Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YOk canım bizim pek öyle değil ama işte ne yapalımevet bizim orda da bi cok aile yazin turkiyede kaliyor esleri calisiyor..ayni onun gibi demek sizin de..![]()
Selam kızlar
Yarın sabahtan önce dedeme gidicez.Sonra kayınpederimin köyüne.Kayınpederim rahmetli orada yatıyor.Köyde eşimin halası yaşıyor,onun da bayramını kutlarız.halaya bir seccade,bir namaz örtüsü,bir de tesbih aldım,eşime de biraz market alışverişi yaptırdım erzak aldırttım.Yeterlidir herhalde değil mi,memnun olur inşallah.Çocuklarına torunlarına filan bir şey almadım çünkü çok kalabalıklar,hangi birine alayım.bir de sadece halanın evine gidiyoruz zaten,köyün büyüğü olduğu için de herkes onun evine geliyor,dolayısıyla orda bayramlaşmış oluyoruz.Yine de extradan 1 tepsi börek,kek filan da yapıp götürsem mi diyorum,eşim boşver diyor ama erkeklere göre her şey gereksiz zaten :26:
Evet canım sıkıntım o,yoksa iyi birini bulacam aileside iyi olacak diye bişey yok maalesef. Aile tuhaf onu anladıkta,arada denge kurabilen objektif biri olsa tamam.Karsliyim canim halalarim cok deli kete yapar ev yapimi tereyagyla cok guzel olur ya
Canim sen ne yapman gerektgni biliyosun aslinda cok zor ama iste seni ezdirmesi korkunc yani hicte anlamamsmdir bu kaynana piskolijisini zaten hep geline bi antipati duyarlar ama iste esinin yada sevglinin tavri cok onemli senn skntin bu canim..
canım ozaman kızmada yol yakınken dön derim ben ben sana yaşadıklarımı anlatsam ahanda böle kalırsıninan eşimi sevmesem bu evlilik çoktan bitmişti önceleri evlendim herşey güzeldi kaynanamlara gidince nişanlıyken kaynanam üstüme ne titrerdi allah var dogum ettim evladı gibi baktı kanıma kadar temizledi oturdu benle agladı o birtarafa dedim eltime nede yanlış tanımışım çok agladı aman dedi eltim sanamı agladı oglune çocuguna agladı sen sanki çok umrundasın
aslında eltim çok soguttu beni ona karşı kaynanamında eksileri var tabe ilk evlendik herşey okadar güzel geçtiki eltim ne zaman grdi hayatımıza cenenneme döndü hayatım
birde eşimin dayısının kızı düşün hiç unutmuyorum amcamın eşi eşime dediki oglum bu burda iyi ananlara gidince birşey oluyo korkumdan diyemedim bazı şeyleri sonra eşim anamı kötüler der diye içime attım panik atak olmamda onlar yüznden düşüne düşüne ne olucek kaynanam çokk ayrım yaptı neyse birgün kaynanama gittik kalıyoruz eşimin işleri bitmiş erken geldi annesine neyse kapı açık kalkmış dış kapı kaynanam saydırıyo ban öyle böyle degil nasıl aglıyorum
bizde büyüge saygıyı aşıladılar haklıda olsam sesimi çıkaramadım sadece anne dedim gerisi yok yemek odasının kapısı kapalı eşim içeri giremmiş önce aglamamı duyunca bekliyim ne oluyo diye epey dinlemiş sonra içeri daldır birden ne oluyo burda diye suratımı gördü kaç çanagı gözlerim gene mal davası eşim dedi ne oluyo hiç konuşuyoruz dedi paş dedi yok birşey dedim bende diyorum bu paşaya birşeyletr oluyo dedimm buruya gelince dedi sonra kaynanam ne anlattı sana benbirşey yapmadım deyince olayda orda be anne paş birşey demedi bana dedi hadi kalk üstünü giyin gidiyoruz dedi ondan önce eşimin annesi saydırırdı annesi ban eşim birşey demezdi ogünde halimi görünce kan tepesine çıkmış kalktım üstümü giyindim yatak oadsında eşim geldi kurban oldugum dedi neden ban demedin desem ne olucek inanmazdım dedim genede o senin annen üzme onu dedim o büyük ne derse haklı dedim aslında haksız maksat annesine dönmesin
neyse geldi yanıma hiç unutmuyorum o anı
ellerini yanaklarıma koydu sevdi öptü sımsıkı sarıldı ban ay bir hoşuma gitti sonra üzülme sen dedi sonra beni öptü
hadi dedi gidiyorz tam gidicez annesi aglıyor annen aglıyor desemde boşver dedi sonra anne deyince içeri gitti elimden tuttu dediki anne bu dışardan gelin geldi biliyorsun ben sana ne dedim o olursa olur olmazsa evlenmem neden sevgimi anlamıyosun dedi seviyorum istemesende ban saygı göster eşim oldu o benim dedi
meyerse kaynanam oglum ben sana başkasını alırım o çok şişko demiş yakışmaz sana demiş duyunca beynimden vurulmuşa döndün ne agladım otobüse binene kadar eve gelene kadar 1 su bardaki kesin aglamış doldurmuşumdur eşim annesinin evinden çıkmadan dediki anne tek bekleme beni dedi eşimle gelirim eşimide tek bekleme benle gelir dedi her bayram 1 hafta önce bu garip gelir evini temizler dolmandan tutta tatlına kadar yardım eder dedi ne günahı var dedi meshsep ayrılıgı desen oda yok tek suçum başk ailden olmam birde hep demişler kaynanam onumu aldımn ilk ogluna kşilolu anası gibi duruyor yanında
kilo nedirki ya kilo insanın içi güzel olsun
ne oldu biliyormusun kaynanam kadın hastalıklarından ameliyat oldu 8 gün hiç uyumadan baktım ona kompile aldılar rahmini kimse bakmadı
eltim bile gelip bakmadı ben baktım helal olsun nede olsa eşimin annesi allah rızası için baktım afedersin altınaa yapsa yatalakta olsa bakarım herşey allah rızası için kardeşim
ondan sonra sevmeye başladı evime gelirdi yemegimi yemzdi anne ye derdim dokum derdi yemin olsun millet ban yemeklerini yaptırıyop kaç yerden iş teklifi geldi eşim istemedi evim pırıl pırıldır titizlik hastalıgı var bende hamur işlerinden tutta tatlı çöt,rek pastalara kadar sana yarım saate bir sofra donatrım şaşrsın
ama gel gelelim kıymetimi bilen yok
wsana bir tavsiye veriyimmi eger ablası annesiyle sorunların varsa bırak gitsin yoksa benim gibi panik hastası olursun ben çok neşeli bir insandım canım görsen herşeyiyle dört dörtlüktüm ama gel gelelim onu bunu düşünmekten panik atak oldum
eşle bitmiyor canım annesi babası sülalesi yetiyor huzurun olmaz
paşa dedi dersin allahım hayırlı yerlerden kapılar açsın işallah bebem sen mi büyüksün benmi bilmiyorum ama abla szöü dinle ben 32 yaşındayım inan neler gördüm eltim dogurdu kaynanam bagırdı ban malşallah de naxzarın deger bebege dedi eltimin kızından için istedim kucagına alma dedi
o secdelerin dili olsada konuşsa eltim hamile kaldı diye bavalarmı attı bana çok çekti bu garip paşa 3 evladım öldü yasını yaşatmadılar bana kimseyi ne göresim ne duyasım var inan
ben böyle sizlerle mutluyum allah razı olsun burayı kuran kazenden onun sayesinde kaç tane arkadaşlık yaptım vallahı tanısam elini öüpcek okadar olur
sen yol yakınken dön benden sana söylemesi yok çok seviyorum dersen sen bilirisin bitrde çok yalan söyleyenden yarardan çok zarra gelir bebem
bu günlerine gün gelicek gülüceksin canım benim gibi anasız babasız arıyosan oda olmaz aile şart bulabilirsen kendi memelektlinden bul
![]()
Canımmmm,bi efkarlandık işte,Allah hepimizin yardımcısı olsun,güzel yorumların için teşekkürler
Harika bir tercih canım,müthiş sıkılaşırsın
Ohhhhh,afiyet olsun canım,menün çok hafif çok güzel olmuş
Canım eminim sen de benim gibi sabahlara kadar uyumadan aynı şeyi düşünüyorsundur.Acaba evlenince,aynı evde olunca,bu ayrıntılar önemini kaybeder mi diye?Acaba bu sebepten ayrılırsam,hayat boyu sevdiğim adamı bunun için mi terkettim ben der miyim diye?Hislerini o kadar iyi anlıyorum ki,ama rahat olalım,alnımızın yazısıysa ne desek boş,Allah hayırlısını yazmış olsun inşallah,elimizi yüreğimizde yarım bırakmasın...
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
anşaaa, gerbera1987, ananee
maşallah her takım boşalır ama 7. takımda mutlaka biri vardırr...helal olsun kızlar...![]()
Evet canım sıkıntım o,yoksa iyi birini bulacam aileside iyi olacak diye bişey yok maalesef. Aile tuhaf onu anladıkta,arada denge kurabilen objektif biri olsa tamam.
Şuan bana zaafı varken bile beni ezdiriyorsa ilerde ne yapar diye düşünüyorum
Sen eşinden yana şanslısın maşallah,öyle karşısına geçip ben seviyorum sende saygı duyacaksın dese,ama nerdeeee
Ne yaptım bilmiyorum dicem ama oda bişey söyleyemiyor,hangi kızı getirsem aynısı olacaktı,paylaşmak istemiyorlar,kıskanıyorlar diyor.
E madem sorunu biliyorsun derdin ne değil mi.
Eve gidince beni hiç arayamaz oldu,neden diyorum. Utandım diyor. Onların yanındayken beni aramaya utanması,çekinmesi ne demekki,nasıl bir ambargo uygulanmış
Kimse mükemmel değil elbet ama bir eksiğim olsa içime batmayacak,memleket aynı,mezhep aynı,okul-iş-eğitim fazlam var eksik yok;hani bir ailenin karşı çıkması için bahane edecek hiçbirşeyi yok.
Kendi çocuğunun hayatıylada oynuyor resmen.
Ablasının evlenme ihtimali yok gibi birşey,biz ıkarken bile nereye gitsek her fırsatta dibimizde. Evlensem kendini küçük çocuğum sanacak.
Kurtulma şansım hiç yok.
Evlenince yeni bir aile,yeni bir hayat kuramıcak,benide alıp o düzene dahil edecek.
İki kişilik bir hayat kuramayız,iki kişi bir olur ailesine hizmet ederiz anca.
Annemde kaynana-görümceden çok çekti. 35 sene bitti hala eve müdahale ederler,şu bayram günü evimizde zerre huzur yok,hep halamın yüzünden.
Erkeklerde çok kafasız,önce yaşadığın evdeki huzura bak sen.
Böyle örnekleri görünce korkuyorum işte,60 yaşınada gelse değişmiyor tavırları.
Babama ne kötülükler ettilerde adam hala ayağının altını öpecek ablasının. Onun bir lafıyla evimiz altüst oluyor.
Sözde bayram...annem bi odada uyuyor babam başka odada,kimse yüzyüze gelmiyor,kahvaltı-yemek yok
Annem ''bende bu hayatı çekebilirim diyorsan git evlen onunla'' diyor.
Ne kadar huzursuzum anlatamam
Ben nkob'un sayfasını takip eder okurdum,yazmazdım ama hep okurdum. Seni oradan hatırlar gibiyim,doğru mudur?
Aynen canım hep bunları düşünüyorum,
acabalar dönüp duruyor.
Sonra değişir mi acaba,
evlenince değişir mi,farklı olur mu,o zaman saygı duyarlar mı,ikimizin hayatı olur mu?
Hata mı yapıyorum diyorum hep,bunun için vazgeçilir mi diyorum.Birdaha bu kadar sever miyi bilmiyorum.
27 yaşındayım,ilk erkek arkadaşım,çocukluğumdan tanırım.
Son 6ay burnumdan geldi ama güzel geçen seneler varKendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim.
Biri sana biri bana:)
desene ben 2 baklavayla ucuz atlatmışımEevet ben internet buldum hemen dökuliyim 1bana rejim yapma diyen bayannnnn aynaya bak taammmmi:)
ben cok yoruldum ananemdeydik yengem ve annem hicbiseye yardim etmedi misafirlere falan dahi her seyi ben hazirladm öldum bittim cok hareketliydim boyle anlatiyorum cunkiii ben 3tane sekerpare yedm onun disinda karniyarik ve zeytinyagli dolma yedim gene iyiydi yani simdi babamn halasindayiz koola zero gotruduk ondan ictm tatli tabiki yemicem bisey yemicem yani
Bana cok guzel olmusun dediler ay ne mutlu oldum okul muhabbetnde dedm tek hedefm var tutmadi ama baska yer istemyorum oyle kurtardm yarnda dayimlar teyzemler eve gelcek abim yok ya aksam amcamda katilablir bilmiyorum evde olmam iyi ne ycegme karar verirm:)
oyle iste kizlar kendnze iyi bakn :)
desene ben 2 baklavayla ucuz atlatmışım
ayy dün babam dediki 28 ağustosta taşınabilirmişizçok heycanlıyım bide bi işyeri var oraya başvuru yapcam umarım olur ve yapabilirim ben artık çalışmak istiyorum
![]()
Canım benim ya,seni okumak aynaya bakmak gibi inan,öyle aynı ki herşey.Bir derdim var/eşi ve eşinin ailesi topiğinde nerdeyse bizimle hikayesi aynı olan bir arkadaş var sedef35,bu adamla evlenmeli miyim,evlenmemeli miyim diye konu açmış bi baksana,gerçekten Onun da hikayesi aynı bizimle...Evet canım sıkıntım o,yoksa iyi birini bulacam aileside iyi olacak diye bişey yok maalesef. Aile tuhaf onu anladıkta,arada denge kurabilen objektif biri olsa tamam.
Sen eşinden yana şanslısın maşallah,öyle karşısına geçip ben seviyorum sende saygı duyacaksın dese,ama nerdeeee
Ne yaptım bilmiyorum dicem ama oda bişey söyleyemiyor,hangi kızı getirsem aynısı olacaktı,paylaşmak istemiyorlar,kıskanıyorlar diyor.
Eve gidince beni hiç arayamaz oldu,neden diyorum. Utandım diyor. Onların yanındayken beni aramaya utanması,çekinmesi ne demekki,nasıl bir ambargo uygulanmış
Kimse mükemmel değil elbet ama bir eksiğim olsa içime batmayacak,memleket aynı,mezhep aynı,okul-iş-eğitim fazlam var eksik yok;hani bir ailenin karşı çıkması için bahane edecek hiçbirşeyi yok.
Ablasının evlenme ihtimali yok gibi birşey,biz ıkarken bile nereye gitsek her fırsatta dibimizde. Evlensem kendini küçük çocuğum sanacak.
Kurtulma şansım hiç yok.
Evlenince yeni bir aile,yeni bir hayat kuramıcak,benide alıp o düzene dahil edecek.
Annemde kaynana-görümceden çok çekti. 35 sene bitti hala eve müdahale ederler,şu bayram günü evimizde zerre huzur yok,hep halamın yüzünden.
Babama ne kötülükler ettilerde adam hala ayağının altını öpecek ablasının. Onun bir lafıyla evimiz altüst oluyor.
Sözde bayram...annem bi odada uyuyor babam başka odada,kimse yüzyüze gelmiyor,kahvaltı-yemek yok
Ben nkob'un sayfasını takip eder okurdum,yazmazdım ama hep okurdum. Seni oradan hatırlar gibiyim,doğru mudur?
acabalar dönüp duruyor.
Sonra değişir mi acaba,
evlenince değişir mi,farklı olur mu,o zaman saygı duyarlar mı,ikimizin hayatı olur mu?
Hata mı yapıyorum diyorum hep,bunun için vazgeçilir mi diyorum.Birdaha bu kadar sever miyi bilmiyorum.
Son 6ay burnumdan geldi ama güzel geçen seneler varKendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim.
Eki Görüntüle 492307 Eki Görüntüle 492307 Eki Görüntüle 492307
7. takımmmmmm,bayramımız mübarek olsun canlarım,bütün ömrünüzün bayram güzelliği içinde geçmesini diliyorum.Nice güzel bayramlara
Eki Görüntüle 492307 Eki Görüntüle 492307 Eki Görüntüle 492307
itiraf ediyorum şimdi7. takımın fıstıklarıiyi bayramlar canlar
2 baklava yedim
1 bardak kola içtim
baklavayı nasıl özlemişim ama![]()
evet canım ben oyum 3 melek annesiyimEvet canım sıkıntım o,yoksa iyi birini bulacam aileside iyi olacak diye bişey yok maalesef. Aile tuhaf onu anladıkta,arada denge kurabilen objektif biri olsa tamam.
Kurtulma şansım hiç yok.
acabalar dönüp duruyor.
Sonra değişir mi acaba,
silerede hayırlı bayramlar bebeler
itiraf ediyorum şimdisabah badem domates yedim 1 adet melemen yedim 6 çatal kadar peynir yedim 5 biryerde çayımı içtim burdan sonrası geliyor
kaynanama gittik menüde bir adet şeftali yedim sonra bir küçük tabak mercimek çorbası bol kıvırcık salata yedim tatlı yemedim yok dedim neyse halama geçtik ordan orda 1.5 baklava yedim
sonra suyu bol içtim sonra ananenme geçtik ordad 1 adet yedimmi sana
inanın kendimi okadar zorladım olmadı malum adetimye canım tatlı çekiyor
okadar eşime dedim pirinç lapası yedim okadar
oda birşey olmaz çok yürüdük dedi ordan yırttık şimdi 1 adet soda içicek akşam yemegi yemeyi düşünmüyorum
hep o gerberanın suçu
baklava yedi durdu amanı aglattı he
yemesem ayıp olur dedimde aklıma sokan gerbera suç senin
kaynanam halam annanem bitti yarım teyzeme gidicem akşama dogur ablaa gidicem bayramın 3 günüde eşimin ata anasına gidicez orda gezicez bakıcez artık bu böyle gider
sizler ne yaptını zdökülün demin paşayla köpügü yıkadım bugün kıızm kustu drudu ya allahım kızım aşifa versin işşallah korkuyourm yavrularım abirşey olur diye
evet canım ben oyum 3 melek annesiyimnikoplada çok iyi dorstuz istersen sor beni sana anlatsın nasıl biri oldugumu
canım ne diyecegimi bilemedim vallahi afedersin iki ucu poklu deynet rabbim işşallah hayırlısını versin canım
bu işler kısmet nasip işi inan allah yar ve yardımcın olsun işşallah dualarım seninle
![]()