Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yat dinlen canımm...hafta sonu tatıl gibi gecmıo ne yazzıkkı calışınca hatta tempo 2 katı daha artıyo...aman dinlenmeyi ihmal etme başka yerlerden hastalık olarak dönuyo sonra...Kızlar bugün hiç gelemedim. pazar günü,iş günübütün gün temizlik,yemek,ütü yaptım,he bir de çamaşır as topla
Birazdan yatıcam çok uykum geldi,malum iş var yarın..Herkese Allah rahatlık versin
![]()
amınn inşallahh...günaydın kızlar hep berabher güzel bir hafta geçirelim
süper menu...Günaydın kızlar
Hepinizi iyi haftalar bu haftada asılalım diyetlere birincilik güzel oluyor
Sabah kahvaltım
İki dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
5 siyah zeytin
yarım domates
1 kupa mısırpüsküllü form çay
sonra 1 saat yürüdüm geldim
1 maden suyu içtim
şimdi öğle için tavuk göğsü haşlıyorum 1 bardak da ayran yapacağım yanına bu da yeter bana
ıyıyız canım benımm...hafta sonları mısafir ağırlamak da zor oluyo evle mı uğraşcan cocukla mı mısafirle mı....selam canlarım hafta sonu yoktum sanırım mesaj zorunlulugu yoktu olsada atamazdım cok yogundu esımın arkadasları geldı temızlık pasta borek corek ertesı gunu utu banyo falan derken resmen hasatım cıktı sanırım ben hafta ıcı dınlenebılenlerdenımaman kımse duymasın da okula gıdınce bıraz dınlenıyorum sadece bebısı ozluyorum o kadar
sızler de ıyısınız ınsallah
değiştirme imkanı yok mu canım yaa...kızlar acayıp derecede oto koltuk ıhtıyacı var hangı marka onerırsınız rahat bırsey olsun ıstıyorum
ayrıca netten kızın dogu gunu ıcın bı elbıse sıparıs etmıstım hıc umdugum gıbı gelmedı resmen hayal kırıklıgı offffffffffffff etek guzel de badı fıyasko![]()
arkadaş kızdakı enerjiye bak yaaa maşallahhh....Kizlar bana 1bucuk saat yuruyus yaziyoruuummm:) simdi disari cikmam lazim gorusuruz kizlar:)
Yemekte yapmicam vazgectim:d
canım dört kilon mu kaldı senin ne güzel ya :97:
su mısırpuskulu cayından dıye dıye bende alcam:)
cnm ınternetten bı suru vıdeolar var ben oyle yapıorummmmm
Annem ve babam var canim isyan bayragi cektim anneme kalk yemek yap dedim bezdim valla hem kendime hem onlara yemek yapiyorum camasiri temizligi yaptigim kadariyla ev donuyo adaletmi buyat dinlen canımm...hafta sonu tatıl gibi gecmıo ne yazzıkkı calışınca hatta tempo 2 katı daha artıyo...aman dinlenmeyi ihmal etme başka yerlerden hastalık olarak dönuyo sonra...
amınn inşallahh...
süper menu...
ıyıyız canım benımm...hafta sonları mısafir ağırlamak da zor oluyo evle mı uğraşcan cocukla mı mısafirle mı....
değiştirme imkanı yok mu canım yaa...
arkadaş kızdakı enerjiye bak yaaa maşallahhh....
kuzu sen bekar diil misin ne yemeği yapıon bacımm...
![]()
Valla canım şöyle bir 60 olayım bakacağım duruma dukana göre 58 olmam gerek başka siteler başka şeyler söylüyor bilmiyorum ben de
al canım ben çok sevdim tadını,
öyle yapacağım canım vaktini hem kendime göre ayarlayabilirim
Canim dukan menuleri oyle tok tutyo iste normal yani:)kızlar dukan krebini tavug ve ayranı içtim 3 te daha acıkmadım :44::44::44:akşama birşey yemeyi düşünmüyorm tavuk çıkardım ama eşime kızartırıım artıkkarnım aç degil hoş keyfimde yok
![]()
Annem ve babam var canim isyan bayragi cektim anneme kalk yemek yap dedim bezdim valla hem kendime hem onlara yemek yapiyorum camasiri temizligi yaptigim kadariyla ev donuyo adaletmi bu
Nevle 55diye anlastgbizi hatirliyorumda neyse :)
ne kitabı okuyon bebemCanim dukan menuleri oyle tok tutyo iste normal yani:)
ben cikiyim kizlar kitabimi okucam keyfimde yerinde:)
canım yapıyorsan kendime yapıyorm yorldm artık bu arada son sayfayı göremiyorm nidennnGitcemde doktora ben onceden 40gunde bi falan oluyodum doktor duzenleyici yazcakti ama kilo aldirir demisti simdi yine ayni sey gitsemmi bilemedim bi ise yaramicak..
Yogunluk guzel ya annecim bugun kurs icin arastirma yaptim kitap aldim basliyo artik:)
Yukarda aciklamistim:)
Canim is cikis saatlerini uydururlar aslinda aksatmasanda gitsen keske.. Benimde butun arkadaslarim ya calisiyo yada universtedeler okumayan bi ben varim bide okumicagi belli iki kisi ..ezici bi durum cidden
Canim 5+5 zor degilmidir ben 3gun yapiyorum orta yol hesabi:) ama anlattiklarina son noktayi gene guzel koymussun senaristcim gec olsun güc olmasin:) insallah olcak gonlunuzce eviniz:)
Bende o sahsi goruyorum ama sesi cikmiyo ek dedikodu yaptim gerberaaa:)
Plates cok guzel olur canimda sen daha bismillah demeden kacamaklara basladin dukani boyle yapmamalisin canim ya
Benden tavsiye internetten alisveris yapmaman canim ha bildigin marka model biseyi ucuza alirsin o ayrida internetten begenip alinca hep hayal kirikligi oluyo
Afiyet olsun git spor yap simdi:)
:) canim pasam insallah hep boyle dusunursun su dunyada bi sen bi esin varsiniz simdilik gerisini takma menunde cok guzel olmus:)
Yurudum tabi kotum terledi oyle bi yurumusumki kurs icin binaya girdim alnimdan ter akiyodu bu kapali havada:d
Canım bir doktora git tabi ama sık regl olman diyetin için dezavantaj değil,büyük bir avantaj.Çünkü regl günlerimizde %40 daha hızlı çalışıyor metabolizmamız ve bu da %40 daha hızlı kilo vermemiz demek,iyi tarafından bakalımGunaydin kizlar:) ya kizlar ben 25gunde bir hasta oluyorum 2aydir neden boyle oldum acaba ve sureside hala 10gun civarinda bu boyle giderse menopoza kadar hayatimin 3te biri hasta geccek nasi is bu yabi kac ay daha beklicem baktim degismiyo doktora gitcem acaba kilo vermem falanmi etkiledi ve halsizligimde bundandi sanirim canimda hala tatli cekiyo ya evde sut olsa neler yapcam simdi:d
Canımmmmm,sen de tez zamanda profesör olursun inşallahhhhBu arada platese gitmekten vazgeçtim kızlar, gün ve saat olarak beni çok zorlayacaktı, birde işimden gücümden çok geri kaldım bugünlerde biraz akademik işlere ağırlık vermem lazım, arkadaşlarımın çoğu doçent oldu benim yaaa![]()
Canımmmm,hafta sonu mesaj zorunluluğumuz yok evet,fırsat buldukça giriyoruzselam canlarım hafta sonu yoktum sanırım mesaj zorunlulugu yoktu olsada atamazdım cok yogundu esımın arkadasları geldı temızlık pasta borek corek ertesı gunu utu banyo falan derken resmen hasatım cıktı sanırım ben hafta ıcı dınlenebılenlerdenımaman kımse duymasın da okula gıdınce bıraz dınlenıyorum sadece bebısı ozluyorum o kadar
sızler de ıyısınız ınsallah
Canım benim,daha iyisin değil mi?Kizlar iyi aksamlar:) bugun feci yogundum ingilizce kursuna evin burda biyere gitmek istiyodum olmadi kizilayda baslicam artik en azindan programlari fiyatlari aldim karsilastirma yapabilirim,sonra kendime bi tane mayo iki tanede tayt aldim yuzme icin hala cocuklugumdan mayolar oluyo ne iriymisim ya:d sonra kizilaya indim kitap aldim dersler icin bide oguz atayin tutunamayanlari okuyamamistim yarim kalmisti icimde ukteydi onuda aldim gelirkende light cikolatami aldim sutlu kahveyle gotrdum baya mutluluk hormonu oldu.) aksama yemek yapmam lazimda halim kalmadi ben kalkiyim yemek yapcam sonra bi bakinirim gider kitabima baslarim kizlar:)
Harikaaaa :124:Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
anşaaa, yesil_erik, nev81+, ananee
bütün kızlar toplandık....![]()
Nasipse cumartesi yolcu edicem kuzum,nasılsın,keyfin düzeldi mi,daha iyi misin Mavişimnevim misafirlerin gitti miii...![]()
Ben de öyle hatırlıyorum valla :124:Nevle 55diye anlastgbizi hatirliyorumda neyse :)
herkes yasadıgını bılır tabıkı benımkı de benım basımda baksana ama ben altta kalmıyorum valla hıckımseden bu kadar nefret etmedım sımdıye kadar bu yuzden kaynana dedınmı tepe tuylerım atıyorişşallah dicem ama b kaynanayla zor biraz vallahi elime verseler tekme tokat girmezsem şerefsizizmrüyamda et gördüm sabahta eşime dedim canım sıkılıcek biriyle kavga edicem diye dedigimde old ban böyle göz yaşı döktürdüya panik atagımı azdırdıya ne diyeyim bu taraftada öteki taraftada hakkımı helal etmiyorm
elimi kolum yedişler dünyanın borçlarını ban ödettiler sonrada gelmiş karşıma sayıp duryor perşembeden beri ne çektigimi bir ben bir allah biliyor yemin olsn karnımı doyrcektim tavk çıkardım kreple yapıcektim canım istemiyor
neden böle canımı acıtılara ben onlara ne yaptım sonra diyorsnuz kafaya takma gelde takma
![]()
Bende o sahsi goruyorum ama sesi cikmiyo ek dedikodu yaptim gerberaaa:)
Plates cok guzel olur canimda sen daha bismillah demeden kacamaklara basladin dukani boyle yapmamalisin canim ya
Benden tavsiye internetten alisveris yapmaman canim ha bildigin marka model biseyi ucuza alirsin o ayrida internetten begenip alinca hep hayal kirikligi oluyo
evet malesef oyle oldu canım da öalesef yemek evın herısı cocuk da bende olunca kendıme krep yapacak zamanı bıle bulamadım canım cok sıkılıyor bu duruma her ısın sonu da bası da anneme cıkıyor gelse o mutlaka bır ucundan tutar bende rahat rahat kendıme hazırlarım yemem gerekenlerı neyse yarın sebze bende uc artı uc yapayım yarın p den baslıyım allahın ıznıyle bıraz erken kalkarsamkahvaltı yaparım ınsallah benım kız grıp oluyor sankı allah korusun ama zor gunler beklıyor
ınternnetten bu gune kadar cok sey aldım canım da bu nedense bole oldu genelde ıyı oluyordu bır de bulundugum yerde cok ama cok kısıtlı aslında kısıtlı degılde pahalı kucuk yer oldugu ıcın bu yuzden net daha ıyı oluyor bana merkez debır saat uzaklıkta olunca
oh valla ımrendım yaaa gercekten yuzmeye bayılırım cunkuKizlar iyi aksamlar:) bugun feci yogundum ingilizce kursuna evin burda biyere gitmek istiyodum olmadi kizilayda baslicam artik en azindan programlari fiyatlari aldim karsilastirma yapabilirim,sonra kendime bi tane mayo iki tanede tayt aldim yuzme icin hala cocuklugumdan mayolar oluyo ne iriymisim ya:d sonra kizilaya indim kitap aldim dersler icin bide oguz atayin tutunamayanlari okuyamamistim yarim kalmisti icimde ukteydi onuda aldim gelirkende light cikolatami aldim sutlu kahveyle gotrdum baya mutluluk hormonu oldu.) aksama yemek yapmam lazimda halim kalmadi ben kalkiyim yemek yapcam sonra bi bakinirim gider kitabima baslarim kizlar:)
var canım sadece bır kac noktası ıyı degıldı ama gıydırınce pek yakıstı olsun bakalım bu da bole olsun allahtan satıcı cok nazık de ıstedıgım detayları da goz onunde bulundurarak tekrar tasarlıcakyat dinlen canımm...hafta sonu tatıl gibi gecmıo ne yazzıkkı calışınca hatta tempo 2 katı daha artıyo...aman dinlenmeyi ihmal etme başka yerlerden hastalık olarak dönuyo sonra...
değiştirme imkanı yok mu canım yaa...
![]()
altı gun demıstı bana dukan altı gun yapıyorsun sonra ıstersen br gun bır gun degıstırerek ıstersen bes bes ıstersen uc uc bırınde sebze artı proteın brınde sadece proteın yanı bu hafta yaptıklarını yapıyorsunkızlar şimdi meyve yemicezmi:44::44:b hafta sadece peynir lor yogrt süt ylaf kepegi ymrta balık tavuk eti geçin yememonları tüketicez bugün başladım ne zaman sebzeye geçicez biz:44::44:biri beni aydınlatsın kafam zaten erinde degil
eşim gelsin diyicek annesini saklıcektim ama saklamıcem
inanın sinirden yüzün kasılıyo
siz akşama ne yemekler yiceksniz bakalım
![]()
paşam bak telkin etmek akıl vermek bana düşmez ama inançlı birisin belli Allah'a karşı tevekkül içinde olmalısın.. Allah kimsenin başına vermesin çok zor biliyorum, ben de deprem korkusunu atamıyorum üstümden.. korku bi insanın yaşayabileceği en kötü duygu.. Ama inançta herşeyin çaresi.. hiçbir şeye ne olursa olsun bi insan bi istek bi fikir bi eşya ne olursa olsun hiçbirşeye Allah'tan çok bağlanmamalısın yoksa başedemezsin başına gelen ya da geleceklerle..
tamam eşin iyi kötü değil belki hastalığı ağır değil hafif bi çarpıntı hepimizde var belki de.. şükretmelisin sadece.. ben de eşimle enkazdan çıktığımda şükrettim sürekli şükrediyordum hatta şükretmekten uyuyamadım uzun bi süre.. ama ya eşimi kaybetseydim diye kaybedersem diye hayıflanarak kaybedeceğim enerji veya vakti çok şükür bişeyi yokmuş diye geçirmelisin..
bu gerçekten insanın içini rahatlatması için çok önemli
sen herşeyi çok dert ediyor çok kafayı takıyorsun herşeye yetişmeye çalışıyorsun haşa sen kimsin ki herşeyi elinin altında kontrolünde tutabilesin?
malesefki hiçbirşey bizim kontrolümüzde değil.. yarın başımıza ne geleceğini ne biliyoruz ne kontrol edebiliyoruz.. tepetaklak da olsan Allah'a sığın, duanı et şeytan vesvese etmesin.. vesvesesini de kulak ardı et.. şeytan vesvese verdikçe ona cevap verir gibi "Takdir Allah'ındır" de "Herşey Allah'tandır." de.. Kendini telkin et.. Sen çok inançlı olduğun için şeytan seninle uğraşıyor, buna bile şükret
umarım bu mesajıma ciddiyetle yaklaşır samimiyetimi de anlarsın![]()