Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi geceler kızlar yazlığa net bağlattım 1 gün giremedim özür diliyorum ama kilo verme işlerim tam gaz devam yarın sabah 58den az çıkmaya yemin ettim gerekirse sabaha kadar koşarım sahil boyunda :1shok:
regl oldum olucam göbişim çıktı yine nalet :)
mucks herkese yemek yokk bol bol spor hadi bakalımma.s.

iyi geceler kızlar yazlığa net bağlattım 1 gün giremedim özür diliyorum ama kilo verme işlerim tam gaz devam yarın sabah 58den az çıkmaya yemin ettim gerekirse sabaha kadar koşarım sahil boyunda :1shok:
regl oldum olucam göbişim çıktı yine nalet :)
mucks herkese yemek yokk bol bol spor hadi bakalımma.s.
iyi geceler neyra az kalan kilolar daha zor veriliyor 2 sene önce ben 58 den 52 ye düşene kadar yarım sene gecti :1:
ay millet hamile olduğumu öğrendi ya illa bi laf dicek..
2.çocuğu yapmaya karar verdiğime göre çalışmayı düşünmüyormuşum.
zaten çalışamazmışım da 2 çocukla olmazmış..ay size ne beeee derdi sizi mi gerdi..daha gencim çok şükür..2012 kpss ye hazırlanırım annemin yanında..sanki hiç çalışan anne yokmuş gibi konuşuyorlar
aman takma canım kafana kimene onlarmı bakacakmışş
senin derdşn onlarımı germiş :dilcikar:

kızlar bir sürliğine aranızdan ayrılmam gerek rezerve gerek yok döndüğümde listede olmasamda olur sebebini sormayın canımı sıkan şeyler var ama döncem ve o zaman anlatırım neler olduğunu

hayırdır canım

jülyetçim çizelgene bayıldım yaaa...2010da obez 2011de lopez haaa.))ben hep obez olucam galiba:((
hilal doğum kilolarıyla ilgili sana katılıyorum hamişleyken o kilolar idare ediliyo ama doğumdan sonra giyecek kıyafet bulamayıp onlarca kiloyla başbaşa kalınca insan çöküyor:((dikkat etmemiz lazım hep...

olmazsın olmazsın
hep beraber lopez olcaz :lepi:

kızlar günaydın..dün 2 hamile haberinden sonra içim içime sığmadı valla normalde 25 inde regl olmam lazım yani yarın..ve regl olmazsam perşembe test yapmalıydım ama uyuyamadımd esem yeri..o kadar meraklandımki..bir kaç kişiden reglden 3 gün öncede sonuç çıktığını duydum ama 2. çizgi silik olabiliyormuş diğerine nazaran..uzman tv de izledim dr diyorki silik bile olsa pozitiftir çünkü çizgi hamilelikle çıkan hormon sayesinde çıkar başka türlü asla çıkmaz dedi

yani şimdi ben hamilemiyim....

14qn9v.jpg

canım ya bomba bomba üstüne. tebr,k ederim. çok sevindim. 2 gün gelmedik neler olmuş

hay allah zeynep sen de bendensin heee:))
gizem de öyle sanırım:))
jülyet bacımız iyi maşallah
aşkit sen hamilesin sayılmazsın:)
aslı hanım kayıplarda artık siz tahmin edin durumu:)
hiloş da hamile...
bu hafta durum pek parlak değil gibi:(
neyse kızlar üzülmeyin yaa arada olıur böyle,toparlarız inşallah
ben yürüyüş yaptım bayaa,ama boğazımı tutamıyorum maalesef sürekli bi şeyler tıkınmak istiyorum of valla.(

kıs iftire atmaya utanmiin mi :oklava:

selam kizlar grupta kisa kaldim ama ayagimi sürümüsüm galiba benden sonra hamislerin sayisi artmis..arada bakiyorum ne var ne yok diye..
beni belkide unuttunuz,okadar kisa kalmistim zaten..hayirli olsun kizlar..ben bulantidan basimi kaldiramiyom oruc tutamiyom,kuru ekmek patates makarna gibi karbonhidrat yükü anca bastiriyo bulantimi okadar yiyememeye 1kilo eksildim..buda benden haberler..suan 9 haftalik olduk biz..

ah canıım geçmiş olsun. ben o bulantının nasıl bişiy olduğunu en iyi bilen insanımdır. hamileykene 9 ay kustum

yok unutmadık ece unuturmuyuz..
demek bulantıların var yaa..bende inşallah olmaz diyorum..sanki çok hafiften belirtisini gösteriyor gibi.öncesindede böyle başlamıştı..valla buda ilki gibi aşırı bulantılı olursa yavrum helak olur hiç ilgilenemem onunla.kafamı kaldıramam çünkü.

kızlar bu sabah yine test yaptım dün 2 tane almıştım ne olur ne olmaz diye
buda pozitif çıktı.kaydirigubbakcemile2
öğleden sonra kan testin,n sonucunuda söylerim..benim asıl merak ettim kansızlığım ne alemde..guatr hormonlar hepsine bakılacaktı..onların sonuçlarınıda çok merak ediyorum.

ayy sen de mi bulantı yaşadın? bakalım bu seferki nasıl olvcak. inşallah bulantıların az olur bu kez

günaydın kızlar

ecemavi unuturmuyuz hiç
bebiş sağlıklı olsunda bulantılar geçici
hilal sendede mi başlıyor kuu bulantı
benim bulantılarım 1 hafta sürmüştü sonrasında çok güzel hamilelik geçirdim sürekli pozitiftim.
allah herkese benimkişsi gibi hamilelik nasip etsin derim hep tabi alınan kilolar harici:((((((((

ay maşallah. o zaman hemen ikinciyi yapsana ayçin ne bekliyosun :) bu arada beni merak edip aradığın için teşekkürler canım. senin aradığını görünce şaşırdım ve heycanlandım :)) çok memnun oldum.

selam kızlar ne yazık ki ben gene kaybediyorum bebişimi ...şu an çok kötü durumdayım adet oluyorum..takımdan çıkarmayın beni isterseniz bu hafta izinli yazın sadece...bu gidişle hamilelik zor benim için...bu 3. oluyo...bakalım nasip ne zamana vakti zamanı gelmemiş demek ki daha ...
kötü durumdayım çok sancılı şekilde adet oluyorum aynı bi önceki gibi oldum..bana dua edin bi kaç gün belki giremem kusura bakmayın moralim çok bozuk..bu sefer metanetli olamadım heveslenmiştim çok..
akşam belki uğrar kilomu bildiririm sonra bi süre herşeyden uzak kalmayı düşünüyorum bitkisel hayata gireceğim sanırım..doktor koşturmaları falan...arada girer durumumdan haberdar ederim sizi...
hepinizi öptm kızlar ....

canım benim ya çok üzüldüm. ama moralini bozma lütfen. demek ki daha bebeğin vakti gelmemiş. inşallah en yakın zamanda sen de evlat sahibi olursun.

****7.TAKIM 171.ETAP ****

yarisci (68,0/
askito (69,6/ayrıldı çünkü hamiş
ebtuna (64.6/
pregant (73,0/73,0/0,00/0,00%)
sailormoon (67,1/
zalimi (75,4/
ohcanimadeysin (63,5/ ayrıldı çünkü hamiş
JJuLiEtt(68,0/

neira(58,0/yeni üye
7.TAKIM TOPLAM KİLO(

evet aslıcım zararlı faaliyetlerle meşgulsün diye düşündüm.))
ama ben o faaliyetlerle fazlasıyla meşgul oldum maalesef:((((((
aaaahhhh ahhhhhhhhhhh bana bi mucize lazım....

Merhaba arkadaslar, aranıza katılmak istiyorum ben de. Kuralları okudum ama konuşmalarınıza bakamadım. Benim kilo durumum söyle. Boyum 1.63, hamile kaldığımda 53 kg dim, ilk aylar mide problemlerim oldu ve 49 a indim. Ocak ayında dogum yaptım, 69,5 kiloyla doguma girdim, doğumdan sonra 61 dim. Ancak süt yapicam diye 71,5 kiloya kadar çıktım, su anda 66 kiloyum. Hayatımda hiç 56 kiloyu gecmemistim, hiçbir kıyafetim olmuyo, moralim bozuk. Çok az yememe rağmen kilo da veremiyorum, zaten benim bünyem hep böyleydi, fazla yemem, yersem de hemen kilo alırım.
Lütfen beni bilgilendirin, ne yapmam gerek?

bugünki yediklerime gelince...
sabah:keloks
ara:yeşil elma
öğlen:keloks
ara:mavi yeşil light bisküvi
akşam:3 kasık taze fasulye ekmek
ara:küçük salkım üzüm

Juliet aslında ben zaten o topuğu takip ediyorum misafir olarak, hamileyken yazmıştım ama sonra yazmak için çok vaktim olmadı. Merak edilen misafirlerdenm yani :) buraya da senin yazın üzerine geldim zaten. Sen de çok az yiyiyosun gercekten, kilo durumun nasıl?

misafir takılma tatlım her zaman yaz....
facede grup var istersen orayada gel....
85 le doğuma girdim suan 67 falanım bakalım sabah tartılıp görcem kaç olmusum :1:

cemre hoşgeldin canım..biz de emzirirken kilo alanlardanız:))
zaten emzirerek fazla kilolarımdan kurtuldıum diyenlere gıcık oluyorum ben emzirerek şiştim çünkü:((
bebek bu ocakta mı doğdu?kaç aylık bebeğin canım?güle güle büyüt

Hosbulduk ebtuna, gece size yazdım ama aksilik oldu silindi kusura bakmayın. bebeğim 18 Ocak'ta doğdu, ismi Cemre, benim ismim Cemile. Juliet tartil bakalım kilo vermiş mısın? Ben şimdi tartildim 66,0 kg...

Back
X