Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aç karnına: 1 tepeleme keten tohumu+500 ml ılık su

kahvaltı:
1 çay bardağı pirinçten lapa
yoğurt
bu kez hiç tuz koymadım.bugün tamamen tuzsuz yemeye çalışıcam
2 fincan şekersiz (tatlandırıcılı) çay

ara:1 fincan limonlu ve melisalı 5'i 1 yerde çayı
2 ad. çiğ badem

öğlen:

1 domates,1 salatalık,bir küçük t.soğan karıştırdım,limon sıktım,salata olarak yedim
ara: 1 fincan limonlu,melisalı 5'i 1 yerde çayı

akşam:

tavuklu bezelye yemeği pişirmiştim,ondan 1 kaşıkkoydum lapamın üzerine,pilav üstü yemek niyetine

sonra kuzumla dışarı çıktık.sitenin bütün çocukları aşağıdaydı,aman pek bir curcunaydı :1:
eve geldik duşumuzu aldık.
ve 1 fincan daha 5'i 1 yerde çayı içtim.Böylece bugün 3 fincanı tamamladım.
şimdide balkonda sodamı içiyorum

en son tartıldığım kilom 86.1 idi :14: geçen haftadan 600 gr. fazla aklımı kaçırıciimm :35: yarın sabahta böyle fazla çıkarsam ben pirince devam edicem.sıkıldım artık,şu 7 leri görmek istiyorum:15:
:48::48::48::48:sagol canım zahmet etmişsin ben karataydan ayrıldım canım yapamıcam biliyorsun bende kan pırtılaşaması var arkadaşımdada çıktı oda dedi dukanı bıraktım bizde zeytim yumurta yasak kakrlı yenicek:18::18::18:kızlara dedim k.i.b dedim hellalestik çıktım karatay topiginden:14::14:sen dedi ne yapıyorsun dedi canınamı susadın dedi bırak çabuk dedi malesef bıraktım bende ama iyi haber kilo vermişim :27::27:

:53::53::53::53:ben bu diyeti yapsam varya doyarım hemde kilo alırım :18::18:benimde 1600 kalorilik diyetim var doktorum yeniledydi onu yapıcam malesef saprinam :14::14:
rica ederim tatlım :70: hımm anladım canım,o zaman sen madem dr. un verdiği diyeti harfiyen uygula tatlışım.senin için en iyisi odur :34:
zaten çok doyurucu bir diyetmiş.sen karatayla da kilo alırım diyordun ama vermişsin bak :1::nazar::46:
yarınnnn cok ışım var az ugrayabılırım habrrınız olsun kızlar tugrabın randevusu var:(
canım yarın 12 ye kadar bildirimini yaparsan listeye ekleyeceğim seni de,bildirim yapabilecek misin?tugraba da kocaman geçmiş olsun canım
Saphira istersen nevin programini dene bi 5583.sayfada bakablirsin ben memnunum sindirimimde sikintisiz karnimda tok:) senin programda iyi ama sabah protein almakta yapiyo olablir ben anlamiyorum zaten bu kabizligi

gerbera belki odem toplamisindir sikma canini diyetne devam et:)

Maviyesil gecmis olsun canim oglun hala emzrmemenin mi sikintisini yasiyor baska biseyimi var?
nevin programı da cazip geliyor aslında,bir de nevim bu işi biliyor hayatım,diyetisyen gibi :nazar: sf. no için teşekürler tatlım.onu alıp pc ye aktarayım ben en iyisi dursun bir kenarda belki uygularım
Bende iyi verdim he:)
maşallah canım ne güzel :nazar::45:
ben de vermek istiyorum :95:
iftara neler yaptım bakalım bende menü saglam yogurtlu makarna salatası mercimek çorbası süzmesi sonracıma kabak yemegi salata kavun sütlaç var :27::27:ben bol salata kabak çorba yemeyi düşünüyorum birde yersem 3 kaşık makarna yemeyi planlıyourm bir iftar etsekte su içsem bugün çok susandımda:31::31:
oohh süpermiş menü canım çekti :56: afiyet olsun canım,Allah kabul etsin :16:
Dun iftarda yine cok guzel yemek yapan bi ablanin evine davetliydik

neler yedim
1 hurma
1/2 kase mercimek corbasi
2 parca tavuk (tefal actifry da pisirmis az yagda dondure dondure oluyor)
1 kasik hunkar begendinin et kismi
2-3 kasik yogurtlu kabak havuc salatasi
3 dolu kasik salata
2 kasik da tel sehriyeli bulgur pilavi

neler yemedim
borek, zeytinyagli fasulye (masada uzaktaydi usendim ve doymustum),baklava, karpuz

sonra eve gittik, bugun bize gelcek misafirler icin ikram hazirladik, gece 1.30 a kadar...
o arada muhallebinin tadina baktim birazcik.
afiyet olsun canım ve tebrikler,iradene bayılıyorum :nazar::nazar::nazar::70:
ben actifryda tamamen yağsız pişiriyorum tavukları,tavuk zaten kendisi çok yağ salıyor ya ondan.Hatta elma dilim patates te atıyorum içine,biraz biberiye,biraz tuz,tavuğun saldığı yağ ile kızarıyor hepsi.Yani tabi bu patatesi kendim için yapmıyorum,1-2 tane tadına bakıyorum :ssz:

sahurda neler yedim

1.5 yumurta ile peynirli omlet
1 cb ceviz
4 kuru kayisi
2 cay kasigi bal
4 zeytin
2 kk peynir, domates, salatalik
1 dlm borek :17: doymadim nedense :26: borek de yedim..:17:
afiyet olsun canım :1:
iftardan once tartilcaz diye sabah tartilmadim,
gerci hala artida cikiyorum, wc ye bi gidebilseydim iyiydi :1:
bakalim ins iftardan once tartilirim bildirimimi yaparim,
sizin orda sahur vakti filan olcak yani,
merak etmeyin diye didimdi. :6:

ben de en son pazartesi akşamı görüşmüştüm wc ile,bir de bugün kısa bir görüşmemiz oldu.Sanıyorum benim de artıda olmama sebep oluyor

Yarışalım tatlım.
Ben lapanın yanında yoğurt veya salata ve karpuz yiyorum
Ben de cacık yiyorum lapanın yanında ve limonata içiyorum canım.

ay inşallah artılarda olmayız canım ya.inan geçen hafta artıda çıkınca müthiş sinirlendim,üzülmek değil,cidden sinirlendim.4 ay boyunca yeterince eksileri de artıları da gördüm,100 gr. artıya bile tahammülüm yokken regl mağduru olarak artıda çıktım.hala reglm devam ediyor,uzun sürüyor benim.Bittikten sonra da etkileri devam ediyor biraz.Yani toparlarsak ayın 2 haftasında ben şiş,sinirli,tatlı krizinde oluyorum :( he tabi hırsızın hiç mi suçu yok,olmaz mı! hafta sonu ve pazartesi günü diyetsiz geçti resmen ama eskiden de hafta içi sıkı sıkı yapardım diyetimi,h.sonları kaçamaklı olurdu hep,yine de kilo verirdim.Şimdi gitmiyor :ssz:
Panik yapma canım,panik vücudu kilitliyor biliyorsun,bu da bir dönem,geçecek :70:

Canlarım merhaba.Ramazan arifesinde diyet ve spor programımı kafamda kesin olarak oturttum nihayet.Geçen yılki gibi yani o oranda sağlıklı olmayacak ama üzerimde fazladan 15 kg olduğu için ve bu yalnızca son 2 ayda ilaçlardan alınan bir kilo olduğu için,çabuk attıracak yöntemler deniycem.Normalde benim diyet mantığım tamamen sağlıklı yaşama odaklıdır,verdiğim 34 kiloyu da o şekilde verdim ama,ilaçlardan gelen 15 kg ı atmak için çok da sağlıklı gözükmeyen ama bence 1 aylık süreçte sakıncasız olan sıkı bir program uyguluycam.Bu arada bugün özel günüme girdim,ramazana oruçla başlayamıycam ama 4 gün sonra tam anlamıyla başlayacak.Programım şöyle:
1.HAFTA:
*Sahur:Pirinç lapası,cacık,light limonata
*İftar:Pirinç lapası,mevsim salata,light limonata
*2.5 litre su
*İftardan 1 saat sonra 60 dk tempolu yürüyüş
(İlk hafta programı tamamen ödem atmak üzerine,önce toplanmış sulardan kurtulucam.)
2.HAFTA:
*Sahur:Haşlanmış yumurta,peynir,süt,light ton balığı
*İftar:Yoğurt çorbası,tavuk
*2.5 litre su
(2. hafta programı tamamen proteinden oluşuyor.İlk hafta pirinç lapası ile atılan ödemlerden sonra,2. hafta tamamiyle yağ yakmaya geçiyorum)
3. HAFTA:
*Sahur:Yağsız yapılmış her türlü sebze yemeği
*İftar:Sebze çorbası,sebzeli her türlü salata
*2.5 litre su
(3. hafta programım tamamen sebzeden oluşuyor.Ödem attık,yağ yakmaya başladık,3. hafta sebze menüsü ile de vücudu şekillendiriyor ve kilo verişi hızlandırıyoruz)
4.HAFTA:
*Sahur:Müsli+süt+1 dilim kepek ekmeği ile kahvaltılık
*İftar:Müsli+süt+günün çorbası
*2.5 litre su
(Ramazanın son haftası da Müsli ile birlikte bölgesel yağlar eriyor ve verilen kilo meydana çıkıyor)
İşte ben 34 kiloluk kilo veriş tecrübeme dayanarak,harfiyen uygulanırsa bu programla 1 ayda en az 7 kiloyu garanti ediyorum.Sağlıksız görünebilir ama,ben sağlıksız olduğunu düşünmüyorum,çünkü yalnızca 1 aylık bir süreç ve hafta hafta bakılırsa diyetler kendi kapsamında sağlıklı protein,sebze ve en kuvvetli antioksiden olan müsliden oluşmuş diyetler.İlk haftalık pirinç de,vücuttaki tüm ödemleri son damlasına kadar attırmak amaçlıHer hafta değiştirilen diyet yöntemi sayesinde,vücut şaşkına uğrayacak ve seri olarak kilo verecek.Benim programım bu ve garanti veriyorum canlarım :70:

nevim senin programı oruç tutmadan yaparsak nasıl yaparız.ben şu anda 3 gündür pirinç yapar durumdayım zaten.3 öğün yiyorum,1 er çay bardağı.diğer haftaları nasıl uygulayabilirm:26:

***7. TAKIM 267. ETAP***

SAPHIRA ( 85.5 )
nev81 (85.3 / 1.1/84.2/% 1.29)
ananee (78.1)
yagmurdamlasi26 (62.2 )
pasam3405 (85 )
shopaholic (79.9 )

7. TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
***7. TAKIM 267. ETAP***

SAPHIRA ( 85.5 )
ananee (78.1)
yagmurdamlasi26 (62.2 )
pasam3405 (85 )
shopaholic (79.9 )

Çok mutluyum,1.1 kg gitmişşşş :66:

***7. TAKIM 267. ETAP***

SAPHIRA ( 85.5 )
ananee (78.1)
yagmurdamlasi26 (62.2 )
pasam3405 (85 )
shopaholic (79.9 )

vuuu harikasın tatlışımm harikasın :nazar::46::nazar::46: devamı gelenden olsun inşallah :16:
eline sağlık ayrıca :16:

nevim senin programı oruç tutmadan yaparsak nasıl yaparız.ben şu anda 3 gündür pirinç yapar durumdayım zaten.3 öğün yiyorum,1 er çay bardağı.diğer haftaları nasıl uygulayabilirm:26:
Canım eğer oruç tutmuyorsan diğer haftaları,iftar sahur olan şekli sabah-öğle-akşam şeklinde 3 kez tekrarlayabilir,aralarda da o haftaya uygun ara öğünler yersin olmaz mı?

***7. TAKIM 267. ETAP***

SAPHIRA ( 85.5 )
ananee (78.1)
yagmurdamlasi26 (62.2 )
pasam3405 (85 )
shopaholic (79.9 )
maviyeşil ( yeni üye.hedef kilo:

maviyeşil bildirimini yapabilirse ekleriz listeye,bildiremezse haftaya eleriz

Son düzenleme:
vuuu harikasın tatlışımm harikasın :nazar::46::nazar::46: devamı gelenden olsun inşallah :16:
eline sağlık ayrıca :16:
Teşekkür ederim canım benim,haftaya diyet yöntemim değişecek,yine bir gidiş bekliyorum,inşallah :16:

iftar menülerinin aynısını öğlen de mi yiyeyim bir de hep aynı şeyleri yemicez herhalde di mi,yani mesela tavuk yerine köfte,et,balık koyabilicekm miyiz,yoksa 1 hafa boyunca aynı yemekleri mi yicez?

Son düzenleme:
Bir süre önce diyetisyene giden bir arkadaşımın diyet listesi.Kendisinde insülin direnci çıktı,ona göre vermiş listesini dr. 1600 kalorilik bir diyet.karataya benziyor,sadece ekmek var içinde.1 Hafta kadar denesem mi diyorum.sindirimime iyi gelir belki,arkadaşın sindirimine çok iyi gelmiş.5 haftada 5 kg vermiş

NOTLAR :*ÖĞÜNLER ARASI EN AZ 2SAAT EN FAZLA 3SAAT OLACAK EKSİK VEYA FAZLA OLMAYACAK.
*GÜNE 2BARDAK SU İLE BAŞLANACAK.
*KAHVALTIDA SAAT SINIRLAMASI YOK KAÇTA BAŞLANIRSA 2-3 SAAT EKLENEREK DİĞER ÖĞÜNLER YENECEK AKŞAM YEMEĞİNİ 7,5 TA YİYECEK ŞEKİLDE 2-3SAAT ARAYLA YEMEKLERİ YİYİN.
*EKMEKLER ÇAVDAR BUĞDAY VEYA KEPEK OLACAK.
*DONDURMA YENECEKSE LİGHT OLACAK BOLULU HASAN USTAYA MÜRACAT :) 4TOP 1DİLİMEKMEK YERİNE GEÇİYOR AKŞAM 1DİLİM EKMEK YİYİP 2.DİLİM YERİNE 4TOP DONDURMA YENEBİLİR.

*KAYISI 3ADET 1PORSİYON
*KİRAZ 12 ADET
*KARPUZ 4 DİLİM
*KAVUN 3DİLİM
*ÇİLEK 6ADET
*KURU İNCİR 1ADET
*KURU KAYISI 4ADET
*HURMA 5ADET
*YEŞİL ERİK 10ADET
*KİVİ 1ADET

SABAH KAHVALTISI

1YUMURTA -1DİLİM PEYNİR-3CEVİZ YEŞİLLİK SALATALIK DOMATES SINIRSIZ ÇAY SINIRSIZ,2İNCE DİLİM EKMEK.(YUMURTADAN SIKILIRSANIZ YUMURTA YERİNE 1DİLİM DAHA İLAVE PEYNİR YADA 6DİLİM SUCUK ,3DİLİM SALAM 1SOSİS YİYEBİLİRSİNİZ.

ARA
1DİLİM EKMEK,1BARDAK AYRAN YADA YARIM BARDAK SÜT 2KAŞIK MÜSLİ YADA YARIM BARDAK SÜT YARIM PAKET LİGHT BİSKÜVİ

ÖĞLEN

2DİLİM EKMEK
2YUMURTA KADAR ET (KÖFTE BALIK TAVUK YADA 1KUTU TON BALIK)ET YENMEYECEKSE 8KAŞIK KURUBAKLAGİL
7KAŞIK SUSUZ SEBZE YEMEĞİ(YOKSA 1TATLI KAŞIĞI YAĞLI SALATA)
2KAŞIK YOĞURT

ARA
2DİLİM EKMEK
1DİLİM PEYNİR
1BARDAK ARAN

AKŞAM

ÖĞLENİN AYNISI

GECE 21:30 GİBİ 2PORSİYON MEYVEE
3CEVİZ
1BARDAK SÜT

BU DİYETİ 15 GÜN UYGULADIM 15GÜNDEN SONRA EN SONKİ ARA ÖĞÜNDEKİ 2DİLİM EKMEK 1DİLİME DÜŞTÜ

***7. TAKIM 267. ETAP***

SAPHIRA ( 85.5 )
ananee (78.1)
yagmurdamlasi26 (62.2 )
pasam3405 (85 )
shopaholic (79.9 )

aşk olsun saphıram:19::19::19::63::63::63:

sahurda neler yedim

1.5 yumurta ile peynirli omlet
1 cb ceviz
4 kuru kayisi
2 cay kasigi bal
4 zeytin
2 kk peynir, domates, salatalik
1 dlm borek :17: doymadim nedense :26: borek de yedim..:17:
ah kıyamam hem yiyor hemde utanıyor bak sen :1::1::1:
ara: 1 fincan limonlu,melisalı 5'i 1 yerde çayı

akşam:

tavuklu bezelye yemeği pişirmiştim,ondan 1 kaşıkkoydum lapamın üzerine,pilav üstü yemek niyetine

sonra kuzumla dışarı çıktık.sitenin bütün çocukları aşağıdaydı,aman pek bir curcunaydı :1:
eve geldik duşumuzu aldık.
ve 1 fincan daha 5'i 1 yerde çayı içtim.Böylece bugün 3 fincanı tamamladım.
şimdide balkonda sodamı içiyorum

en son tartıldığım kilom 86.1 idi :14: geçen haftadan 600 gr. fazla aklımı kaçırıciimm :35: yarın sabahta böyle fazla çıkarsam ben pirince devam edicem.sıkıldım artık,şu 7 leri görmek istiyorum:15:

rica ederim tatlım :70: hımm anladım canım,o zaman sen madem dr. un verdiği diyeti harfiyen uygula tatlışım.senin için en iyisi odur :34:
zaten çok doyurucu bir diyetmiş.sen karatayla da kilo alırım diyordun ama vermişsin bak :1::nazar::46:

canım yarın 12 ye kadar bildirimini yaparsan listeye ekleyeceğim seni de,bildirim yapabilecek misin?tugraba da kocaman geçmiş olsun canım

nevin programı da cazip geliyor aslında,bir de nevim bu işi biliyor hayatım,diyetisyen gibi :nazar: sf. no için teşekürler tatlım.onu alıp pc ye aktarayım ben en iyisi dursun bir kenarda belki uygularım

maşallah canım ne güzel :nazar::45:
ben de vermek istiyorum :95:

oohh süpermiş menü canım çekti :56: afiyet olsun canım,Allah kabul etsin :16:

afiyet olsun canım ve tebrikler,iradene bayılıyorum :nazar::nazar::nazar::70:
ben actifryda tamamen yağsız pişiriyorum tavukları,tavuk zaten kendisi çok yağ salıyor ya ondan.Hatta elma dilim patates te atıyorum içine,biraz biberiye,biraz tuz,tavuğun saldığı yağ ile kızarıyor hepsi.Yani tabi bu patatesi kendim için yapmıyorum,1-2 tane tadına bakıyorum :ssz:
canım sorma şaştım veremem diye ama vermişim:52::52:
Bildirim yapıcam.Az sonra :52:
:52::52::52::52:ana 1.1 gitmiş he bende diyeyimmi kaç gittigini alta bak yazıyorum kaç kilo gittigini:40::40::40:
***7. TAKIM 267. ETAP***

SAPHIRA ( 85.5 )
ananee (78.1)
yagmurdamlasi26 (62.2 )
pasam3405 (85 )
shopaholic (79.9 )

sevgili paşanız 2 kilo verdi 83 geliyorum yaşasın yavruma az kaldı kavuşmaa:52::52::52:ekleyin ulen beni hemencik bu arada çizelgemi düzeltebilirimiyiz kızlar nolur motive oluyorumda:17::17::17:

bu arada yedikelrimi yazayım hemecik
1- 2 kepçe yok mercimek çorbası
2- tahta kaşıkla 2 kaşık kabak yemegi suları süzülmüş
3- 4 kaşık yogurtlu makarna:17:
4-bol yeşil salata
5-3 dilim kavun
6-bir küçük kase sütlaç sütü çok pirinci bir atlı kaşgı yok kendime yapmıştım şekeride az
7-2 top yok dondurma:17::17:
8 -1 litre su
9- veee soda:52::52::52:
bugün kaçamak yaptım biliyorum ama aylar sonra deydi yav kilo vermemei kutladım :9::9:sefanm olsun ilk defa doydugumu anladım biliyorum biraz abarttım ama ne yapayım kardeşim eşim vardı şimdi yedikelrimi yazmayım sizlerdenmi saklayım degilmi:30::30:herkeze iyi akşamlaar kızlar ne var ne yok :52::52:

Son düzenleme:
***7. TAKIM 267. ETAP***

SAPHIRA ( 85.5 )
ananee (78.1/76.9/%1.56)
yagmurdamlasi26 (62.2 )
pasam3405 (85 /2/83/%2.4)
shopaholic (79.9 )
gerbera()

***7. TAKIM 267. ETAP***

SAPHIRA ( 85.5 )
ananee (78.1)
yagmurdamlasi26 (62.2 )
pasam3405 (85 )
shopaholic (79.9 )

bu arada yedikelrimi yazayım hemecik
1- 2 kepçe yok mercimek çorbası
2- tahta kaşıkla 2 kaşık kabak yemegi suları süzülmüş
3- 4 kaşık yogurtlu makarna:17:
4-bol yeşil salata
5-3 dilim kavun
6-bir küçük kase sütlaç sütü çok pirinci bir atlı kaşgı yok kendime yapmıştım şekeride az
7-2 top yok dondurma:17::17:
8 -1 litre su
9- veee soda:52::52::52:
bugün kaçamak yaptım biliyorum ama aylar sonra deydi yav kilo vermemei kutladım :9::9:sefanm olsun ilk defa doydugumu anladım biliyorum biraz abarttım ama ne yapayım kardeşim eşim vardı şimdi yedikelrimi yazmayım sizlerdenmi saklayım degilmi:30::30:herkeze iyi akşamlaar kızlar ne var ne yok :52::52:
sefan olsun tabi:) nasi bende iyi vermisim demi:)

***7. TAKIM 267. ETAP***

SAPHIRA ( 85.5 )
ananee (78.1/76.9/%1.56)
yagmurdamlasi26 (62.2 )
pasam3405 (85 /2/83/%2.4)
shopaholic (79.9 )
gerbera()

ellerine yüregine saglık bebem
sefan olsun tabi:) nasi bende iyi vermisim demi:)
canım evet maşşallah nede güzel vermişiz degilmi:9::9::9:daha vermek dilegiyle ben sahur yemem artık belkim okadar yedimya:17::17:

Back
X