inşallah canım..
yaa işte diyetime tam uyduğum halde nasıl olur diyorum
hımm tamam canım teşekkürler.bakalım İzmirde kaç o çay
yok erikçim niye olamasın,kimse benim yediğim kamakları yemesinama şu son zamanlarda gerçekten kaçamağım olmadı.bir tek pazar günüydü ama çok abartılı değildi ve baya yüzmüştüm.motivasyonumu düşürdü bu durum ona üzülüyorum
canım ben bir ara leslieyi her gün düzenli yaptım.her gün o hatunu görmekten fenalık geldi.aynı şekilde nivea body de yaptım.bakalım bir formül bulucam
anladım canım tamam seni izne ayıralım.ne zaman döneceğin belli mi
ooh afiyet olsun canım,nasıl olmuş tadımaalesef benim motivasyonum düştü bugün artıda çıkınca
yeni tarifleri deneme hevesim kaçtı
ve şunu farkettim kendimde,daha önce de farketmiştim ama konduramamıştım açıkçası;ben müthiş derecede duygusal açlık sorunu yaşıyorum.Mutlu ve motivasyonum yüksekken acıkmıyorum,hatta yemek yemek aklıma bile gelmiyor başım dönene kadar...ama üzgünken acıkıyorum sanki,aklım yemeklerde oluyor.Mesela bu artı olayından sonra canım şöyle kocaman bir pizza,üstüne çikolatalı soslu moslu kocaman bir tatlı filan yemek istiyor.Kendimi tutmasam,en basit,mikrodalgada yapıvericem bir brovni,üstüne de bayramdan kalan çikolataları eiritp dökücem
canım neyi alıntılamışım senden unuttum :26:
yeşil çayı da sevmem,gül suyunuda..cmt arkadaşın bebek mevlüdü var orada bol bol koklayacam :111:
helal olsun valla bravo
kırmızıgül,eski kaptanımız da 55 kg verdi canım.110 kg ile başlamıştı
karatay yaparken,beraber kader ortaklığı yaptığımı bir arkadaşta 120 ile başladı karataya sanırım 58 oldu şimdilerde
eline sağlık canım
maviyeşil izinliydi..yeşileriğin ceza puanından 1 puan düşüyor
canım zaten öyle yapmamız doğrusu olur,kolay gelsin şimdiden,teşekkürler![]()
Evet canim o duygusal aclik bendede var sıkıldigimda bende aynen senin gbiyim rejimi korumak cok zor oluyo o zamanlarda..
kirmizigul ne uygulamisti ne surede verdi kaca indi spor napti bunlarida cevaplarsan:)