Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben geldim ben:d

Canim uzun sureli kalici bi rejim yap ya gercekten en iyisi olur:)

Sana katılıyorum ananecim, kendimize kalıcı bir yemek yeme şekli, beslenme düzeni seçmeliyiz, :56::56::56::56: yoksa rejim diyet filan hikaye aslında çünkü kilolar pusuda bekliyor, anında geri geliyorlar walla, bayram hepimize çok büyük ders oldu bence :53::53::53:

Nasılsınız canlarım?Ben biraz melankoliğim 2 gündür.2 aydır ailemin yanındaydım biliyorsunuz tatil sebebiyle,önümüzdeki cuma gidicem görev yerime,pazartesi de işbaşı :31:
Uzun uzun düşünüyorum 2 akşamdır;geçen yıl neler yaşadım,koskoca bir yaz boyu yaşadıklarımı atlatmaya çalıştım tam olarak da atlatmış sayılmam,bu yıl yeni bir başlangıç muhakkak,bakalım beraberinde neler getirecek koca yıl?Efkarlanıp duruyorum gün yaklaştıkça :ssz:
Şimdiden kafamda planlar yaptım;kendimi diyete ve öğrencilerime vericem;inşallah bu yıl çok güzel olur hepimiz için :31:

Canım inşallah herşey gönlünce olur, her zaman hava kapalı yağmurlu olacak değil yaa, güneş de açacak bir gün, hayırlısı olsun yeter ki :16::16::16:

Bana da göndersene birazcık patlıcan yemeğinden, çooook severim kendilerini :16::16::16:
canım kaç zamandır canım istiyoduya patates yemegi bende bir ilk yaptım :1::1::1:içine bir adet dogradım patlıcanın biberde koydum bol domatesli pişirdim yeminle ben gzüel olmuş doydum desem yeri ama benim kan grubuma göre patates patlıcan biber domates daha neler yasak:30::30::30:gel yavrim yedireyim bol sarımsaklı yaptım
Pasam bende geldigimde sen yoktun:d kismet boyleymis bugun:d burdada neler yokki yemiyorum ben ama ay bi gulme krizine grdik sakinlesym dye kactim buraya ugradm nerdesiiinnn:)

burdayım bebem namaz kılıyoudm eşim işte yoldaymış geliyomuş çayı demledim yemekelri hazırladım öle onu bekliyorum rabbim başımdan eksik etmesin işşallah :14::14::14:

canım kaç zamandır canım istiyoduya patates yemegi bende bir ilk yaptım :1::1::1:içine bir adet dogradım patlıcanın biberde koydum bol domatesli pişirdim yeminle ben gzüel olmuş doydum desem yeri ama benim kan grubuma göre patates patlıcan biber domates daha neler yasak:30::30::30:gel yavrim yedireyim bol sarımsaklı yaptım

burdayım bebem namaz kılıyoudm eşim işte yoldaymış geliyomuş çayı demledim yemekelri hazırladım öle onu bekliyorum rabbim başımdan eksik etmesin işşallah :14::14::14:

Pasam bizimde ev bosaldi yarin havuza gitcem bi temizlik yapcam kendme off ne zahmet bu kadinlik..yarindan sonrada havalar sogucakmis ben yanmadm istedgm gbi:(

amin canim insallah hep beraber ve mutlu olursunuz:)

kızlar adam gıbı bı dıyete baslıcam..dukanmı ıyı karataymı sızcr
karatay :34:
bunu yapmayı düşünüyorum ama daha elmanın mevsimi değil yeni elmalar çıkmadı yerine ne önerebilirsiniz:44:
tavuk :34:
paşaam :3::3:naber :23:bak ben geldim aykkalarım çok kötü ya kas gevşetici verdi iki çeşit çok acıyor üstüne basamıyorum resmen batıyor sanki bıçakla ouyormuşsun gibi oluyor parmaklarımla yürüyorum artık:14:kas spazmıymış sanırım yok böyle bir ya:14::14::14:
taşınma telaşında mı incittin ayağını canım geçmiş olsun
Nasılsınız canlarım?Ben biraz melankoliğim 2 gündür.2 aydır ailemin yanındaydım biliyorsunuz tatil sebebiyle,önümüzdeki cuma gidicem görev yerime,pazartesi de işbaşı :31:
Uzun uzun düşünüyorum 2 akşamdır;geçen yıl neler yaşadım,koskoca bir yaz boyu yaşadıklarımı atlatmaya çalıştım tam olarak da atlatmış sayılmam,bu yıl yeni bir başlangıç muhakkak,bakalım beraberinde neler getirecek koca yıl?Efkarlanıp duruyorum gün yaklaştıkça :ssz:
Şimdiden kafamda planlar yaptım;kendimi diyete ve öğrencilerime vericem;inşallah bu yıl çok güzel olur hepimiz için :31:

ayy kıyamammm dönüş vakti geldi demek he :48: tayin isteyemiyor musun canım ailenin yanına?Sanki ailenin yanında daha mutlu daha huzurlusun,bir çoğumuz gibi..Hayırlı olsu yeni sene,inşallah her şey gönlünce olur :70:

selam canlarım :16:
Bugün tüm gün gelemedim.Sabah kalktık kahvaltı faslından sonra hazırlandık ve çıktık.:10:Çeşmeye gittik denize :46: Babamların yazlığa gittik tabi önce,tatlı ve şekerli limonata ikramını geri çevirdim.Eşim bu sayede benimkini de yedi bayılarak :1: sonra hep birlikte denize gittik,bol bol yüzdüm.Su mükemmeldi,dalga yoktu,deniz pırıl pırıldı.Kum zaten ipek gibi.kuzum o kadar çok eğledi ki,sudan zor çıkardık.Sonra yine babamların eve gittik.5 çayı hazırladılar.Çaylarımızı içtik,yanında sigara böreği kızartmışlar,bayılırım,yemedim demiycem,diyemicem :5: yedim :ssz: Şöyle ki;aslında akşam yemeğine kalmamız için çok ısrar ettiler ama maça yetişeceğimiz için kalamayız,eve gidicez dedik,o yüzden de en azından 5 çayı ikramı yapmak istediler.Önceki tatlıyı da yemediğim için,sigara börekleri için çok ısrar ettiler ve ben artık acıkmıştım.Saat 18.00-18.30 civarıydı ve kahvaltıyı 11.00 yemiştik.Açlık hissetmiyorum dukanda,aynı karataydaki gibi ama başım dönmeye başlıyor ve biraz sersemliyorum sanki,o zaman anlıyorum ki acıkmışım yemem lazım.Neticede ince ve küçük yapılmış böreklerden 8-10 tane yedim,1 ad. te un kurabiyesi :ssz: sonra çok üzüldüm tabi,1 ad. yeirm kırılmasınlr diye,başka yemem diyordum ama 1 ad. aldıktan sonra gerisi geldi,açım ya,dayanamadım işte,halbuki o kdar motivasyonum yüksek o kadar iradeliyim şu ara,o yüzden çok üzüldüm zaten.Denizde biraz kalori harcadıysam da aynen geri aldım anlayacağınız :ssz:

Eve geldik,e tabi maç keyfi yapmamız lazım :)) Akşam yemeği hazırlamadım,acıkmadık zaten.onun yerine çerez ve meyve eşliğinde şarap içiyorum.2.kadehimdeyim başka içmicem.Eşimde birasıı içiyor.Kuzu da hala uyumadı o kadar yorgunluğa rağmen :53: Dukan yapan bir bayanın yorumunu okumuştum,yağsız süt ürüneri kullanmamış ve haftada 1 içki içmiş,yine de çok güzel kilo vermiş.Dukan çok sıkı bir diyet,ben o kadar sıkı yapamam zaten,bir süre sonra ters etki yapmaya başlar bende..

sabah aç karnına tartıldım yine dünkü gibi 83 geldim.Her gün 600 gr vermeye alışmışım,bugünde aynı şeyi bekliyordum.en azından 82.5 filan olmayı umuyordum sanırım,biraz hayal kırıklığına uğradım ve seyir dönemine geçme vakti gelmiş diye düşündüm bilmem yanlış mı düşünmüşüm :26: Bugün de böyle kaçamaklı gün olunca,yarın ve hatta yapabilirsem salı günü de atak yapayım,bugünü kurtarayım diyorum.Sanırım vicdanen de kendimi böyle daha iyi hissedicem...

aç karnına keten tohumu ve 500 ml su

kahvaltı:

4 ad dukan krep ( 1 y.k. yulaflı)
4 ad. sadece piliç göğüsten yapılma,az yağlı kokteyl sosis
1 ince yuvarlak dilim sucuk (nefis köreltmelik)
2 kk peynir
1 büyük domatesin çeyreği
çay

canım geçmiş olsun neyin var:18::18::18:
canım bu yıl herşey gönlünce olsun işşallah saglık huzur mutluluk getirsin işşallah cici birde enişte tabe:17::17::17:
Amin kuzummm,çok teşekkür ederim.Hepimiz için inşallah :70:

Canim yeni baslangiclar hep iyidir kafan tertemiz basla bu yila gonlunce olsun hersey :) kendini diyetinle motive et cocuklarla mutlu ol her anıni guzel gecirmeye calis gecmisi dusunme canim olabildigince mesgul ol bi bakmissin geride sadece bi anı kucucuk bi burukluk ve bi gun felegni biri sasirtsin hayirli biri olsun oda bak o zaman aciya yer kalmaz onsallah:) hep onune bak canim gerisi gelcektir
Meleğimmm,teşekkür ederim;inşallah hepimiz için çok güzel olur herşey :70:

Canım inşallah herşey gönlünce olur, her zaman hava kapalı yağmurlu olacak değil yaa, güneş de açacak bir gün, hayırlısı olsun yeter ki :16::16::16:
Canım çok sağolll,her kışın arkası bahar değil mi :70:

kar
ayy kıyamammm dönüş vakti geldi demek he :48: tayin isteyemiyor musun canım ailenin yanına?Sanki ailenin yanında daha mutlu daha huzurlusun,bir çoğumuz gibi..Hayırlı olsu yeni sene,inşallah her şey gönlünce olur :70:
Canım bu 4+4+4 saçmalığından sonra tayin olmamız neredeyse imkansızlaştı,hele ki ailemin olduğu yer yıllardır tek açık göstermiyor.Ne yazık ki orda kalmak ve yaşadıklarımla yüzleşmek durumundayım.2 ay kafamı toparlamaya çalıştım ailemin yanında,buna da şükür diyelim demi canım benim,çok sağol :70:

ben döndüm :17: şimdi yazamıyorum müsait bi zaman geçmişe göz atıp dönerim :16:

canım ya okuyayım dedim ama 100 sayfaya yakın :53: dilekolay yani.. önemli bi şey varsa diyiverin bana bari :17:

Kızlar sonuçlar yayınlandı.Bu hafta 4. olduk,3. lüğü kıl payı kaçırdık :46::46::46: Kilo veren ve veremese de emek harcayan herkesi tebrik ederim.:13::13::13:

Aslında ortalamamız pek iyi değildi ama bu hafta sanırım tüm takımlar bayram/tatil psikolojisine girmişler,hepsi döküldü desek yalan olmaz.İnşallah 31 Ağustos cuma günü çok daha iyi sonuçlar alırız,herhalde hepimizin regl dönemi de bitmiş olacak.Çünkü hepimizin bu aralar olduk,40 mız karıştı :1::1::1: Ağustos aynı şahane bir şekilde bitirip,Eylüle yeni ve eksilmiş kilolarımızla giricez :kkk::kkk:

He bir de 24 Ağustos cuma günü yarışma yok tekrar hatırlatmış olayım.Herkes izinli ancak tatile/şehir dışı durumu olmayanlarımız yine burada olalım,paylaşımımızadevam edelim.Cuma günü kilolarınızı görmek istiyorum.Merakla bekleyeceğim.Bakalı bayramda kimler cıslarla fazla haşır neşir olmuş ortaya çıkacak :1::1::1:

Mesaj sayımları bugün son.cumartesi,pazar,pazartesi,salı herkes izinli.çarşambadan itibaren tekrar sayımlara başlıycaz :16::16::16:

canım ben cumaya kadar giremeyeceğimi söylemiştim tatile gittim ya ben :17: inşallah ceza yazmamışsınızdır bana :18:

hayır canım ya ortalama bu adı üstünde,hepimizin ortak çıkardığı bir sonuç,üzme artık kendini de bizi de :70:
2 ye bölüncek kilolar onu henüz bilmiyorum,konuşulmadı

heralde bölünmez canım ya tüm takımlar izinli olduğu için aynı yani bölünse de bölünmese de

ben az daha çalışayım :68:

canım ya okuyayım dedim ama 100 sayfaya yakın :53: dilekolay yani.. önemli bi şey varsa diyiverin bana bari :17:

canım ben cumaya kadar giremeyeceğimi söylemiştim tatile gittim ya ben :17: inşallah ceza yazmamışsınızdır bana :18:

heralde bölünmez canım ya tüm takımlar izinli olduğu için aynı yani bölünse de bölünmese de

ben az daha çalışayım :68:

ne ka çok "canım" demişim :1:

herkese hayırlı sabahlar...
mavi yeşil ne zamandır sorucam unutuyorum senin tickerdeki BMI yanlış sanırım dimi... senin boyun kaç...

bu arada kızlar dün geldim yazmaya yüzüm yoktu okudum kaçtım...
şimdi bu kaçamaklara ceza olayını ilk bana mı uyugulayacaksınız:18:
dün çok çok kötü şeyler yedim... :18:
eşime mantı açmıştım... bi tadına bakayım nasıl olmuş dedim offf ne zamandır da canım çekiyodu çok güzel olmuş...
oturdum 1 koca tabak yedim üzerinde bol tereyağıyla :18:
bi de saat 9 du...:18: 2 bardak da normal kola içtim yanında tabi sabah 60.3 çıktım... :59:
pişmanmıyım hem de çoookkkk... cezam neyse razıyım.... :59: :14::14:

Bu arada bu kaçamaklar belki bağırsaklarımı çalıştırır,hep öyle oluyor ya :( Çarşambadan beri küsüz wc ile :50:

kaptan yağsız süt içmiyor musun...
yoğurduna kırmızı biber katıp yesen falan WC ye faydası olur...
ben hiç gitmesem 3 kez giderim günde... :9:
kola zeronun falan çok faydası var bana...:9: arada 1 teneke içsen bişey olmaz...

Gunaydın kızlar:) ticker ne?cezamız ne? kacamaklar vaaar...

saphira keşke yanına dukanlık bişeyler gotrseydin ya:50:

maibeyaz canın sağolsun diceksin artık napalımm..

hoşgeldin senarist:)

kızlar bende simdi dukan ekmegimle gojiberi receli yedim bitti zaten bi daha yemem sanırım babamla annem cok begenmist, bugun yarın alır duzgun yaparm inşallah

Pasam bizimde ev bosaldi yarin havuza gitcem bi temizlik yapcam kendme off ne zahmet bu kadinlik..yarindan sonrada havalar sogucakmis ben yanmadm istedgm gbi:(

amin canim insallah hep beraber ve mutlu olursunuz:)
benim yerimede kulaç at bebem :1::1:ben ne yüzmeyi ögrenebildim nede bisiklete binebildim beceremedim yane:14:
selam canlarım :16:
Bugün tüm gün gelemedim.Sabah kalktık kahvaltı faslından sonra hazırlandık ve çıktık.:10:Çeşmeye gittik denize :46: Babamların yazlığa gittik tabi önce,tatlı ve şekerli limonata ikramını geri çevirdim.Eşim bu sayede benimkini de yedi bayılarak :1: sonra hep birlikte denize gittik,bol bol yüzdüm.Su mükemmeldi,dalga yoktu,deniz pırıl pırıldı.Kum zaten ipek gibi.kuzum o kadar çok eğledi ki,sudan zor çıkardık.Sonra yine babamların eve gittik.5 çayı hazırladılar.Çaylarımızı içtik,yanında sigara böreği kızartmışlar,bayılırım,yemedim demiycem,diyemicem :5: yedim :ssz: Şöyle ki;aslında akşam yemeğine kalmamız için çok ısrar ettiler ama maça yetişeceğimiz için kalamayız,eve gidicez dedik,o yüzden de en azından 5 çayı ikramı yapmak istediler.Önceki tatlıyı da yemediğim için,sigara börekleri için çok ısrar ettiler ve ben artık acıkmıştım.Saat 18.00-18.30 civarıydı ve kahvaltıyı 11.00 yemiştik.Açlık hissetmiyorum dukanda,aynı karataydaki gibi ama başım dönmeye başlıyor ve biraz sersemliyorum sanki,o zaman anlıyorum ki acıkmışım yemem lazım.Neticede ince ve küçük yapılmış böreklerden 8-10 tane yedim,1 ad. te un kurabiyesi :ssz: sonra çok üzüldüm tabi,1 ad. yeirm kırılmasınlr diye,başka yemem diyordum ama 1 ad. aldıktan sonra gerisi geldi,açım ya,dayanamadım işte,halbuki o kdar motivasyonum yüksek o kadar iradeliyim şu ara,o yüzden çok üzüldüm zaten.Denizde biraz kalori harcadıysam da aynen geri aldım anlayacağınız :ssz:

Eve geldik,e tabi maç keyfi yapmamız lazım :)) Akşam yemeği hazırlamadım,acıkmadık zaten.onun yerine çerez ve meyve eşliğinde şarap içiyorum.2.kadehimdeyim başka içmicem.Eşimde birasıı içiyor.Kuzu da hala uyumadı o kadar yorgunluğa rağmen :53: Dukan yapan bir bayanın yorumunu okumuştum,yağsız süt ürüneri kullanmamış ve haftada 1 içki içmiş,yine de çok güzel kilo vermiş.Dukan çok sıkı bir diyet,ben o kadar sıkı yapamam zaten,bir süre sonra ters etki yapmaya başlar bende..

sabah aç karnına tartıldım yine dünkü gibi 83 geldim.Her gün 600 gr vermeye alışmışım,bugünde aynı şeyi bekliyordum.en azından 82.5 filan olmayı umuyordum sanırım,biraz hayal kırıklığına uğradım ve seyir dönemine geçme vakti gelmiş diye düşündüm bilmem yanlış mı düşünmüşüm :26: Bugün de böyle kaçamaklı gün olunca,yarın ve hatta yapabilirsem salı günü de atak yapayım,bugünü kurtarayım diyorum.Sanırım vicdanen de kendimi böyle daha iyi hissedicem...

aç karnına keten tohumu ve 500 ml su

kahvaltı:

4 ad dukan krep ( 1 y.k. yulaflı)
4 ad. sadece piliç göğüsten yapılma,az yağlı kokteyl sosis
1 ince yuvarlak dilim sucuk (nefis köreltmelik)
2 kk peynir
1 büyük domatesin çeyreği
çay
:20::20::20::20:gene götürüşsün mamaları ben bur topigin patakçısı:57::57: ve çok konuşanı:99::99: ilan ediyorum hele bir karşı çıkın bana yirsiniz şaplagı:60::60:kız bu liste ney çabuk süle seni bir daha kaçamak yaparken görürüsen erinmem gelri bir zat kendi elelrimle cezanı veirirm ona göre işte o kadar duydunmu beni:63::63:
bende dn bir kase keşgülü götürdüm malesef kendi kendimi dövsem iyi olucek :57::57:yazık yarına kalsayd atıcektim maksat çöpe gitmesin :60::60::60:yedikmi ikimizde dayagı oturalımda biz derdimize yanalım :14::14::14:
Amin kuzummm,çok teşekkür ederim.Hepimiz için inşallah :70:

Meleğimmm,teşekkür ederim;inşallah hepimiz için çok güzel olur herşey :70:

Canım çok sağolll,her kışın arkası bahar değil mi :70:

Canım bu 4+4+4 saçmalığından sonra tayin olmamız neredeyse imkansızlaştı,hele ki ailemin olduğu yer yıllardır tek açık göstermiyor.Ne yazık ki orda kalmak ve yaşadıklarımla yüzleşmek durumundayım.2 ay kafamı toparlamaya çalıştım ailemin yanında,buna da şükür diyelim demi canım benim,çok sağol :70:
amin işşallah bebem burası çok sıcak nedense çok terliyorum ben yaaa:27::27:
ben döndüm :17: şimdi yazamıyorum müsait bi zaman geçmişe göz atıp dönerim :16:
hoş geldin bebem işşallah birdaha gitmezsin:48::48:neler yaptın anlat bakalım :6::6:
Gunaydin melekleri
sanada günaydın bebem :3::3:
herkese hayırlı sabahlar...
mavi yeşil ne zamandır sorucam unutuyorum senin tickerdeki BMI yanlış sanırım dimi... senin boyun kaç...

bu arada kızlar dün geldim yazmaya yüzüm yoktu okudum kaçtım...
şimdi bu kaçamaklara ceza olayını ilk bana mı uyugulayacaksınız:18:
dün çok çok kötü şeyler yedim... :18:
eşime mantı açmıştım... bi tadına bakayım nasıl olmuş dedim offf ne zamandır da canım çekiyodu çok güzel olmuş...
oturdum 1 koca tabak yedim üzerinde bol tereyağıyla :18:
bi de saat 9 du...:18: 2 bardak da normal kola içtim yanında tabi sabah 60.3 çıktım... :59:
pişmanmıyım hem de çoookkkk... cezam neyse razıyım.... :59: :14::14:
sana bir şarkı armagan etmek sitiyorum nen olur kabul et son pişmanlık neye yarar herşeyin bir bedeli var olmadı yar:24::24::24::24:
birde bensiz götürmüş mamaları hemide mantı:56::56::56:insan bizede ayırı degilmi okadar mantıyı tek başına yemişin hem ne kolası içtin kız onun içinde böcek var yaw:18::18::18:milyarı verseler içmem önceden nasıl içtim diye kendime şaştım :30::30:
kızlar hafta içi oldugundan bakıyorumda herkez dökülmüş topige siz hafta sonu gelmeyin beni yanlız bırakın bende sileri yanlız bırakıcem boykot ediyroum sizleri haberiniz olsun :63::63::63::63:

Back
X