Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ksra bakma seni görmemişimpaşa ben burdayım beni kimseden saymıyormusun
paşa geçmiş olsun bence kalp kapağı gibi bir sorunu varsa zorlada olsa dr götür
canım ksra bakma seni görmemişim
canım siyamihersekten ttta koş yolndan ttta özel hastaneye kadar gittik doktor kalp kapagında hafif egrilik bvar dedi oda seni öldürmez dedi çarpıntın olur ara sıra dedikaç tane arkadaşım var öle geçen yürüyüşe gittikya eşimle yürüdük tempol migrosa gidince klimalar çalışıyoduya o çarptı yane çok terledik ikimizde onn üstünde incecik tşört vardı geçen sefer kalbi agrıdı çarpıntısı old dikleron ignesi vurdlar iyi geldi kandan ttta idrar kadar ekgeye kadar çekindi bir holter takılmadı onu taktıralım diyorm bakalım
eşim benim kıymetlim canım korkuyorum ona birşey olur diye çok düşkünüm ona ben
dünde oldu çarpıntı az dedi kırıklıgım var dedi parol içirdim dü,nde sütüm içine sarımsak karabiber ve bal koydum içirdim rabbim şifa versin işallah sigarayıda çok içiyor uyuz
![]()
paşam geçmiş olsun kardeşimde de var aynısı sigara içki yasak yürüyüş yapsın diyet yapsın zayıflasın demişti bide stres sıkıntı yasak çarpıntı için bir ilaç verdi ama onu doktorun vermesi önemli![]()
Kizlaar moralim cok bozuk sabah 70.5tim bide bi isim ters gidiyo bugun supangle yedim fazlaca 4dilimde cavdar ekmegi yedim hic harekette etmiyorum sonum hayrola insallah![]()
neden böl eold acaba reglimisin
![]()
kaptanım canını sıkan meselenin ayrıntılarını bilmiyorum ama bana inan hiçbir insan bu çektiğin sıkıntılara değmez yaşn kendini bu denli mahvedecek kadar değerli değil bu eşin bile olsa çocuğun bile olsa değil
annemde bir zamanlar kendi kardeşinin yaptıkları yüzünden bu hale gelmişti sonra kendini toparlayınca en çok kendine kızdı değermiydi kendim perişan oldum çocuklarıda perişan ettim diye
keşke dedi biri bana delimisin toparla kendini değmez deseydi demişti sen bunları eminim biliyorsun ama bazen insanın başkasından duyması gerekiyor
evet canım aynen katılıyorum ama ben istemsiz yaptım.herkesin kendine göre sıkıntıları vardır,bizim de vardı zaten ve bu olay tuzu biberi oldu sanıyorum,vücut tepki verdi dayanamayıp.bugün arkadaşlarımla çok güzel bir gün geçirdim bana moral verdiler.çok daha iyiyim çok şükür![]()
kızlar sabah yediklerim şunlar
1- 3 çatal yok melemen 1 dilim ekmekle bir ydm ıhlamr
arada müslili sütlü bulamacımı yedim
öylen kereviz yemegi yeidm boş
akşamada kabak salatası yerim galiba akşama giremezsem ksura bakmayın canım halen eşime sıkkın aradım demin halen agrısı varmış çarpıntıda az olyomş geçen gün gibi üşüttüm galiba dedi acilede götüremiyorum yaben çıkayım sonra görüşürüz
![]()
evet canım aynen katılıyorum ama ben istemsiz yaptım.herkesin kendine göre sıkıntıları vardır,bizim de vardı zaten ve bu olay tuzu biberi oldu sanıyorum,vücut tepki verdi dayanamayıp.bugün arkadaşlarımla çok güzel bir gün geçirdim bana moral verdiler.çok daha iyiyim çok şükür![]()
Kizlaar moralim cok bozuk sabah 70.5tim bide bi isim ters gidiyo bugun supangle yedim fazlaca 4dilimde cavdar ekmegi yedim hic harekette etmiyorum sonum hayrola insallah![]()
Canımsın sen,hepsi geçecek biliyorsun değil mi.Senin o kadar güzel bir yüreğin var ki,Rabbim tüm engellerini düz edecek ben inanıyorumteşekkürler canım
teşekkürler canım
amin canım çok sağol
yok tatlım bu sefer nazarlık bir durum yok.hadsiz kendini bilmez bir arkadaşın bana teşekkür hediyesi diyebilirim.iyilikten maraz doğar derler ya ben onu yaşadım..oldukça ama oldukça seviyesiz bir biçimini..dolayısıyla cevap veremedim,muhattap olamadım,yakıştıramadım kendime vereceğim her türlü cevabı.Sonuçta içimde bombalar patladı hastanelik hale geldim.Dualarla sabahı buldum.suyumu bile kendim kalkıp alamz haldeydim.Sabah eşimin desteğiyle evden çıkıp dr. a gidebildim,gece uyandırmadım eşimi,niye uyandırmadın diye kızdı tabi ama ne bileyim kıyamadım işte.Hayatımda ilk kez sakileştirici hap kullandım.Üstelik dr. sabah akşam 1 er tane içeceksin,1 hafta boyunca dedi ama dün içtiğim 1 tane beni bugün bile uyutmaya yetti,malum alışkın değil bünyem öyle ilaçlara.bir de hafifini vermiş,ağırı bayıltır seni dedi.gece yatarken içicem,yarın tatil nasıl olsa,öğlene kadar kaldrımam başımı yastıktan herhalde..her uyandığımda daha iyi hissettim kendimi ama,bu da bir gerçek
Canım yol yorgunluğu,hava değişimi;vücudun ancak kendini toparlayacak,panik yapmaKizlaar moralim cok bozuk sabah 70.5tim bide bi isim ters gidiyo bugun supangle yedim fazlaca 4dilimde cavdar ekmegi yedim hic harekette etmiyorum sonum hayrola insallah![]()
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr etap 1. olmuşuzzz![]()
:124::124::124:
hepinizi çok tebrik ederim ve koskocaman öpüyorum emeğinize sağlık dünyanın en azimli kadınları![]()