Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dun. gece oglum ateslendi.sabaha kdr basindaydim havale fln gecirmesin die.aglamadi.bi iltihabi durum olsa aglardida.acaba arka dislerimi cikario.
çok geçmiş olsun canım,dişler zorluyor çocukları
süper olur valla :52:

bugün 56 dklık bir video bulmuştum onu yapacam tabi 56 dk dayanamayabilirim ama son noktama kadar yapcam ölsün kilolar :52:
canım 56 dk çok uzun,zorlama kendini bence fazla :34:
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kizlar boyle olsun o zaman son hali 3ekimdede ben baslarim

canım kıyamam ben sana yeniden yapmışsın,sayarım canım ben de,sorun değil :34: ecemavide aramıza tekrar katılacağını yazmıştı,onu da listeye ekleyebilirsin :16:

selam güzeller :3:
bugün büroya gittik eşimle.O kötü günden sonra ilk kez gittim.Yeni bayan arkadaşlar geldi.Onlara hoşgeldiniz pastası kestik.O bayan da hala orda bu arada,işini güzel yapıyor ama işte biliyorsunuz durumları.Bugün bir sıkıntı olmadı,pek güleryüzlüydü :51:

Kızlar kaç gündür tatlı krizlerindeyim ama öyle böyle değil,gözümün önünden dondurmalı brovniler,şerbetli tatlılar filan geçiyor.bu da ufak tefek kaçamakları getirdi tabi.H.son da biraz öyle tırtıklamalarla geçti.Reglim yaklaştı ama yine de biraz var diye düşünürken,hoop bugün aniden hastalandım.Bu erken hastalanamalar alışkın olduğum bir durum değil benim.Eskisen hep gecikirdi,kilo verince böyle değişti :26: sonuçta tatlı krizlerimin sebebi de ortaya çıktı :5: bugün büroda ben de 1 dilim pasta yedim ama pastane dilimi büyüklüğünde değil,onun yarısı kadar oluyor işte..Kahvaltım normal dukan kahvaltısı oldu,yumurta,krep,peynir,çay..öğlen pasta..akşama ne yicem bilmiyorum ama bugün sebze+protein yapayım diyorum,gözüm dolaptaki mantarda,tavuklu veya kıymalı mantar filan yapabilirim belki:56:

ben size söylemeyi unuttum :1: ben saçlarımı kısacık kestirdim,bob modeli,hani becham modeli var ya ondan :1: baya yakıştı hoşuma gitti,arkadaşlarım ve eşim çok beğendi :16: 79.9 u görmeden kestirmeyecektim ama dayanamadım artık,çok uzun zamandır bekliyordum bu anı,kestirdim mutluyum :1:

bugün büroya gittik eşimle.O kötü günden sonra ilk kez gittim.Yeni bayan arkadaşlar geldi.Onlara hoşgeldiniz pastası kestik.O bayan da hala orda bu arada,işini güzel yapıyor ama işte biliyorsunuz durumları.Bugün bir sıkıntı olmadı,pek güleryüzlüydü :51:

ıns yenıler tam kafa dengın olur cnm

evet dıste olabılır bılmıorum yarın doktora goturcem bakalım noluruzz

:) duscez ya sende farkindasindir mesela bi pantolonunu haftada bir giyince fark oluyo resmen dukanla atarim foto canim senin guzel fotonun yaninda benimki nasil durur bilemem tabi:16:
buket uzuner en buyuk mucize kucukken iyi bir ogretmeninin olmasi demis sen bu senede mucize yasatiyosun ya ne guzel:)
nevcim ben kacirdim bu arada hergun sporunu yapiyomusun 90dk
Canımsın ya,ne güzel anlatmışsın.Evlenirsem senin gibi bir kızım,oğlum olursa da senin bir gelinim olsaaa :70: Bu arada canım bu hafta pek iyi hissetmedim kendimi,40'ar dakika yapabildim sporu günlük :124: Senin güzelliğinin yanında benim resmin lafı olur muuuu :70:

Bende neve ozendim kahve yaptim kizlar usuyorum birazda kahvemde kakao vanilya kahve kremasi ve tatlandirici var super oldu ya:)
Ohhhh,afiyet olsun :70:

inşallah canım ya hayal gibi :106:

sonra da gelsin bebikim :34: artık paşam doğururken :emir_bebek: ben hamile kalırım hamişimiz hiç eksik olmaz :49: :nazar:
Hz.Mevlâna:''Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez''der.İnşallah nasip olacak canım :70:

Çok sevindim canım,demek bayan da fevri davrandığını anlamış.Hatadan dönmek de erdemdir,inşallah hep güzel gider :70:

ben size söylemeyi unuttum :1: ben saçlarımı kısacık kestirdim,bob modeli,hani becham modeli var ya ondan :1: baya yakıştı hoşuma gitti,arkadaşlarım ve eşim çok beğendi :16: 79.9 u görmeden kestirmeyecektim ama dayanamadım artık,çok uzun zamandır bekliyordum bu anı,kestirdim mutluyum :1:
Ayyyyy,lütfen foto foto foto :62:

Tamam canim:) doktor dedinde sen dukani sorcaktin doktoruna noldu o?

Kaptanim sen sayma o zaman:) ben bugun alisveris yapcam evde hicbisey kalmadi yarin hemen pogacami bildiririm icine mayada atcam ben

valla kaptanim dukan inceltiyo cidden paha bicilmez yani su incelmemi farketmek..:) motive oldum resmen

simdi sen anlamiyosun ama ben anlatiyim babam eve guzel ekmekler alir hep canin hamur isi ceker yumurtadan peynirden bık gelir yulaf kepegi sana lezzzeli gelir yedikce yersin iste ben hakkimi asiyorum haftada en az bir gun elimde dgl tadida kotu gelmiyo bana:)

Canim annesiyle konus esinin oyle baski yapmasin hani cidden kilo almadan basla bari sevdiginden yapiyodur oda bence ay zor ya yemekler senin kontrolunde degilken rejim olayida .. Insallah hayirlisiyla evinizde dertlerin bitcek canim:)

Gecmis olsun ya disleridir sanirim bitanem ya kiyamam ona :( suruplari falan oluyo canim dis agrisi icin ondan kullanin en iyisi ve tatile gitttt:d ben anlammam onu bunu tatil evde yaptiklarindan daha kotu olamazki yemek onunde cocuklar mutlu olur deniz havuz derken oyle guzelde gecerki kacirma canim:)

Amanin 56dk cok ya biktirmasin sonrada seni dunku video iyiydi canim 14dkda iyi bence hatta sen ardindan bolgesel calistirmalar yap bence kollarini gobegni falan kaslar isinmisken daha etkili olur:) masallah ya super gidiyosun hic bozma duzenini hergun yap:)
canım soramadımki arkadaş 17 gidicek sorusun bakalım ne dicek :6::6:
Hava sogudu artik cavdar kucagmda yatiyoooo:)

kız şu kediye çavdar deme ekmek alınca çavddar ekmegid eyince kedi aklım ageliyo o duygusallıklar yiyemiyom ekmegi:53::53:

merhaba kızlar ben bugün eşimle rutih kahvaltımı yaptım ablam gidicem diye yola düştüm eşimle sonra merroya gdierken sen benim panik atak az :53:eşim kızdı şimdi ne olduda gene azdırdın dedi dedim ben kendime işkence etmeyi okadar çok seviyorumki sorma dedim bu hastalık istesende geliyo istemesende dedim anlatamıyorum kardeşim kimseye :19::19:metroya bişndim indim ablama gittim sonra aoglum kapıda beni gördü teytey gelmiş dedi yani bebek diliyle teyze degilde tey tey gelmiş dedi:9::9:içeri girdik eşi iş yeri açıyo tekstil üzerine ablam oglanı uyuttu ban bıraktı görümceside ablama geldi neyse kaapı çaldı ablamların kapıcısı deidm bne zile basıyosun opglaan uyuyo dedi abla kediler güvercini parçalıyolar çok korktum dedi nerde deyince yeşilliklerin içinde dedi okadar korktumki kuşa birşey yapıcaklar diye fırladım yalın ayak yerler ıslaktı sonra baktım 2 adet siyah kedi almışlar güvercini altlarına yiyecekler bagırdım fırladım güvercinin yanına aldım elime ellerim hep kan oldu öyle böyle degil yavrum nede korkmuş kanatının biri çok kanaşış kafasının altının tüylerini göbegine kadar yolmuşlar eti gürünüyodu az kalmış eti delmeye hemen aldım içeri ablamlara levebanın altına tuttum ne kan aktı sonra bir parçaya koyduk görümcesiyle ayakkabı kutusuna koydum eve getirdim şimdi kutu aldım bakkaaldan pansumanını yaptım ellerim gene battı rabbim şifa versin işşallah çok kötü durumu ya :14::14:galiba kanadı kırılmış eşimi bekliyorum gelsinde ne yapıcagımızı konuşalım :14::14:su koydum yem koydum yemiyo :50::50:kedilerin elinden almasaydım kesin yerlerdi yavrumu adınıda topilik koydum biraz epey tombulda:9::9::9:bıcırıga nasıl baktım topiligide işşallah öle bakarım batikon sürdüm heryerine krem sürdüm peşine şimdi iyi biraz ananecim inana canım çok sıkkın ceza verin işşallah ama sayımı yarın yapsam olurmu kuşla ilgilenmem lazım yem yemiyo teker teker ben koyucam kursagına arpaları suyu enjektörle vericem arkadaş acısınıdan yemiyebilri haalsiz düşer allah korusun ölür dedi mesaj sayım az olursa şimdiden affola :14::14:halini görseniz topiligin aglarsınız tüyleri yolmuşlar nasıl canı yanmıştır kim bilir :14::14:söz veriyorum sizlere pazartes isterseniz 1 haftaalık sayımı yaparım bu böyle bu haldeyken zor benim girmem görünüyo :14::14: işşallah herkez iyidir :29::29:
bu arada sabah yedikekrimi yazayım
5 yeşil zeytin
3 çatal yumurta
5 biryerde çay
badem domates
peynir
yarım dilim beyaz ekmek
kepekli yoktu çavdarda yoktu kız anane nerden buldum kediye çaavdar demeyi ya:9:
arada 1 muz yedim

öylen 5 yemek kaşıgı kuru fasülye
5 adet köfte yedim 1 çatal yok patates kızarması yedim 2 dilim kepek ekmegi yedim

akşamada 1 armud yedim okadar :14::14:

ben çıkıyourm kızlar eşim yoldaymış ne olur kızmayım izin almıyorum ama işşşallah yaarım hem bugünü hem yaarını sayarım olurmu kolum kalkmıyo kedilerin öyle güvercine çullanmalarını görünce yavrum kaçamadı altlarından ya :14::14::14:

dem öle mukaddes deme öle çavradk ekmegi deme yelim diyet diyelim anlaşılsın aklıma ananenin kedisi çavdar geliyo inan yiyemiyorum artık o ekmegi:53::53::53::53:

:53::53::53:oda iyiymiş inan senin adın açok sevindim ben bile senin yazını okurken duygulandım tutmayım beni musluklar zaten hazır açık ühüh ühüh:43::43::43:

ilahi paşam ya... tamam bir daha çavdar yemeyeceğim

valla böyle kreş müsamerelerinde ağlayan annelerden olmak istemiyorum ama çok da büyük konuşmamak gerekiyor, insan duygulanıyor gerçekten, rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin canım

Çok teşekkür ederim canım,ben de oğluna başarılarla dolu yıllar diliyorum :70:

:1: Liste oldukça kabarık :1: Annelik ne özel bir duygu :70:

teşekkür ederim canım, annelik gerçekten çok çok özel bir duygu insan yaşadıkça farkına varıyor, dilerim sen de bir an önce gönlüne göre bir eş bulur bu duyguları tadarsın

hayırlı olsun canım :16: bizim okuldan kırtasiye araç gereç istemediler ama ücret istediler,yazdıklarına bakılırsa 250 tl kırtasiye ücreti normal demekki,özel kreş için..onun dışında hiç bir şey yok istedikleri.Benimki,ben işe başlayınca başlayacak okula.Sanırım 1Ekim olacak başlangıç tarihi..Bizde vesikalık çektiricez ilk kez,çok merak ediyorumnasıl olacak diye,kuzumun ilk vesikalığı :5: İnşallah tüm okul hayatları boyunca çok başarılı ve şanslı olurlar,vatana millete hayırlı bireyler olurlar :16:

ilk vesikalıklar çok kıymetli oluyor gerçekten, senin yavruna da başarılar diliyorum

Son düzenleme:
yazmadan gitmiş :59:
Musait olamamistirki ben ozledimde ya onla konusmayii:)
çok geçmiş olsun canım,dişler zorluyor çocukları

canım 56 dk çok uzun,zorlama kendini bence fazla :34:
canım kıyamam ben sana yeniden yapmışsın,sayarım canım ben de,sorun değil :34: ecemavide aramıza tekrar katılacağını yazmıştı,onu da listeye ekleyebilirsin :16:
Olmaz kaptan olmanin ayricalgni yasa:)
Canim ben simdi olayi soyle anlamistim senin bi arkadasin o bayandan isi ogrenip calismaya baslicakti ??devami olarakta sen arkadasinla caliscaktin saniyodum. Ama memnunsan bugunden hatasini anlamista olabilir bayan isinide iyi yapiyosa guzel yani hayirlisi olsun:)
Kızlar kaç gündür tatlı krizlerindeyim ama öyle böyle değil,gözümün önünden dondurmalı brovniler,şerbetli tatlılar filan geçiyor.bu da ufak tefek kaçamakları getirdi tabi.H.son da biraz öyle tırtıklamalarla geçti.Reglim yaklaştı ama yine de biraz var diye düşünürken,hoop bugün aniden hastalandım.Bu erken hastalanamalar alışkın olduğum bir durum değil benim.Eskisen hep gecikirdi,kilo verince böyle değişti :26: sonuçta tatlı krizlerimin sebebi de ortaya çıktı :5: bugün büroda ben de 1 dilim pasta yedim ama pastane dilimi büyüklüğünde değil,onun yarısı kadar oluyor işte..Kahvaltım normal dukan kahvaltısı oldu,yumurta,krep,peynir,çay..öğlen pasta..akşama ne yicem bilmiyorum ama bugün sebze+protein yapayım diyorum,gözüm dolaptaki mantarda,tavuklu veya kıymalı mantar filan yapabilirim belki:56:
Pasta cısss:d bende bugun iki tane light cikolata yedim ya dayanamadim bi anda oldu:d
Eminimki cok yakismistir guzel yuzune:) ama nev hakli foto isterizz:)
Canımsın ya,ne güzel anlatmışsın.Evlenirsem senin gibi bir kızım,oğlum olursa da senin bir gelinim olsaaa :70: Bu arada canım bu hafta pek iyi hissetmedim kendimi,40'ar dakika yapabildim sporu günlük :124: Senin güzelliğinin yanında benim resmin lafı olur muuuu :70:

Ohhhh,afiyet olsun :70:

Hz.Mevlâna:''Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez''der.İnşallah nasip olacak canım :70:

Çok sevindim canım,demek bayan da fevri davrandığını anlamış.Hatadan dönmek de erdemdir,inşallah hep güzel gider :70:
:) nev cidden gulumsedim mesajini okurken cok tesekkur ederim:) insallah hayirli esin cocugun gelinin damadin torunun ve onun cocugu vee onun cocugu... olur boyle devam eder :) insallah gonlunce olur yani..:)
canım soramadımki arkadaş 17 gidicek sorusun bakalım ne dicek :6::6:

kız şu kediye çavdar deme ekmek alınca çavddar ekmegid eyince kedi aklım ageliyo o duygusallıklar yiyemiyom ekmegi:53::53:
Ben ismi cavdar olan bi insanlada karsilastim:d canim sen kendi doktoruna sor arkadas senin hastalgni yasamiyo ya hani mail atcam demistin mail at :) okuyomusun kitabi:)
merhaba kızlar ben bugün eşimle rutih kahvaltımı yaptım ablam gidicem diye yola düştüm eşimle sonra merroya gdierken sen benim panik atak az :53:eşim kızdı şimdi ne olduda gene azdırdın dedi dedim ben kendime işkence etmeyi okadar çok seviyorumki sorma dedim bu hastalık istesende geliyo istemesende dedim anlatamıyorum kardeşim kimseye :19::19:metroya bişndim indim ablama gittim sonra aoglum kapıda beni gördü teytey gelmiş dedi yani bebek diliyle teyze degilde tey tey gelmiş dedi:9::9:içeri girdik eşi iş yeri açıyo tekstil üzerine ablam oglanı uyuttu ban bıraktı görümceside ablama geldi neyse kaapı çaldı ablamların kapıcısı deidm bne zile basıyosun opglaan uyuyo dedi abla kediler güvercini parçalıyolar çok korktum dedi nerde deyince yeşilliklerin içinde dedi okadar korktumki kuşa birşey yapıcaklar diye fırladım yalın ayak yerler ıslaktı sonra baktım 2 adet siyah kedi almışlar güvercini altlarına yiyecekler bagırdım fırladım güvercinin yanına aldım elime ellerim hep kan oldu öyle böyle degil yavrum nede korkmuş kanatının biri çok kanaşış kafasının altının tüylerini göbegine kadar yolmuşlar eti gürünüyodu az kalmış eti delmeye hemen aldım içeri ablamlara levebanın altına tuttum ne kan aktı sonra bir parçaya koyduk görümcesiyle ayakkabı kutusuna koydum eve getirdim şimdi kutu aldım bakkaaldan pansumanını yaptım ellerim gene battı rabbim şifa versin işşallah çok kötü durumu ya :14::14:galiba kanadı kırılmış eşimi bekliyorum gelsinde ne yapıcagımızı konuşalım :14::14:su koydum yem koydum yemiyo :50::50:kedilerin elinden almasaydım kesin yerlerdi yavrumu adınıda topilik koydum biraz epey tombulda:9::9::9:bıcırıga nasıl baktım topiligide işşallah öle bakarım batikon sürdüm heryerine krem sürdüm peşine şimdi iyi biraz ananecim inana canım çok sıkkın ceza verin işşallah ama sayımı yarın yapsam olurmu kuşla ilgilenmem lazım yem yemiyo teker teker ben koyucam kursagına arpaları suyu enjektörle vericem arkadaş acısınıdan yemiyebilri haalsiz düşer allah korusun ölür dedi mesaj sayım az olursa şimdiden affola :14::14:halini görseniz topiligin aglarsınız tüyleri yolmuşlar nasıl canı yanmıştır kim bilir :14::14:söz veriyorum sizlere pazartes isterseniz 1 haftaalık sayımı yaparım bu böyle bu haldeyken zor benim girmem görünüyo :14::14: işşallah herkez iyidir :29::29:
5 yeşil zeytin
3 çatal yumurta
5 biryerde çay
badem domates
peynir
yarım dilim beyaz ekmek
kepekli yoktu çavdarda yoktu kız anane nerden buldum kediye çaavdar demeyi ya:9:
arada 1 muz yedim

5 adet köfte yedim 1 çatal yok patates kızarması yedim 2 dilim kepek ekmegi yedim

ben çıkıyourm kızlar eşim yoldaymış ne olur kızmayım izin almıyorum ama işşşallah yaarım hem bugünü hem yaarını sayarım olurmu kolum kalkmıyo kedilerin öyle güvercine çullanmalarını görünce yavrum kaçamadı altlarından ya :14::14::14:
Bak ya:( cok kotu olmus kiyamam ben ya:( bende kucukken askeriye var bizim orda iki tane kocaman kopek kediye saldirmisti kucuk gri bi kedydi ama ben kurtaramadim kopekler kactida cok fena bi manzara birakmislardi acayip etklemisti aglamistim o geldi aklima:(

sayimini yarin yaparsin o zaman canim bide veterinere goturebiliyosan yarin hemen sabahtan gotursen ..insallah duzelir ya

5 yeşil zeytin
3 çatal yumurta
5 biryerde çay
badem domates
peynir
yarım dilim beyaz ekmek
arada 1 muz yedim

Aferin paşam sana çok büyük bir iyilik yapmışsın :46::46::46:

Kizlar kizilcik mersini aldim bugun ilk kez yedim simdi ondan recel yaptim yarinda krep yapcam tatile o ikisini goturup kacamak yapmamayi planliyorum :) ben yoruldum kizlar yatiyimbugun boyle erkenden:)

Bugün neler yediğimi yazıyım :56:, ben de yatıyorum yarın oğluş arkadaşlarıyla tanışacak bakalım pazartesi de başlayacak kreşimiz

Sabah

1 tam tahıllı ekmek
Yarım domates salatalık
1 siyah zeytin
Az peynir
1 kupa çay

Öğle
Tavuk ızgara
Zero

Akşam
Mercimek çorba
Az kavurma
yoğurt

Suya dikkat etmedim ne kadar içtiğime
2 kupa yeşil çay+1 soda içmişimdir

tamam canım gelebilirsin,yer açıldı takımda :34:[/QUOTE]

biraz geç oldu ama geldim kızlar burdayım artık

Son düzenleme:
teşekkürler saphiracığım yarından itibaren menülerimi paylaşırım artık alışverişteydim şimdi geldim okullar açılıyor bu aralar yoğunum 5 mesaj zorunluluğu devam sanırım

hemen geçen zamanı anlatayım 1 ay istanbulda 1 ayda ankarada kaldım geleli biraz oldu ama internetimiz daha yeni

Back
X