Ay ya o kadar yazmistim silindi
Biz new York a geldik ins gece de evimize ulasiris
Sanirim 1,5 kilo aldim AMA cok guzel gecti tatilimiz elhamdulillah
Opuyorum hepinizi diyete kaldgmz yerden devam ins...
hoşgeldin canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kedinden neden ayrıldım sen bakıyım kaçırdıgım birşeylermi var:44::44:82 kiloya gelince adet oldugumdan şiş heryerim su tutmuş vucudumyoksa çok umudluydum inan kaçamak yapmadım hiç
reglide böyle oyunlar oynuyo bana
haftaya cuma görürüsün kilomu sen
aklımdAN İNAN ÖYLE GEÇTİ BROKOLİ HAŞLADIM KENDİME ONLAR MAMALARI YERKEN BEN SALATA YİCEM ZATEN AZ OTURURLAR HERKEZİN BEBELERİ VARYARIN HEM PAZARDA VAR ONDAN BENİM SPONSOR BAKALIM YARIN İŞTEN ERKEN GELİP PAZARA GÖTÜRÜCEKMİ BENİ
YOK CANIM YA ESTAFURLAR BU ARALARA KAFAM DOLU AKLIM GÜVERCİNDE KALDI YA NE ALEMDE ACABA :44::44:ARKADAŞIM TELEFONDA AGLAYIP DUURYO EŞİYLE BOŞANMANIN EŞİGİNDE ONUN STRESİ BANA YETİYO SONRA BENİM PANİK ATAK COŞUYO KÖR ŞEYTAN DİYOKİ ARKADAŞIN EŞİNİ ARA ANA AVRAT HALLET KAPA TELEFONU DİYOR EŞİM ZOR TUTTU BENİ YAPMA KARIŞMA KİM NE YAPARSA AYPSIN DEDİ AMA ARKADAŞIM AGLADIKÇA BAN HIRS GELİYO YA BENDE ÜZLÜYORUM
KIZLAR BEN YARIN GİREMEM OLDUMİ MİSAFİRLER NE ZAMAN GDİER BİLEMİYORUM İYİ AKŞAMLAR DİLİYOURM SİZLERE BEN ÇIKIYIM ÇOK YORULDUM BUGÜN UYUYUMDA ERKEN KALKIYIM DAHA HAZIRLI YAPICEM YARINA
MENÜDE
PATATES SALATASI
KAKAOLU EK
AÇMA
SİGARA BÖREGİ
GÜL BÖREGİ
SÜTLÜ İRMİK TATLISI
BROKOLİ SALATASI
MAKARNA SALATASI YAPAIYI DİDİM BAKALIM RAPOR VERİLMİŞTİR BEN KAÇTIM YARIN GELİŞMELERİ YAZARIM SİZLERE BEN KAÇTIM![]()
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
anşaaa, ananee, ecemavi, gerbera1987, SAPHIRA
ooooo muhabbete gel muhabbeteee![]()
macera dolu amerika amerikaAy ya o kadar yazmistim silindi
canım gel ama sana bana yok bunlardan yasakPaşam sen nerde oturuyordun yahu, adresi alalım bu nasıl bir menü böyle![]()
hepimiz de kilo almışız :26:
iyi tatiller tatlışımHosgeldin yagmur:) sen geldin ben gidiyorum ya neyse saglik olsun:) kendinize iyi bakin kizlar gorusuruz:)
tamam canım üzülme,napalım artık,önümüzdeki maçlara bakıcizYa kızlar savunmamı da yapayım hemen, pazar gününden beri wc ile görüşemedik, ne 5'i bir arada kar ne başka birşey, bir de regl oldum, sanırım bu yüzden fazla çıktım, inşallah haftaya telafi ederim![]()
***7. TAKIM 273. ETAP***
SAPHIRA (82.5 / 82.3 / 0.2 / %0.24)
nev81 (82.5 / 82.5 / 0 / %0)
ananee (73.5 /73/0.5/%0.68) izinli
pasam3405 (80 / 82 / -2 / %-2.5)
maviyesil1999 (66 / 67.2 / -1.2 / %-1.82)
senarist (109.1 /109.4/0.3/ %-0,27)
yesilerik (64.4 / 64,6 / -0,2 / %-0,31)
anşaa (75 / 74.7 / 0.3 / %0.4)
7. TAKIM ORTALAMASI: %-0.44
Üzülmedim desem yalan olur. Kaç haftadan beri haftaya daha iyi olacağız diyoruz ama eksi hiç olmamalı listemizde.Hepimizin reglsi de bu haftayı buldu.İnşallah haftaya bitmiş şekilde,çıkış yaparız![]()