Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün yine ben durdum kuzunun okulunda ve işe gidemedim.Yarın bir yarım saat duracakmışım,öğretmenleri yönlendiriyorlar,alışma süreci rahat geçsin diye.Okulda yine öğlen yemeği yedim,klasik ev yemekleri çok güzeldi :1: kahvaltı için yanıma dukan krep almıştım onu yedim.yarın perşembe,o yüzden yine pirinç yapabilirim,hiç tartılmadım :18: ofiste de herkesin içinde yoğurlu lapa yemek nasıl olur bilmiyorum :111:

Kaptanım sizin kreşin mantığı çok farklıymış bizimkinde hiç durmamıza izin bile vermediler, hatta gelen anneleri adeta kovuyorlar diğer çocuklar da annelerini istiyor diye ben ilk gün kapıda öyle kalakalmıştım alışma evresi çok önemli aslında şimdi bizimki zaten hasta okula gitmek hiç istemiyor :43::43::43:

slm kızlar sabahtan berı yoktum.kuran a gıt,ordan kızı okuldan al,arkadaslarla mc donalds a gıt.ve ınanın hıç bısı yemeddım orda............:))

sayımı yapmadığın için değilki ceza,5 mesajı tamamlamadığın içindi canım.Bu bizim takımın kuralı,en baştan bunu herkese bildiriyoruz zaten.Çok uzun zamandır da görmezlikten geliyorum,anlayışlı davranıyorum,farketmiştir herkes.Sonuçta burası bizler için var.Paylaşım olmazsa diyet yapamayız ki hiç birimiz,kurallarda o yüzden var

izinler olayına gelince,bizim takım içindeki izinlerimiz kimseyi ilgilendirmez.Cuma günü bildirimimizi yaptığımız sürece,takım içi aramızdaki anlaşmalar yarışmayı bağlamaz.Yani işimiz olduğunda yine izin istediğimizi belirtir,devam ederiz,yeterki kilo bildirimimizi yapabilelim
mesaj sayimi derken bende saymaktan deil yazmaktan bahsediorum cnm.neyse sende emir kulusun napalim elimizden geldigunce seni uzzmeyiz

kızlar ben yatsammı karar veremedım hıc 4te havaalanında olcam zaten:D bilgisayarı kaptım 10dklığna falan zaten romantik bi bunalım yasıyorum nolduysa bana
ben 6.takımada yazıyım ya:)
oglumumu dusunuon kiz

ben gidiyim kızlar Allah a emanet olun mesaj sayınızıda 5in üstünde tutun anane sözü bakın:) iyi geceler:3:
yavrum uyaridada bulunurmus

Kaptanım cezaları kesmişsin, bunun için mazeretlerimiz filan olmayacak mı? Benim oğlan dünden beri yüksek ateş, yanıyordu, öyle olunca ne okul ne kreş ne başka birşey hiç fırsatım olmadı, üstelik 5 mesaj yazmadığımızda 1 puanımız düşüyor ama tekrar bir puan alabilmek için 7 kez mi 1. olmak gerekiyor, bence bu biraz ağır bir ceza bilemiyorum tabi kurallar böyleyse ama bir düşünmek lazım, benim mesaj yazamamamın haklı gerekçesi vardı onu bildireyim istedim :43::43::43:
evet agir olmus azcik

sabah ne yedim?

Bir dilim tam tahıllı ekmek
Yarım haşlanmış yumurta
3 zeytin

Şimdi öğle yemeği için dışarı çıkacağım bakalım ne bulup yerim :56::56:
masallah guzel

Canım iyi yolculuklar şimdiden italya'da hangi şehire gideceksin bilmiyorum ama, benim italya'da kalmışlığım var, fogia'da kalmıştım bir dönem ben o sırada da tüm italya'yı gezdim, mutlaka roma dondurması yee, benim için de ye lütfeen, alter diye bir pizzacı var bulursan pizzalarını orada ye, keşke daha önce fırsatım olsaydı konuşurduk ama neyse italya çok güzeldir bol bol gez eğlen
duet yapan kizada hep yemek oneriosun he:))

26/09/2012 mesaj sayımı

pasam------------8
saphıra-----------16
anane------------21
ecemavi----------0
senarist----------5
nev--------------8
yeşilerik----------2
anşaa------------5
maviyesil---------15

:30::30::30:deme öyle mukaddes deme öyle:9::9:bende haftaua yapıcem çarşambadAN kızlar adetim yakınya göbegim şişti yaw canım tatlı istiyo:17::17:

:24::24::24:senin içine ne yatarsa onu koy ben facedeki kapagıma bir resim koyucem aşkımın resminide zamanı var oglum pek yakışıklı çıkmış:9::9:

:53::53:doktor bu ney:20::20:bensana demedimmi kaçamak yok diye kız sen ne zaman akıllanıcan acaba:57::57::57:ben sana anlıcagın dilden anlattım sen nasıl anlarsan anla hiçmi çenemden korkmıyosun:99::99::99:

:53::53:italyamı kız orda ne etcen kimin var benide götür:5::5:

:18::18:işe gittigime dua et evde olsaydım varya sayamazdın benim mesajları:9::9::9:
:27::27::27:canım konuştuk konuşmasınada ben kapışma istiyourm 1 hafta varmı bana hodri meydan diyen varmı bana kafa tutan birlikte başlıyalım cuma günü:27::27::27:tekliflere açıgım ama bir şartımvar kim benle kapışırsa aynı şeyleri yicez :48::48:bakızcez neler olucek senarist mesela sen varmısın sana meydan okuyorum :9::9:kola güzeli seni:33::33:

:44::44::44:mesajlara gittinmi neden olmuş merak ettim bak şimdi:5::5:

ben dönıyı aynı seylerı yıyelım o zaman pasam:)

ben daha ne istiyiym butun gun boşum zaten kızlar burdada pek bi sakin bu ara ugrarım ben:)

tesekkurleer tesekkurşeeeer:16:

kaptanım gunde bi porsiyon meyve sok sende :) bende zeytin yiyorum mesela cok sevdiğim için

:) bütün enerji gidiyo demekki
canım sen ne zaman gelicen neden gidiyosunki yeni tatilden gelmedinmi kız:53::53:bekliyourm seni çabuk gel selametle:5::5:
ŞU MESAJ KİME AİT ?

anane mi paşam mı :26:

hayır yani Dukan ATAK evresindeyim evreye uyan herkesle kapışırım da paşam ya da ananem eve çıkınca yapak mı la hacı :17:

çünküm şimdi ben Dukan'a uyuyorum da hep haşlanmış tavuk yiyorum akşamları işyerinde de yumurta peynir süt çeşit yok bende hiç :ssz:

eve çıktığımda yumruk yapıcam zaten olar mı? ya da siz ikiniz şimdi bi kapışın ben eve çıkınca üçümüz seyir evresi kapışması yapak :27:

ne diyonuz :28:
sana bir ip ucu veriyimmi bil bakalım kiminmiş mesaj:57::57:açıklamalı olmuştur işşallah cuma günü başlıcem dukana araştırmalardayım :27::27:ama bir şartım var bir hafta aynı yenecek yemekler haberin olsun mesela perşembe liste yapılıcek başlanıcek:21::21:bakalım kaç kilo ay pradon gram vericez:1::1:
Kaptanım cezaları kesmişsin, bunun için mazeretlerimiz filan olmayacak mı? Benim oğlan dünden beri yüksek ateş, yanıyordu, öyle olunca ne okul ne kreş ne başka birşey hiç fırsatım olmadı, üstelik 5 mesaj yazmadığımızda 1 puanımız düşüyor ama tekrar bir puan alabilmek için 7 kez mi 1. olmak gerekiyor, bence bu biraz ağır bir ceza bilemiyorum tabi kurallar böyleyse ama bir düşünmek lazım, benim mesaj yazamamamın haklı gerekçesi vardı onu bildireyim istedim :43::43::43:
:48::48:üzülme bebem ya
sabah ne yedim?

Bir dilim tam tahıllı ekmek
Yarım haşlanmış yumurta
3 zeytin

Şimdi öğle yemeği için dışarı çıkacağım bakalım ne bulup yerim :56::56:
:46::46:harika ötesi bir menü:kkk:
1 bardak un kaç kalori
:26::26::26:
:44::44:google sorsana bebem :48::48:
slm kızlar sabahtan berı yoktum.kuran a gıt,ordan kızı okuldan al,arkadaslarla mc donalds a gıt.ve ınanın hıç bısı yemeddım orda............:))
:53::53:gülücükler yaptıgına göre götürmüşün mamaları kız:1::1:facede birşey seyrettim ben ondan sonra yiyemiyourm ya :2::2:
26/09/2012 mesaj sayımı

pasam------------8
saphıra-----------16
anane------------21
ecemavi----------0
senarist----------5
nev--------------8
yeşilerik----------2
anşaa------------5
maviyesil---------15
:43::43:ah eski paşa olsaydı 8 kalırdı bebem :5::5:

merhaba canlarım sizlerle brişeyler paylaşmak inanın çok hosuma gidiyor sizlerden akıl almak istiyourm bilginize düşüncelerinize çok ihtiyacım var kafam çok karışık:44::44:biliyosunuzki ablamın eşi teksitil yeri açtı orda çalışıyorum hoş ordamı çalışıyom çocukmu bakıyorum evmi temizliyourm orası muamma neyse gelelim sadete ablamlara gelmem 1.30 saat gitmek keza öle 1 saatten fazlası yolda geçiyourm burayı seçmemin amacı şu uzak hem ban yürüyüş olur hemde spor olur dedim ama 7 felan ezan okunuyyo akşam namazı kılıyım vakti geçmesin diyourm hayde eve gidene kadar 8.30 oluyo bazen 9 bile evde oluyorum vericegi para 150 tl bunun 140 kadar yola gidiyor 110 kalıyo bana kızlar parası az hemde eşimde sürtüşmelerimiz başladı ya :5:okadar geç geliyorumki eve geçen perşembeden beri evde yemek yapmadım eşimde hoş yemedi:43:buruya gelmem için 6.30 kalkıyorum kahvaltı kıyafet giy 7.30 evden çıkıyorum yok yoruyor onamı yanayım erken kalktıgımamı yanayım :43:şimdi asıl meseleye gelelim benim evimin tam karşısında tekstil yeri var patronu eşimin arkadaşı ordakileride çogunu tanıyorum :16:ortacı arıyolarmış beni yane:9:şimdi orda 10 çayı 4 çayı var kızlar yemegi 1 saat evimin karşısında öylen diyorum yemegimi yaparım temizlik vs 1 saate yol parası yok erken uyanma derdi yok rahatım yane burda çalışsam erken kalkma yol parası yemek sorunu oluyo diyorumki rası olursa ben ordamı çalışıyım ablama ayıp olmaz degilmi :43:zaten işe giridm gireli oglana bakıyorum ben işte çaılşmıyorum eşimde kıızyor sen işemi bbek bakıcılıgınamı girdin diyor eşim çok zorluyo beni ne yapayım allah aşkına biri desin bana:43::43:oglumla vakit geçrimek çok güzel hergün onu görmek ama yol çok uzak 18 durak metrolarda tıklım tıkış anam aglıyo geçen tacize ugradım göz tacizine adam dikti gözlerini bakıyordu tepkimi koyunca bıraktı metrodan inince hava kararıyoya gece tırsıyorum biri birşey yapar diye:18::18:bana bir akıl verin :5::5:buruya girersem eger iyi olucek fikirlerinize ,ihtiyacım var:kkk:

canım sen ne zaman gelicen neden gidiyosunki yeni tatilden gelmedinmi kız:53::53:bekliyourm seni çabuk gel selametle:5::5:

sana bir ip ucu veriyimmi bil bakalım kiminmiş mesaj:57::57:açıklamalı olmuştur işşallah cuma günü başlıcem dukana araştırmalardayım :27::27:ama bir şartım var bir hafta aynı yenecek yemekler haberin olsun mesela perşembe liste yapılıcek başlanıcek:21::21:bakalım kaç kilo ay pradon gram vericez:1::1:

:48::48:üzülme bebem ya

:46::46:harika ötesi bir menü:kkk:

:44::44:google sorsana bebem :48::48:

:53::53:gülücükler yaptıgına göre götürmüşün mamaları kız:1::1:facede birşey seyrettim ben ondan sonra yiyemiyourm ya :2::2:

:43::43:ah eski paşa olsaydı 8 kalırdı bebem :5::5:
ah cnm o google kardeş bana bugün hiç yardımcı olmadı:36:

sonunda sizlerle beraber olmaya karar verdim:23:şaka bi yaa takıma dönmek istiyorum kızlar nasıl bir yol izleyeceğiz listede:30:

:kkk::kkk:
sabah 3 çatal beynri 2 yeşil 1 siyah zeytin
ara yok öylen brokoli haşlaması yeşil salata tarhana çorbası 1 biber dolması
akşam 6 kaşık kuru fasülye 2 soda okadar yarın bildirimi derim sizlere bu göbüşle ne olucekse topilik oldum gene ben:5::5:h,iiç yememem ragmen kilo veremiyorum kesin eltimin nazarı deydi:47::47:cuma günü dukana başlıyom haberiniz olsun olmadı ölüm orucu tutcem:43::43:

kaptanım sankim cezalardan biri fazla :17: çünkü ben bi gün için izin almıştım daha doğrusu tamamlayamayacağımı bildirmiştim gibime geliyor :26: yine de emin değilim pek ama :26:

bu ara biraz acayip oldu :17: kusura bakmayın:17:

ben hep 4te kalmışım ya la :1: bi mesaj için 3 puanım gitti :30:

neyse daha dikkatli oliciz demek napam :ssz:

hiç saymıyorum ki mesajları saysaydım keşke :106:

eve geçeyim de :ssz: bu ev de herşeye bahane oldu ha :1:
tamam senaristçim izin aldıysan 1 puanını geri yazarım :34:
elbette mazaretleriniz olur canım,ben de ona göre geri veririm puanınızı :34: Oğluna çok geçmiş olsun,hastalık havaları başladı,herkesten hastalık haberi alıyorum bu ara :( :ssz: 7 kez 1. olarak 1 puan alma kuralını ben koymamıştım ama bir zamanlar 7 kez birinciliği yakalayıp ceza puanımı geri almıştım.Yani inan zor değil,burada istediğimiz sadece paylaşım :16:
Kaptanım sizin kreşin mantığı çok farklıymış bizimkinde hiç durmamıza izin bile vermediler, hatta gelen anneleri adeta kovuyorlar diğer çocuklar da annelerini istiyor diye ben ilk gün kapıda öyle kalakalmıştım alışma evresi çok önemli aslında şimdi bizimki zaten hasta okula gitmek hiç istemiyor :43::43::43:
canım ben özel anaokuluna verdim.Sizinki devlet okuluydu sanırım.Bizim bazı karışıklılar olunca ve ben kızımın özelde daha iyi bakılacağına inandığımdan içime çok sinen bir okula verdim.çok memnunuz her şey çok iyi gidiyor şimdilik :nazar: ilk 2 gün okulda tuttular beni ama yukarıda müdürün odasında oturdum,diğer çocuklara görünmedim,çünkü bizim okulda da aynı şey geçerli,diğerleri de annelerini isteyebilirler mantığı var ki çok doğru.bugün 3. günümüzdü ve ilk 1 saat kaldım okulda sonra bay bay dedik akşam üstü aldım.Yarın da öyle yapacakmışız
mesaj sayimi derken bende saymaktan deil yazmaktan bahsediorum cnm.neyse sende emir kulusun napalim elimizden geldigunce seni uzzmeyiz
emir kulusun derken???
26/09/2012 mesaj sayımı

pasam------------8
saphıra-----------16
anane------------21
ecemavi----------0
senarist----------5
nev--------------8
yeşilerik----------2
anşaa------------5
maviyesil---------15
eline sağlık

ecemavi ve yeşileriğin geçerli mazaretleri yoksa ceza alıyorlar
merhaba canlarım sizlerle brişeyler paylaşmak inanın çok hosuma gidiyor sizlerden akıl almak istiyourm bilginize düşüncelerinize çok ihtiyacım var kafam çok karışık:44::44:biliyosunuzki ablamın eşi teksitil yeri açtı orda çalışıyorum hoş ordamı çalışıyom çocukmu bakıyorum evmi temizliyourm orası muamma neyse gelelim sadete ablamlara gelmem 1.30 saat gitmek keza öle 1 saatten fazlası yolda geçiyourm burayı seçmemin amacı şu uzak hem ban yürüyüş olur hemde spor olur dedim ama 7 felan ezan okunuyyo akşam namazı kılıyım vakti geçmesin diyourm hayde eve gidene kadar 8.30 oluyo bazen 9 bile evde oluyorum vericegi para 150 tl bunun 140 kadar yola gidiyor 110 kalıyo bana kızlar parası az hemde eşimde sürtüşmelerimiz başladı ya :5:okadar geç geliyorumki eve geçen perşembeden beri evde yemek yapmadım eşimde hoş yemedi:43:buruya gelmem için 6.30 kalkıyorum kahvaltı kıyafet giy 7.30 evden çıkıyorum yok yoruyor onamı yanayım erken kalktıgımamı yanayım :43:şimdi asıl meseleye gelelim benim evimin tam karşısında tekstil yeri var patronu eşimin arkadaşı ordakileride çogunu tanıyorum :16:ortacı arıyolarmış beni yane:9:şimdi orda 10 çayı 4 çayı var kızlar yemegi 1 saat evimin karşısında öylen diyorum yemegimi yaparım temizlik vs 1 saate yol parası yok erken uyanma derdi yok rahatım yane burda çalışsam erken kalkma yol parası yemek sorunu oluyo diyorumki rası olursa ben ordamı çalışıyım ablama ayıp olmaz degilmi :43:zaten işe giridm gireli oglana bakıyorum ben işte çaılşmıyorum eşimde kıızyor sen işemi bbek bakıcılıgınamı girdin diyor eşim çok zorluyo beni ne yapayım allah aşkına biri desin bana:43::43:oglumla vakit geçrimek çok güzel hergün onu görmek ama yol çok uzak 18 durak metrolarda tıklım tıkış anam aglıyo geçen tacize ugradım göz tacizine adam dikti gözlerini bakıyordu tepkimi koyunca bıraktı metrodan inince hava kararıyoya gece tırsıyorum biri birşey yapar diye:18::18:bana bir akıl verin :5::5:buruya girersem eger iyi olucek fikirlerinize ,ihtiyacım var:kkk:
canım Alah gönlüne göre versin,hayırlı olsun inşallah.Anlattıklarına göre evinin yakınındaki iş yeri daha uygun.Sonra evdeki huzur her şeyden önemli :16:
sonunda sizlerle beraber olmaya karar verdim:23:şaka bi yaa takıma dönmek istiyorum kızlar nasıl bir yol izleyeceğiz listede:30:
takıma dönmek mi istiyorsun :44: bacım sen taşınma yerleşme işlerinden dolayı gelemiyordur zaten takıma,keyfe keder gelmiyormuşsun da,şimdi gelmek istiyormuşsun gibi olmuş :32:

Selam canlar :16:
Bizim ofisteki cadıyla barış imzaladık :1: ama tabiki asla samimiyetine inanmıyorum.her şeyin zamanı gelecek..
kuzum okulda pek mutluydu bugün,ben de günün çoğunluğunu işte geçirdim,güzeldi..diyet yok bu hafta o biraz üzdü beni ama pazartesi dukana başlıyorum,ofisten bir arkadaş da başlayacak :124:

kızlar yağmurdamlamız maalesef üyeliğinin iptalini istemiş yani artık aramızda olmayacak.bu şekilde tercih etti demekki.hayırlı olsun hakkında :5:

canım eline sağlık uğraştırdım seni amacezalar değişecek bu listeye göre teşekkürler link için :16:
Rica ederim canım benim :70:

Kızlar ben kuzuyla yatma ritüeline başlıyorum.diş fırçalama hikaye okuma ninni söyleme sırt kaşıma,bakalım bu gece kaç dakika da uyuyacak.bu şekilde yatağında uyutamazdım hiç,ilk kez dün akşam uyudu,45 dk kadar sürdü ama uyudu sonunda.bu gece daha kısa sürer diye umuyorum
Yaaaa,ne güzel bir duygu annelik,Allah bağışlasın bitanem :70:

6. takım canım ;)
Tamam canım,uğramaya çalışalım beraberce :70:

meyve dukanı bozuyor ya canım,bozmaz mı dersin :32:
Canım kilo aldırmıyor ama kilo vermeyi yavaşlatıyor o bir gerçek.Ben mesela 2 haftadır meyveye biraz fazla takıldım,gram gram gidiyor ne yazık ki farketmişsindir...

26/09/2012 mesaj sayımı

pasam------------8
saphıra-----------16
anane------------21
ecemavi----------0
senarist----------5
nev--------------8
yeşilerik----------2
anşaa------------5
maviyesil---------15
Ellerine sağlık canım :70:

Selam canlar :16:
Bizim ofisteki cadıyla barış imzaladık :1: ama tabiki asla samimiyetine inanmıyorum.her şeyin zamanı gelecek..
kuzum okulda pek mutluydu bugün,ben de günün çoğunluğunu işte geçirdim,güzeldi..diyet yok bu hafta o biraz üzdü beni ama pazartesi dukana başlıyorum,ofisten bir arkadaş da başlayacak :124:
Canım benim ya,Allah her zaman senin karşına,senin gibi güzel yürekli riyasız oyunsuz insanları çıkarsın inşallah :70:

kızlar yağmurdamlamız maalesef üyeliğinin iptalini istemiş yani artık aramızda olmayacak.bu şekilde tercih etti demekki.hayırlı olsun hakkında :5:
Muhakkak bir sebebi vardır,umarım iyidir yağmur :70:

***7. TAKIM 276. ETAP***

SAPHIRA ( 82.3 / )
nev81 (82.1/81.8/0.3/%0.36)
pasam3405 (82.9 / )
maviyesil1999 (66,5 /)
senarist ( 110.4 / )
yesilerik ( 64,2 / )
anşaa (74.7 / )
ecemavi ( 72.2 / )

7. TAKIM ORTALAMASI:

Rica ederim canım benim :70:

Yaaaa,ne güzel bir duygu annelik,Allah bağışlasın bitanem :70:

Tamam canım,uğramaya çalışalım beraberce :70:

Canım kilo aldırmıyor ama kilo vermeyi yavaşlatıyor o bir gerçek.Ben mesela 2 haftadır meyveye biraz fazla takıldım,gram gram gidiyor ne yazık ki farketmişsindir...

Ellerine sağlık canım :70:

Canım benim ya,Allah her zaman senin karşına,senin gibi güzel yürekli riyasız oyunsuz insanları çıkarsın inşallah :70:

Muhakkak bir sebebi vardır,umarım iyidir yağmur :70:

canım anneliği en çok hakedenlerden biri olduğunu düşünüyorum,Allahım bir gün sana da güzel bir yuva verecek eminim bundan :16:

hımm anladım canım.özellikle önümüzdeki hafta başladığımda,ataktayken yemeyeyim hiç.Sence bu kez kaç gün atak yapmalıyım nevim :44: bir de yeni başlayacak olan arkadaşım 100 kg civarı,ona kaç gün atak önereyim,onun şimdi jet hızıyla gidecektir kilolar,kendisine söyledim,çok motive olursun dedim o da çok heveslendi :16:

amin canım hepimizin karşına hayırlı insanlar çıkarsın :70:

Back
X