- 28 Mayıs 2009
- 5.906
- 21.861
- 348
merhaba canlarım sizlerle brişeyler paylaşmak inanın çok hosuma gidiyor sizlerden akıl almak istiyourm bilginize düşüncelerinize çok ihtiyacım var kafam çok karışık:44::44:biliyosunuzki ablamın eşi teksitil yeri açtı orda çalışıyorum hoş ordamı çalışıyom çocukmu bakıyorum evmi temizliyourm orası muamma neyse gelelim sadete ablamlara gelmem 1.30 saat gitmek keza öle 1 saatten fazlası yolda geçiyourm burayı seçmemin amacı şu uzak hem ban yürüyüş olur hemde spor olur dedim ama 7 felan ezan okunuyyo akşam namazı kılıyım vakti geçmesin diyourm hayde eve gidene kadar 8.30 oluyo bazen 9 bile evde oluyorum vericegi para 150 tl bunun 140 kadar yola gidiyor 110 kalıyo bana kızlar parası az hemde eşimde sürtüşmelerimiz başladı yaokadar geç geliyorumki eve geçen perşembeden beri evde yemek yapmadım eşimde hoş yemedi
buruya gelmem için 6.30 kalkıyorum kahvaltı kıyafet giy 7.30 evden çıkıyorum yok yoruyor onamı yanayım erken kalktıgımamı yanayım
şimdi asıl meseleye gelelim benim evimin tam karşısında tekstil yeri var patronu eşimin arkadaşı ordakileride çogunu tanıyorum
ortacı arıyolarmış beni yane
şimdi orda 10 çayı 4 çayı var kızlar yemegi 1 saat evimin karşısında öylen diyorum yemegimi yaparım temizlik vs 1 saate yol parası yok erken uyanma derdi yok rahatım yane burda çalışsam erken kalkma yol parası yemek sorunu oluyo diyorumki rası olursa ben ordamı çalışıyım ablama ayıp olmaz degilmi
zaten işe giridm gireli oglana bakıyorum ben işte çaılşmıyorum eşimde kıızyor sen işemi bbek bakıcılıgınamı girdin diyor eşim çok zorluyo beni ne yapayım allah aşkına biri desin bana
oglumla vakit geçrimek çok güzel hergün onu görmek ama yol çok uzak 18 durak metrolarda tıklım tıkış anam aglıyo geçen tacize ugradım göz tacizine adam dikti gözlerini bakıyordu tepkimi koyunca bıraktı metrodan inince hava kararıyoya gece tırsıyorum biri birşey yapar diye:18::18:bana bir akıl verin
buruya girersem eger iyi olucek fikirlerinize ,ihtiyacım var
![]()
paşa evinin yanındakini seçte suçuda enişteye at