• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ozel donemde olur canm takma kafani haftayada gecer belki bellide olmaz:) lapanin pistigini nasi anlarm ben su kaynadi kistim altni

bde bitki cayi yap canim sabah tuvalete ckip bidaha tartil degsr belki
inşallah dediğin gibi olur canım,ben de öyle olmasını çok istiyorum
Canım çok teşekkür ederim,ben de bu sabah özel günüme girdim aynen senin gibi :1: Hiç canını sıkma lütfen,en az 1.5 kg ödemin vardır,çok normal regl döneminde.

Canım uzun mutlu bir ömür diliyorum ben de annene :70:
ben de öyle umuyorum tatlım,inşallah :31:
çok teşekkürlerrrr :54:
Kaptan yardımcılığı için dedin oylamayı ben normal zamanda da sana yardım etmeyi seviyorum biliyorsun bütün yük sana kalmasın diye yardım etmeye hazırım dedim tatlım.Hoş takımımız sorumluluğunu biliyor çok şükür.Başka bir gönüllü olursa onun olması daha mantıklı olur malum başka bir ülkeye geçiyorum geçiş döneminde tekrar izin alabilirim
biliyorum canım,hep yardımcı oluyorsun bana ve ben çok memnun oluyorum,çok rahatlatıyor bu durum beni :16: tamam canım o zaman öyle yapalım

nevim ramazan programını dukan tarzı buldum ben.Sıkı ve eminim işe yarayacaktır.Yalnız şu pirincin tok tutmasıyla ilgili hep şüphelerim var benim.Malum glisemik indeksi çok yüksek ya,kısa sürede acıkma sağlamaz mı? :26: ben bu diyeti uygulasam 8-12 kg arası veririm

canlar yatıyorum,çok uykum geldi.İyi geceler tatlı rüyalar.hayırlı ramazanlar.oruç tutacaklara Allah kabul etsin ve sabır versin :16:

Rahim acikligi neki

yaptm anacim ben karatayi ama benm aylule kadar kilo vermem lazm acil yani karatayda kabzlik yapti ilk haftadanda kilo aldm iste gozum korktu
canım rahim agzı açıklıgı demek rahim bebegi taşııyour demek benim ebeklerim ondan vefat etti erken dogum demek anlıcagın okdar merak ediyorsam benim measjlardan gir oku:40::40:hoş merak edilicek yeri yok ama neyse:59::59:
canım eline sağlık :16:
paşacım tebrikler tatlışım :65::nazar:

canım küçük olmasına ve erken teşhis edilmesine çok sevindim.İnşallah kolaycacık kurtulursun :70:

konuşalım canım.ben hep yazıyorum ama sonra senin mesajından farkediyorum ki,okumamışsın.neyse işten dolayı vaktin olmadığını anlıyorum.daha önce de yazdım,diyet yaparken paylaşım esastır.Paylaşım yapmadan motivasyonumuzu yüksek tutamıyoruz,bu her takım için böyledir.Bu yüzden biz yarın geri dönmek üzere ayıralım.Senin de işlerin bitsin ondan sonra takıma dönersin canım.Kesinlikle takımda boşa yer kaplamak filan değil bu,öyle şey olur mu hiç.Azmini de tebrik ediyorum :nazar::46:

canım menün güzel olmuş afiyet olsun :16:
şimdiii 1) bal yasak 2) zeytine sızma zeytinyağ dökerek yiyebilrisin,domatese de aynı şekilde,veya salataya.Bu diyette yağ yasak değil.tereyağ ve zeytinyağ yenebiliyor,yazdım daha önce de.
3) karatay topiğinin ilk sayfasını okumanı rica ediyorum,çok önemli bilgiler var orda,çok faydalanırsın,orayı da ben yazdım zaten :34:

hayır canım,galeta dahil,unlu hiç bir şey iyemezsin

canım ellerine sağlık :54:

bitanem harika başladın :nazar::nazar::nazar:

vaaayyy yarışma kokusu alıyorum :1::46:

yağmurum menülerin ve sporun çok güzel,vermemen için ya regl dönemi ya da sporun fazla olduğundan kasların şişmiştir,vücut su toplamıştır.tartıya değil mezuraya bak :34:

afiyet olsun canım kusursuz :nazar::46:

hoşgeldin tatlım :16: destek için hep burdayız :70: yarın listeyi de hallederiz kuşum yalnız çok geç saatlere kalmasın mümkünse bildirimler,öğleden sonra dışarı çıkma planım var :54:

tamam canım,başka gönüllümüzde çıkarsa takım içi oylamamızı yapar,püsküüte bildiririz :34:

a aa :53: çok geçmiş olsun canım benim.boşver kurtulmuşsun,zaten 20 lik diş gerekmiyormuş,hep öyle diyorlar

inşallah kolay atlatacaksın canım,işin asıl zor kısmı bitmiş zaten :nazar:

tatlım ellerine sağlık :16:
hayatım salissi saymana gerek yok,rahatsızlığı dolayısıyla ayrıldı yarışmadan,sağlığına kavuşunca dönücek..senarist de yoğunluğundan dolayı ayrılıyor canım,aynı şekilde o da işleri bitince dönücek
sendemi bürütüs:37::37:bal yasakmı galete yasakmı deme öyle mukaddes deme öyle:1::1::1:sabrinacım yaptın gene yapıcagını he aşk olsun :19::19:birdaha derken yavaştan de içime oturdu he:9::9:bu arada benimi kıskandınız sen nev regli oluyosunuz sabah tartılıcem sonucu yazarım :27::27:
slm canım paşam 34 için uğramıştım aslında bu gruba bende onun gibi karataya başlamak istiyordum ama senin ramazan için hazırladığın listeyi gördüm biraz kortum yapa bilirmiyim diye ama 7 kilo harika bende 86 kiloyum bayrama şöyle 7 li rakamlarla girmek güzel olurdu aslında.
canım sen bu testi yapma sana ters birde bebek bekliyorsun bak şok diyetler bebek düşüenler için iyi degil :14::14:az öz vericez meleklerimize kavuşucez allahın izniyle:16::16:buakşam eşim aradı dedi kardeşini ve arkadaşını getiriyorum dedim okadar haberim olsun iki elim bir papuca girdi yeminle bir yandan terbiyeli tel şehriye çorbası yaptım bir yandan düdüklüye barbunya yaptım biryandan pirinç pilavı salata çay derken fena oldum:18::18:zaten panik atagım sen yetiştiremiyecegim korkusuna hay allahım ne akşamdı he:30::30:yediler gittiler helal olsun haberim olsaydı yaprak sarması vardı dondurucuda onu yapardım daha neler:6::6:herkezin ramazanı şerifi mubarek olsun :48::48::48:rabbim oruçlarımıız hayırlarımızı dualarımızı kabul etsin işşallah :16::16:

Kahvaltı:

1 dilimkepek ekmeğinin sadece kabuğu ve üzerine krem peynir

sabah kalktığımda karnım çok ağrıdı.ağrı kesici içecektim ve aç karnına içmeyeyim diye bunları atıverdim ağzıma.
sonrasında yine sıcağa yakın suyla 1 tatlı kaşığı keten tohumu ve 2 ad. kuru kayısı yedim

öğlen:plajda

5 ad. ızgara köfte
yanında gelen sebzelerden yedim
birkaç tane patates kızartması
salata
zero cola
Türk kahvesi
çay + 2 ad. burçak bisküvi
booolca su

akşam:(gittiğimiz restaurantta)
1 ad. ızagara köfte
1 ad. ızgara piliç göğüs
ızagara domates,biber,soğan
1-2 kaşık bulgur pilavı
1 er tatlı kaşığı şakşuka+kuru cacık+patlıcan ezme
boolca su
1 dilim pasta

akşam yemeğimiz geç bir saatte oldu.21.30 gibi filan başladı.pasta hariç yediklerim diyetime uygunsuz değildi ama saat itibariyle uygun değildi.Bir de doğum günü pastası var tabi.
yarın yine diyetime devammm,şu regl dönemimi atlatayım da bir :10:

anneciginin dogum gunu kutlu olsun :) ben cok severim dogum gunlerini..
gecen yaz, esim benim dogum gunum icin aileme kucuk bi klip cektirmis kameraya sirayla herkes "dogum gunun kutlu olsun" diyor
cok sirin bi hediyeydi bayilmistim :) bakalim bu sene napicak ? :)

canim bugunluk boyle olmus, yapicak bi sey yok dogum gunu olunca pasta da yemissin haliyle.
ben de minik cikolatami yedim bugun, gormussundur yazdgmi belki. :17:
ins haftaya cok iyi sayilar goruces tartida inaniyorum ben :) :34:

***7. TAKIM 266. ETAP***

SAPHIRA ( 84.6 / 85.5 / -0.9 / -%1.06 )
saliss (101 ) geri dönmek üzere ayrıldı
nev81 (85.8 / 85.3 / 0.5/% 0.58 )
ananee (79.8 )
yagmurdamlasi26 (62.2 / 62.2 / 0 / %0.0 )
senarist (112,9) geri dönmek üzere ayrıldı
pasam3405 (87 )

7. TAKIM ORTALAMASI: %

ben yazmistim ama bi da yaziyim, yarin iftardan once bi da tartilirim ama bildirim icin cok gec olur, bu haftalik boyle oldu iste..

günaydınnnn şekerler...
hayırlı cumalar.....hayrılı ramazanlar....ben kızımı emzirdiğim için oruç tutamıyorum bu yıl...oruçlu arkadaşlarıma sabırlar diliorum ve dualarınızın oruçlarınızın kabul olmasını diliyorum...

SAPHİRA cım cnm ben bu hafta listeye girmeyecekmiyim..zaten artıdayım haftaya girsem de olur:30:

NEV cim cnm takıma dönmene çooooooookkk çooooookkk sevindim....o güzel motiv edici msjların var yaa seninnnn:nazar:
cnm senin gene muhteşem br şekilde takır takır kilolarını vereceğine eminim....
ben oruç tutamıyorum cnm bu lapayı ben haftada bir gün yapsam nasıl olur acaba.....faydası olurmu sence...artık 6 rakamlara hızla gelmem lazım..işe geri dönücem o zaman biraz hatta baya incelmem lazım...2 ay var önümde...

SAPHİRACIM cnm ben takımdan kaç hfta izinli kaldım bilmiyorum cnm..sende vardır sanırım....ve kaçla ayrıldıgımdan da emin diilim...ama bu sabah ki kilom 79.9...takımı eksiye ugrattıgım için özür dilerim kızlar...ama bu haftadan itibaren telafi edicem....söz veriyorum size...

kızar günaydın hepnze canlarım ben birkaç gün olamayabilirim aksatrsam k.bakmayın acil önemli olmasa yapmam böyle dyetme devam edcem nevmn verdiği programa bu arada sayıöları sırayla yapsanz ben en geç salı çarşamba gbi tam zamanlı gelirim yine... kendnze iyi baknnn:)

***7. TAKIM 266. ETAP***

SAPHIRA ( 84.6 )
saliss (101 )
ananee (79.8 /78.1/1.7/%2.17)
yagmurdamlasi26 (62.2 )
senarist (112,9)
pasam3405 (87 )

iyi madem ben ara ara uğrarım menülerimi falan günlüğüme yazarım bakarsınız arada :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../532687-senarist-kizimizin-diyet-gunlugu.html

:5:
tamam tatlışım her zaman bekleriz :16:
SAPHİRA cım cnm ben bu hafta listeye girmeyecekmiyim..zaten artıdayım haftaya girsem de olur:30:
evet canım girecektin ben de diyorum biri girecekti bu listeye ama kimdi :60:eklerim hemen bebem :16:
SAPHİRACIM cnm ben takımdan kaç hfta izinli kaldım bilmiyorum cnm..sende vardır sanırım....ve kaçla ayrıldıgımdan da emin diilim...ama bu sabah ki kilom 79.9...takımı eksiye ugrattıgım için özür dilerim kızlar...ama bu haftadan itibaren telafi edicem....söz veriyorum size...
ben de var mı yok mu bilmiyorum bir bakıciiim olmazsa paylaşım da geri gider bakarım :34:
kızar günaydın hepnze canlarım ben birkaç gün olamayabilirim aksatrsam k.bakmayın acil önemli olmasa yapmam böyle dyetme devam edcem nevmn verdiği programa bu arada sayıöları sırayla yapsanz ben en geç salı çarşamba gbi tam zamanlı gelirim yine... kendnze iyi baknnn:)
hayırdır tatlım önemli bir şey yoktur inşallah..görüşmek üzere :16:
***7. TAKIM 266. ETAP***

SAPHIRA ( 84.6 )
saliss (101 )
yagmurdamlasi26 (62.2 )
senarist (112,9)
pasam3405 (87 )

ooo harikasınnnn :46::nazar:

ananecimmm bu hafta çok iyi kilo vermişsin tebrikler cnm...devamını bekliyoruzzzz:nazar:

ya biraz ailevi önemli deglde ilgi göstermem gereken bi konu özlicem sizi:)

***7. TAKIM 266. ETAP***

SAPHIRA ( 84.6 / -0.9 / -%1.06))
saliss (101 ) geri dönmek üzere ayrıldı
nev81 (85.8 / 85.3 / 0.5/ % 0.58 )
yagmurdamlasi26 (62.2 )
senarist (112,9) geri dönmek üzere ayrıldı
pasam3405 (87 )
shopaholic (76.9 / 79.9 / -0.33 / -%0.43) 258. etapta ayrılmıştı.ayrıldığı etap dahil 9 etap olmadığından kilosu 9'a bölündü

*senaristçim bunu okur musun bilmiyorum ama kilo bildirimini yaparsan sevinirim.Ayrıldığın hafta da bildirim yapman gerekiyor.geçen hafta girmiştin zaten listeye,0 dı farkın,şimdi bu hafta kilo bildirmi yapmazsan bu kez yine 0 oluyor ve boşuna boşuna ortalamayı küçültmüş oluyorsun
*salissim sen durumunu biliyorum zaten sen de diyet diye bir şey kalmadı mecburen
*paşacım sen de ekler misin kilonu listeye

Back
X