Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

annemm babam geliooo oleyyyy...yakın olmanın faydaları diye ben buna derim...sabah çıkıcaklarmış pazartesi benim fıstığın doğum günü süpriz yapcaklarmış kuzumaa..duysa çıldırır sevinçten...kalkıyım hazırlık yapıyım yarın da calışıyorum börek falan yapıyım gelince yesinler.....aksama ne yapsam kı...:26:panık oldum bak şimdii yaaa...kızlar ben mutfağa gidiyorum dönerim birazdannn:56::52:
aa ne güzel canım :)) gözün aydın :)) hadi kolay gelsin sana :16:
heyoo pizza yedim mutluyum huzurluyum diyetisyenim ödül verdi :52:
ohh afiyet olsun da yaramasın tatlım :16:
sonucum hiç iç açıcı değildi 3 gündür wc ile görüşemiyoruz yine şişmeye başladım regl olcam bikaç güne doktorun tartısında 80.6 çıktım ama yağdan gitmiş yine 1 kg kadarı yağlarım erimiş :52: doktor da iyi gidiyosun madem çok bunaldın haftaya 7'li kilolarda görcem git bugün pizza ye dedi pizza derken bilirsiniz tek olmaz dedim :52: tamam pizza menü ye patates kola istiyosun madem dedi ben de yedim :52: haaa tartıda 2 kg fazla çıktım yedikten sonra ama olsun güzeldi :52: hallederim ben onları bu hafta

tüm gün dışarda gezdim 15 dkda trambolinde zıp zıp zıpladım haa bu arada zıplamaları saydım 15 dakikada 927 kez zıpladım :52: hızlı zıpladım baya sanırım

harika gidiyorsun canım maşallah :nazar::nazar::nazar: yarın sabah aç karnına tartıl,bak görceksin kilo almadığını,tok karnına öyle çıkmışsındır :16:

tramboline gün gün yaklaşıyorum :1:

ben wc'ye neden çıkamadığımı buldum bişey yemezsen çıkaracak bişey de olmaz pizzayı yedim ishal olmuşum hahaha insan ishal olduğuna bu kadar sevinir mi yaaa :52:

saphira al da birlikte zıplayalım yarış yaparız :52:

:53::53:
heyoo pizza yedim mutluyum huzurluyum diyetisyenim ödül verdi :52:
ana götürmüş hatun mamaları bizsiz:30::30:oldumu ama şimdi bende istiyom:57::57:
sonucum hiç iç açıcı değildi 3 gündür wc ile görüşemiyoruz yine şişmeye başladım regl olcam bikaç güne doktorun tartısında 80.6 çıktım ama yağdan gitmiş yine 1 kg kadarı yağlarım erimiş :52: doktor da iyi gidiyosun madem çok bunaldın haftaya 7'li kilolarda görcem git bugün pizza ye dedi pizza derken bilirsiniz tek olmaz dedim :52: tamam pizza menü ye patates kola istiyosun madem dedi ben de yedim :52: haaa tartıda 2 kg fazla çıktım yedikten sonra ama olsun güzeldi :52: hallederim ben onları bu hafta

tüm gün dışarda gezdim 15 dkda trambolinde zıp zıp zıpladım haa bu arada zıplamaları saydım 15 dakikada 927 kez zıpladım :52: hızlı zıpladım baya sanırım
bundam sonra sana zıplayan boga diyecegim lakabın :9::9::9:aferim zıpla dur sen ben biraz yoruluyum çarpıntım çogalsın ana panik atagım aziyo benim :18::18:ondan kalbimi yorucek şeyler yapamıyorum :14:
ben wc'ye neden çıkamadığımı buldum bişey yemezsen çıkaracak bişey de olmaz pizzayı yedim ishal olmuşum hahaha insan ishal olduğuna bu kadar sevinir mi yaaa :52:

:60::60::60::60::60:aferim sana pizznın içindeki birşey dokunmuştur kesin :53::53:geçmiş olsunmu diyeyim iyimi oldu diyim bilemedim şimdi hangisini diyim :60::60::60:

kızlar anam agladı yerlerde sürünüyorum desem yeri belim çok agrıyo işim 11 bitti gece:53::53::53:kaynanam komşu yardım etti sag olsun eltiminde kızınıda getrimiş kaynanam başımın belası öyle böyle bitti kışlıklarım brişey daha koymayı düşünmüyorm :19::19:yeter bu kadar:52::52:akşamdada yediklerim şunlar 1 dilim incecik beyaz ekmek patates tavugu bol yemek yaptım tavuk suyuna ne zaman yiyeyim bunu wc görüşyorum :17::17::17:kızlar ben çok yoruldum çıkayım eşimle yemek odasını degiştiricez yarım giremzsem merak etmeyin olurmu:32::32::32:

canım pizza dokunmuş olmasın ?

bence diyet psikolojisi yapıyor kabızlığı.ben de aynen senin gibi,tıka basa yasaklı gıdalardan yediğimde hiç sindirim sorunum olmazdı.çok iyi biliyorum o durumu.karatayda öyleydim yani.şimdi dukanda çok sorun yaşamıyorum yani eskisi kadar yaşamıyorum,sanırım yulaf kepeği bana yaradı :1:

Insallah canim bende tatli krizime yenik dusmustum tarifte bilmiyodum pisi psine gitti ilki:( sen is dolayisiylami takimda degildin yoksa kilondan memnunmuydun canim

yok canım ben 68 le mezun oldum...nete giremiyodum girdiğim zamanlar gecenın bi yarısı yada sabahın körü oluodu...baktım 68 e de düşünce mezun olıyım yerime başkası faydalansın takımdan dedim ...yoksa kızlar allah razı olsun çok idare ettiler beni...mezun olduktan sonra 65 e kadar düştüm hatta...ama işte sonradan cozuuttumm:5:
ammmmmmmaaa...bugün dukan atak evresi 1. gün :52:

:3::3::3::3:sizidemi uyku tutmadı benim işler var diye kalktım siz neden kalktınız bakıyım bende dukan yapayım deyom işşallah bakıcez kitabım geldi nasıl olsa içinden nasıl çıkıceksem:9::9:neyse yardım alırım :32::32:eşim uyanmadan yemek odasının içlerini boşaltıcem güzek bir bakım yapyım çok tozlandı makinaya atıp yıkıcam içlerini :27:perdesinide payrama yakın yıkıcem belkim hemen yıkarım benim sagım solum belli olmaz okadar çok yorulmuşumki dün agrıdan uyuyamadım :53::53:

canlarım kaçtır kafama takılıyorum rahatsız oluyorum sizlere zahmet el atın bilen benim ilk başladıgım kilo 105 di size zahmet onu düzeltirmisiniz kilomuda 65 yapalım olurmu sonra 60 bakarız:17::17::17::17:anan4e yapsan sen yaparsın ebbem yada başlası şimdiden tesekkerü ediyorum kendimide tebrik ediyorumki bu kadar beceriksizim diye:9::9::9:kalkın ama ben geldim yoksunuz demin alta 2 yavru vardı kayboldular beni beyenmediler galiba:9::9::9:neyse benim işlerim var kimse yok zaten kendi kendime konuşuyom deli gibi:14::14:

:d oda iyiymis ziplamak bi dert saymak apayri ben sakiz cignerken spor yapip 20ye kadar sayamiyorum:d sen çayi gunde 3 4kez icsene ise yaramasi lazimdi tuvalet konusundada ya ben ictigimden beri sıknti yasamiyorum hic
Canım nasıl oldun,iyileştin mi?

yok canım ben 68 le mezun oldum...nete giremiyodum girdiğim zamanlar gecenın bi yarısı yada sabahın körü oluodu...baktım 68 e de düşünce mezun olıyım yerime başkası faydalansın takımdan dedim ...yoksa kızlar allah razı olsun çok idare ettiler beni...mezun olduktan sonra 65 e kadar düştüm hatta...ama işte sonradan cozuuttumm:5:
Benim atak bitti,seyire geçtim,hızlı hızlı gitsin istiyorummmmmmm :66:

Ilginc bi durum
canım pizza dokunmuş olmasın ?

bence diyet psikolojisi yapıyor kabızlığı.ben de aynen senin gibi,tıka basa yasaklı gıdalardan yediğimde hiç sindirim sorunum olmazdı.çok iyi biliyorum o durumu.karatayda öyleydim yani.şimdi dukanda çok sorun yaşamıyorum yani eskisi kadar yaşamıyorum,sanırım yulaf kepeği bana yaradı :1:
Doktoooorrrr lutfen ya:d yalvaririm :d
Insalllah korursun canim bu sefer 60olana dekte birakma ama:)
canlarım kaçtır kafama takılıyorum rahatsız oluyorum sizlere zahmet el atın bilen benim ilk başladıgım kilo 105 di size zahmet onu düzeltirmisiniz kilomuda 65 yapalım olurmu sonra 60 bakarız:17::17::17::17:anan4e yapsan sen yaparsın ebbem yada başlası şimdiden tesekkerü ediyorum kendimide tebrik ediyorumki bu kadar beceriksizim diye:9::9::9:kalkın ama ben geldim yoksunuz demin alta 2 yavru vardı kayboldular beni beyenmediler galiba:9::9::9:neyse benim işlerim var kimse yok zaten kendi kendime konuşuyom deli gibi:14::14:
Simdi degistiririm canim o tamamda 60ta kalsin bence derim ben yinede
Canım nasıl oldun,iyileştin mi?

Benim atak bitti,seyire geçtim,hızlı hızlı gitsin istiyorummmmmmm :66:
Iyiyim canim bugun cok gezdim biseyim yok yinede sukur:) valla hepimiz hizlica gitsin istiyoruz ama oldugu kadar artida olmayalimda:)

Kizlar feci yoruldum sabahtan kahvaltiyla ciktik evden babamla ofise gittik tatil icin cikti belgesi lazimdi onu aldik avmye gittik iki tane yanyana kocaman avm bide bi kalabalik insanliktan sogudum resmen saat ve gozluk aldim duzlestiricide alcaktim hazir babaylayken ama bulamadim:( neyse 5saat disardaydik eve geldim annem yemek yapmistir diye umuyodum nerde.. Simdi yemegide hazirliyorum fasuly yapcam bugun sabahtan halletmistim suya koymayi falan neyseki off yoruldumm bi tane expreso ictim yagsiz sut diyodu seker konusunda hic fikrim yok valla aldiysamda canim sagolsun artik..

kaptanim ben simdi bu cuma icin bildirim yaparim otelde wirles bulursam girebilirimde 24unde eve gelcem sonra 27sinde hani 6larda olmam gerektgi zaman diye bahsediyodum ya hep bi geziye gitcem en gec ekimin 1inde gene gelirim ben ama bildirimi kacirmakta istemiyorum kilom bolunmesin diye hayirlisi ya

Kizlar feci yoruldum sabahtan kahvaltiyla ciktik evden babamla ofise gittik tatil icin cikti belgesi lazimdi onu aldik avmye gittik iki tane yanyana kocaman avm bide bi kalabalik insanliktan sogudum resmen saat ve gozluk aldim duzlestiricide alcaktim hazir babaylayken ama bulamadim:( neyse 5saat disardaydik eve geldim annem yemek yapmistir diye umuyodum nerde.. Simdi yemegide hazirliyorum fasuly yapcam bugun sabahtan halletmistim suya koymayi falan neyseki off yoruldumm bi tane expreso ictim yagsiz sut diyodu seker konusunda hic fikrim yok valla aldiysamda canim sagolsun artik..

kaptanim ben simdi bu cuma icin bildirim yaparim otelde wirles bulursam girebilirimde 24unde eve gelcem sonra 27sinde hani 6larda olmam gerektgi zaman diye bahsediyodum ya hep bi geziye gitcem en gec ekimin 1inde gene gelirim ben ama bildirimi kacirmakta istemiyorum kilom bolunmesin diye hayirlisi ya

canişkom sen bildirimini yaptığın sürece sorun yok.paylaşım olarak izinli sayarız seni.:16:

[Q[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maibeyaz[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shopa[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:46::46::46::46::46::46:

buyrun bayanlar:) pasam:)

canişkom sen bildirimini yaptığın sürece sorun yok.paylaşım olarak izinli sayarız seni.:16:

Ben halletmeye calisirim o zaman haber veririm zaten sanirim haberim gelmezse bilinki giremiyorum:) kaptanim bide listeyi duzenlemek lazim ansa geldi muconexde yaziyodu sanirim sayim listesinde

Ben geldim ama kimsecikler yok, herkes pazar tatili yapıyor heralde, ben de çok yorgunum zaten görüşmek üzere herkese iyi geceler...

zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

3.5 kilo taze fasülte 4 agız yıkandı dilindi 2 düüdklü haşlandı:kkk:
2 kilo bamya 2 kilo domatesle harmallanıyo düüdklüde:kkk:
15 kilo biberin bir tepsisi davul fırındadevamı gelicek:kkk:
kavonozları bulaşık makinasında yıkanıyo kapaklarıyla birlikte:kkk:
manava sinir oldun 30 kilo vericegine 20 kilo veririm halde çok pahalı domates dedi:kkk:
içinede 2 kilo biber koyuyummu koymuyummu ne kadar gider4 kilo ceviz kırılıcak temilzenicek dolaba koyulucak arta kalan domates kabuklarından salça yapılıcakta nasıl olucek bilgisi olan el atsın:kkk:
kaynanam anasındaymış domatesler gelsin demiş kocişe gelirim demiş
bu arada sabah kahvaltı yaptıktan sonra birde başınma ne gelse sular gittiyeni geldi evi topladım kışlık kavonozları baddaniyeleri hazırladım kaynanam gelsin el atsın YAPARIZ BİTER ÇIKARSAM BİLİNKİ KAYNANAM GELMİŞTİR :53::53:BUGÜM MARATONLU GEÇİCEK GÜNÜM AMAN BİRİ GELSİN EL ATSIN BANA:32::32::32:OLAN KİLOLARIMA OLUCEK VERİCEM GRAM GRAN BİR İİŞ YAPARKEN ÇOK HAREKETLİYİM BEN ANANECİM PAZARTESİ SPORA BAŞLIYOM YÜRÜYÜŞE:27::27:

canım annem domatesin kabuklarını tuzlayıp beşer kiloluk bidonlara koydu şimdi bakim ilerde napcak bilmiyorum :26: 50 kilo domates soyduk bu hafta :53: yarısı bana :23:

dukan atak evresine bende başlıyorum kızlar yarın...bizim takımın adını dukanın melekleri mi koysak napsakk...1. lik şarttt...hadi bakalımm..inşallah...:kkk:

ben de bugün başlıyorum hayırlısı ile.. niyetliyim de ayrıca.. akşama da ne yicem hiç bilmiyorum :50:

Insallah canim bende tatli krizime yenik dusmustum tarifte bilmiyodum pisi psine gitti ilki:( sen is dolayisiylami takimda degildin yoksa kilondan memnunmuydun canim

bu light puding iyi gelecek o anlarda.. 4pors. çıkıyormuş. 4 gün yenir :27:

çay işe yarıyor ama wc konusunda değil terletiyo bol bol bide bol idrara çıkarıyor ama çok afedersiniz büyükte sıkıntı deli ediyo beniiii gerçi bu hafta çok sıkı rejim yapmıştım ondan. valla ayda birde olsa ödül yapmak motive ediyo insanı arada bir retox'a da ihtiyacı var vücudun (retox =detoksun tam tersi bol yiyerek vücudu şoklayıp toksinlerin atılması)

çok sıkı rejim yapınca kabızlık illa oluyo çok yemediğin için.. öylesi kabızlığı çok dert etmemeli bence :31:

kızlar anam agladı yerlerde sürünüyorum desem yeri belim çok agrıyo işim 11 bitti gece:53::53::53:kaynanam komşu yardım etti sag olsun eltiminde kızınıda getrimiş kaynanam başımın belası öyle böyle bitti kışlıklarım brişey daha koymayı düşünmüyorm :19::19:yeter bu kadar:52::52:akşamdada yediklerim şunlar 1 dilim incecik beyaz ekmek patates tavugu bol yemek yaptım tavuk suyuna ne zaman yiyeyim bunu wc görüşyorum :17::17::17:kızlar ben çok yoruldum çıkayım eşimle yemek odasını degiştiricez yarım giremzsem merak etmeyin olurmu:32::32::32:

paşam kabukları ne yaptın :56:

Back
X