Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar
dün geceden beri rahatsızım biraz,hiç uyumadım gece :( size haber vereyim dedim.ne güzel gidiyordu diyetim bugün uyamadım :14:
zor duruyorum.yarın saat kaçta gelebilirim bilmiyorum.gerbera listeyle ilgilenmen gerekecek.gerbera yoksa size kalıyor kızlar.Bakarsınız gelebilirim,o zaman ben hallederim zaten :34:

***7. TAKIM 277. ETAP***

SAPHIRA ( 83.1 / )
nev81 (81.8 / 0 / 81.8 /%0)
pasam3405 (82,8 / )
maviyesil1999 (66,3 /)
senarist ( 108,2 / )
yesilerik ( 63,6 / )
anşaa (74.7 / )
ecemavi ( 72.4 / )
ananee ( 71.5 / )
gerbera1987(88,1/)
BeReNiM2012 (86.5 / yeni üye.hedef kilo:65

7. TAKIM ORTALAMASI: %

berenimcim başlangıç ve hedef kilonu doğru girdim değil mi

Son düzenleme:
aynen cnm yaaaa cok dıkkat edıyorum ınsallah hasta falan olmaz

ya bılıyorum olmadı yarından ıtıbaren ekmek yıne sıfırlancak soz verıyorum havalar burada cok sıcak zaten sorunumuz da sıcak terden dolayı hastalanıyoruz daha cok
yazın cocugu korumK kısın korumaktan zor sanırım nası uc artı uc yapcan bol yapsan da sebzeyı uc gun aynı sebze sıkmazmı ben proteınlerde resmen acım yaaa ondan bır gun bır gun yapıcm

vay anam kaynanaya bak benımkıde okul ev cocuk derken yemegı bıle benden beklıyor ah ah
bu arada hayatım kaptanım benımkını pzt den ıtıbaren sayıyor aslında cuma basladım ben ama cuma cmt pzar bosa gıttı ondan dort gunde ne olur bılemıyorum kı ınsallah yuzunuzu kara cıkarmam
KAYGANAMI tek geçiyorum şekerim...kötü gelin her zaman yaranıo...bi zamanlar yemek yapmaz suratıma bile bakmazdı ben dönerdim eteğinde...şimdi taşlar yerinden oynamış olacak peşimde pervanee...
Afiyet olsun canim ne guzel olmus kaynanan seviyomus:) ya bu hastalik dert iste odem atici olarak sana 9hayat cayini oneriyorum ben memnunum kendisinden hem canin sagolsun kilo vermis oldugunu bilmek daha onemli:)

Ben ankaradayim sicak falan kalmadi artik :( insallah sifirlarsin dukanda kacamak olmamali bunyeni bile etkiliyo ben kacamaktan sonra simdi yumrugumun son gunundeyim halsizlik hat safhada..ya sıklmam 3gunden zaten kahvaltilarim hep yumurta aylardir oyle tekduze yemeye alistim bide 3gun ust uste sebze daha iyi olur diye dusunuyorum

kaynanan beklesin anca yapma sen o yapmak zorunda kalsin :1:
benı sevmeyen ölsün diycem töbe töbee kayganam benı sevmez oğlunu sever şekerim ondan bu alaka...sen ankaranın neresindesin anananeeemm...
***7. TAKIM 277. ETAP***

SAPHIRA ( 83.1 / )
nev81 (81.8 / 0 / 81.8 /%0)
pasam3405 (82,8 / )
maviyesil1999 (66,3 /)
senarist ( 108,2 / )
yesilerik ( 63,6 / )
anşaa (74.7 / )
ecemavi ( 72.4 / )
ananee ( 71.5 / )
gerbera1987(88,1/)

7. TAKIM ORTALAMASI: %
ben sabah yapcam bildirimimim ama hastalık vurdu benı ınşallah bi artı olmaz...
Odtü olmadı kızlar ya:(

sen tek odtüyü mu yazdın başka tercih yapmadın mı kuzum:44:

selam kızlar
dün geceden beri rahatsızım biraz,hiç uyumadım gece :( size haber vereyim dedim.ne güzel gidiyordu diyetim bugün uyamadım :14:
Zor duruyorum.yarın saat kaçta gelebilirim bilmiyorum.gerbera listeyle ilgilenmen gerekecek.gerbera yoksa size kalıyor kızlar.bakarsınız gelebilirim,o zaman ben hallederim zaten :34:

geçmiş olsun dadlum neyin var:5::5:

sağol paşacım..biraz sinirsel bir durum.hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum valla.bugün dr. a gittim sakinleştirici hap verdi.1 hafta sabah-akşam kullanacakmışım.O yüzden kafamı yastıktan kaldıramıyorum çok uyku veriyor

sağol paşacım..biraz sinirsel bir durum.hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum valla.bugün dr. A gittim sakinleştirici hap verdi.1 hafta sabah-akşam kullanacakmışım.o yüzden kafamı yastıktan kaldıramıyorum çok uyku veriyor

seni kim sinir bana yolla döveyim rabbim şifa versin bebem benimde canım sıkkın eşime ya:14::14:

selam kızlar
zor duruyorum.yarın saat kaçta gelebilirim bilmiyorum.gerbera listeyle ilgilenmen gerekecek.gerbera yoksa size kalıyor kızlar.Bakarsınız gelebilirim,o zaman ben hallederim zaten :34:

tam geçiş mevsimi dikkat et kendine ve tabisi kuzunaa...:55:

RAPOR VERİYORM DİNLEYİN :kkk:
SABAH YEDİKLERİM ŞUNLAR
1-KÜÇÜK BİR KASE MEYVELİ MÜSLÜLÜ GEVREK
2- AZ SÜT KARIŞTIRDIM YEDİM
3-İLAÇLARIMI İÇTİM

ÖYLEN YEDİKELRİM
1-2 ADET DUKAN KREBİ YAPTIM İNCECİK OLDU İÇİNE LAYT PEYNİR DÜRÜM YAPTIM
2-BİR BARDAK LAYT SÜT İÇTİM

ARADA 1 YEŞİL ELMA YEDİM

AKŞAM YEDİKLERİMDE ŞUNLAR
1-BOL KIVIRCIK YELİŞ SOGAN SALATASI
2-4 ADET TAVK KÖFTESİ
3- 10 ADET CİN BİBERİ:52:
4-ÇAVDAR EKMEGİ 2 DİLİM VAR YOK

BİRAZDAN SODAMI İÇİCEM TEMEM BU ARADA YÜRÜYÜŞ OLMADI EŞİMİ BIRAKAMADIM YORLUYO ADAM YA:14::14::14:
NE VAR NE YOK BEBELER NERDESİNİZ HU PAŞANIZ GELDİ:3::3:
Pasam gel gel:)
selam kızlar
Canimm gecmis olsun neden oyle oldun acaba ..bak benden tavsiye hic bulasma o ilaclara ben 6yildir birakamadim biraktirmiyo doktorlar
KAYGANAMI tek geçiyorum şekerim...kötü gelin her zaman yaranıo...bi zamanlar yemek yapmaz suratıma bile bakmazdı ben dönerdim eteğinde...şimdi taşlar yerinden oynamış olacak peşimde pervanee...

benı sevmeyen ölsün diycem töbe töbee kayganam benı sevmez oğlunu sever şekerim ondan bu alaka...sen ankaranın neresindesin anananeeemm...

ben sabah yapcam bildirimimim ama hastalık vurdu benı ınşallah bi artı olmaz...

sen tek odtüyü mu yazdın başka tercih yapmadın mı kuzum:44:
Umitkoydeyim canim ,ya acikogretim geldi sona onu yazmistim bunada sukur artik ama gircem ben odtuye kafama koydum
sağol paşacım..biraz sinirsel bir durum.hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum valla.bugün dr. a gittim sakinleştirici hap verdi.1 hafta sabah-akşam kullanacakmışım.O yüzden kafamı yastıktan kaldıramıyorum çok uyku veriyor

kızlar ben kaçar iyi geceler herkeşleree dadlı rüyalarrr:34:
Iyi geceler canim:)

Kizlar kocaman bi hayal kirikligi yasiyorum suanda sakinlestim iyiyim. Program yaptim 20sine kadarda yuzmeye basliyorum insallah ve insallah seneye girc,caliscam ingilizce kursunada baslicam bekle beni odtuuu:)

canlar merabalar
yenı geldim eve hemen koştum geldim valla size....yemek yok evde sularda yok ben ne yesem acaba....:56:

Valla bu devirde elektrikler sular kesiliyor ya illet oluyorum resmen

İnersin canım benim.Kuzum benim ailem yanımda ya,spor yapamadım 2 haftadır ne yazık ki zamansızlıktan...

canım ailen yanında ya boşver sonradan telafi edersin sen

Kizlar yarin dereceye girermiyiz acabaa:)

Ben kendi adıma hiç umutlu değilim :43::43::43::43:

kaynanacığım balık yapmış göndermiş bana....valla gelin milleti olaraktan iflah olmayız biz de az diilizz...yanına da salata yaptım lıght kolayla yuvarladım çok açıkmıştım valla nasıl yedim hatırlamıyorum...

inşallah diyorum dukancılardan berenım atak taydı güzel vrmış olmalı ee diğer dukancıların listelerde sağlam hayırlısı bakalım ben hasta oldum sabah tartılıyım da ama bi şişlik söz konusu tam zamanına denk geldi gene kerata yaa...:51:

aynen benimde öyle olacak sanırım karnım okadar şişki sanki ne oluyorsa :47:

Devam ederim o zaman hedef 57 dukanda 65diyo bana inebilirim heralde :)

inşallah ulaşırsın hedefine canım

:17::17::17:kız ben on yazamam be:1::1:

:27::27::27:canım kusra bakma nikaha gidicem diye çıktım eşimin gene çarpıntısı oldu ya :14::14:epey sürdü b sefreki yaşaştı deid yataktak kalkmış kahvaltıda devam etmiş nişkaha gfittik gene olmş dedi tansiyonmm çıktı indı canım gene çarpıntım var dedi dün 2.5 saat yürüdük birda sabah 8.30 yattı pc oyun oynadı hergün 5 uyuyor ya:47::47:diyorm yksz kaıyosun oda ne olcem kalpmi dayanır diyorm kalp kapakçıgında egrilik var az doktorada gittik damardan ilaç verdiler koş bandına çıkardılar doktor herkezde var dedi o yaparmı ya eşime birşey olucek diye aklım çıkıyor biri ban ne olr brişey desin tanıdıgınız varmı öle olan :14::14:

kendini kandiriyosun bebem :36::36::36:patates salata bil eolsa onun mişastası yeşilliklere blaşmıştır biline:20::20:

:21::21::21:işşallah canım tek tememin o :49::49:

al sana bir şansı adana iskender söyle oh sefam olsun :27::27:

sana zahmet bir el at dadlum:38::38:

kız o kşun hali ney öle bakıyım :20::20:canım acıdı kafesten kafasını çıkarmış korktm hem benim köpüge benziyo doktor bana kendi yıkansın dedi küvet al ona 5 tl birşey ılık s koy yıkansın sen yıkama bak ben yıkadım köpügün tüyleri seforme olmş şimdi antibiyotige başladım :27::27:

:63::63:benim paşama kimse rakip olmaz o bir tane:16::16:

vallahi bilmiyorm otopsi yapan adan dedi naşı bozlmamış çok az yeri bozulmuş dedi:44::44:

:32::32::32::32:yarın bakalım neler olcek işşallah c çıkarım:18::18:

işşallah c çıkarım ne demek kız???:44:

Odtü olmadı kızlar ya:(

Hayırlısı olsun canım yaa bu kez olur diye ben de ümitlenmiştim senin adına inşallah olur sen azimli akıllı bir kızsın :16:

selam kızlar

geçmiş olsun kaptanım rabbim şifa versin

Ben kendi adıma hiç umutlu değilim :43::43::43::43:

aynen benimde öyle olacak sanırım karnım okadar şişki sanki ne oluyorsa :47:
Canim benim caydan denesene lutfeennn:)
inşallah ulaşırsın hedefine canım

işşallah c çıkarım ne demek kız???:44:
Insallah hepimiz ya:)
Hayırlısı olsun canım yaa bu kez olur diye ben de ümitlenmiştim senin adına inşallah olur sen azimli akıllı bir kızsın :16:

geçmiş olsun kaptanım rabbim şifa versin

Bende cok umitliydim..saglik olsun pes etmedim daha bir yıl neki istedigim bolum icin:)

Aman geçmişleri okudum ne de çok şeyler yaşanmış yazılmış, allah iyilik güzellikler versin hep,

Benim diyet işleri ne olacak bilmiyorum, sabahları tartı ile aramız hiç iyi değil bu günlerde, şimdik geleyim yediklerime

Sabah

Yarım dilim ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
1 bardak çay

sonra okulda birkaç kupa yeşil çay form filan içtim

öğle

Tavuk sote
Ayran
Salata

türk kahvesi

akşam
küçük bir salkım üzüm (toplamda 4 tane vardı)
çeyrek haşlanmış mısır

Canim benim caydan denesene lutfeennn:)

Insallah hepimiz ya:)

Bende cok umitliydim..saglik olsun pes etmedim daha bir yıl neki istedigim bolum icin:)

canım aldım o çayı içiyorum da ama benim yine adet günüm yaklaştı bir hafta önceden başlıyorum ben şişmeye ondan sanırım çünkü yediklerimde herzamankinden fazla birşeyim yok hatta bir akşam annemin börekleri hariç akşam 5'ten sonra yemedim birşey üstelik bu hafta iyi de spor yaptım ama bakalım göreceğiz neymiş

Back
X