Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet canım,sanırım veremişler tatili 10 gün...

verseler ıyıydı tabıkı ama neyse kı annem gelecek bayramdan sonra saglık olsun

Ben ankaradayim sicak falan kalmadi artik :( insallah sifirlarsin dukanda kacamak olmamali bunyeni bile etkiliyo ben kacamaktan sonra simdi yumrugumun son gunundeyim halsizlik hat safhada..ya sıklmam 3gunden zaten kahvaltilarim hep yumurta aylardir oyle tekduze yemeye alistim bide 3gun ust uste sebze daha iyi olur diye dusunuyorum
cehaletımı mazur gor ama yumruk nedır eger ekmek kacamak sayılıyorsa uc gun daha saf proteın yapıyımmı ne dersın

***7. TAKIM 277. ETAP***

SAPHIRA ( 83.1 / )
nev81 (81.8 / 0 / 81.8 /%0)
pasam3405 (82,8 / )
maviyesil1999 (66,3 /)
senarist ( 108,2 / )
yesilerik ( 63,6 / )
anşaa (74.7 / )
ecemavi ( 72.4 / )
ananee ( 71.5 / )
gerbera1987(88,1/)

7. TAKIM ORTALAMASI: %
tam ben yokum dıcektım kı kaptanım eklemıs:D
selam kızlar
dün geceden beri rahatsızım biraz,hiç uyumadım gece :( size haber vereyim dedim.ne güzel gidiyordu diyetim bugün uyamadım :14:
zor duruyorum.yarın saat kaçta gelebilirim bilmiyorum.gerbera listeyle ilgilenmen gerekecek.gerbera yoksa size kalıyor kızlar.Bakarsınız gelebilirim,o zaman ben hallederim zaten :34:
gecmıs olsun cnm ya kafana taktıgın bırsey mı var bılmıyorum ama en kısa zamanda refaha cıkarsın ınsallah
***7. TAKIM 277. ETAP***

SAPHIRA ( 83.1 / )
nev81 (81.8 / 0 / 81.8 /%0)
pasam3405 (82,8 / )
maviyesil1999 (66,3 /)
senarist ( 108,2 / )
yesilerik ( 63,6 / )
anşaa (74.7 / )
ecemavi ( 72.4 / )
ananee ( 71.5 / )
gerbera1987(88,1/)
BeReNiM2012 (86.5 / yeni üye.hedef kilo:65

7. TAKIM ORTALAMASI: %

berenimcim başlangıç ve hedef kilonu doğru girdim değil mi
evet dogrudur kaptanım
COK HEYECANLIYIM CANLAR UMARIM KI YARIN TARTIDA MOSMOR OLMAM ILK HAFTAM VERMIS OLSAM GAZA GELIRDIM AMA SU IKI DILIM EKMEKLERI KACIRMASAYDIM NE DERSINZ SIZCE UC GUN DAH A SAF PROTEIN YAPIYIMMI

canım aldım o çayı içiyorum da ama benim yine adet günüm yaklaştı bir hafta önceden başlıyorum ben şişmeye ondan sanırım çünkü yediklerimde herzamankinden fazla birşeyim yok hatta bir akşam annemin börekleri hariç akşam 5'ten sonra yemedim birşey üstelik bu hafta iyi de spor yaptım ama bakalım göreceğiz neymiş

Ben o cayi kullanmaya basladigimdan beri karin bolgemde o sislikten olmadi hic sende neden oyle degil acaba.evet menulerin gayet guzel yani bilemedim ya bende insanin siniri bozlur ama devam ettir sporunu degisir ya bi haftaya gecer

verseler ıyıydı tabıkı ama neyse kı annem gelecek bayramdan sonra saglık olsun

cehaletımı mazur gor ama yumruk nedır eger ekmek kacamak sayılıyorsa uc gun daha saf proteın yapıyımmı ne dersın

tam ben yokum dıcektım kı kaptanım eklemıs:D

gecmıs olsun cnm ya kafana taktıgın bırsey mı var bılmıyorum ama en kısa zamanda refaha cıkarsın ınsallah

evet dogrudur kaptanım
COK HEYECANLIYIM CANLAR UMARIM KI YARIN TARTIDA MOSMOR OLMAM ILK HAFTAM VERMIS OLSAM GAZA GELIRDIM AMA SU IKI DILIM EKMEKLERI KACIRMASAYDIM NE DERSINZ SIZCE UC GUN DAH A SAF PROTEIN YAPIYIMMI

:) canim seyirdeyken kilo durmasi veya kacamak olunca 4gun atak yapiyosun yumruk bu oluyo:) bide bence uzatma saf proteini halsizlik yapiyo o sonra
Insallah iyi sonuc alirsin canim bidaha yemezsin zaten ekmek pasam cok kiziyo sonra:)

Ben o cayi kullanmaya basladigimdan beri karin bolgemde o sislikten olmadi hic sende neden oyle degil acaba.evet menulerin gayet guzel yani bilemedim ya bende insanin siniri bozlur ama devam ettir sporunu degisir ya bi haftaya gecer

Bir zamanlar şöyle birşey duymuştum yanlış hatırlamıyorsam insan en uzun süre kaldığı kiloya gelince orada bir duraklama yaşarmış şimdi ben zaten çok zayıf biri değildim uzun yıllar evlenmeden önce tahmin ediyorum ki 60-64 arası gezdim acaba şimdi onun bir etkisi olabilir mi? Bilmiyorum. Karın bölgemin hemen şişmesinin en önemli sebebi bence hamilelik geçirmiş olmam adet olacağım günler yaklaşınca acayip bir şişlik oluyor yani bir görse 2 aylık hamile der o kadar yani

Bir zamanlar şöyle birşey duymuştum yanlış hatırlamıyorsam insan en uzun süre kaldığı kiloya gelince orada bir duraklama yaşarmış şimdi ben zaten çok zayıf biri değildim uzun yıllar evlenmeden önce tahmin ediyorum ki 60-64 arası gezdim acaba şimdi onun bir etkisi olabilir mi? Bilmiyorum. Karın bölgemin hemen şişmesinin en önemli sebebi bence hamilelik geçirmiş olmam adet olacağım günler yaklaşınca acayip bir şişlik oluyor yani bir görse 2 aylık hamile der o kadar yani

Bende duymustum onu ve 72 74lerde cok zor gitti direnc kirmak gibi sanirim

yokmu o sisligin cozumu hani tarti icin demiyorum sadece onemli bisey bu

Bende duymustum onu ve 72 74lerde cok zor gitti direnc kirmak gibi sanirim

yokmu o sisligin cozumu hani tarti icin demiyorum sadece onemli bisey bu

Tam adetimden bir hafta önce başlıyor önce karnım sonra göğüslerim şişiyor üstüne yatamıyorum o kadar feci acıyorlar, hatta biraz hızlı yürüsem yada üstümü çıkarırken hızlı hareket etsem o zaman bile acırlar kendileri sonra bu durum kesildiği günün ertesi regl olurum, benim kinin huyu böyle diye düşünüyordum ama sen böyle sorunca acaba bir rahatsızlık belirtisi olabilir mi diye aklıma takıldı şimdi :44:

Tam adetimden bir hafta önce başlıyor önce karnım sonra göğüslerim şişiyor üstüne yatamıyorum o kadar feci acıyorlar, hatta biraz hızlı yürüsem yada üstümü çıkarırken hızlı hareket etsem o zaman bile acırlar kendileri sonra bu durum kesildiği günün ertesi regl olurum, benim kinin huyu böyle diye düşünüyordum ama sen böyle sorunca acaba bir rahatsızlık belirtisi olabilir mi diye aklıma takıldı şimdi :44:

Bendede gogus acısi sisligi cok fena oluyo bitince hasta oluyorum ayni yani:) ama caydan once hep olmasada karin sisligi bendede vardi simdi hic yok

işte arkadaşlar 1 ekimin mesaj sayım sonuçları

01.10.2012

SAPHIRA ------ 11
nev81 ------ 6
pasam3405 ---- 24
maviyesil1999 --- 14
senarist ---- ---14
yesilerik -------- 22
anşaa ----------12
ecemavi ---------28 (ilk birinciliğim)
ananee --------- 13
gerbera1987----- 8
BeReNiM2012 ----16

Son düzenleme:
ilk bildirimimi 10 ağustos'ta yapmışım 7. takıma 65,9 olarak aradan tam 57 gün geçmiş yarın muhtemeler 63,9 filan olacak kilom tam 2 kilo ediyor, iki ayda iki kilo durumum vahim galiba :44::44::44::44:

Kızlar ben yatıyorum yarın sabah 8'de dersim var, akşama da misafirlerim olacak bakalım ne yapacağım en azından gidip dinleneyim biraz hepinize sevgiler :16::16::16::16:

02.10.2012

SAPHIRA ------ 7
nev81 ------ --7
pasam3405 ----15
maviyesil1999 --11
senarist ---- ---0
yesilerik --------17:46:
anşaa ----------11
ecemavi --------6
ananee ---------2
gerbera1987-----5
BeReNiM2012 ---15

yeşil erik hanım bu kadar kiloyu nasıl verdiniz bem zayıflamam durduda 1 haftadır napcamı şaşırdım

pasam gel gel:)

canimm gecmis olsun neden oyle oldun acaba ..bak benden tavsiye hic bulasma o ilaclara ben 6yildir birakamadim biraktirmiyo doktorlar

umitkoydeyim canim ,ya acikogretim geldi sona onu yazmistim bunada sukur artik ama gircem ben odtuye kafama koydum

ıyi geceler canim:)
geldim ne yapıcen bana süle:23::23::23::23:
inşallah ulaşırsın hedefine canım

işşallah c çıkarım ne demek kız???:44:
wc demek canım klevye u harfini çıkarmıyo w harfını yutuyor anladım bozukta:17::17:
yan komşum şarkı söylemeye başladı bizimkiler uyanmasa bari yaaa :1::1::1::1:
:24::24::24:ne söylüyo bebem kızlar 1 adet yeşil elma yedim :39::39:

03.10.2012

SAPHIRA ------ 9
nev81 ------ --8
pasam3405 ----18
maviyesil1999 --8
senarist ---- ---1
yesilerik --------19
anşaa ----------9
ecemavi --------4
ananee --------29
gerbera1987-----6
BeReNiM2012 ---7

kızlar ben vede senarist 5 mesajın altında kalmışız
maalesef misafir geldiği için sabahtan sonra uğrayamadım onlarda gece gitti saat çoktan geçmişti

Back
X