Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ah ah neler gelmedi ki gözümün önüne neyseki şimdi iyiyim geçti gibi ablam kızımı parka indirdi yanında eli kolu abur cubur ve kızımın deyişiyle dondoyayla gelmezlerse bi problem yok

Canım bencede dr git bi gerçi ırsi de olabiliyor galiba ama sen dikkat et

benimde kullanamadığım bi yürüme bandım var.Ankaradayken eşyalarımın arasına baktım belki ön taraftaysa çıkaralım bari görümcem kullansın dedim ama yok.Eşim saolsun odanın en sonuna yerleştirmiş öylece yatıyor 2 yıldır

Gelirlersede tut kendini ya kiyma kendnee

nijeryaya gidicektn sen dmi dogrumu hatrladmki orda kendne al bence canm yapablceksen eliptik al hatta siz geri donceksiniz ozaman buraya dogrumu anladm bide:) donceksenz verme dicektm sen kullanrsin:d

Gelirlersede tut kendini ya kiyma kendnee

nijeryaya gidicektn sen dmi dogrumu hatrladmki orda kendne al bence canm yapablceksen eliptik al hatta siz geri donceksiniz ozaman buraya dogrumu anladm bide:) donceksenz verme dicektm sen kullanrsin:d

evet nijeryaya gideceğiz canım.4-5 yıl sonra geri dönmeyi düşünüyoruz ama zaman ne gösterir bilinmez.Zaten duruyor görümcemin evinde.Yatsın bakalım inş bozulmaz

Maşallah sen ne etmişsin ya.Aslında her eve lazım ama çalışma döneminde birde vakit lazım

o kadar ucuz mu fiyatları ya.Biz 3 yıl önce koşu bandını 1000 tlye almıştık

Maşallah babana çok imrenirim böyle insanlara.Dolayısıyla eşime.Aynen baban gibi.Çok yemez ama kendine formuna dikkat eder.Şimdi bakalım yine iğne iplik olmuştur kesin

Babam abur cubursuz doydoyasiz buyumus o en buyuk etken bence:) kesin eşinde oyledr

canim eliptiklerde genelde elektrik sistemi olmadgndan daha ucuz sanrm mekanik mi denir artik ondan iste ama o kadar ucuzu iyi olurmu bilmiyorum bende basta o paraya alcaktmda gormeden almiyim dedm

selam herkese...
eşimin doğumgünü sonunda geldi... üstümden bi yük kalktı resmen...
hediyesini de pastasını da çok beğendi...
ben sürpriz yapacaktım güya ama oğlan yemekte dayanamadı söyledi..
babasının yanında bana diyo ki anne babama sürpriz pasta aldığımızı söyliyim mi diyo... güya izin alıyo...:9:
sürprüsümü mahvetti:9:
neyse pastamızı kestik ben yemedim tabi diyetten değil gerçi şekerden korktum...
şimdi romantik takılmak istiyoruz ama çocuklar zombi gibi ayakta hiç uyumaya niyetleri yok... :9:
neyse çocuklar uyumadan eşim uyur büyük ihtimalle:9: gece gelirim inşallah...

selam herkese...
babasının yanında bana diyo ki anne babama sürpriz pasta aldığımızı söyliyim mi diyo... güya izin alıyo...:9:
neyse pastamızı kestik ben yemedim tabi diyetten değil gerçi şekerden korktum...
şimdi romantik takılmak istiyoruz ama çocuklar zombi gibi ayakta hiç uyumaya niyetleri yok... :9:

Cok tatli bu cocuklar yaa:) hayirli nice beraber seneler gecirin canim bi dilim pastadan bisey olmazdi gerci ozel gunlerde yenmeli bence neyse genede iyi yapmissin:)

Romantik hatun memleket nere bilet bulamadn ya nasi imreniyorum sana kacamak yapmiyosun ya helal olsun sana ya az yaninda durymda huyun banada gecsin:1:
canım yapmamaya çalışıyorum annem diyorum gel ban seni diyete sokuyum biizm gelin de diyorki sen annemi bir haftada öldürürsün :53::53:ben yemiyoruya ondan yane kadında şeker var tansiyon var kolestor var daha sayamadıklarımda var:53::53:rabbim şifa versin annecigime işşallah
Ne güzel yaa imrendim ben de doğrusu ben eşimle en son ne zaman romantik takılmıştım acaba :5::5::5:
daha romantik takılamadık canım çayı demledim işşallah birazdan takılıcez tam balkona gidicez dedim mutfagı topluyum hadi dedik hayde kapı davulcu para istiyor:53::53:kapadık kapıyı sonra bir tel ablam aradı konuş dur kapa hadi dedi neyse tamam dedim tam gidicez gene telefon bu sefrde eşimin annesi eltime iftara gidiyormuş sizde gelin dedi bende gitmem dedim oda anne ben çalışıyorum gelemeyiz dedi siz gidin dedi ben dedi aranızda kalmaktan yoruldum dedi adamda haklı ama ban yaptıkları aklıma geliyoya allahım :47::47::47::47:sinirlerim tepeme çıkıyor ne gidiyim ne gelsin bana:47::47:
Sorma tatlım zor valla bunu bi biz bide Allah bilir ama iş güç ne yapacaksın

Korktum ben şimdiden

4-5 kiloda 1 beden değişiyor tatlım ona göre hesapla

Afiyet olsun aferin kız sana...Bizde artık evimize gidince romantik takılırız :9:

Amin canım aminnn

Tebrik ediyorum canım benim hayırlı yolculuklar

Amin biz yurt dışına çıktığımızdan bu yana yazları ayrı kalıyoruz.Eşim bi daha ayrılmayız diyor ama nasip zaman neler gösterir bilinmez
:53::53:canım vallahimi amanın işşallah hade bakalım :52::52:
ohh süper olmuş sporun :46::46:
valla dukana karşı yine bir heves oluyorum ben,bayramdan sonra başlasam mı ben de diyorum,tam olarak dukan yapmam belki de,hafifletilmiş haliyle,protein ağırlıklı olarak yaparım.gerçi sindirim sorunu yaşadıktan sonra karatayı niye bıraktım dimi ama :37:

canım kuşlarına geçmiş olsun.neden sık sık hastalanıyorlar böyle hayret bişey,ben senin çok iyi baktığına eminim canım,çok düşkünsün onlara çünkü :16:
memlekete gitmek iyi gelecektir canım,hava değişimi her zaman iyidir ve eşin haklı bebe olursa kapı dışarı zor çıkarsın bak dediydi dersin :9:
afiyet olsun canım menün güzel.şu isotlu sarmısaklı yumurtayı da çok merak ettim.tarif alabülür müyüz :32:
ne zaman gidiyorsun memlekete?Yani bu cuma bildirim yapacak mısın?Orada tartılma zaten tartı değişmiş olacak.tekrar evine dönünce tartılırsın en güzeli :34:cuma günüseni izinli yazarız canım :34:

hadi yaaa :53: benim yulaf kepeği çok kötüydü demekki ya.krep yapmıştım yiyememiştim.gerçi benimkinden daha kötülerini de duydum da :37:

süpppeerrr 41 beden olmuşsun bile hayatım,:1:hedefe çok az kaldı desene :46::nazar:

eline sağlık canım :16: gerbera tebrikler tatlım :16:

canım benim gözün aydııınnn Allah sağlıcakla kavuştursun :54:

çakılı :44:
hayırlı olsun tatlışım.hangi takımda yarışacaksın?başarılar dilerim :54:

canımmm gördük bildirimini tebrik ederim :46::nazar:
Hayırlı yolculuklar :16::72:
bu cuma izne ayırıcam seni canım :34:
abonelikle ilgili bir bilgim yok :26:
:54::54::54:
canım bayrama kadar dolu heryer malesef gidemiyorum ya belkim bayramdan sonra gidersen hafta sonuna getiricem bebem cumadan sonra gdierim ama hangi cuma:53:aslında banada iyi gelicek biraz degişiklik bebem ben gidersem derim sana bu arada perşembebi bildirim yapıcez:18::18:şimdiden söylüyüm aynı kilodayım bugün tartıldım eşime diyorum canım görmüyormusun nasıl şişmiş göbüşün diyor:17::17:adam haklı işşallah haftaya verirk kiloları:32::32::32:
Maşallah canım ya,spor tempon harika.Ben ramazanda hiç yapamadım ama ramazan dışında günlük 5 km yürüyorum ve sporun inceliği zerafeti gerçekten bir başka oluyor vücutta :70:

Paşam,canım benim;ben nacizane fikrim tabi,çok üzerlerine düştüğün için olduğunu düşünüyorum.Yaşadıklarından dolayı kaybetme korkun çok yüksek ve bu bir şekilde hayatına yansıyor.Ne olur pozitif ol ve geçmişe bakmamaya çalış,herşey çok güzel olacak :70:

Bu harika birşey çünkü çoğu insan yulaf kepeğinden hoşlanmıyor.Ben de severim,özellikle de 2 yumurta,2 çorba kaşığı yulaf kepeği,2 çorba kaşığı süt ve 1 kutu ton balığını karıştırıp tavada yaptığım omleti :70:

Maşallah canım benim,bana 44 beden biraz bol gelse de 42 olmuyor,net bedenim şu an 44 :6:

Kuzuuuuuu,itibatı koparma amaaaaa,gel tamam mı sık sık :5:
evet canım çok üstlerine düştügümden galiba eşimde kıızyor kötü düşünme iyi düşün diyor işşallah rabbim şifa veriri bebelerime:16::16::16:
selam herkese...
:1::1::1:
oda iyyimiş bebem ya çok güldüm neyse ben çıkayım eşim çagırıyo işşallah bu sefer romantik takılıcez işşallah :9::9::9:gideyimde balkonda şöyle çayımı yudumlayayım söz çayla bisküvüt yemicek :19::19: iyi akşamlar bebeler kendinize iyi bakın :38::38:

canım yapmamaya çalışıyorum annem diyorum gel ban seni diyete sokuyum biizm gelin de diyorki sen annemi bir haftada öldürürsün :53::53:ben yemiyoruya ondan yane kadında şeker var tansiyon var kolestor var daha sayamadıklarımda var:53::53:rabbim şifa versin annecigime işşallah

daha romantik takılamadık canım çayı demledim işşallah birazdan takılıcez tam balkona gidicez dedim mutfagı topluyum hadi dedik hayde kapı davulcu para istiyor:53::53:kapadık kapıyı sonra bir tel ablam aradı konuş dur kapa hadi dedi neyse tamam dedim tam gidicez gene telefon bu sefrde eşimin annesi eltime iftara gidiyormuş sizde gelin dedi bende gitmem dedim oda anne ben çalışıyorum gelemeyiz dedi siz gidin dedi ben dedi aranızda kalmaktan yoruldum dedi adamda haklı ama ban yaptıkları aklıma geliyoya allahım :47::47::47::47:sinirlerim tepeme çıkıyor ne gidiyim ne gelsin bana:47::47:

:53::53:canım vallahimi amanın işşallah hade bakalım :52::52:

canım bayrama kadar dolu heryer malesef gidemiyorum ya belkim bayramdan sonra gidersen hafta sonuna getiricem bebem cumadan sonra gdierim ama hangi cuma:53:aslında banada iyi gelicek biraz degişiklik bebem ben gidersem derim sana bu arada perşembebi bildirim yapıcez:18::18:şimdiden söylüyüm aynı kilodayım bugün tartıldım eşime diyorum canım görmüyormusun nasıl şişmiş göbüşün diyor:17::17:adam haklı işşallah haftaya verirk kiloları:32::32::32:

evet canım çok üstlerine düştügümden galiba eşimde kıızyor kötü düşünme iyi düşün diyor işşallah rabbim şifa veriri bebelerime:16::16::16:

:1::1::1:
oda iyyimiş bebem ya çok güldüm neyse ben çıkayım eşim çagırıyo işşallah bu sefer romantik takılıcez işşallah :9::9::9:gideyimde balkonda şöyle çayımı yudumlayayım söz çayla bisküvüt yemicek :19::19: iyi akşamlar bebeler kendinize iyi bakın :38::38:

Iyi eglenceler size:) iyiki gtmemssn iyi yapmissin bide kilo vermen durablir normaldir sen nev gbi tavuk yesene iki gun oda kilo goturuyo canm

Kizlar benm gozlerm kapaniyo yine:d ben yatym yarnda insallah yuzcem daha hasta olmadm ya bende siskinlikte vardir ama bayrama ince gorunmek istyorum biraz dahada olsa insallah olurum cumartesine kadar gene gelrim belki bide kilo bildirimi cuma persembe yine deglmi bi dahaki hafta yok yani onu bi aciklarsanz sevndrik olurum:3::3::3::3::3::3::3::3:

Canim kolonoskopi lazim sana:( bi terslik var olmazki oyle en azndan iki gunde bir cikman lazim normal olarak sanrm en kisa zamanda gorun derim canim hamilelgnde nasil dayandn ya:(

eliptik daha cok performans gerektiriyo canim kosmuyosan bide internetten fiyata bakip almamalsn bazilari gurultulu oluyomus ama kosu bandndan hesapli tabi
kolonoskopi ve ben :30: ben kan aldırıken bile ağlıyorum :ssz:
yani hem koşu bandından daha fazla kalori harcatıyorsa hem de daha hesaplıysa neden olmasın ki dedim.sadece bir heves alıp bir süre sonra kenara kaldrırlır mı,herkesin öyle oluyormuş ya :50:
tamam canım o zaman gitmeden haber verirsin.oruçlu olmadığından cuma sabahı tartılıp kşlonu öyle bildir canım.bakarsın cumaya kadar biraz değişiklik olur.bir de bu arada ödem atıcı çaylarla destekleyebilirsin ve pirinç lapasını şiddetle tavsiye ediyorum tontişim :16:
Kizlar benm gozlerm kapaniyo yine:d ben yatym yarnda insallah yuzcem daha hasta olmadm ya bende siskinlikte vardir ama bayrama ince gorunmek istyorum biraz dahada olsa insallah olurum cumartesine kadar gene gelrim belki bide kilo bildirimi cuma persembe yine deglmi bi dahaki hafta yok yani onu bi aciklarsanz sevndrik olurum:3::3::3::3::3::3::3::3:

kuzum yazdım ya körmedin mi :1: bu cuma bildirim var,24 ünde yok,31 inde var ve devam :16: iyi geceler tatlı rüyalar :54:

Gormemsm kaptanim :) ben aldim ortada duruyo her firsat buldugumda yapiyorum ama fitnesa falan gden insanlar evde spor yapmaz mesela iclerndn gelmez sanada oyle bi durum olablir yani iyice dusun alirken:)

ben vucudumu olctum kizlar ayda bir olccem bundan sonra mezura cikti piyasaya bulamiyodum uykumda kacti boyle bi is yaptim bu satte:d

bel 77 kalca 105 falan basen 99 bacak 61

boyum 178:53:

bir ay sonra ne kadar incelirim acaba ya catlarim ben meraktan bide bu boyla ben 60olablirmiym hic imkanli gelmedi bana yada olsam koruyablirmymki dukanla dukanda 65falan diyodu cunku merak icindeyim suanda

Ya benim gecikmemle caba mevsim degsiklikleri stres vs baglantilimidir cuma sonuc aciklancak o strestenmi yada ne mevsimine geccezki bu ayda off sistm ben yuzustude yatamiyorum:18:

merhaba kizlaaar...
napiyonuz bakiyim?
benim bildirmimi gordunuz de mi 61.4 um. :32:

biz bugun yola cikiyoruz insss..
yarin ogleden sonra ins turkiyede olucaz ins :72:
benim mesaj sayimim 5 olamicak sanirm, beni izinli sayabilirseniz cok sevinirim.:16:
ben yine arada internet buldukca haber vermeye calisirim :16:

haa bi de ikidir 7. takim benim aboneliklerimden siliniyor :26:
neden acaba, telefondan girince mi oluyor ki?
bi da ekliyim bakiyim ins bi da silinmez..

opuyorum hepiniziiii :54::10::10:

Canım hayırlı yolculuklar diliyorum, inşallah iyi gelir bu tatil sana şimdiden bayramın da kutlu olsun :16:

Alinti yapamadim...
ipekcim esine kavusuyormussun cok sevindim... ben de evliligimin ilk yilinda ayri kalmak zorunda kalmistim, cok kotuydu..
Rabbim kimseyi ayirmasin..

saphira kaptanim ins gunden en az zayiatla ayrilirsin ;)

patlican musakka gordum sanki, ama benim sanirm 1 ay filan yemek yapmam cok gerekmicek, misafir olmayi seivyoruuum :)

ananecim eliptik yapmissin masallah.. ben bu aralar hic spor yapamiyorum, dun de hamlayan bacaklarima b-ng-y surdum biraz iyi geldi sanirim, degilse merdiven inerken cok aciyoduuu.

pasa cim sen de gule gule git gel inss. memleket gibisi yok :)

yesil erikcim ve diger cocuklarini uyutmaya calisan bayanlar, Allah sizlerin de yardimcisi olsun ;) bu konuda pek bi tecrubem yok :)
annem yegenlerimi sallarken hic ama hic uyumadiklari zaman kopek geliyo derdi o zaman hemen gozlerini kapayip uyurlardi he he...

ay hadi ben kacayim.. kendinize iyi bakin, ins kazasiz belasiz turkiyeye ulasiriz :)

Valla ne köpeği ben canavar geliyor diyorum benimki;

"Anne canavaylar sadece maşallayda ve çiçgi filmlerde oluy" diyor :53:

iyi akşamlar fıstıklar :16:
2-3 gündür canım pek sıkkındı,ne siz sorun ne ben söyliim ama güne gitmek,arkadaşlarımla olmak bana çok iyi geldi,Keyfim yerinde Allahıma şükür :nazar:
bugün yediklerimi de yazayım size.H.sonu serbest gün yapmayacağım ve yarın sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum,inşallah Allahım bana yardım eder yapabilirim.

kahvaltı ve kuşluk yok

öğlen
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği,azıcık acı biber salçası sürdüm,1 tatlı kaşığı da peynir
domates
çay

ikindi

3 ad. fırında pişmiş sosisli sigara böreği
2-3 kaşık cacıklı bulgur salatası
3-4 kaşık patates salatası
½ parça muhallebili,çilek jöleli kek
2 ad. brovni kurabiye
çay
kahve

akşam yok

ve her ''gün'' sonrası olduğu gibi wc ile görüştüm sanırım en son h.sonu görüşmüştük.Sanırım benim sorunum diyet yapmakla ilgili ya da araştırılması gereken cidi bir şeyler var.Benim anneannem genç yaşta kolon kanserinden vefat etti ve ailemde bir çok kişide,annemde de bu wc sorunu var :14:

Kaptanım günü çok güzel atlatmışsın maşallah :nazar: bakalım günler başlayınca ben nasıl hayır diyebileceğim hamur işlerine :45:

Spor yapan arkadaşları tebrik ediyorum, :nazar::nazar::nazar: Valla bu kilo verme işi hızlı olsun, vücudum da şekillensin istiyorsak sporsuz olmuyor arkadaşlar, ramazandan sonra bakalım ben de başlarım sabah yürüyüşlerine, akşamları da leslie yapabilsem süper olacak. Benim evde bir twistandshape'im var ama balkondan manzara seyrediyor :52: önceleri hevesle alınıp yapılıyor da sonra bir kenarda kalıyorlar yazık oluyor verilen paralara. Keşke kullanabilsem bende ama benim dizlerimi çok zorladı twistandshape hatta dizimde yırtık oluştu ne kadar zorlamışsam kendimi :52::52::52:

Ya benim gecikmemle caba mevsim degsiklikleri stres vs baglantilimidir cuma sonuc aciklancak o strestenmi yada ne mevsimine geccezki bu ayda off sistm ben yuzustude yatamiyorum:18:

Ben de o durumdayım bu aralar, sinirlerim de tepemde üstelik koçişten çıkarıyorum hepsini ama gene de bir rahatlama olmadı şimdiye kadar, :41::41::41:

Ben de o durumdayım bu aralar, sinirlerim de tepemde üstelik koçişten çıkarıyorum hepsini ama gene de bir rahatlama olmadı şimdiye kadar, :41::41::41:

Ya oyle bilmedgn aletleri almican ben aylarca spor salonuna gttimde denedm herseyi iyi budur dedim yaa:)

bende sinir yok aslinda ama cok gerginim aglayasim var ya gerbera bitki soylemisti ben yine unuttum bak yarin ondan aliyim sen neden olmadnki yeme duzeni etkilermi acaba ben bnuda dusundum alaksi varmdrki of ben yatym artik son kararim:d

Gormemsm kaptanim :) ben aldim ortada duruyo her firsat buldugumda yapiyorum ama fitnesa falan gden insanlar evde spor yapmaz mesela iclerndn gelmez sanada oyle bi durum olablir yani iyice dusun alirken:)

ben vucudumu olctum kizlar ayda bir olccem bundan sonra mezura cikti piyasaya bulamiyodum uykumda kacti boyle bi is yaptim bu satte:d

bir ay sonra ne kadar incelirim acaba ya catlarim ben meraktan bide bu boyla ben 60olablirmiym hic imkanli gelmedi bana yada olsam koruyablirmymki dukanla dukanda 65falan diyodu cunku merak icindeyim suanda

annam benim belim ne kadar kalınmış o zaman :53::53::53:

:49::49::49: bu yüzdendir heralde, bence önce bir 65'i gör kendinde ona göre devam edip etmeyeceğine karar verirsin, boyun uzun çünkü

Ben de bir 60 olabilsen bakalım 55'i deniycem olur mu ki bilmem :18::18::18:

Bu akşamki menümü de ekleyim sonra kapatıyım bu akşamlık tükkanı :9:

Dışardaydık o yüzden biraz fazla oldu galiba;

Bolll suu
1 hurma 2 badem 2 dilim pastırma
1 kepçe mercimek çorba
2-3 kaşık ciğer sote
2-3 kaşık bulgur pilavı
2-3 kaşık közlenmiş kırmızı biber yoğurtlu

1 kemalpaşa 1 top dondurma

sonradan telafi etmek için bir yeşilçay+mısırpüsküllü form çay

bidonla içsem fayda etmez artık dimi :50::50::50:

hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar,

canım gayet güzelsin aslında diyete ihtiyacın yok bence ama..boy 1.78 mi babamla aynı boydasın :52:
Kaptanım günü çok güzel atlatmışsın maşallah :nazar: bakalım günler başlayınca ben nasıl hayır diyebileceğim hamur işlerine :45:
çok güzel değil aslında ama orta karar diyebiliriz :17: gittiğimiz arkadaş sağolsun çok ağır bir menü hazırlamamış özellikle,hem yaz diye hem de diyet yapıyoruz ben ve bir arkadş diye..
ben haftada bir,1 öğün serbest öğünümü bugünkü günüme ayırdım işte.h.sonu yemicem.s4en de ona göre bir denge oluşturabilirsin bence canım :34:
Bu akşamki menümü de ekleyim sonra kapatıyım bu akşamlık tükkanı :9:

Dışardaydık o yüzden biraz fazla oldu galiba;

Bolll suu
1 hurma 2 badem 2 dilim pastırma
1 kepçe mercimek çorba
2-3 kaşık ciğer sote
2-3 kaşık bulgur pilavı
2-3 kaşık közlenmiş kırmızı biber yoğurtlu

1 kemalpaşa 1 top dondurma

sonradan telafi etmek için bir yeşilçay+mısırpüsküllü form çay

bidonla içsem fayda etmez artık dimi :50::50::50:

hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar,