incecik olacaksın:kızgın:valla çağımızın gerçeği bu...çok can sıkıcı:umursamaz:

hilal sorma tatlım ya alında o menü bile ağırdı salata yetiyordu ayuluk edip 2 kase çorbayıda hüplettim diyom zaten sofraya oturmak haram bana suyla doyuyorum bir çorba yeter 2-3 saat sonrada meyve süt tmm işte niye ayuluk edip yiyorsam perşembede tutcam oruç bakalım ne yapcam o gün

kızlar valla ben oruç işinde çok memnunum gerçekten..sahurda hafif besleniyorum..iftarda da su yetiyor çorbayla karnım doyuyor..aç gözlülük yapıp saldırmayınca gerçekten doyuyor ve rahat da ediyorsun..tavsiye ederim..ilk defa bu kadar bilinç li besleniyorum bi oruçta..öküz gibi yerdim önceden..kendimi çok hafif hissediyorum yarım kilo kesin veririm ama kaynım var diye pilates yürüyüş yapmıyoprum gidince pilatese devam

selam kızlar. memlekete döndüm. eşimin memleketindeydik. umarım çok kilo almamışımdır bu hafta. tartıya çıkmaya korkuyorum valla.

aslıcım memleket memleket geziyosunuz valla maşallah:))
ben yarın evime dönüyorum,yani bursaya...burda diyet ve spor-yürüyüş işleri daha kolaydı,bursada gene zorlanıcam hadi bakalım...
gizemcim olan olmuş üzülme kuzum çok da yememişsin yaniii...
valla sizi tebrik ediyorum aslında,ben oruçluyken çok daha fazla yerim çünkü canım her şeyden iter ve dayanamam alırım:((

millet nerdesiniz yaaaavvvv?
ben bugün bursaya gidiyorum...akşama evimde olurum inşallah...yarın görüşürüz hepinizi öperim byeeee

emoşum napalım bi evimiz olmayınca memleket memleket gezzioz. tayinimiz çıktı ya eşyalar kaldı. daha ev bulamadık ankaradan.

kızlar merhaba pregantcım tayinin hayırlı olsun demek sende ankaralı oldun .hangi okula çıktı canım.ben eryamanda oturuyorum.en kısa zamanda işlerini halledersin burası yanıyor sıcaktan allah kolaylık versin..
kilom ise 70 kızlar öyle kaldım ama şu sıcaklar bitsin tekrar maratona başlıcam.herkesi öpüyorum.

slmlar kızlar....
ebtunam haklısın canım çayın tadı gerçekten de korkunç ben de eskiden dayanamazdım tadına ama napayım iş başa düştü tek başına diyetle olacağı yok takviye yapıyorum işte ben de...
aysbar uzun zamandır uğramıyodun hoşgeldin tekrara.s.
pregant sana da ayrıca hayranım ne güzel maşallahın var irade konusunda süpersin yani...:nazar::nazar::nazar:
bugünkü yürüyüşümü yaptım bi tur akşama bi daha yürüyecem inşallah kızlar akşam yürüyüşümü 45 dk yapıyorum yanlız çok yorulup halsiz kalıyorum sonlara doğru çünkü...
bakalım eşim yarın sabah tartıyı ortaya çıkaracak çok merak ediyorum doğrusu sonucumu bakalım inşallah vermişimdir kızlar...
bu arada kendime m beden bi elbise aldım sanırım kalıbı biraz genişti ama güzel oldu kızlar kilolar dursa da sanırım sıkılaştı vücudum...
dün akşam çok hafif beslendim kızlar 1 pkt eti burçağın yarısını yedim eşim geç geldi canım bişey çekmedi açlık da hissetmeyince yemekti falan uğraşmadım valaaa..üzerinde yazıyo hesabıma göre yarım paketi 250 kalori falan..

Back
X