Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):zeynep

yaşınız:27

işiniz:serbest meslek

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:hiç bi zaman zayıf bi kız olduğumu hatırlamıyorum ergenliğimden beri hep kiloluydum 60-65 arası gidip gelirdim ne olduysa evlendikten sonra oldu birden 79 kiloya kadar fırladım hiç anlamadan ne yazık ki çok kolay kilo alan bi bünyem vardır ama bu duruma bi dur demem gerekiyodu böylece diyetisyene başladım aynı zamanda bu takıma yazıldım gayet de memnunum inşallah evlenmeden önceki kiloma biran önce kavuşurum çünkü bi de hamilelik düşündüğüm için zayıflamam gerek..!!!

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):genelde hep onu yeme bunu ye şu çay iyi geliyomuş tarzında muhabbetlere sinir olmuşumdur belli bi zaman sonra insanlar hep aynı şeyleri başınıza kakınca moral bozucu oluyo...

boyunuz:1.59

ilk başladığınız kilo:79

hedef kilonuz:60

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:valaa ben diyetisyenle ve de sporla zamanında da güzel kilolar vermiştim inşallah hep bööle devam eder şimdi de yürüyüş bandı aldım yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum aynı zamanda da günde en az 1 saat yürümeye çalışıyorum...bizim evimize yakın bir yere de spor salonu açıyolarmış biraz daha zayıflarsam aeorobikle de vücudumu istediğim şekle sokmak istiyorum spor yapmak hareket hoşuma gider o yüzden hareketler bana zor gelmiyo aksine enerjimi arttırıyo...

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:şu anda 42 bedenim istediğim şeyleri bulabiliyorum ama yeterince güzel durmadıklarını düşünüyorum üstümde 79 kiloya çıktığım zamanlar çok kötüydü hiç kıyafet bulamıyodum o zamanlarda ve çok kötü ve çirkin hissediyodum kendimi...şimdi psikolojim biraz daha düzelmiş durumda bi de 65 barajını geçsem daha iyi olacak diye düşünüyorum..zayıflayınca da gene bu şekilde giyinirim sanırım genelde spor kot seviyorum belki dökümlü şeyler daha çok yakışabilir japon tarzı elbiselere de hep özenmişimdir:)))ama istediğim kadar uğraşayım o kadar zayıf ve narin olamam heralde:))))

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:özgüven sanırım ve de sağlık tabi ki daha neşeli ve pozitif olurum diye düşünüyorum

diğer(eklemek istediğiniz):​
hepimize bu yolda başarılar diliyorum kızlar aynı sorunları yaşadığımız için birbirimizin halinden anlarız...kendim için ne istiyosam sizin için de istiyorum:))hepinizi çoook seviyorum:)))a.s.:1hug:
[/QUOTE]

ogle munum: 1.5 etli dolma, biraz yogurt, 1 dlm ekm, 2 y.k. taze fasulye

bir de 2-3 catal arkadasin tabagindaki sebzeli makarnadan tirtikladim bilmiyorumkismile

arkadaslar size bir sorum olacak, son zamanlarda internette cok fazla goldslim diye bir akapunktur kupesi reklami var, istah kapatip metabolizma hizlandirma etkisi var deniliyor, ve yan etkisi yok. sonucta vucudumuza birsey almiyoruz ve eger ayni etkiyi yapiyorsa bildigim kadariyla zaten akapunktur iyi bir yontem.

İnternetteki sitelerindeki yorumlarda cok iyi yonde. Bir bilginiz var mi?kullanan ya da bir kullanmis olan bir tanidik falan?

eger ise yarayan birseyse denenebilir belki ben biraz arastirayim diyorum, ama kandirmaca midir diye de korkuyorum.

ne dersiniz?

günaydın kızlar bu hafta derin temizliğ basladım..sık giremeyebilirim..
sabah yarım simit peynir zeytin yedim....

kolay gelsin juli
benimde dip temizlige ihtiyacim var :bbo:

hulyacim benimde diyet iyi gidiyor
ama sabah tartildim cok az vermisim
spora asilmam lazim

sail bizde seni seviyoruz opuyorumnanaktan

küpe hakkında nette iyi yorumlar var ama ne kendim kullanmaktayım nede kullanan tanıdığım var çok yorumda iştah kapatma özelliğinden bahsediliyor denemekte yarar var baya kilo verenler varmış ama bilemem tabi en azından vücuduna alacağın zararlı bir madde yok

slm zalimi nasilsin??
diyet, spor nasil gidiyor??

bugun sabah kalkinca sutlu nescafe
kahvalti yapmaya vaktim olmadi kizim yuzunden
arada 2-3 uzum
oglen: 1 kk peynir, domates, salatalik, 1 zeytin, 1 bardak yesil cay

1 saatten fazla spor(mekik,twister,bisiklet)

aksam yogurtlu salata (domates+salatalik+sogan+yogurt+1 kasik zeytinyagi)
ara 1 ince dilim kavun

yatmadan once dogadan form

Son düzenleme:
bugünkü menüm:
sabah: muz
öğlen. sade döner, ayran
ara: yarım mandalina, 1 çikolata :(
akşam: 4 kaşık kereviz salatası, yarım şinitzel, yarım dilim ekmek

bu sabah tartıldım
haftalardır gördüğüm 75.5 bu sabah 75.1 di. akşam eve geç geldim ve sadece meyve ve aktivya yedim.
belki ondandır ama az bi fark da olsa mutluyum :)

günaydın arrkadaşlar
sabahki menüm 1 kaşım bal
2 etimek
biraz peynir
yeşil çay

diyetime tam gaz devam ediyoruma ma sanki başlardaki gibi hızlı gitmiyor ama sabırlı olmam lazım gidecek inşallh.

ARKADASLAR GUNAYDIN
bende geldim :)
evlendim 10 kg aldım hamıle kaldım 7 aylık bebegım var 14 kg kladı ve bebegımın dogum gunune hamıle kaldıgım kıloya dusmek ıstıyorum
09,30
sabah bır dılım uno lıgt uzerıne salça surulmus kepeklı ekmek
oglusumun yumurtasının beyazı
1 domates lipton limonlu form çay
bugun leslie ıle 3 mil yapacagım evde yapabılecegınız yuruyus 45 dk suruyor 4.8 km yapıyor

haftay yurume antım gelene kadar boyle ıdare edem de

doöbili bende lesliyi çok yaptım genelde 5 milini ama artık yapamıyorum oğlum büyüdü fırsat olmuyo yapmaya..
ama bende spora başlıcam en kısa zamanda

kızlar sanırım listeden çıkarılmışım....:sinifsinif:
haklısınız aslında pek sık giremedim bu sıralar....düğünümüz vardı onun telaşıyla 2 haftam gitti diyebilirim...
bir yandan da ece olunca fırsat bulamadım....
inşallah herkes istediği kiloya düşer.....umarım bende düşerim...bu sabah 67.7 olmuşum ....
herkese iyi diyetler....herkesi öptüm:1hug:

doöbili bende lesliyi çok yaptım genelde 5 milini ama artık yapamıyorum oğlum büyüdü fırsat olmuyo yapmaya..
ama bende spora başlıcam en kısa zamanda

faydasını gordun mu benımde bebısten zor oluyor gunduz uykuus hıç yok gecede esım oluyor
beraber vakıt gecıreyım dıyorum
sunu anladım kı sporsuz olmuyor ıstedıgın kadar dıyet yap
olmuyor spor sart .....

SELAM KIZLAR..BENİ DURDURUN YAW ÇOK FENA ABUR CUBURA VERDİM KENDİMİİİohaoldumsmileohaoldumsmile
:oklava:
evden abur cuburu at dısarı cıkarken bozuk para alma
markettede aburcubur reyonuna hiç girme
oyle olunca yenmıyor
vede verdıgın kıloları dusun
ne kadar guzel olacagını
ıstedıgın kıyafetı gıydıgını ve herkesın aaaaaaaa nasıl olmussun dedıgını dusun
hayal et gozunde canlandır

faydasını gordun mu benımde bebısten zor oluyor gunduz uykuus hıç yok gecede esım oluyor
beraber vakıt gecıreyım dıyorum
sunu anladım kı sporsuz olmuyor ıstedıgın kadar dıyet yap
olmuyor spor sart .....

canım ben o kadar çok yiyodumki abur cubur tatlılr hevalar pekmezler süt olsun diye..lesliyi yaprken en azındn kilo almıyodum bence çok etkiliydi..yememe dikkat etseydim o kadar spor yapmaya çok kilo verirdim..
benim oğlum gündüz uyusada başka işler yapıyorum uynıkken yapamadığım işleri..gecede aynı senin dediğin gibi eşimle vakit geçiriyorum ki zaten o saatte halim olmuyo spora falan..
zamanında plateslede çok kilo vermiştim ah ah keşke yapabilsem yine

selam millet...nabersiniz?
bende durumlar iyi bi nevi detoks yapıyorum vücuduma dün yürüyüşümü de yaptım bugün de yapacağım inşallah şimdilik pazar hariç kaytarmadım yürüyüşten perşembeden beri düzenlice yapıyorum...sabahtan beri de meyve yiyorum yeşil elma üzüm falan bugünü çook hafif atlatmayı düşünüyorum kızlar yarından başlayıp cumaya kadar da oruç tutmayı planlıyorum ramazanda sıcaklardan yürüyüşümü yapamıyodum ama şimdi serinledi havalar artık yapabilirim sanırım...
nedense çok uykum var sıcak bi yer bulsam kediler gibi mıyıl mıyıl uyuyasım var valaaa:)
dombili hoşgeldin aramıza bu arada...umarım güzel kilolar veri,rsin...

aycacım listeden cıkarılmadım benim bir hatam yüzünden oldu ama kaptan düzeltti....
devam yani....

herkese günaydın hala son gaz temizlik yapıyorum daha da devam edeceğe benziyor anaam pirenlencekmişim nerdeyse :1:

dün ne yedim
sabak simit peynir zeytin
ara yarım muz
akşam mercimek corbası salata
bitane cokoprens ..sanırım bu kadar :uhm:
64.2 olmuusm insallah cuma günü 63 görürüm yawwww

Son düzenleme:
aycacım listeden cıkarılmadım benim bir hatam yüzünden oldu ama kaptan düzeltti....
devam yani....

herkese günaydın hala son gaz temizlik yapıyorum daha da devam edeceğe benziyor anaam pirenlencekmişim nerdeyse :1:

dün ne yedim
sabak simit peynir zeytin
ara yarım muz
akşam mercimek corbası salata
bitane cokoprens ..sanırım bu kadar :uhm:
64.2 olmuusm insallah cuma günü 63 görürüm yawwww

hadi inşallah canımm =)

Back
X