Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar

Hepinizi iyi haftalar bu haftada asılalım diyetlere birincilik güzel oluyor :1:

Sabah kahvaltım

İki dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
5 siyah zeytin
yarım domates
1 kupa mısırpüsküllü form çay

sonra 1 saat yürüdüm geldim

1 maden suyu içtim

şimdi öğle için tavuk göğsü haşlıyorum 1 bardak da ayran yapacağım yanına bu da yeter bana

kızlar allah razı olsn hepinizden :14::14:inanın keyfim hiç yok bu içimdeki vesvese beni öldürücek :14::14:canım yanıyor biliyosnzki eşim benim herşeyim ona birşey olcek diye aklım çıkıyor rabbime da ediyorm rabbim ne olur ömürlü et acısını bana gösterme diye :14::14:perşembeden beri çok kötüyüm hiç birşey yapasım yok elim kanadım kırılmış gibi inanın :14:bu panik atak okadar kötü bir hastalıkki ne siz sorn ne ben söylüyüm beynim bana oynuyor vesvese veriyor sonra panik atagım azıyor perşembedenberi yerdemiyim göktemiyim bilemedim :14:akşam hastaneye gittik igne vurdular agrı kesici geri yolladılar doktor bir kardiyologa git dedi eşimde 3 tane yere gittim dedi gene git dedi 6 ayda ltrosona girmesi lazım bu kalp kapagı egriligi kötü bir hastalıkmıki doktor suratıma dedi b kalp kapagı egriliginden birşey olmaz korkmayın öldürmez dedi ara sıra çarpıntı yapar dedi kaçak olrmuş kan fazla gidince her üşüdügünde eşim hemen çarpıntı agrı devreye giriyor ablamla dün konuştm paşam kendini düşün sen hastasın panik atagıgını azdırırısan sen yorluyosun dedi dün okadar kötü oldumki kurana çagırdılar gidemedim arkadaşım oturmaya çagırdı gitmedim eşimi bırakasım gelmedi :14: eşim geçen seferde böçyle olmştm o daha kötüydü ölücegimi zannettim yeter artık korkma birşey yok bak dedi beni teselli etti igne iyi geldi dedi sadece bacagında kas agrısı var dedi rabbim sen esirge :14::14:ev işlerim varmı yapılıcek yemek yok yapılıcek elimi kaldırasım yok bir idyorm aman paşa üşüttü geçicek bir diyorum ya birşey olursa ş kahrolasıca vesvese beni maffediyor:14::14:bu aralar giremezsem ksra bakmayın ne olur olrmu eşime kahvaltı verdim gönderdim aklım onda dün tavk syuna çorba yaptım bol limonl karabiberli doyrdum karnını :14: işe yollamadım şimdi gitti rabbime emanet rabbim bana yavrlarıma bagışlasın işşallah :14::14:keyfim yerine gelmeden giremem galiba artık b ara idare edin ne olur :14::14::14:

Canım paşam ya rabbim sana da eşine de sağlık sıhat versin bir an önce bu sıkıntılardan kurtarsın seni kardeşim, sen elinden geleni yapırsun zaten kendini sürekli kötü hissetme

bugün dkana başladım kızlar bu arada demeyi nttum adet oldum dün 79.900 gördüm dün sabah haberiniz olsn canım birşey istemiyorki yiyeyim :14::14:
bugün kahvaltıda 1 yumurta ve 1 ymurtanın beyazı
5 dal yok maydonoz
3 kaşık yok lor peyniri
5 biryerde çay
ilaçlarımı içtim bir bardak su:34:
öylenede 1 yemek kaşıgı ylaf kepegi kllanıcem 2 krep çıkıyor içine tavuk koyup yanmaz tavada piriricem yada fırında yanında byük bardak ayran içicem
akşamada yarım kaşık ylaf kepegine yogrd blucem içine gene tavk eti dogrucem bir tabak on yicem
arada çay s içicek 1 litre suyu doldrdum içicem yarım litreyide işşallah yatana kadar hoş bu can sıkıntısından canım yemek yemek istemiyor:14::14::14:
ban öyle birşey yazınki braya için rahat etsin pc araştırdım üşütünde halsizlik çarpıntı agrı olurmş vs benim b salak kafama neden girmiyo acaba:47::47:eşime b kadar düşkünken severken evladımı düşünemiyorm rabbim belkim ondan bebek vermiyo kafayı yerim diye :14::14:bıktım ya b panik atakatan allah affetsin 2004 beri hayatım zehir keşke vurdum duymaz olsam ama nasıl:14::14::14:adet oldgumdan şişkinlik olabilir galiba ama bu diyette s attıgına göre düşebiliirimde kilodan degilmi göbegim şişti çok fenayım ben ya agrım var :53::53:elim ayagım kalmıyor hep yatmak uyumak hiç birşey yapmak istemiyorm brayada b aralar giremezsem yazamazsam ksra bakmayın olrmu alıntı almasamda yedikelrimi yazarım çıkarım istersenizx kesin biletimi verin ceza panı ama keyfimden girmememlik yapmam sizlere söz parmaklarımı oynatıcek halim yok allah sizi inandırsın :14::14:ben çok kötüyüm ya genemi psikologa başlasam hoş başlasam birşey oldugu yok :14::14::14:çok denedim kızlar olmuyor ilaçta içsem ben bu kafayı degiştirmedikten sonra olmyor hayatta çok mutsuzum 3 bebegimi kaybettim babamı kaybettim annanemi kaybnettim teyzeni babannemi sevdikelrimi hep birer birer gittiler 1 ay yok araları ondan oldm panik atak hastası ban terapi degil stresimi atıcegım biri yer lazım bana biri birşey desin ne olur birinin omzu olsa şan hüngür hüngür aglardım çok kötüyüm çünkü şuan düşününki nefes alamıyorm o hesap çok yanlızım çok ben çok yorldum b halimden eski paşayı çok özledim ben :14::14::14:allahım ne olur geri gelsin eski paşa sana yalvararırım:43::43::43:

dukanın hayırlı olsun inşallah aklını zihnini güzel şeylerle meşgul et

Gunaydin kizlar:) ya kizlar ben 25gunde bir hasta oluyorum 2aydir neden boyle oldum acaba ve sureside hala 10gun civarinda bu boyle giderse menopoza kadar hayatimin 3te biri hasta geccek nasi is bu ya:( bi kac ay daha beklicem baktim degismiyo doktora gitcem acaba kilo vermem falanmi etkiledi ve halsizligimde bundandi sanirim canimda hala tatli cekiyo ya evde sut olsa neler yapcam simdi:d

Canım bence bekleme git bir doktora

Bu arada platese gitmekten vazgeçtim kızlar, gün ve saat olarak beni çok zorlayacaktı, birde işimden gücümden çok geri kaldım bugünlerde biraz akademik işlere ağırlık vermem lazım, arkadaşlarımın çoğu doçent oldu benim yaaa :43::43::43::43:

paşam bak telkin etmek akıl vermek bana düşmez ama inançlı birisin belli Allah'a karşı tevekkül içinde olmalısın.. Allah kimsenin başına vermesin çok zor biliyorum, ben de deprem korkusunu atamıyorum üstümden.. korku bi insanın yaşayabileceği en kötü duygu.. Ama inançta herşeyin çaresi.. hiçbir şeye ne olursa olsun bi insan bi istek bi fikir bi eşya ne olursa olsun hiçbirşeye Allah'tan çok bağlanmamalısın yoksa başedemezsin başına gelen ya da geleceklerle..

tamam eşin iyi kötü değil belki hastalığı ağır değil hafif bi çarpıntı hepimizde var belki de.. şükretmelisin sadece.. ben de eşimle enkazdan çıktığımda şükrettim sürekli şükrediyordum hatta şükretmekten uyuyamadım uzun bi süre.. ama ya eşimi kaybetseydim diye kaybedersem diye hayıflanarak kaybedeceğim enerji veya vakti çok şükür bişeyi yokmuş diye geçirmelisin..

bu gerçekten insanın içini rahatlatması için çok önemli :29:

sen herşeyi çok dert ediyor çok kafayı takıyorsun herşeye yetişmeye çalışıyorsun haşa sen kimsin ki herşeyi elinin altında kontrolünde tutabilesin?

malesefki hiçbirşey bizim kontrolümüzde değil.. yarın başımıza ne geleceğini ne biliyoruz ne kontrol edebiliyoruz.. tepetaklak da olsan Allah'a sığın, duanı et şeytan vesvese etmesin.. vesvesesini de kulak ardı et.. şeytan vesvese verdikçe ona cevap verir gibi "Takdir Allah'ındır" de "Herşey Allah'tandır." de.. Kendini telkin et.. Sen çok inançlı olduğun için şeytan seninle uğraşıyor, buna bile şükret :34:

umarım bu mesajıma ciddiyetle yaklaşır samimiyetimi de anlarsın :29:

Bu arada platese gitmekten vazgeçtim kızlar, gün ve saat olarak beni çok zorlayacaktı, birde işimden gücümden çok geri kaldım bugünlerde biraz akademik işlere ağırlık vermem lazım, arkadaşlarımın çoğu doçent oldu benim yaaa :43::43::43::43:

canım dört kilon mu kaldı senin ne güzel ya :97:

selam herkese :3:

dukana devam :41: menüler düzgün gitmese de idare eder :ssz: 5/5 yapıyorum saf proteinin 2. günündeyim sabah klasik dukan kahvaltısı yaptım öğlen tavuk göğüs ızgara yoğurt akşama da tavuk dürüm (az maruk kaçamağı ile) ve l.cola :56:

ev meselesi uzadıkça uzuyor :59: hayırlısı ile bi ev bulsak :106: aslında deprem sebebiyle çok seçiciyiz yoksa çoktan çıkmıştık.. neyse geç olsun güç olmasın diyelim :106:

Günaydın kızlar

Hepinizi iyi haftalar bu haftada asılalım diyetlere birincilik güzel oluyor :1:

Sabah kahvaltım

İki dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
5 siyah zeytin
yarım domates
1 kupa mısırpüsküllü form çay

sonra 1 saat yürüdüm geldim

1 maden suyu içtim

şimdi öğle için tavuk göğsü haşlıyorum 1 bardak da ayran yapacağım yanına bu da yeter bana
su mısırpuskulu cayından dıye dıye bende alcam:)

cnm ınternetten bı suru vıdeolar var ben oyle yapıorummmmm

kızlar geçmişe gidemedim kusura bakmayın olurmu:5::5: sizden sonra eşim aradı hastanedeyim ben dediallahım dedim geliyorm aradım taksiyi çagırıcek araba yokmşokadar sinirlendimki agzıma geleni saydım zaten dedim işim olur olmasınız yettiniz canım dedim yaw adamda ne oldugunu şaştı düiştüm yola taksi yok otobüsler münübüsler tıklım tıkış sen benim panik atagımda azdımı sana nefes alamadım mideme gramplar girdi allahım hemen ekg çektiler kan aldılar bir ilaç içirdiler dedi doktor eşime geçtimi yok dedi hayde dedi gene kan vercen 9 yokt ordaydım yeni eve girdik birde doktorları görünce sen benim panik atak az allahım biri ölmüş çıkardılarmı gördümmü dahada az panik atagım doktor eşimi bıraktı benle ilgilendi ne old diye dedim ranik atagım eşim size emanet benim brdan çıkıp nefes almam laızm dedim allahım çarpıntım durmyo kendimi telkinde blnuyorm ama nerdeambulansların biri geliyo biri gidiyo allahım acilin kapısı dol bi zyataklarımızdayatarken oralar dol saglıgınızı kıymetini bilin vallahidoktor eşime kardiyolajiye gitmeniz lazım dedi eşimde anlattı böle böle igne vurd dedi b seni rahatlatır kızlar ne olr dua edin eşime birşey olmasın ya bgün öldüm dirildim hiç birşeyde yemedim ilaçlarımı bile içmedim eşim yarın evde giremem ksura bakmayım benim çıkmam lazım eşimle ilgileneyim :43::43:
paşacım cok cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum ama sen guclu olmassan ona da sırayet eder ve ne yazıkkı bız kadınlar her zaman ayakta durmalıyız lutfen kendını yıpratma mınıgıne kavusmana az kaldı
hırs yaptım dıyosun yanı plates ıyıydı ama zaten dort kılon kalmıs yaaaa gıtsen de olur gıtmesen de erıgım:ssz::ssz:

dukana devam :41: menüler düzgün gitmese de idare eder :ssz: 5/5 yapıyorum saf proteinin 2. günündeyim sabah klasik dukan kahvaltısı yaptım öğlen tavuk göğüs ızgara yoğurt akşama da tavuk dürüm (az maruk kaçamağı ile) ve l.cola :56:

ev meselesi uzadıkça uzuyor :59: hayırlısı ile bi ev bulsak :106: aslında deprem sebebiyle çok seçiciyiz yoksa çoktan çıkmıştık.. neyse geç olsun güç olmasın diyelim :106:

canım yaaaa deprem malesef buyuk sorun secıcı olmak gerekıyor ınsallah en kısa zamanda bulursunuz gonlunuze gore bır ev

selam canlarım hafta sonu yoktum sanırım mesaj zorunlulugu yoktu olsada atamazdım cok yogundu esımın arkadasları geldı temızlık pasta borek corek ertesı gunu utu banyo falan derken resmen hasatım cıktı sanırım ben hafta ıcı dınlenebılenlerdenım :1::1: aman kımse duymasın da okula gıdınce bıraz dınlenıyorum sadece bebısı ozluyorum o kadar:17:sızler de ıyısınız ınsallah

sabah bısey yok
ogle ıkı uc salatalık yarım kase kısır bır catal peynırıkı kucuk kurabıye
aksam yulaflı yogurt
:1:dukanla pek bı alakası yok ama bugunluk bole oldu ama olsun aksam yuruyuse cıkıcam bugun hıc yoktan ıyıdır annme gelsın artık bende platese baslamak ıstıyorummmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

kızlar acayıp derecede oto koltuk ıhtıyacı var hangı marka onerırsınız rahat bırsey olsun ıstıyorum
ayrıca netten kızın dogu gunu ıcın bı elbıse sıparıs etmıstım hıc umdugum gıbı gelmedı resmen hayal kırıklıgı offffffffffffff etek guzel de badı fıyasko:47::47::47:

Canım paşam ya rabbim sana da eşine de sağlık sıhat versin bir an önce bu sıkıntılardan kurtarsın seni kardeşim, sen elinden geleni yapırsun zaten kendini sürekli kötü hissetme

dukanın hayırlı olsun inşallah aklını zihnini güzel şeylerle meşgul et
başladım bakalım dkana ne olcekse:63::63::63:
paşam bak telkin etmek akıl vermek bana düşmez ama inançlı birisin belli Allah'a karşı tevekkül içinde olmalısın.. Allah kimsenin başına vermesin çok zor biliyorum, ben de deprem korkusunu atamıyorum üstümden.. korku bi insanın yaşayabileceği en kötü duygu.. Ama inançta herşeyin çaresi.. hiçbir şeye ne olursa olsun bi insan bi istek bi fikir bi eşya ne olursa olsun hiçbirşeye Allah'tan çok bağlanmamalısın yoksa başedemezsin başına gelen ya da geleceklerle..

tamam eşin iyi kötü değil belki hastalığı ağır değil hafif bi çarpıntı hepimizde var belki de.. şükretmelisin sadece.. ben de eşimle enkazdan çıktığımda şükrettim sürekli şükrediyordum hatta şükretmekten uyuyamadım uzun bi süre.. ama ya eşimi kaybetseydim diye kaybedersem diye hayıflanarak kaybedeceğim enerji veya vakti çok şükür bişeyi yokmuş diye geçirmelisin..

bu gerçekten insanın içini rahatlatması için çok önemli :29:

sen herşeyi çok dert ediyor çok kafayı takıyorsun herşeye yetişmeye çalışıyorsun haşa sen kimsin ki herşeyi elinin altında kontrolünde tutabilesin?

malesefki hiçbirşey bizim kontrolümüzde değil.. yarın başımıza ne geleceğini ne biliyoruz ne kontrol edebiliyoruz.. tepetaklak da olsan Allah'a sığın, duanı et şeytan vesvese etmesin.. vesvesesini de kulak ardı et.. şeytan vesvese verdikçe ona cevap verir gibi "Takdir Allah'ındır" de "Herşey Allah'tandır." de.. Kendini telkin et.. Sen çok inançlı olduğun için şeytan seninle uğraşıyor, buna bile şükret :34:

umarım bu mesajıma ciddiyetle yaklaşır samimiyetimi de anlarsın :29:
elhamdrillah iançlıyım inançlı olmasam rabbime secde etmem ama b panik atak hastalıgı hiç bir şeye benzemiyo çeken bilir eskisi gibi degilim şükürler olsn :nazar:kendime telkinde bulnuyorm canım allahım hakkımızda hayırlısı versin işşallah deminde kaynanam aradı agzıma gözüme saydı drd telefon kapadı :53:ne oldgum anlayanamdım sanki oglnu ben yaptım öle 10 sendir beizden bıkmış elalemin 10 senedir parası kenarda evi var arabası var kollarında bilerzikleri var dedi drd aramazsan gelmezsen gelme dedi bana eger gidersem 2 olsn benim adım paşaysa bitti kaynanamın işi günahıma girdi sabah sabah benim ne günahım var:43::43::43:bıkmış ogln düşünmekten sanki adamı ben hasta ettim ya:14::14::14:
paşacım cok cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum ama sen guclu olmassan ona da sırayet eder ve ne yazıkkı bız kadınlar her zaman ayakta durmalıyız lutfen kendını yıpratma mınıgıne kavusmana az kaldı

hırs yaptım dıyosun yanı plates ıyıydı ama zaten dort kılon kalmıs yaaaa gıtsen de olur gıtmesen de erıgım:ssz::ssz:

canım yaaaa deprem malesef buyuk sorun secıcı olmak gerekıyor ınsallah en kısa zamanda bulursunuz gonlunuze gore bır ev

işşallah dicem ama b kaynanayla zor biraz vallahi elime verseler tekme tokat girmezsem şerefsizizm :47::47::47::47:rüyamda et gördüm sabahta eşime dedim canım sıkılıcek biriyle kavga edicem diye dedigimde old ban böyle göz yaşı döktürdüya panik atagımı azdırdıya ne diyeyim bu taraftada öteki taraftada hakkımı helal etmiyorm :47::47:elimi kolum yedişler dünyanın borçlarını ban ödettiler sonrada gelmiş karşıma sayıp duryor perşembeden beri ne çektigimi bir ben bir allah biliyor yemin olsn karnımı doyrcektim tavk çıkardım kreple yapıcektim canım istemiyor:14::14:neden böle canımı acıtılara ben onlara ne yaptım sonra diyorsnuz kafaya takma gelde takma:43::43::43:

pasam lutfeın uzulme.bız senı hep mutlu gorduk:(

kızlar cok acıktım evımde çok karısıktıyemek yapacak vaktımyoktu ceyrek ekmek yedım domatesle

kızlar cok acıktım evımde çok karısıktıyemek yapacak vaktımyoktu ceyrek ekmek yedım domatesle

:43::43:okadar özledimki eski halimi canım demin 2 krep yaptım koca bir bardak ayran ve tavuk kalça yedim dok ttt vallahi symuda yanıma aldım işşallah içicem akşamada küçük kase yogurt ve tavuk kalça yiyem okadar :56::56::56:artık kenidmden başka kimseyi üdşünmücem herkez yaptıgından utansın allah büyük inan:16::16:

sen bı doktora gıt cnm.normalde 28 gunde bır de olunuo

allah yardımcın olsun cnm

sanada cnmmm..
Gitcemde doktora ben onceden 40gunde bi falan oluyodum doktor duzenleyici yazcakti ama kilo aldirir demisti simdi yine ayni sey gitsemmi bilemedim bi ise yaramicak..
evet benımde tanıdıgım yaptırıodu verılıo gercekyten ama dıette yapıodu

yavrum benımmm çalışkan gelınım..bu senen yogun geceecek:))
Yogunluk guzel ya annecim bugun kurs icin arastirma yaptim kitap aldim basliyo artik:)
Canım bence bekleme git bir doktora
Yukarda aciklamistim:)
Canim is cikis saatlerini uydururlar aslinda aksatmasanda gitsen keske.. Benimde butun arkadaslarim ya calisiyo yada universtedeler okumayan bi ben varim bide okumicagi belli iki kisi ..ezici bi durum cidden:(

Canim 5+5 zor degilmidir ben 3gun yapiyorum orta yol hesabi:) ama anlattiklarina son noktayi gene guzel koymussun senaristcim gec olsun güc olmasin:) insallah olcak gonlunuzce eviniz:)
gerberacım altta goruyorum nasılsın:21:
Bende o sahsi goruyorum ama sesi cikmiyo ek dedikodu yaptim gerberaaa:)
sabah bısey yok
ogle ıkı uc salatalık yarım kase kısır bır catal peynırıkı kucuk kurabıye
aksam yulaflı yogurt
:1:dukanla pek bı alakası yok ama bugunluk bole oldu ama olsun aksam yuruyuse cıkıcam bugun hıc yoktan ıyıdır annme gelsın artık bende platese baslamak ıstıyorummmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Plates cok guzel olur canimda sen daha bismillah demeden kacamaklara basladin dukani boyle yapmamalisin canim ya
kızlar acayıp derecede oto koltuk ıhtıyacı var hangı marka onerırsınız rahat bırsey olsun ıstıyorum
ayrıca netten kızın dogu gunu ıcın bı elbıse sıparıs etmıstım hıc umdugum gıbı gelmedı resmen hayal kırıklıgı offffffffffffff etek guzel de badı fıyasko:47::47::47:
Benden tavsiye internetten alisveris yapmaman canim ha bildigin marka model biseyi ucuza alirsin o ayrida internetten begenip alinca hep hayal kirikligi oluyo

Afiyet olsun git spor yap simdi:)
:43::43:okadar özledimki eski halimi canım demin 2 krep yaptım koca bir bardak ayran ve tavuk kalça yedim dok ttt vallahi symuda yanıma aldım işşallah içicem akşamada küçük kase yogurt ve tavuk kalça yiyem okadar :56::56::56:artık kenidmden başka kimseyi üdşünmücem herkez yaptıgından utansın allah büyük inan:16::16:
:) canim pasam insallah hep boyle dusunursun su dunyada bi sen bi esin varsiniz simdilik gerisini takma menunde cok guzel olmus:)
yurudunmu kısssssssssssssssssssssssss
Yurudum tabi kotum terledi oyle bi yurumusumki kurs icin binaya girdim alnimdan ter akiyodu bu kapali havada:d

Kizlar iyi aksamlar:) bugun feci yogundum ingilizce kursuna evin burda biyere gitmek istiyodum olmadi kizilayda baslicam artik en azindan programlari fiyatlari aldim karsilastirma yapabilirim,sonra kendime bi tane mayo iki tanede tayt aldim yuzme icin hala cocuklugumdan mayolar oluyo ne iriymisim ya:d sonra kizilaya indim kitap aldim dersler icin bide oguz atayin tutunamayanlari okuyamamistim yarim kalmisti icimde ukteydi onuda aldim gelirkende light cikolatami aldim sutlu kahveyle gotrdum baya mutluluk hormonu oldu.) aksama yemek yapmam lazimda halim kalmadi ben kalkiyim yemek yapcam sonra bi bakinirim gider kitabima baslarim kizlar:)

Back
X