- Emoji Skoru
- 1.166
- Puanlar
- 198
canım ben o trufları kakaoya bulayıp kızıma yedirdiğim de kızımın tepkisi şu oldu :''bi daa bi daa çukulata''kendi dilince tabi
çikolata sandı anlayacağın,gerçekten nefis oluyor tadı..
Bak mesela mercimek köftesi yaparsın,yanına yeşillik marul turşu domates koyarsın,bir de tatlı olarak bu truftan koyarsın,çayla süper bir ikram olurbir de benim karatay muffini tarifim var,onu da denemelisin,nefis oluyor
canım yemek yeme süren 6 saati geçmesin olur mu,vücut dengemizi bozmayalım.4-6 saat arası olacak iki öğün arası..
canım kahvaltını çok sıkı yapman ve çok güzel doyman önemli ancak sonrasında öğle öğününde mutlaka proteini fazla tut,o zaman acıkmıyorsun.mesela ben bugün öğle öğünümü 15.30-16.00 gibi yedim ama tavuk sote ve yoğurt yediğimden tok tuttu ve hala acıkmadım.acıkmadığım sürece yemiyorum bu diyette zaten.saati geldi mutlaka yemeliyim,diyetim bozulur diye bir şey yok.Aslında 3. öğün gereksizmiş bünyemiz için,günde iki sağlam öğün yeterliymiş.tabi 2 öğünle idare edebilecek hale gelebilmen için bir süre diyeti yapmış ve bünyeni alıştıormış olman gerekiyor.zaten alışınca ister istemez acıkmadığını farkediyorsun ve yemiyorsun.yoksa ben de ilk zamanlar 3 öğün yerdim mutlaka![]()
mercimek koftesi yemeye izin var o zaman :)
tamam deneyeyim ins,
giderken markete ugrayip kuru meyveleri almam lazim o zaman.
kuru kayisi kuru uzum filan de mi? incir belki bulamam.
badem ceviz evde var. findik yok.
boyle olur ins.
du bi bakayim internette olculu tarifi var mi?
truf
7-8 adet hurmayı küçük küçük doğrayın,
içine kırılmış ceviz
toz tarçınn
isterseniz gün kurusu kayısı ekleyin
sütle hafifçe ıslatın ve elinizle yoğurun..
sonra küçük toplar yapı buz dolabına üstü kapalı bekletinn..
afiyet olsun
bunu buldum, ama hurma nerden bulcam onu bulamam.
aha o sayfada da saphiracigim varmis :)