Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

% 1 - 5

Susuzluk

Harekette düzensizlik

İştahsızlık

Deri kızarması

Sabırsızlık

Yorgunluk

Kalp atımında artma

Rektal ısıda artma

% 6 - 10

Baş ağrısı

Soluk almada güçlük

Kan volümünün değişmesi

Konuşma zorluğu

Hatırlamada güçlük

Kan yoğunluğunda artma

% 11 - 20

Kramplar

Yutkunma zorluğu

Dilin şişmesi

Görme bozukluğu

Duyma zorluğu

Ateş

Duyarlılıkta azalma

Vücutta su kaybının etkileri

Son düzenleme:
Bugün maalesef biraz fazla kacirdim yaaa.Cok üzgünüm.:(((

Sabah :kücük bir kase misir gevregi,2 dilim kepek ekmegiyle yapilmis kasarli tost
Öglen:1 aktivia bugdayli yogurt
Aksam:7-8 kasik pilav,yarim tavuk budu,etli patatesli yemek,salata

1,5 saat dansettik arkadaslarla ve gece yarim saat pilates(karin hareketleri)

Son düzenleme:
herkesi ve ranacım senide tebrik ederim..

zeytiniiiiiiiiiiiimmmm aşkımm bitanem.... içimden geciyordu yaa valla geciyordu cok cok cok sevindim tatlım...kaç kilolayla hamiş kaldın bakem... :81:

kankacım hosgeldin..bayramdan sonra girersin takıma..yarıs yaparız senle :1:

herkesler iyidir insallah..bisürü işim var yarın sabah yola cıkıcaz ama ben hala pc basındayım

saol bebeğim :54:

zayıflama takımına yazarsam direk kilo sorar tabi:22: juli valla halim harap gibi bişey 84 :43:ama çok dikkatliyim ayrıcada iştahsız az kilo almaya uğraşıyorum bebeğim yada kendimi avutuyorum:9:

zeytin beni yanlış anlama ben ilk doğumda 27 kilo almıştım 2.sinde 15 kilo ama şunuda biliyordum ne kadar az kilo ile hamile kalırsan o kadar çok kilo alırmışsın

Dün yediklerim

Sabah:Yarim dilim tam bugday ekmegi,Peynir,zeytin,az yagli menemen
Ara:1 activia yogurt
Öglen:Yarim litre az yagli ayran(1,5 )
Aksam:1 tabak etli patatesli yemek, salata

1 saat de spor yaptim

antalyada herkese merhaba :82:
kızım cok huysuz diş cıkaracaak zamanı buldu kendileri..
neyse allahtan bana huzur vermiyorda yemeğe fırsat olmuyor :1:
yemek sınırsız ama ben sınırımı koydum insallah kilo almam cok dikkat ediyorum..diyet bölümden takılıyom..şimdi bi hamburger yemek vardıya neyse
takım geliyo aklıma frenliyom :1:

selam kızlaar....... herkes koşturuyor 3 gündür alışveriişteyim ayaklarım iflas etti..........

iyi-bayramlar-yazili-resimler.gif

Son düzenleme:
herkese selam..kimseler girmiyor galibam..yaww tatil neym demeden size bakmaya geliyom kimsecikler yok :59:
her sabah kosu bandında yürüyom hareketler yapıyor hala yediğime dikkat ediyorum burda ne kadar zor olsada :54:
hala 63 kg yum..neyse burdan kilo almadan cıkarsam bunada şükür dicem :52:

selam kızlar... diyete olan oldu kalan sağlar bizimdir diyelim... yarından başlıyalım diyete... kocalar evde olunca hiç diyet yapılmıyor...korkumdan tartılamıyorum sabah vira dicem inş..............

85 kiloydum dün tartıldığımda hemde banyodan çıkınca bundan sonra da o şekilde tartılcam yanlış olmasın diye büyük heyecan istek ve azimle tartımı almış olmanın da mutluluğuyla diyette devam zaten bir dün bozdum mercimekli köfte ve börek yiyerek

Back
X