Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kizlar boyle olsun o zaman son hali 3ekimdede ben baslarim
Tamam canim:) doktor dedinde sen dukani sorcaktin doktoruna noldu o?
Kaptanim sen sayma o zaman:) ben bugun alisveris yapcam evde hicbisey kalmadi yarin hemen pogacami bildiririm icine mayada atcam ben
valla kaptanim dukan inceltiyo cidden paha bicilmez yani su incelmemi farketmek..:) motive oldum resmen
simdi sen anlamiyosun ama ben anlatiyim babam eve guzel ekmekler alir hep canin hamur isi ceker yumurtadan peynirden bık gelir yulaf kepegi sana lezzzeli gelir yedikce yersin iste ben hakkimi asiyorum haftada en az bir gun elimde dgl tadida kotu gelmiyo bana:)
Canim annesiyle konus esinin oyle baski yapmasin hani cidden kilo almadan basla bari sevdiginden yapiyodur oda bence ay zor ya yemekler senin kontrolunde degilken rejim olayida .. Insallah hayirlisiyla evinizde dertlerin bitcek canim:)
Gecmis olsun ya disleridir sanirim bitanem ya kiyamam onasuruplari falan oluyo canim dis agrisi icin ondan kullanin en iyisi ve tatile gitttt:d ben anlammam onu bunu tatil evde yaptiklarindan daha kotu olamazki yemek onunde cocuklar mutlu olur deniz havuz derken oyle guzelde gecerki kacirma canim:)
Amanin 56dk cok ya biktirmasin sonrada seni dunku video iyiydi canim 14dkda iyi bence hatta sen ardindan bolgesel calistirmalar yap bence kollarini gobegni falan kaslar isinmisken daha etkili olur:) masallah ya super gidiyosun hic bozma duzenini hergun yap:)
canım konuşmadım değil ki herkes kendi bildiğini okuyo.. dukan yapsam destekler beni annem ama dukana da kocam izin vermiyo annem akşam yemeğinde sadece salata veya yoğurt yiyim diyorum ya ona kesinlikle tahammülü yok yani ölücem sanki açlıktan :130: dukana destekliyor annem ama eşim istemiyor onu da evde ayrı yemek yapmamı istemiyor.. canları mı çekiyor bilmiyorum ki :44: aman canım 1 ay kaldı yabir ay daha sıkıcam dişimi napim :106:
o kadar istiyorum ki dukana başlamak![]()
Canim evde oyle hamur isleri falan bolca yapiliyosa zaten dukan yapmadigin daha iyi canin cok cekerdi bence hazir yapmiyyoken dukanda uzun sure yemiceklerinide yiyebilirsin, kotumu destek oluyorum acaba?
canım zaten kociş hamur hiç yedirmiyo anca gizli saklıama dediğim gibi dukan hayal oldu.. ne varsa az az kilo almadan bir ay idare edicem belkim de veririm..
bu arada her gün yarım saat yürüyorum notumu da düşeyim burayaaz ama olsun eve geince leslie ve az buçuk hafif küçük plates hareketleri(sabahları) eklenecek buna
![]()
İnşallah canım,ah bi düşseydik 60'lara :124:Insallah canim ya tadellenin light cikolatasindan yeriz ben kiyipta alamam normal cikolata 60olursam:)
Nasıl yakışmıştır kimbilir,foto isteriz kotlaKizlar 72yi gorunce kot alcam demistim ve bugun aldim valla ama varya arkadan bi baktim sanki kalca benim degil hem kot iyiydi hem cidden zayiflamisim ben ya bu sabah 72.8civarindaydimdaa:d ben hala pareoyla ugrasiyorum babam erken geldi yemekti sonra onla bi ciktik kot aldim geldim dedrken simdi pareoma boncuk dikcem super oldu yalniz piyasada benzeri yok:d sirtim tutuldu ve iki gundur cavdar agresiflesti bilinmeyen bi nedenden deli dana gbi oldu ya neye elimi atsam gelip deviriyo noldu acaba kizima
Muhteşem bir diyet sloganıcanımm çok sevindimmmgüle güle kullan cicilerini.kot bilmem kaç TL,pareo bilmem kaç TL,aynada kendini beğenmenin değeri,paha biçilemez
![]()
Ben 138 kilo arkadaşımı başlattım geçen yıl,şimdi 87 kiloymuş,1 senede 46 kilo attı maşallah,atarsın canım,panik yokkilo almasan 107 ile dukana başlassam bile yeter![]()
Geçmiş olsun canım benimDun. gece oglum ateslendi.sabaha kdr basindaydim havale fln gecirmesin die.aglamadi.bi iltihabi durum olsa aglardida.acaba arka dislerimi cikario.
Geçmiş olsun canım.Ben de okula gittim.Miniklerimle oturma planı,sınıfta söz alarak konuşma,arkadaşlarının isimleri konularında çalıştıkGunaydin kizlar belim tutlmus sabah sakat gibi geziyorum:d ya evde yumurta yogurt sut lor hicbisey yok yesil fasulyeyi kreple yedim simdi ustunede az kasarim vardi onu koydum fasulye pizzasi gibi bisey oldu doydum ama:d napiyosunuz kizlar gununuz nasil acaba:)
Olur canımKizlar ben tatil islerim bitince dukani 3+3yapmaya baslicam 5gunu aklimda tutamam sanirim :) boylede olur dimi
İnşallah canım,ah bi düşseydik 60'lara :124:
Nasıl yakışmıştır kimbilir,foto isteriz kotla
Muhteşem bir diyet sloganı
Ben 138 kilo arkadaşımı başlattım geçen yıl,şimdi 87 kiloymuş,1 senede 46 kilo attı maşallah,atarsın canım,panik yok
Geçmiş olsun canım benim
Geçmiş olsun canım.Ben de okula gittim.Miniklerimle oturma planı,sınıfta söz alarak konuşma,arkadaşlarının isimleri konularında çalıştıkŞimdi eve geldim,kahve keyfi yapıyorum
Olur canım![]()
Cok sevindim yurumeneee:) listemize yazalim o zaman cumadan beri yuruyomusun hergun canim:) bide platesi lesliden sonra yapsan daha etkili olur bolgesel hareketler kaslar isindiktan sonra etkisini daha iyi gosterir aklinda bulunsun:)
canım haftasonu yürümedim sadece salça olayları falanama artık haftaiçi haftasonu bir ay boyunca hergün kesin yürüyorum.. geçen hafta da hergün yarım saat yürümüştüm pzt-cumaya
hatta bi saati bulanlar bile olmuştu da yazamamışım buraya
![]()
İnşallah canım,ah bi düşseydik 60'lara :124:
Nasıl yakışmıştır kimbilir,foto isteriz kotla
Muhteşem bir diyet sloganı
Ben 138 kilo arkadaşımı başlattım geçen yıl,şimdi 87 kiloymuş,1 senede 46 kilo attı maşallah,atarsın canım,panik yok
Geçmiş olsun canım benim
Geçmiş olsun canım.Ben de okula gittim.Miniklerimle oturma planı,sınıfta söz alarak konuşma,arkadaşlarının isimleri konularında çalıştıkŞimdi eve geldim,kahve keyfi yapıyorum
Olur canım![]()
inşallah canım ya hayal gibi :106:
sonra da gelsin bebikimartık paşam doğururken
ben hamile kalırım hamişimiz hiç eksik olmaz
![]()
![]()
Bende neve ozendim kahve yaptim kizlar usuyorum birazda kahvemde kakao vanilya kahve kremasi ve tatlandirici var super oldu ya:)
:) guzelmis canim rengine bayildim olur insallah:)
Tadi guzel oldu ama :dne bulduysa koymuş:)
yağmurdamlası gelmiş:124: :124: :124:
:) guzelmis canim rengine bayildim olur insallah:)
Tadi guzel oldu ama :d
Hani nerdeee:)