7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):zeynep
yaşınız:27
işiniz:serbest meslek
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:hiç bi zaman zayıf bi kız olduğumu hatırlamıyorum ergenliğimden beri hep kiloluydum 60-65 arası gidip gelirdim ne olduysa evlendikten sonra oldu birden 79 kiloya kadar fırladım hiç anlamadan ne yazık ki çok kolay kilo alan bi bünyem vardır ama bu duruma bi dur demem gerekiyodu böylece diyetisyene başladım aynı zamanda bu takıma yazıldım gayet de memnunum inşallah evlenmeden önceki kiloma biran önce kavuşurum çünkü bi de hamilelik düşündüğüm için zayıflamam gerek..!!!
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):genelde hep onu yeme bunu ye şu çay iyi geliyomuş tarzında muhabbetlere sinir olmuşumdur belli bi zaman sonra insanlar hep aynı şeyleri başınıza kakınca moral bozucu oluyo...
boyunuz:1.59
ilk başladığınız kilo:79
hedef kilonuz:60
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:valaa ben diyetisyenle ve de sporla zamanında da güzel kilolar vermiştim inşallah hep bööle devam eder şimdi de yürüyüş bandı aldım yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum aynı zamanda da günde en az 1 saat yürümeye çalışıyorum...bizim evimize yakın bir yere de spor salonu açıyolarmış biraz daha zayıflarsam aeorobikle de vücudumu istediğim şekle sokmak istiyorum spor yapmak hareket hoşuma gider o yüzden hareketler bana zor gelmiyo aksine enerjimi arttırıyo...
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:şu anda 42 bedenim istediğim şeyleri bulabiliyorum ama yeterince güzel durmadıklarını düşünüyorum üstümde 79 kiloya çıktığım zamanlar çok kötüydü hiç kıyafet bulamıyodum o zamanlarda ve çok kötü ve çirkin hissediyodum kendimi...şimdi psikolojim biraz daha düzelmiş durumda bi de 65 barajını geçsem daha iyi olacak diye düşünüyorum..zayıflayınca da gene bu şekilde giyinirim sanırım genelde spor kot seviyorum belki dökümlü şeyler daha çok yakışabilir japon tarzı elbiselere de hep özenmişimdir:)))ama istediğim kadar uğraşayım o kadar zayıf ve narin olamam heralde:))))
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:özgüven sanırım ve de sağlık tabi ki daha neşeli ve pozitif olurum diye düşünüyorum
diğer(eklemek istediğiniz):
[/QUOTE]