Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

inşallah canım..
yaa işte diyetime tam uyduğum halde nasıl olur diyorum :14:

hımm tamam canım teşekkürler.bakalım İzmirde kaç o çay :32:

yok erikçim niye olamasın,kimse benim yediğim kamakları yemesin :9: ama şu son zamanlarda gerçekten kaçamağım olmadı.bir tek pazar günüydü ama çok abartılı değildi ve baya yüzmüştüm.motivasyonumu düşürdü bu durum ona üzülüyorum :( canım ben bir ara leslieyi her gün düzenli yaptım.her gün o hatunu görmekten fenalık geldi.aynı şekilde nivea body de yaptım.bakalım bir formül bulucam

anladım canım tamam seni izne ayıralım.ne zaman döneceğin belli mi

ooh afiyet olsun canım,nasıl olmuş tadı :32:maalesef benim motivasyonum düştü bugün artıda çıkınca :( yeni tarifleri deneme hevesim kaçtı :14: ve şunu farkettim kendimde,daha önce de farketmiştim ama konduramamıştım açıkçası;ben müthiş derecede duygusal açlık sorunu yaşıyorum.Mutlu ve motivasyonum yüksekken acıkmıyorum,hatta yemek yemek aklıma bile gelmiyor başım dönene kadar...ama üzgünken acıkıyorum sanki,aklım yemeklerde oluyor.Mesela bu artı olayından sonra canım şöyle kocaman bir pizza,üstüne çikolatalı soslu moslu kocaman bir tatlı filan yemek istiyor.Kendimi tutmasam,en basit,mikrodalgada yapıvericem bir brovni,üstüne de bayramdan kalan çikolataları eiritp dökücem :14::14:

canım neyi alıntılamışım senden unuttum :26:

yeşil çayı da sevmem,gül suyunuda..cmt arkadaşın bebek mevlüdü var orada bol bol koklayacam :111:

helal olsun valla bravo :46:
kırmızıgül,eski kaptanımız da 55 kg verdi canım.110 kg ile başlamıştı :nazar::nazar::46::46:
karatay yaparken,beraber kader ortaklığı yaptığımı bir arkadaşta 120 ile başladı karataya sanırım 58 oldu şimdilerde :46::46::nazar::nazar:

eline sağlık canım :16:
maviyeşil izinliydi..yeşileriğin ceza puanından 1 puan düşüyor

canım zaten öyle yapmamız doğrusu olur,kolay gelsin şimdiden,teşekkürler :16:

Evet canim o duygusal aclik bendede var sıkıldigimda bende aynen senin gbiyim rejimi korumak cok zor oluyo o zamanlarda..

kirmizigul ne uygulamisti ne surede verdi kaca indi spor napti bunlarida cevaplarsan:)

Evet canim o duygusal aclik bendede var sıkıldigimda bende aynen senin gbiyim rejimi korumak cok zor oluyo o zamanlarda..

kirmizigul ne uygulamisti ne surede verdi kaca indi spor napti bunlarida cevaplarsan:)

kırmızıgül akapunktura gidiyordu.sabah ve öğlen 300 er gr. yoğurt yiyordu,akşam 400 gr. salata ve ızagara yiyordu,bu kadar ve her gün spor yapıyordu aksatmadan.son haftalarında 3-4 saat spor yapıyordu.zaten onun mezun olduğu hafta o bireyselde 1. olmuştu,yine mezun olan bir arkadaşımız bireyselde 2. olmuştu ben de 3. olmuştum,yanılmıyorum sanırım,süper bir haftaydı.Sanırım 2 seneye yakın sürede verdi tüm kilolarını,55 kg olmuştu yanılmıyorsam

Sende sevmedgin tatlilardan yapmaya calis canim madem oyle

Azim iste ya..helal valla :) dukan degilki aslinda uzun sureli tum rejimler kalici fayda gosterir icimden kiza sarilasim geldi ya masallah:d

Haklisin annecim :):d tugrab napiyo iyimi:)

tugrab ağa su anda sallanııor..ıyı senın ıcın bı guzel beslıorum.ama yemıyor ınadına hıc anasına benzemıyor o yuzden..7 yasından sonra sana devredecem..gez eglen bekar gunlerının degerını bıl.ayrıca kaynana olarak o cavdarı o evde ıstmıorum okdrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:PP:p

kırmızıgül akapunktura gidiyordu.sabah ve öğlen 300 er gr. yoğurt yiyordu,akşam 400 gr. salata ve ızagara yiyordu,bu kadar ve her gün spor yapıyordu aksatmadan.son haftalarında 3-4 saat spor yapıyordu.zaten onun mezun olduğu hafta o bireyselde 1. olmuştu,yine mezun olan bir arkadaşımız bireyselde 2. olmuştu ben de 3. olmuştum,yanılmıyorum sanırım,süper bir haftaydı.Sanırım 2 seneye yakın sürede verdi tüm kilolarını,55 kg olmuştu yanılmıyorsam

vaay ..sporu 3saat yapmak hergun ayni seyleri yemek cok zorlu ya helal olsun ..
tugrab ağa su anda sallanııor..ıyı senın ıcın bı guzel beslıorum.ama yemıyor ınadına hıc anasına benzemıyor o yuzden..7 yasından sonra sana devredecem..gez eglen bekar gunlerının degerını bıl.ayrıca kaynana olarak o cavdarı o evde ıstmıorum okdrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:PP:p

:) haha cavdar yoksa bende yokum valla askim o benimm:)

Adetimde bitti pasam evde bi bunalim gecirdim sanirim bugun

:)maviyesil bence iyi anlascaz okuluda erken bitircek oglusun hemen evleniriz:d devlet bna iyilik yapti goruyomusun:d

Adetimde bitti pasam evde bi bunalim gecirdim sanirim bugun

:)maviyesil bence iyi anlascaz okuluda erken bitircek oglusun hemen evleniriz:d devlet bna iyilik yapti goruyomusun:d
anladım bebem aman diyim dikkat et ben armut alıyımda gelen giyim :39::39:
neyi kaçırmışım bacım,bişey mi yazmıştın bana da farketmedim acep :26:

ananeysle sahur faslını konuşuyodum baktım sende katılıcan zannettim emme katılmadım dedim ne oldu benim anacıgıma bir kusur bir hatamı yaptım:26::26:

tmm aglama sende yedek olursıun:))

anane,ilk nıckını degısmek lazım..oglumun yanında anane gıbı kalmaman lazım:)

:53::53:anam bu ban ameydan okumadır haberin olsun :9::9::9:gösteririm ben sana yedegi sen dikkat ette benim yedegim olma:60::60::60::60: meydan okuyan varmı bana daha kşm varsa çıksın çabuk:32::32::32:kozumuzu paylaşalım burda kocişim geliyom dedi gelmedi yav nerde kaldı bu aradım dur bit arıyım nerde:102::102::102::102:

Kizlar bayadir acipta tv izlemiyodum kadavra dye bi film buldum aman ne manyakcaydi oyle sonunuda kacirdim gicik oldum daha bi yıl ben tv acmam:d

kizlar bayadir acipta tv izlemiyodum kadavra dye bi film buldum aman ne manyakcaydi oyle sonunuda kacirdim gicik oldum daha bi yıl ben tv acmam:d

küçümen kız utanmıyomusun korku filmi seyretmeye bakıyım süle çabuk:57::57::57:çocugunu ne yaptın kıyamam odamı seyretti korkmuştur yavrucak:30::30:sabah görüşürz bebem eşim uyuya kaldı yerde gidiyimde yatırayım kocişimi benim çocuklarımda uyudu bir ben ayaktayım:27::27::27:sabah görüşmek dilegiyle öpüldünüz:38::38:

küçümen kız utanmıyomusun korku filmi seyretmeye bakıyım süle çabuk:57::57::57:çocugunu ne yaptın kıyamam odamı seyretti korkmuştur yavrucak:30::30:sabah görüşürz bebem eşim uyuya kaldı yerde gidiyimde yatırayım kocişimi benim çocuklarımda uyudu bir ben ayaktayım:27::27::27:sabah görüşmek dilegiyle öpüldünüz:38::38:

Iyi geceler canim :) bizim kiz kapi gicirtisindan bile korkar zaten:d

Kizlar bide su spor olayinizi napiyosunuz bakiyim:d ben cuma sabahlari listeyi yayinliyim diyorum haftsonuna motive gireriz bu arada bi yesilerik bide ben spor yaptm daha ..katilim lutfen:) iyi geceler..:)

28 Ağustos 2012 Salı günü mesaj sayımı

Anane: 45 :65:
Saphira: 27 :nazar:
Paşam: 25 :nazar:
Maviyeşil: 19
Nev: 13
Yesilerik: 13
Shopaholic: 10
Senarist: 2

Tubis87:5

Yagmurdamlası ve Mavibeyaz: izinli

Valla Tubis bizim takımdanmıydı bilemedim saydım, inşalah doğru saymışımdır eksik olursa kusuruma bakmayın, hakkınızı helal edin. :92:

Son düzenleme:
Back
X