tamam canım spor listesi den de o zaman
Kuzummmmm bendeeee sporrr sayımlarınaaa gönüllüyümmmm herkes bana göndersin dünden itibaren olanları
Teşekkürlerrrr![]()
hoşgeldin canım bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın kelebek çocuklar,iyisiniz inşallahselam kızlar keyifler nasıl ben kardeşimin dükkanındayım size bir uğrayayım dedim biz ankaraya geçtik
inşallah canımbenim izin eylülün başında bitiyor inş kilo vermiş olarak döneceğim
hadi bakalım 4 gözle bekliyoruzağustos ayında arabistana geri döneceğiz ama internette sorun olmuş kapatmışlar eylül başı tekrar açtıracaklar o zaman oğlumda okula gidecek inş
full time buradayım yazın acısını çıkartırız
ah kıyamamm akşam yemeğini kuvvetli ye o zaman acıkırsan da erken ye,4 saati doldurmayı bekleme çünkü ara öğün gibi olmuşBide oglen ycek bsey bulamadm 2kuru kaysi bi avucta fndik yedm
afiyet olsun canım,sporunu biraz fazla yaparsınÖğle yemeğimde bir tabak kuru fasulye 3 adet kuru kayısı 3 adet erik ve bir parça gevrek yedim aslında yemeyecektimm sabah kahvaltısında tuutmuştum kendimi ama bi anda tutamadım küçük parçaydı ama vicdan yaptım ben
ooh hadi baklaım iyi eğlencelerAkşam yemeğimi de erken yedim bir saat dahaa yürüyüş yapacağımmmSonrada ilkokul arkadaşım evleniyor düğününe gideceğimm püff ben evdee kaldımm yhaaa
Gelelim neler yediğime
1 tabak domates salatası
4 köfte
3 kaşık bulgur pilavı
1 tabak kuru fasulye
akşam menün de gayet güzel ve doyurucu olmuş afiyet olsun canım
ayol yaşın kaç başın kaç ne evde kalması,okul yeni bitti zaten dur daa