Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar bide su spor olayinizi napiyosunuz bakiyim:d ben cuma sabahlari listeyi yayinliyim diyorum haftsonuna motive gireriz bu arada bi yesilerik bide ben spor yaptm daha ..katilim lutfen:) iyi geceler..:)

Valla canım bence bu spor işini ciddiye almak gerekiyor zira kaçamakları frenleyemiyorsak biryerden telafi etmemiz gerekiyor, hem sporla vücut sıkılaştığı için kilo verdiğimiz daha iyi anlaşılıyor, ben her türlü destekliyorum seni, takımı harekete geçirmek için ne gerekiyorsa yapalım derim :122:

28 Ağustos 2012 Salı günü mesaj sayımı

Anane: 45 :65:
Saphira: 27 :nazar:
Paşam: 25 :nazar:
Maviyeşil: 19
Nev: 13
Yesilerik: 13
Shopaholic: 10
Senarist: 2

Tubis87:5

Yagmurdamlası ve Mavibeyaz: izinli

Valla Tubis bizim takımdanmıydı bilemedim saydım, inşalah doğru saymışımdır eksik olursa kusuruma bakmayın, hakkınızı helal edin. :92:
Eline saglik canim dogry saymissindir ya :) iyi yapmissin tubiside sayarak:)

Gunaydin kizlar sabah kendime yulafli kasarli falan omlet yaptim bugun biraz az yiyim dun cok yedim menum belli olsun bugun:d

vee sabah 73.5tim sevindirik oldum:)

Canım keşke ertelemeseydin mi acaba...

Canim kahvaltida yapmiyosan aksam cacik yiyosan evden ayri yemis oluyosun zaten 1.5 ay uzun bi sure bekleme bence dukan yapablirsin ya ama yapamasanda oglen isyerine kendin gotur bence yemeklerini hani yagli tuzlu karbonhidrat nisasta falan almazsin en azindan..

Bilmiyorum ya.. dün de dedim dukan diye hala dukan diyo ya dedi bana :5: bi onun dediğini yapayım da bari.. çıldıricim ya.. dukan yapmak istiyom.. o diyo ki bi gün sabah akşam ye.. bi gün sadece akşam ye.. ama ben oruç tutmayınca beceremiyorum ki sadece akşam yemeyi.. oruçlarıma mı başlasam acaba.. ben de biraz günler kısalsın dediydim ya :17:

Kızlar çok canım sıkkın :( bu sabah tartıldım ve yine 83.5 çıktım nasıl olur ya delirmek işten değil :14: şu kurtulamadım şu 8 lerden ya,diyetime de uyuyorum.dün hiç kaçamak filan yapmadım ki hatta hep 2 öğün yiyorum ara öğün yapmıyorum,ihtiyaç duymuyorum.en fazla içecek tüketiyorum.83 ün altına inmişimdir diye düşünüyordum.82.7,82.8 hatta 82.9 a bile razıydım galiba :14:

canım ya bu kadar erken duraklama olmaz ama sen kafana göre atağı falan uzattın diyetine tam uymalısın bi de kaçamak yaptın galiba yapmaman lazımdı onu hem de atakta kaçamak yaptın.. çok sıkıntılı oluyo öyle.. benim de başıma geldi ya hatırlıyon mu 5 kaşık bulgur pilavı yedim diye kilo verememiştim bi daha sonra da dukanı bıraktım işte.. sen bi 10 gün kadar hiç kaçamaksız yapmayı dene eğer yine veremezsen belki yulaf kepeğine intoleransın olabilir :44:

ben o zaman oruçlarımı tutayım.. diğer günlerde de sabahları bi kepekli tost yiyim öğlen de yemekte ne varsa karnımı doyurmadan birer ikişer tabağıma alayım akşam da meyve yerim o arada da yaz meyveleri biter zaten..

bi karar vermezsem harcanıcam 1.5 ay.. benimkinin bana Dukan yaptırmayacağı belli oldu artık :ssz:

ama eve çıkınca söz verdi :17: hem oruç tutarsam mutlu olur kociş de :116:

o zaman son durum şu: haftada üç gün pazartesi+perşembe+cuma oruç tutuyorum ama sahura kalkamam bıktım gece uyanmaktan.. akşam da yemekte ne varsa az az yerim. gece yatarken koca bi bardak süt içerim sahur niyetine..

salı+çarşamba sabah tam buğday ekmeğine light peynirli tost ve domatesle zeytin yerim süt içerim yanında öğlen de işyerinde yerim ne olursa az ama akşam da meyve yerim yanında süt içerim..

1,5 ay ben böyleyim :ssz:

bu arada kaptanımın dikkatine!

tartım bozuldu artık perşembe akşamları (zaten perşembeleri oruçlu olucam -detaylı bilgi için üstteki mesaja bakınız :1: - ) eczanede tartılıcam artık perşembeleri üstüme hafif bişeyler alırım işe giderken :9:

tartı değişimi bu hafta olacak kaptanım :30:

tartım resmen kırıldı ya :30: kocam da almıyo bana tartı :47: hergün günde 3 öğün tartılıyosun ben tartı almam sana git eczanede tartıl bari utanırsında belki haftada bir gidersin tartılmaya gibisinden bişeyler dedi tam da dinlemedim :36: ben tartı alıcam dedim falan :36: ama alamam yine de ben o kızar diye :17:

belkim daha iyi olur haftada bir tartılmak..

bayramdan döndüğümden beridir de tartılamadım hiç :18:

28 Ağustos 2012 Salı günü mesaj sayımı

Anane: 45 :65:
Saphira: 27 :nazar:
Paşam: 25 :nazar:
Maviyeşil: 19
Nev: 13
Yesilerik: 13
Shopaholic: 10
Senarist: 2

Tubis87:5

Yagmurdamlası ve Mavibeyaz: izinli

Valla Tubis bizim takımdanmıydı bilemedim saydım, inşalah doğru saymışımdır eksik olursa kusuruma bakmayın, hakkınızı helal edin. :92:
ben kardeş takım (4. takım) kaptan yardımcısıyım canım misafir olarak katılıyorum :52:

kızlarrrr benim trambolin dağıtıma çıkmış öğlene evde olur, ben de akşam işten döndüğümde deneyecem bakalım sonuçları bildiririm.

Canim kocan niye bu kadar karisiyo nasi adamlar almisiniz ya biri tatli diye tutturuyo biri diyet yaptirtmiyo tartilma diyo biri korse bile giydirmiyo:d. Siz gelin benle evde dukan yapin zayiflaynca donersiniz kocalariniza:d

senaristcim sen git al gene tartini ama menun boylede guzel bence bide oglenleride protein agirlikli beslenirsin ofiste oda iyi olur insallah kendi evine gec bi hayirlisiyla baslarsin artik dukaninada:) boylede kilo verirsin zaten merak etme

bu arada kaptanımın dikkatine!

tartım bozuldu artık perşembe akşamları (zaten perşembeleri oruçlu olucam -detaylı bilgi için üstteki mesaja bakınız :1: - ) eczanede tartılıcam artık perşembeleri üstüme hafif bişeyler alırım işe giderken :9:

tartı değişimi bu hafta olacak kaptanım :30:

tartım resmen kırıldı ya :30: kocam da almıyo bana tartı :47: hergün günde 3 öğün tartılıyosun ben tartı almam sana git eczanede tartıl bari utanırsında belki haftada bir gidersin tartılmaya gibisinden bişeyler dedi tam da dinlemedim :36: ben tartı alıcam dedim falan :36: ama alamam yine de ben o kızar diye :17:

belkim daha iyi olur haftada bir tartılmak..

bayramdan döndüğümden beridir de tartılamadım hiç :18:
ya benim tartımda bozulmuş bugün şüphelendim denedim elime çanta aldım falan hiç oynamıyo aynı tartıyo, bir ayağımı koyuyorum yine aynı tartıyor ama Allah'tan evde 2 tartı vardı diğeri sağlam gibi yaa iyi bir tartı önerisi arıyorum

ben kardeş takım (4. takım) kaptan yardımcısıyım canım misafir olarak katılıyorum :52:

kızlarrrr benim trambolin dağıtıma çıkmış öğlene evde olur, ben de akşam işten döndüğümde deneyecem bakalım sonuçları bildiririm.

Hayirli olsun canim sonucunu bekliyorum:)

ya benim tartımda bozulmuş bugün şüphelendim denedim elime çanta aldım falan hiç oynamıyo aynı tartıyo, bir ayağımı koyuyorum yine aynı tartıyor ama Allah'tan evde 2 tartı vardı diğeri sağlam gibi yaa iyi bir tartı önerisi arıyorum

Canim bence en iyisi elektronik olmayanlar sen bilirsin tabi yinede

Canim bence en iyisi elektronik olmayanlar sen bilirsin tabi yinede
ay ben bimden almıştım vücut analiz baskülü sözde max 10 defa analiz yapmışımdır sonra yapamadım sürekli error veriyor. ben de tartı olarak kullanırım dedim o da bozuldu, neyseki evde bir de sinbo var o da elektronik, elektronik olmayanlar da yanlış ölçebiliyor eskiden bizde vardı zemine göre değişik ölçümler yapabiliyor ilginçler bu tartılar yani :52: en iyisi evdeki sinboyu haftada bir cuma ölçümü için kullanmak. diyetisyen zaten tartıyor cumartesileri. böylece çok tartı kullanmamış olurum :52:

çok merak ediyorum eve gidip kurcam zıplamaya başlıcam akşam mutlaka sonuçları bildiririm siz de alın topluca yapalım :52: benim takımdan da alacak olanlar var benden haber bekliyolar. olmadı paylaşım bölümünde toplaşır trambolin seansları yaparız birlikten kuvvet doğar :52:

Canim kocan niye bu kadar karisiyo nasi adamlar almisiniz ya biri tatli diye tutturuyo biri diyet yaptirtmiyo tartilma diyo biri korse bile giydirmiyo:d. Siz gelin benle evde dukan yapin zayiflaynca donersiniz kocalariniza:d

senaristcim sen git al gene tartini ama menun boylede guzel bence bide oglenleride protein agirlikli beslenirsin ofiste oda iyi olur insallah kendi evine gec bi hayirlisiyla baslarsin artik dukaninada:) boylede kilo verirsin zaten merak etme

çok bilmiş kocalarla evlenmişiz yahu biz :1: herşeyi onlar biliyorlar maşallah :116:

ama çok tatlı :17:

ay ben bimden almıştım vücut analiz baskülü sözde max 10 defa analiz yapmışımdır sonra yapamadım sürekli error veriyor. ben de tartı olarak kullanırım dedim o da bozuldu, neyseki evde bir de sinbo var o da elektronik, elektronik olmayanlar da yanlış ölçebiliyor eskiden bizde vardı zemine göre değişik ölçümler yapabiliyor ilginçler bu tartılar yani :52: en iyisi evdeki sinboyu haftada bir cuma ölçümü için kullanmak. diyetisyen zaten tartıyor cumartesileri. böylece çok tartı kullanmamış olurum :52:

çok merak ediyorum eve gidip kurcam zıplamaya başlıcam akşam mutlaka sonuçları bildiririm siz de alın topluca yapalım :52: benim takımdan da alacak olanlar var benden haber bekliyolar. olmadı paylaşım bölümünde toplaşır trambolin seansları yaparız birlikten kuvvet doğar :52:

acaba sürekli tartılıyoruz diye mi bozuluyorlar :26:

Valla ben yuzmeyi dusunuyorum aslinda ama olmazsa bende alirim senin yorumuna gore canim:)

ya bende bimden almistim bi tarti elektronik her cikisimda farkli gosteriyodu:d normal tarti aldim 25liraya memnunum ondan heryerde ayni ve 84kilo oldgmu ogrenmistim ne gundu:d
çok bilmiş kocalarla evlenmişiz yahu biz :1: herşeyi onlar biliyorlar maşallah :116:

ama çok tatlı :17:

acaba sürekli tartılıyoruz diye mi bozuluyorlar :26:
Karismasinlar o kadar yaa:d Allah mutlulugnu daim etsin canim:)

hep tartilinca bozulurmu tarti ya olurmu oyle:d ben her sabah cikiyorum o kadar sorun olmuyo

ben o zaman oruçlarımı tutayım.. diğer günlerde de sabahları bi kepekli tost yiyim öğlen de yemekte ne varsa karnımı doyurmadan birer ikişer tabağıma alayım akşam da meyve yerim o arada da yaz meyveleri biter zaten..

bi karar vermezsem harcanıcam 1.5 ay.. benimkinin bana Dukan yaptırmayacağı belli oldu artık :ssz:

ama eve çıkınca söz verdi :17: hem oruç tutarsam mutlu olur kociş de :116:

o zaman son durum şu: haftada üç gün pazartesi+perşembe+cuma oruç tutuyorum ama sahura kalkamam bıktım gece uyanmaktan.. akşam da yemekte ne varsa az az yerim. gece yatarken koca bi bardak süt içerim sahur niyetine..

salı+çarşamba sabah tam buğday ekmeğine light peynirli tost ve domatesle zeytin yerim süt içerim yanında öğlen de işyerinde yerim ne olursa az ama akşam da meyve yerim yanında süt içerim..

1,5 ay ben böyleyim :ssz:

haftasonlarını yazmamışım

haftasonları öğlene doğru klasik kahvaltı akşama doğru da çorba+salata ve ya yoğurt+tam buğday ekmeği
akşam da meyve+türk kahvesi+1 kare bitter :17: diye düşündüm :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
hep tartilinca bozulurmu tarti ya olurmu oyle:d ben her sabah cikiyorum o kadar sorun olmuyo

ben günde 3-4 kez çıkıyorum bi de 107 kiloyum ya ben :17: senden farklı olabilir.. ne bileyim ya ayağı gitti işte tartının.. neyse.. eve çıkınca her türlü aldırırım tartıyı ben :34:

ben günde 3-4 kez çıkıyorum bi de 107 kiloyum ya ben :17: senden farklı olabilir.. ne bileyim ya ayağı gitti işte tartının.. neyse.. eve çıkınca her türlü aldırırım tartıyı ben :34:

Yok ya kiloyla alakasi olmazki seninki kirilmis iste neyse eve cikinca aldir madem canim:) buldunuzmu ev?

haftasonlarını yazmamışım

haftasonları öğlene doğru klasik kahvaltı akşama doğru da çorba+salata ve ya yoğurt+tam buğday ekmeği
akşam da meyve+türk kahvesi+1 kare bitter :17: diye düşündüm :44:

Bence iyidir canim bu menude bi kareden heleki bitter ya bisey olmaz bence dukana kadar oyle yaparsin tabi klasik kahvaltinda normal ekmek yoksa

Yok ya kiloyla alakasi olmazki seninki kirilmis iste neyse eve cikinca aldir madem canim:) buldunuzmu ev?

yok canım eylül maaşının geçmesini bekliyoruz kredi çekecez ya ev eşyaları için eylül maaşını da alalım öyle bakmaya başlıcaz artık.. eşim de atandı dün benim iş yerimin yakınında bi okula eş durumundan.. inşallah buralardan da bi ev bulursam değmeyin keyfime :16:

Bence iyidir canim bu menude bi kareden heleki bitter ya bisey olmaz bence dukana kadar oyle yaparsin tabi klasik kahvaltinda normal ekmek yoksa

ben zaten sütlü çikolataları pek yiyemiyorum bitter favorim.. kahvenin yanında da güzel oluyo biraz haftasonu güzelliği olsun o da olmazsa çıldırır insan :ssz:

Back
X