Meyve kaçamaklarının sonu,ne yazık ki 300 gram![]()
canım sen ne yazık ki diyorsun ama ben haftada 300 gr versem gayet mutlu olurum,ayda 1.2 kg demek,belki çok değil ama olsun,gitsin de,az gitsin önemli değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meyve kaçamaklarının sonu,ne yazık ki 300 gram![]()
Canımmmmmm,çok mutlu ettin beni bu sözlerinle.Canım bu arada senin kilon için 4,maximum 5 gün atak kafi gelir;hatta bence 5 fazla bile ama garanti olurcanım anneliği en çok hakedenlerden biri olduğunu düşünüyorum,Allahım bir gün sana da güzel bir yuva verecek eminim bundan
hımm anladım canım.özellikle önümüzdeki hafta başladığımda,ataktayken yemeyeyim hiç.Sence bu kez kaç gün atak yapmalıyım nevim :44: bir de yeni başlayacak olan arkadaşım 100 kg civarı,ona kaç gün atak önereyim,onun şimdi jet hızıyla gidecektir kilolar,kendisine söyledim,çok motive olursun dedim o da çok heveslendi
amin canım hepimizin karşına hayırlı insanlar çıkarsın![]()
Canım kaptanım benimmmm,nasıl da güzel moral verir,sağolasın canım benimcanım sen ne yazık ki diyorsun ama ben haftada 300 gr versem gayet mutlu olurum,ayda 1.2 kg demek,belki çok değil ama olsun,gitsin de,az gitsin önemli değil![]()
tamam senaristçim izin aldıysan 1 puanını geri yazarım
elbette mazaretleriniz olur canım,ben de ona göre geri veririm puanınızıOğluna çok geçmiş olsun,hastalık havaları başladı,herkesten hastalık haberi alıyorum bu ara
![]()
7 kez 1. olarak 1 puan alma kuralını ben koymamıştım ama bir zamanlar 7 kez birinciliği yakalayıp ceza puanımı geri almıştım.Yani inan zor değil,burada istediğimiz sadece paylaşım
canım ben özel anaokuluna verdim.Sizinki devlet okuluydu sanırım.Bizim bazı karışıklılar olunca ve ben kızımın özelde daha iyi bakılacağına inandığımdan içime çok sinen bir okula verdim.çok memnunuz her şey çok iyi gidiyor şimdilikilk 2 gün okulda tuttular beni ama yukarıda müdürün odasında oturdum,diğer çocuklara görünmedim,çünkü bizim okulda da aynı şey geçerli,diğerleri de annelerini isteyebilirler mantığı var ki çok doğru.bugün 3. günümüzdü ve ilk 1 saat kaldım okulda sonra bay bay dedik akşam üstü aldım.Yarın da öyle yapacakmışız
emir kulusun derken???
eline sağlık
ecemavi ve yeşileriğin geçerli mazaretleri yoksa ceza alıyorlar
canım Alah gönlüne göre versin,hayırlı olsun inşallah.Anlattıklarına göre evinin yakınındaki iş yeri daha uygun.Sonra evdeki huzur her şeyden önemli
takıma dönmek mi istiyorsun :44: bacım sen taşınma yerleşme işlerinden dolayı gelemiyordur zaten takıma,keyfe keder gelmiyormuşsun da,şimdi gelmek istiyormuşsun gibi olmuş![]()
canım böyle durumlarda faceten bildiriyoruz,sen kullanmıyor musun face i?kızlar benim mazeretim ne kadar geçerli bilmiyorum ama okuldaki bilgisayarlar bozukmuş eşim laptopu okula götürdü sonrada o kadar ceza alacam diye istedim ama vermedi maalesef işi varmış
ne demekkk tabikiiiiokuduğum kadarıyla çoğu kişi dukana başlıyor benide aranıza alın
birazdan düzenleyip koyacağım canımben ceza puanımı nereden öğrenebilirim
zaten bu ceza işinden dolayı bozuştuk malum şahsiyetle
olurmu hiç ewet işlerimi oldukça kolayladım ve takıma dönüyorum![]()
mesaj sayimi derken bende saymaktan deil yazmaktan bahsediorum cnm.neyse sende emir kulusun napalim elimizden geldigunce seni uzzmeyiz
oglumumu dusunuon kiz
yavrum uyaridada bulunurmus
evet agir olmus azcik
masallah guzel
duet yapan kizada hep yemek oneriosun he:))
merhaba canlarım sizlerle brişeyler paylaşmak inanın çok hosuma gidiyor sizlerden akıl almak istiyourm bilginize düşüncelerinize çok ihtiyacım var kafam çok karışık:44::44:biliyosunuzki ablamın eşi teksitil yeri açtı orda çalışıyorum hoş ordamı çalışıyom çocukmu bakıyorum evmi temizliyourm orası muamma neyse gelelim sadete ablamlara gelmem 1.30 saat gitmek keza öle 1 saatten fazlası yolda geçiyourm burayı seçmemin amacı şu uzak hem ban yürüyüş olur hemde spor olur dedim ama 7 felan ezan okunuyyo akşam namazı kılıyım vakti geçmesin diyourm hayde eve gidene kadar 8.30 oluyo bazen 9 bile evde oluyorum vericegi para 150 tl bunun 140 kadar yola gidiyor 110 kalıyo bana kızlar parası az hemde eşimde sürtüşmelerimiz başladı yaokadar geç geliyorumki eve geçen perşembeden beri evde yemek yapmadım eşimde hoş yemedi
buruya gelmem için 6.30 kalkıyorum kahvaltı kıyafet giy 7.30 evden çıkıyorum yok yoruyor onamı yanayım erken kalktıgımamı yanayım
şimdi asıl meseleye gelelim benim evimin tam karşısında tekstil yeri var patronu eşimin arkadaşı ordakileride çogunu tanıyorum
ortacı arıyolarmış beni yane
şimdi orda 10 çayı 4 çayı var kızlar yemegi 1 saat evimin karşısında öylen diyorum yemegimi yaparım temizlik vs 1 saate yol parası yok erken uyanma derdi yok rahatım yane burda çalışsam erken kalkma yol parası yemek sorunu oluyo diyorumki rası olursa ben ordamı çalışıyım ablama ayıp olmaz degilmi
zaten işe giridm gireli oglana bakıyorum ben işte çaılşmıyorum eşimde kıızyor sen işemi bbek bakıcılıgınamı girdin diyor eşim çok zorluyo beni ne yapayım allah aşkına biri desin bana
oglumla vakit geçrimek çok güzel hergün onu görmek ama yol çok uzak 18 durak metrolarda tıklım tıkış anam aglıyo geçen tacize ugradım göz tacizine adam dikti gözlerini bakıyordu tepkimi koyunca bıraktı metrodan inince hava kararıyoya gece tırsıyorum biri birşey yapar diye:18::18:bana bir akıl verin
buruya girersem eger iyi olucek fikirlerinize ,ihtiyacım var
![]()
73/71.5/1.5/%1.02 kilomu ikiye boldum daha dogrusu yuzdemi dogrudur umarim:)
tamam senaristçim izin aldıysan 1 puanını geri yazarım
elbette mazaretleriniz olur canım,ben de ona göre geri veririm puanınızıOğluna çok geçmiş olsun,hastalık havaları başladı,herkesten hastalık haberi alıyorum bu ara
![]()
7 kez 1. olarak 1 puan alma kuralını ben koymamıştım ama bir zamanlar 7 kez birinciliği yakalayıp ceza puanımı geri almıştım.Yani inan zor değil,burada istediğimiz sadece paylaşım
canım ben özel anaokuluna verdim.Sizinki devlet okuluydu sanırım.Bizim bazı karışıklılar olunca ve ben kızımın özelde daha iyi bakılacağına inandığımdan içime çok sinen bir okula verdim.çok memnunuz her şey çok iyi gidiyor şimdilikilk 2 gün okulda tuttular beni ama yukarıda müdürün odasında oturdum,diğer çocuklara görünmedim,çünkü bizim okulda da aynı şey geçerli,diğerleri de annelerini isteyebilirler mantığı var ki çok doğru.bugün 3. günümüzdü ve ilk 1 saat kaldım okulda sonra bay bay dedik akşam üstü aldım.Yarın da öyle yapacakmışız
emir kulusun derken???
eline sağlık
ecemavi ve yeşileriğin geçerli mazaretleri yoksa ceza alıyorlar
canım Alah gönlüne göre versin,hayırlı olsun inşallah.Anlattıklarına göre evinin yakınındaki iş yeri daha uygun.Sonra evdeki huzur her şeyden önemli
takıma dönmek mi istiyorsun :44: bacım sen taşınma yerleşme işlerinden dolayı gelemiyordur zaten takıma,keyfe keder gelmiyormuşsun da,şimdi gelmek istiyormuşsun gibi olmuş![]()
kızlar yağmurdamlamız maalesef üyeliğinin iptalini istemiş yani artık aramızda olmayacak.bu şekilde tercih etti demekki.hayırlı olsun hakkında![]()
canım böyle durumlarda faceten bildiriyoruz,sen kullanmıyor musun face i?
ne demekkk tabikiiiikoş vatandaş koooşş dukanaa koşşş
birazdan düzenleyip koyacağım canım
tatlım lütfen aile huzurunu bozma,buna çok üzülürüm.eğer paylaşım yapamyorum,evimin huzuru kaçıyor diyorsan,izne ayırlaım seni,müsait bir zaman da dönersin.gönlümden geçen bu değil elbette ama aile huzuru her şeyden önce gelir![]()
tamam canım anlıyorum,hepimizin yoğunluğu oluyor,iyi niyetli olduğuna eminim,duygularını anlayabiliyorumKaptanım hak veriyorum tabiki sana nasıl vermem burda paylaşımın önemli olmadığını söylemiyorum işin sırrı bu zaten, paylaşımdan da keyif alıyorum sakın yanlış anlaşılmasın ama bu aralar çocuğun kreşi bizim okul işleri bir de üstüne hastalık inanın çok fırsatım olmadı, yazılar mesajlar bazen tam duygularımızı ifade etmiyor sanırım yanlış anlaşılmak istemem
KAptanım ben de kullanmıyorum face bilgin olsun lütfen
canım böyle durumlarda faceten bildiriyoruz,sen kullanmıyor musun face i?
ne demekkk tabikiiiikoş vatandaş koooşş dukanaa koşşş
birazdan düzenleyip koyacağım canım
tatlım lütfen aile huzurunu bozma,buna çok üzülürüm.eğer paylaşım yapamyorum,evimin huzuru kaçıyor diyorsan,izne ayırlaım seni,müsait bir zaman da dönersin.gönlümden geçen bu değil elbette ama aile huzuru her şeyden önce gelir![]()