Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler neyra az kalan kilolar daha zor veriliyor 2 sene önce ben 58 den 52 ye düşene kadar yarım sene gectiiyi geceler kızlar yazlığa net bağlattım 1 gün giremedim özür diliyorum ama kilo verme işlerim tam gaz devam yarın sabah 58den az çıkmaya yemin ettim gerekirse sabaha kadar koşarım sahil boyunda :1shok:
regl oldum olucam göbişim çıktı yine nalet :)
mucks herkese yemek yokk bol bol spor hadi bakalımma.s.
aman takma canım kafana kimene onlarmı bakacakmışşay millet hamile olduğumu öğrendi ya illa bi laf dicek..
2.çocuğu yapmaya karar verdiğime göre çalışmayı düşünmüyormuşum.
zaten çalışamazmışım da 2 çocukla olmazmış..ay size ne beeee derdi sizi mi gerdi..daha gencim çok şükür..2012 kpss ye hazırlanırım annemin yanında..sanki hiç çalışan anne yokmuş gibi konuşuyorlar
kızlar bir sürliğine aranızdan ayrılmam gerek rezerve gerek yok döndüğümde listede olmasamda olur sebebini sormayın canımı sıkan şeyler var ama döncem ve o zaman anlatırım neler olduğunu
jülyetçim çizelgene bayıldım yaaa...2010da obez 2011de lopez haaa.))ben hep obez olucam galiba(
hilal doğum kilolarıyla ilgili sana katılıyorum hamişleyken o kilolar idare ediliyo ama doğumdan sonra giyecek kıyafet bulamayıp onlarca kiloyla başbaşa kalınca insan çöküyor(dikkat etmemiz lazım hep...
kızlar günaydın..dün 2 hamile haberinden sonra içim içime sığmadı valla normalde 25 inde regl olmam lazım yani yarın..ve regl olmazsam perşembe test yapmalıydım ama uyuyamadımd esem yeri..o kadar meraklandımki..bir kaç kişiden reglden 3 gün öncede sonuç çıktığını duydum ama 2. çizgi silik olabiliyormuş diğerine nazaran..uzman tv de izledim dr diyorki silik bile olsa pozitiftir çünkü çizgi hamilelikle çıkan hormon sayesinde çıkar başka türlü asla çıkmaz dedi
yani şimdi ben hamilemiyim....
![]()
hay allah zeynep sen de bendensin heee:))
gizem de öyle sanırım:))
jülyet bacımız iyi maşallah
aşkit sen hamilesin sayılmazsın:)
aslı hanım kayıplarda artık siz tahmin edin durumu:)
hiloş da hamile...
bu hafta durum pek parlak değil gibi
neyse kızlar üzülmeyin yaa arada olıur böyle,toparlarız inşallah
ben yürüyüş yaptım bayaa,ama boğazımı tutamıyorum maalesef sürekli bi şeyler tıkınmak istiyorum of valla.(
selam kizlar grupta kisa kaldim ama ayagimi sürümüsüm galiba benden sonra hamislerin sayisi artmis..arada bakiyorum ne var ne yok diye..
beni belkide unuttunuz,okadar kisa kalmistim zaten..hayirli olsun kizlar..ben bulantidan basimi kaldiramiyom oruc tutamiyom,kuru ekmek patates makarna gibi karbonhidrat yükü anca bastiriyo bulantimi okadar yiyememeye 1kilo eksildim..buda benden haberler..suan 9 haftalik olduk biz..
yok unutmadık ece unuturmuyuz..
demek bulantıların var yaa..bende inşallah olmaz diyorum..sanki çok hafiften belirtisini gösteriyor gibi.öncesindede böyle başlamıştı..valla buda ilki gibi aşırı bulantılı olursa yavrum helak olur hiç ilgilenemem onunla.kafamı kaldıramam çünkü.
kızlar bu sabah yine test yaptım dün 2 tane almıştım ne olur ne olmaz diye
buda pozitif çıktı.kaydirigubbakcemile2
öğleden sonra kan testin,n sonucunuda söylerim..benim asıl merak ettim kansızlığım ne alemde..guatr hormonlar hepsine bakılacaktı..onların sonuçlarınıda çok merak ediyorum.
günaydın kızlar
ecemavi unuturmuyuz hiç
bebiş sağlıklı olsunda bulantılar geçici
hilal sendede mi başlıyor kuu bulantı
benim bulantılarım 1 hafta sürmüştü sonrasında çok güzel hamilelik geçirdim sürekli pozitiftim.
allah herkese benimkişsi gibi hamilelik nasip etsin derim hep tabi alınan kilolar harici(((((((
selam kızlar ne yazık ki ben gene kaybediyorum bebişimi ...şu an çok kötü durumdayım adet oluyorum..takımdan çıkarmayın beni isterseniz bu hafta izinli yazın sadece...bu gidişle hamilelik zor benim için...bu 3. oluyo...bakalım nasip ne zamana vakti zamanı gelmemiş demek ki daha ...
kötü durumdayım çok sancılı şekilde adet oluyorum aynı bi önceki gibi oldum..bana dua edin bi kaç gün belki giremem kusura bakmayın moralim çok bozuk..bu sefer metanetli olamadım heveslenmiştim çok..
akşam belki uğrar kilomu bildiririm sonra bi süre herşeyden uzak kalmayı düşünüyorum bitkisel hayata gireceğim sanırım..doktor koşturmaları falan...arada girer durumumdan haberdar ederim sizi...
hepinizi öptm kızlar ....
aslı geçmiş olsun şekerim..ben de kaybolunca kötü şeyler düşünmüştüm ama:))
hadi gel bekliyuk...