maalesef canım.aslında kendi derdimiz kendimize yetiyor zaten,inan bazen acıklı dizi bile fazla geliyor ama hayat böyle bir şey işte.Çok zoriçimde bişeyler koptu kıyamam yavrucağa allah ailesinebağışlaşın ne zor bir hayat yaşıyoruz sürekli sıkıntı dert keder ve hüzün var etrafımızda
ölümler , kazalar , hastalıklar ve daha çeşitli olaylar kendin yaşamasan etrafında tanık oluyorsun bazen kaldıramıyorum olumsuzların gözümün önüne gelenleri bile içimi acıtıyor
![]()
he anladım valla:99::99::99::99::99::99::99:anladın sen beni
rabbim şifa versin işşallah acısını göstermesin ailesine kıyamam anneciginin yüregi nasıl yanar şimdi![]()
amin canım aminn,kendimi o annenin yerine koyamıyorum bile.sürekli ağlıyor annesi,nolur dua edin deyip duruyor,elinden başka bişey gelmiyorki
canım yollarda bu sıcakta Allah kolaylık versin.herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar...
dün iftara kadar yattım gözümü zor açtım.. iftarda eşim tavuk sote yapmış onu yedik..
şimdi daha iyiyim çok şükür... bu gün oruç tutmadım kızı fiziğe götürücem çok zor oluyo iki çocukla yollarda...
bu arada iftardan önce 60,1 geldim... iftardan sonra da 60,9...
ilk hafta olunca ödem tabi giden ama olsun bu hafta derece bekliyorum kendime ve takıma inşallahhhh...![]()
iyi değil tabi deli hem biliyo hem yapıyobir de ben tartı kolik oldum arkadaşlar... iftardan önce iftardan sonra, shurdan önce sahurdan sonra ve gün içinde de bi kaç kez tartıya çıkıyorum...
bu iyi değildir değil mi...