Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar nasılsınız?eski üyelerden biri olrak ağzım açık kaldı valaa süper gidiyosunuz hepiniz:)
hele gizem ve rananın yeni kiloları görünce waawww dedim tebrikler kızlar valaaa harikasınız söyleyecek söz yok:))))
ben hala kilo almadım 11. haftamızdayız bulantılarım kilo almamı engelledi sanırım bakalım bundan sonra neler olacak bulantılarım bi hafiflese hoopp tavan yaparım tekrar sanırım kilolarımla gerçi belli de olmaz ama...
aslıcım gene almışsın sen sanki biraz buraya ara vermek pek iyi olmuyo sanırsam di mi?ben de bebişimi sağlıcakla kucağıma alayım ertesi gün burdayım Allahın izniyle kızlar benim için yeriniz var di mi kızlar?:)))
hepinizi öpüyorum rana mezuniyetin hayırlı olsun canım gördüğüm en azimli ve güzel kilo veren arkadaşlardansın tekrar tekrar tebrikler...:21:

kızlar nasılsınız?eski üyelerden biri olrak ağzım açık kaldı valaa süper gidiyosunuz hepiniz:)
hele gizem ve rananın yeni kiloları görünce waawww dedim tebrikler kızlar valaaa harikasınız söyleyecek söz yok:))))
ben hala kilo almadım 11. haftamızdayız bulantılarım kilo almamı engelledi sanırım bakalım bundan sonra neler olacak bulantılarım bi hafiflese hoopp tavan yaparım tekrar sanırım kilolarımla gerçi belli de olmaz ama...
aslıcım gene almışsın sen sanki biraz buraya ara vermek pek iyi olmuyo sanırsam di mi?ben de bebişimi sağlıcakla kucağıma alayım ertesi gün burdayım Allahın izniyle kızlar benim için yeriniz var di mi kızlar?:)))
hepinizi öpüyorum rana mezuniyetin hayırlı olsun canım gördüğüm en azimli ve güzel kilo veren arkadaşlardansın tekrar tekrar tebrikler...:21:

selam canım. evet burdaki hanımlar süper valla. ben ara verince sapıttım. senin de iyi olmana sevindim. cinsiyeti belli oldu mu benim haberim yok.

zalimi ( 62,5/63/0,5/-0,8% )
JJuLiEtt( 63,4 )geri dönmek üzere ayrıldı
tutku2012( 62,4 ) geri dönmek üzere ayrıldı
cemre2010( 63/62.4/0.6 /0.95%)
rana.able( 64.1/62.9/1.2/1.87% )mezun olmak istiyor
ceyce( 82,7/81,4/1,3/1,58% )
saferan( 137,3 /137/0.3/0.21%)
azerikizi( 67.4 /66/1.4/2%)
kirmizigül06( 105/103.2/1.8/1.71% )

tutkucum gelmediğin için seni geri dönmek üzeri ayrıldı gösteriyorum koskocaman topikte en cahiliniz olarak ben kaldım ve neyapacağımı bilmiyorum yaa

meyvenulcum yarın yada bugün tutkunun oğlunun doğum günü vardı tam gününü hatırlayamadım şimdi girmeyebilirde girebilirde bildirim saatini kaçırmayalım diye düşündüm ben

7. Takım 184 Etap

zalimi ( 62,5 / 63 / 0,5 / - 0,8% )
JJuLiEtt( 63,4 )Geri dönmek üzere ayrıldı
tutku2012( 62,4 / 62,4 / 0 / 0 % )
cemre2010( 63 / 62.4 / 0.6 / 0.95 % )
rana.able( 64.1 / 62.9 / 1.2 / 1.87 % )Mezun olmak istiyor
ceyce( 82,7 / 81,4 / 1,3 / 1,57 % )
saferan( 137,3 / 137 / 0.3 / 0.22 % )
azerikizi( 67.4 / 66 / 1.4 / 2.08 %)
kirmizigül06( 105 / 103.2 / 1.8 / 1.71 % )

7.TAKIM TOPLAM 644,4 / 638,3 / 6,1 / 0,95

selam canım. evet burdaki hanımlar süper valla. ben ara verince sapıttım. senin de iyi olmana sevindim. cinsiyeti belli oldu mu benim haberim yok.

yok canım daha belli değil cinsiyeti...cuma gününe kontrolümüz var bakalım bişeyler söyleyecek mi doktor?içimden kızmış gibi geçiyo ama hayırlı evlat olsun da gerisi önemli değil..:))
bence sen de dön bir an evvel sahalara aslıcım yoksa battı balık yan gider biliyosun en azından listede olurum falan diye kilo almazsın da sabit kalırsın bu bizim gibi tontişler için büyük nimet:)))öptm canım...

Canım tutkuyu aynı geçtim. Kaptanınız gelince karar verir onunla ilgili. Mazereti varmış hem bak. Paylaşıma ekliyorum listenizi.

sailormoon diyetin bittikten sonramı hamile kaldın diyetin devam ederkenmi? canım senin şuanki ilk önceliğin bebişin. sonra verirsin kilolarını

kızlar şimdi gördüm mesajınızı koştum geldim ama iremimle meyvem gelmişler zaten..iyi emin ellerdesiniz

kızlar şimdi gördüm mesajınızı koştum geldim ama iremimle meyvem gelmişler zaten..iyi emin ellerdesiniz

Sağol akrepcim sağolsunlar hızır gibi yetiştiler imdadıma. siz olduktan sonra neyleyim ben bu takıpda kaptanı :52: :52: kimse yok yaa atayım tutayım arkalarından :1: :27: bir gelsinler p.tesi günü soracağım ben hepsine beni burda yalnız bırakmanın hesabını oklava smilinide kaldırmışlarkı ozaman bende yazarım oklava size oklava :36::52:

Back
X