- Emoji Skoru
- 1.166
- Puanlar
- 198
Yap valla canim ben 2.haftamdayim 10gun falan oldu kilo vermemde ayni hizda gidiyo memnunum yani
gullacin nasil oldu:) ben bi dilim yedim bayada almisti babam yemedim baska gurur duyuyorm kendmlee:)
guzel oldu galiba:) zaten cok kolay yapmasi, paketin ustunde yaziyor, 10 bardak sute 4 bardak seker diyor ama ben 2.7 filan koydum,
seker eriyyecek kadar isityorsun, sonra parmagini 8-10 saniye batirabilecek kadar sogutuyorsun,
sonra sirayla islatarak diziyosun, 12 yaprak vardi, 4 yaprak ta bir ceviz serptim, ustune de yabanmersini ve antepfistigi ezmesiyle susledim.
hamur olamisti yani guzeldi baya, erkekler 2 ser dilim yemis
afiyet seker olsun canim.Kizlar iftar icin bi tavuk pisirmisim ayyy sanki mangalda yapilmis gibi oldu disi citir ici yumusack tadi damagmda kaldi yemin ediyorum 2tane yedim herkeste yedi bitti ya![]()
dogru diyosun benim yontem degistirmem lazim.. :44:Canim cidden yontem degistir ya yada iste form caylardan ic ama onuda hep kullanamazsinki![]()
canım mavi yeşilin kilosunu ben böldüm... çünkü ayrıldığı etapta geri dönmek üzere ayrıldı şeklinde not vardı...
zaten kendi ayrıldıysa 6 ay yarışmacı olamıyor bu durumda etap dışı kalması gerekirdi listeden çıkarırdım...![]()
hmm anladim canim, o zaman maviyesil giderken ben gelcem demis demek ki..
neyse gecmiste kaldi artik.. ben daha kurallari yeni ogreniyorum zaten..
ama haksizlik olmasini da istemem