Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menülerinizi görünce gözün dolanıyor ya nerenize sığdırıyorsunuz inanamıyorum oruçluyken boğazımdan geçen tek şey su olsun istiyorum bak düşünüyorum akşama fasulyeyi nasıl ycem diye emoş hatırlıyonmu kendimi zorluyom demiştin du ben onu kevgirle suynu süzdürüp tabağa koyayım yanına yoğurt ki bnm gibi yiyen yoktur idare etmem lazım bide çorba tmm işte demi

birer kaşık birer kaşık canım oda ayıp olmasın diye..misafirlikte olmasam evde sadece çorb salata tamam tıkanıp kalıyorum..
dün ifatrada o kadar çok su içtimki utandım artık insanlardan 1 sürahi oldu sanırsam mahvoldum midem şişti yaa.

fgbaby12gl0.gif
:ecrin_bebek:

günaydın çıtır adayları

kaptanınızın yüzü yok yazmaya

hem monti hem kendime tatlı yememe sözüm yalan oldu

ben pisboğaz şişkonun tekiyim tamammı
böle giderse bu hedefi ben rüyamda görürüm ve en kısa süredede başladığım yere geri dönerim.

ayçiiin yapma kuzum ya neyi niye kaçırıyorsun ah be kuzum günah çabalarına emeklerine bende fotolarına bakmıştım hele şortlu fotona hayran olmuştum ne kadar güzek dimiştim çöp çıta maşşallah nazar değmesin diyordum ki tutamıyorum kendimi diyorsun bu kadar yolu tekrar yürüyebilirmisin peki

vay beee!!!aşkitoya bak sen helal olsun valaaa hemencecik hamiş kalıverdi maşşalllahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
tebrik ediyorum aşkitoooo!!!darısı başımıza ne diyek:)))

sahur:
1 ad.yumurta lorlu
1 dilim ekmek
3 ad. zeytin
2 dilim peynir
1 bardak çay

emoooş ve ayçinim bir an önce kendinize gelin hemencecik baken...-tatlicadiarzu-:oklava:
yoksa kılavuz olaylarına dönmeyelim :)))))
benim bu ara iştahım açık nedense tutmaya çalışıyorum kendime mukayet olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar ...bu hafta verememişim gibi hissediyorum kızlar regl olmam gerek şişkinliğim de var...offf umarım kolaycanak atlatırım bu haftayı hayırlısıyla...eyvahedigeldismile şimdi gene bi ileri iki geri günlere dönmek istemiyorum valaa...akannehirsempatiksalakcinni kafayı yerim yoksa...

bak sizi sıkı yönetime alıveririm onagöre tek tek tek lokma lokma hesap vereceniz ona göre ceza size

jülyet çok aç kalmışsın canım yaa kıyamam...güllaç sütlü tatlı canım pek ağır sayılmaz korkma...
ama bu kadar az yeme..ben de senin gibi yapıyordum bi ara..yersem bozulacak diye korkuyordum..ama normal yemek yemeye başlayınca çok kilo alıyorun o zman..hiç yiyemiyorsun...o yüzden ye az az bence...

evet canım bende kendime cok kızdım bütün gece bas ağrısı oldu ee vucut o kadar ac kalınca ve birden yiyince normaldir herhalde.....

bugün baska yönteme geciyorum..keloksu bi hafta bırakıcam
ama hakketten bir bucuk haftada 2 kilo verdim su an 67.8im...keloks sayesinde bakalım diğer türlü vericem mi....

bugün kendime güzel bir kahvaltı tabağı hazırladım...
1 domates 1 salatalık 1 kk peynir 1 tatlı kasığı salça 3 zeytin küçük kare pide....

şimdi kendime ara öğünler yapsam mı öğle yemeğinde ne yesem anca akşama yemek yetiştiririm pilavdan baska bişi yok... :uhm:

canlarim merhaba..
tesekkür ederimmm.. ben su an hala heyecaliyim.. geceden beri ellerim titriyor..
bukadar belirtilere ragmen negatif ciksaydi cok üzülürdüm.
ama yinede sasirdim pozitif cikinca..
ögleden sonra doktora gidicez..
hesaplamama göre 1 mayis dogum tarihi.
gizemcim cin takviminde sat baz alinirsa erkek.. hamile kaldigim ay baz alinirsa kiz bitanemm
sormussun diger topikte.. aglamaktan cevapta yazamadim :)

haftasonu 24 saat tatli krizinden sonra 72 yi görmek üzereyim..
bu yüzden cuma günü 2 kilo falan almis olursam takimdan cikarim. ama yine 69 a inmeyi basarirsam takimda kalirim..
saglikli beslenmeye basliyorumm
ve hergün ne yedigimi buraya yazicamm yine..

sizin icin uygunmudur? :))

sabah
3 ince dilim ekmek üzerine ince dilim haslanmis tavuk gögüsü + 1 bardak taze süt

hilmişim çok sevindim canım inş.hayırlısıyla kucağınada alırsın
1 mayıs olursa ayrıcana sevinirim çünkü benimde doğum günüm.

Sen yediklerini yaz canım bizim için no problem ama diyet ypman artık uygun olmaz
sağlıklı beslenmeye çaslışcaksın.

oke aycinim sen listeden cikar o zaman beni

hilal ben de senin sonucunu merak ediyorum..
bak ben de ki belirtileri diim saa :)
ilk gün kasiklarimda batma ve agri oldu..
migde bulantisi, uyku hali, uyusukluk.
ve su an gögüs uclarim aciyor dokununca.

aşkitom tebrik ederiim..sağlıkla kucağına alırsın insallahh..

yarıscım takımda kaç kişilik yer var

Son düzenleme:
gizemcim herkes dönmek üzere ayrılıyor

ve geriye dönende pek olmadı

o yüzden bu şekilde rezerv yer tutmak doğru değil gelip yarışacak varsa buyursun bence.

Back
X