Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ah canim sorma
cok saldim kendimi
10 kilo verince cevremde gorenler cok sasirdi
acayip fark yapti
bole kal falan dediler
bende etkilendim sanirim diyet yalan oldu

ama hemen toparlanacagim merak etme
sahalara geri donecegim :1:

peki sana ne demeli
hadi ben uydum kocama
ders almayip sen niye uyuyorsun? :mymeka:

çok zorladı yaw, bi daha olmaz :)
beni de görenler şişkoluğuma çok şaşırıyo, neyse inşallah elele güzel günlere gideceğiz :)

günaydın patatesimi haşlayıp detoksuma başlıyorum kimseninde beni bu yoldan döndürmesine izin vermeyeceğim

ben iyice zivanadan ciktim
menum disinda dolu dulu 1 tabak kumpir yedim
hep esimin sucu, onun cani istedi arada ben kaynadim
biri beni durdursun delikafadulden

zalimi yardiiim
istedigin kadar firca atabilirsin :mymeka:

allaaah bittin sen rana uykum geldi de yattım diye cozutmuşta cozutmuşsun kız ben sana ni dedim detoks diyorum zayıflama diyorum sen oklava diyorsun:oklava:anlarsın ya... ben zayıflıcam işte banane gödünmü paylaşımdaki püsküütün koyduğu listeyi hadi yimiyosa gir benimle yarışa nasılda 88 kişiyi geçip 1. oldum eh ama var ya sen bi daha ye ben yapcamı biliyorum sana alsanaalsanasmile oklavayla koşturcam arkandan budan sonra ben diyorum şunu yiyorum onay veriyormusun sen diyorsun ben kumpir yiyorum 1 senedir yemiyorum kumpir zati canımı çektirme mayonez sırf yağ eferim sana kuzum eferim daha devam edicem ama öyle bir geçer zaman ki nin tekrarını izlemem lazım..kötükedihüso bak cozutma oklavayla tepelerim seni -tatlicadiarzu- bu haf-ta biz bu i-şi ba-şa-ra-ca-ğız... anlaşıldımı huuuuuuuuuuuuuuuuu....

zalimicim daha once bu diyeti denedinmi
ise yariyormu
soyle bi baktimda sinirsiz yenebilirmis yenmesi gerekenler
ben bu sekilde vermeyi birak kilo alirim
ben en iyisi kahvaltimi hafif yapayim
oglen sebze yada beyaz etimi yiyeyim
aksamda elmaya talim devam edeyim
hadi bakalim oyle yada boyle verelim su kilocuklari :8:

daha önce çok deneyen oldu en azından 3 kilo verilebiliyor çok işe yarıyor ama ben net olarak tamamlayamıyorum bu sefer çok kararlıyım 5 kilo verenlerde var tabi 2 günlük arada alanlar var ama ben dikkat ediyor almıyorum

senin gibi diyen çok kişi o kadar rahat verdiki neyse ben yapayım da öyle karar verirsin

canim sen bu hafta yap
eger 5 kilo verebilirsen bende haftaya yaparim ok?
gunluk ne kadar yediginide yazarsan
bizim icin daha faydali olur

tabi olur neden olmasın 3tane haşlanmış patates yedim ılık su içiyorum sirkemi içtim yeşilçayımı da içip spor yapacağım

Merhaba arkadaslar, takima yeni katildim. Klupte de yeni sayilirim. zahmet olmazsa bir takimda olmanin gerekliliklerini bana anlatabilir misin? ozellikle de 7. takimda nasil gidiyor isler :) Elimden geldigince katkida bulunmak istiyorum. Cok da kararli ve azimliyim. Sevgiler.

7.takımda olmak için sık paylaşımda bulunmak zayıflamak için çaba gösterip takımın dereceye girmesini sağlamak ve mümkün olduğunca başarısını arttırmak için fikirler üretmen iyi olur.. haber vermez ve bir kaç uğramazsan ve bunu tekrarlarsan diskalifiye olursun .. şu sıralar takımda bir cansızlık var hareketlendirip canlandırmalıyız buraları.. cuma günü listemiz var paylaşıma konan 12ye kadar kilonu bildirmelisin ve listeyle ilgilenmelisin.. şuanda yenisin mesela bilemesende 1.4.ve 2.takımlar bizim takımın kardeş takımlarıdır yardım isteyebilirsin liste konusu çok hassas bir kere bile 4buçuktan sonra koymaya kalkarsak takımca diskalifiye oluruz ... ve sanki inadınaymış gibi hep aksilikler o gün toplanır başıma ve geç kalırız.. yani liste çok önemli... listeye katılman için takım içi oylama yapılır ve paylaşımın çoksa eğer genellikle kabul edilir ve listeye alınırsın... herkese kırıcı olmamak kaydıyla yorum yapılır.. ve bu paylaşımıda arttırır...

hosgeldin Harriet

bugunki menum:
10:00 da 2 catal maydonozlu omlet, 1 salatalik, 2 dilim domates, yesil cay
13:00 kivi
16:00 brokoli salatasi
18:00 3 kasik yogurt
20:00 1 yesil elma

benim diyette 3 gunum bugun. her hangi bir diyet listesi takip etmiyorum. Biraz kafama gore yapiyorum aslinda. Iyi mi yapiyorum bilmiyorum.

sabah: bir dilim ekmek peynir, domates ve salatalik
ogle: Patates haslamasi (veya herhangi bir sebze yemegi), yogurt
aksam: Izgara et ve salata

yiyorum. 3 tane ara ogunum var. Onlarda da meyve, grissini ya da yogurt yiyorum. 3 gunde 1 kilo verdim.

Yarindan itibaren de spor salonuna baslayacagim. Cok yogun calistigim icin hergun gidebilecegimi zannetmiyorum. ama elimden geldigince cok gitmeye calisacagim. Cunku bi sure ara verince tekrar gitmiyor insan spor salonuna.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. :17:

harri cumadan berimi diyettesin o zaman bu hafta takıma girebilirsin belki paylaşım bol olursa tabii ki...

rana menü güzelmiş ben patatese devam ama annemlere sinir oldum kız memesi tatlısı yaptılar çıldırcam bayıldığım bir tatlı ya offf

5patates yedim 2si haşlanıyor aç ddeğilim daha bugünü 7 patatesle bitiririm sanırsam

bide şekerinden ve kalorisinden midir bilmem yumurta günü sanırım sarısının kalori fazlalığından meyve günüde şekerinden tam kilo verişi olmuyormuş..

Back
X