Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyyyyyyyy midem bulanıyor kusacağım şimdi adet oldum ama az oluyor iğnemide oldum en azından bacak karın ve bel ağrısından kurtuldum :87::86:şu iğneyi icat edenin :94:teşekkürlerimi sunuyorum kendilerine:46::40::38::42:

ahanda buldum
teşekkürler charles pravaz:42:
1853’ te Charles Pravaz, şırıngayı icat etti. Kan damarlarına ve kasların içine ilaç enjekte etmekte kullanılan deri altı şırıngası, tıp açısından büyük bir yenilikti. 1987’ de bir başka doktor Jean-Louis Brunet, kan örneği alınırken enjektöre takılan bir başka aletin patentini aldı. Alet, şırınga hastadan çıkarılır çıkarılmaz şırınganın ağzını tıkıyordu. Böylece doktor ve hemşireler mikroplu kanla temas etmemiş oluyorlardı

zalimi safi nerde...
dün yoktu bu günde yok yarında olmazsa diskalifiye olur 3 gün üst üste menü bildirmemek atılma sebebi..

kizlarrr ben geldimmm

sabah kalktim bir telas bir stress, isyerinde sorun cikmis....ama allahtan benim icin bir sorun yok...kendini bir halt sanan kisinin basina gelmis...neyse kaltim sonra tekrar uyuyamayacagima gore kalktim anniskoyla babise kahvalti hazirladim, kardesimi okula goturmuslerdi :)))) sonra kendime aksam yemegini hazirladim isyerinde yemek icin.bol salata ve iki yumurta.

sonra gectim kosu bandina 7.6km yurudum :21::21:
dusumu aldim isyerine hazirlandim..suan isyerindeyim, ve sabah 300gr yogurt yedim, yarim bardak meyva cayi ama tadi berbattiiii..gerisini doktum simdide hazirladigim salatamdan yiyorum :):):) bu sefer azimliyim insallah vericem bu kilolari:12:

eşim 12 aralıkta askere gidiyor.yarında sınava girmek için ankaraya gidiyor oradan memelketine sonra burada 2-3 gün kalıp askere.içim sıkılıyor ruhum daralıyor.sanki dayanacak gücüm yok gibi.sanki hasta gibiyim.

eşim 12 aralıkta askere gidiyor.yarında sınava girmek için ankaraya gidiyor oradan memelketine sonra burada 2-3 gün kalıp askere.içim sıkılıyor ruhum daralıyor.sanki dayanacak gücüm yok gibi.sanki hasta gibiyim.

üzme kendini.......allah herşeyin kolaylığını verir... benim eşimde 1 yıl önce gitti askere .. evimizi boşaltıp ist.dan orduya k. val.yanına gidicektik.... ama öyle denk getirdiki allah, eşim uzun dönem maaşlı yaptı hem de ist da evden gidip geldi ,üstelik 3.çocuğa hamileydim maddi olarak hiç bukadar rahat bi zamanımız olmamıştı.........

bugün dışardaydım ondan giremedim ...........menümü yazayım..........

KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ÖĞLE YEMEĞİ
salatalar (yağsız) 2 por. 140 cal.
zeytinyağı 10 gr. 90 cal.
kısır 2 yemek kaşığı 125 cal.
yoğurt (az yağlı) 50 gr. 31 cal.
kabak dolma 0.2 por. 49 cal.
2. ARA ÖĞÜN
AKŞAM YEMEĞİ
kuru fasulye 1 por. 336 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
yoğurt (az yağlı) 100 gr. 63 cal.
ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
pirinç pilavı 0.5 por. 160 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
toplam 1560 cal...............

slm kizlar

benim ufaklik izin vermiyor
soyle bir baktim cikacagim

menum:
sabah: 1 yumurta beyazi, 1 dilim ekmek, 2 zeytin
ara: 1 bardak sut
oglen: 1 kucuk porsiyon kisir
ara: 1 kivi
aksama arkadasa gidiyoruz ailecek
sadece hafif yiyeceklerden birkac catal alacagim

eve geldigimizde kizimi uyutup 1 saat spor yaparim

hergun tartilan biri olarak bu hafta hic tartilmadim
bakalim cuma gunu sonuc nasil cikacak..

selamlar,
bugün spora başladım, yarım saat bisiklet, mutluyum :)
menüm:
sabah:1 kk peynir, 1 dilim kepek ekmek
ara:1muz
öğle:ufak tavuk but, az salata, 1 dilim kepek ekmek
ara:1 bardak az yağlı süt, 1 muz
akşam:1 ufak kase çorba, 1 bardak yoğurt
ara:1 muz

selam kzılar..haftasobnu oğlumun doğumgünğ var tam gaz hazırlık yapıyorum bu hafta pek uğrayamıcam..
bütün gün dışarda alışverişteydim..
sabah 1 muffin,braz peynir
öğlen 1 tabak pırasa yemeği
akşam tarhana,taze fasülye

ben kahvaltıda ne yediğimi hemen yazayım
1 dilim kepekli ekmek ve 1 kk peynir 2-3 çay kaşığı bal bukadar yedirdi sağolsun oğluşum

biraz öncede bir tane elma yedim

Günaydinlar

Ben 5 günde 5 kilo diyeti yaptigim icin dün sebze günümdü ve uymaya calisti.Bugünde et günü.Tüm gün tavuk yiycem ama sabah sabah nasil yiycem hic bilmiyorum.Cok SIKICI geciyor bu diyet ya.Tek ögün insani geriyor.Bitsinde bir daha yapmiycam herhalde.Zaten demin tartildim 200 gram gitmis sadece 2 günde.Benim maalesef hasimoto diye illet bir hastaligim oldugu icin diyetler pek ise yaramiyor bende.Bakalim 5. günün sonunda ne diyecek tarti.

haha
meyve önce ben geldim :63:
ceyce balmı yedin:53:canım çekti :58:
şöyle dünden kalma ekmeği alcan içini yarcan yağ sürcem balıda çalakaşık döşücen her yerine :84::85:

Spor yapamiyorum gerci 1 haftadir.Gribim ve kemiklerim dökülüyor resmen.Hic halim yok spora.Halbuki ne güzel yapiyordum her gün.Bu grip kötü oldu ya.

Back
X