Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dur sımdı yanlıs mı anlıyorum mesela tek mesajda uc alıntı var onları uc dıyemı sayıcam:1:

tamam sekerım bır daha olmaz o zamn ne dıyım yarın ınsallah tartılcam off artık bı tık asagısını gormek ıstıyorum
evet canım aynen öyle.tek mesajda 3 alıntı varsa,o mesaj 3 olarak sayılıyor :34:
Takıma katıla bilirmiyim arkadaşlar :46:, kendi başıma kilo vermekte zorlanıyorum
takım halin de kesinlikle motive olup kilo veriliyor iyi akşamlar
buyur gel canım :16: diyet tek başına yapılmaz zaten :34: kurallarımızı ve başvuru formunu birazdan yayınlarım :34:
ya kızlar ben dukan krepi hiç beceremiyorum maalesef
aslında normal krepi güzel yaparım
aa niyeki canım :26: bir daha ki sefere unutmazsam resmini çeker koyarım.1 yumurtayı az tuzla çırpıp,içine ½ aida bardak süt ekliyorum tekrar çırpıyorum.sonra da 1 y.k. dolusu yulaf kepeği ekleyip çırpıyorum.omlet kıvamı oluyor,normal krep kıvamı olmuyor.tavaya yağ sıvıyorum.sonra karışımın yarısını döküp yayıyorum.üstü katılaşınca,normal krep gibi çeviriyorum.2 yüzü de güzelce pişiriyorum,görüntüsü aynı krep oluyor,tadı da baya yakın oluyor krepe.yalnız içine peynir koyarsan çok daha güzel oluyor.yani krep hamuruna :34:
kaptanım ben maalesef geuptan ayrılmak istiyorum. yarın listelerde "kendi isteği ile ayrıldı" dersen ilerde yarışma hakkım olsun diye diyorum inşallah ihtiyacım olmaz.. yarışmadan kendi isteği ile ayrılanlar 6 ay boyunca tekrar yarışamıyorlar..

diyetimle derdim yok dün ve bugün neredeyse 0 kaçamakla gidiyor zaten yarın kilo bildiriminde bulunucam sanırım 1 kilo daha gitmiş olacak yarın.. kaçamaklarla her hafta 1 kilo gidiyor bi de kaçamaksız yapsam demekki neler olacak :97:

ben grubu takip edemiyorum kaptanım sen de takip edemiyorsun bu aralar belki farketmemişsindir sadece bana yazılanları cevaplayıp kendimle ilgili yazıp mesaj sayımı tamamlıyorum hiçbir arkadaşımla ilgilenemiyorum.. ki yarın bir gün (22 ekim) okulum başlayacak ders çalışıcam o zaman hiç ilgilenemicem :50: o yüzden verdiğim kararın çok isabetli olduğunu düşünüyorum.

günlük menümü sporumu ve ufak bir mesaj da burada ve günlüğümde paylaşmaya çalışıcam.. birde internetteki dukan tariflerini topluyorum hepsini bir araya getirdiğimde burda sizin için onu da paylaşırım (resimli ve denenmiş olanları)

böyle kaptanım ve takım arkadaşlarım..
senaristçim hem üzüldüm hem haklı buldum.zaten uzun zamandır bu durumdaydın,pek fazla paylaşımda bulunamıyorsun.maalesef son zamanlarda ben de öyle oldum.ev hanımı kadar rahat girilemiyor buraya çalışırken,bu bir gerçek.Listede olmasan bile her zaman paylaşım için gel,diyetinde başarılar dilerim,yolun açık olsun :5::16::54:
Sabah menümü yazıyorum,

2-3 ceviz içi

öğle yok

yemeğe gidecek kimse yok karnım çok açççç :56:
ben burda menü filan göremedim bu ne anacım :53:
slm canlar planlı olarak gelen misafirlerimiz bugün son bundan sonra rahatça girebilirim hergün düzenli iki misafirimiz oluyor bugün mahallece toplanıp gelecekler ve hergün değişik poğaçalar tatlılar yapılıyor inanın bu kadar sık olunca doydum poğaçaya patates salatasına tatlıya :52:biraz fazlada olsa +dayım 88.9 çıktım bugün artık önümüzde uzun bir kış bizi bekliyor kendimi toparlayıp yaz gelmeden buradan mezun olmak istiyorum:25::25::25:
gerberacım valla bu güzel bir haber oldu benim açımdan.Açıkçası tam bir yardımcı buldum dediğim zaman izne ayrıldın,hala tam olarak dönememiştin.E ben de çalışmaya başladım ki çalışmasam bile yardıma her zaman ihtiyacım var,arada dinlenmeye.Özellikle cuma listelerini benim yapabilme gibi bir durumum yok artık.Tabi şimdilik durum böyle.Ofiste işler istediğim gibi rayına oturursa,ofistende girme fırsatı bulurum ve hem gün içinde paylaşım yaparım hem cuma listelerini halletmeye çalışırım.Nolur gel artık :3:
poğaçalarda afiyet olsun hııh yemişsin bizsiz zatenn :ssz::1:

iyi akşamlar canlar:16:
ve beklenen arkadaşlar geldi :1: hastalandım :31: üzücü olan tarafı bu sabah tartıldım hemen,tam 1 kg fazla çıktım :14: yarına ne durumda olurum bilemiyorum :ssz:

evet canım aynen öyle.tek mesajda 3 alıntı varsa,o mesaj 3 olarak sayılıyor :34:

buyur gel canım :16: diyet tek başına yapılmaz zaten :34: kurallarımızı ve başvuru formunu birazdan yayınlarım :34:

aa niyeki canım :26: bir daha ki sefere unutmazsam resmini çeker koyarım.1 yumurtayı az tuzla çırpıp,içine ½ aida bardak süt ekliyorum tekrar çırpıyorum.sonra da 1 y.k. dolusu yulaf kepeği ekleyip çırpıyorum.omlet kıvamı oluyor,normal krep kıvamı olmuyor.tavaya yağ sıvıyorum.sonra karışımın yarısını döküp yayıyorum.üstü katılaşınca,normal krep gibi çeviriyorum.2 yüzü de güzelce pişiriyorum,görüntüsü aynı krep oluyor,tadı da baya yakın oluyor krepe.yalnız içine peynir koyarsan çok daha güzel oluyor.yani krep hamuruna :34:

senaristçim hem üzüldüm hem haklı buldum.zaten uzun zamandır bu durumdaydın,pek fazla paylaşımda bulunamıyorsun.maalesef son zamanlarda ben de öyle oldum.ev hanımı kadar rahat girilemiyor buraya çalışırken,bu bir gerçek.Listede olmasan bile her zaman paylaşım için gel,diyetinde başarılar dilerim,yolun açık olsun :5::16::54:

ben burda menü filan göremedim bu ne anacım :53:

gerberacım valla bu güzel bir haber oldu benim açımdan.Açıkçası tam bir yardımcı buldum dediğim zaman izne ayrıldın,hala tam olarak dönememiştin.E ben de çalışmaya başladım ki çalışmasam bile yardıma her zaman ihtiyacım var,arada dinlenmeye.Özellikle cuma listelerini benim yapabilme gibi bir durumum yok artık.Tabi şimdilik durum böyle.Ofiste işler istediğim gibi rayına oturursa,ofistende girme fırsatı bulurum ve hem gün içinde paylaşım yaparım hem cuma listelerini halletmeye çalışırım.Nolur gel artık :3:
poğaçalarda afiyet olsun hııh yemişsin bizsiz zatenn :ssz::1:

canım gel sanada yapayım poğaça:56:nerede çalışıyorsun cnm görevin ne:34:

kahvaltı: 11 gibi

1 ad. dukan krep
1 ad. haşlanmış yumurta
1 fincan çay

öğlen: 16 gibi

1 ad. dukan krep
soğan,salça,baharatla kavrulmuş kıyma
1 kase yoğurt

akşam:

1 dilim ekmekle biraz çilek reçeli

regl iken özellikle akşamları iştahımı ve tatlı krizimi engelleyemiyorum.bu hafta kötü olacak ama bu hafta da böyle geçsin ne yapalım.haftaya daha iyi olurum,oluruz :16:

beren saymış canımcım...

yorulmak yok öğretmenım yen geldim valla yürüyüşten....

yaa kırışık gşysek noluyo ya bu ütü ddert vaalahı de billahı de dert....

akşam ac kalmışın kuzum

yürüdüm eriğim hava serinledi ya artık cok terlemıyorum...1 saat yürüyüş sporumu ekleyıver annannecimm..

kestane balı ve toz zencefil çok ıyı gelıo canım tavsiye ederim

haaaaayyyyııırrrrr.....mercimek çorbası yok ahanda gitti dukan...

benım gibi saymışsın sende her alıntıdakı mesajlar birer msj sayılıyo canım benım...

kaptanım dukan krep tarifi istiyorum senden

geldim emır ve görüşlerinize hazırım paşammmm:34:
ben gittikten sonra gelmişsin bir blşamadık senle gitti he:5::5:
Kolay gelsin canim kacamak yapmada:)

Evet mercimek ve baklagiller yasak canim:(

Seker yok pasam tatlandirici alman lazim menun yine cok guzel bende 6lari gorsem ya geneeee

Doydunmu kaptanim boyle ya:)

Ayy ne sıkintili oluyo su kapali havalar ben lisedeyken her yagmurlu gunde basima kotu bisey gelirdi benmi sartlanmisiim bilmiyorum ama oyleydi .5i biryerde iyi geliyomus sana en azindan buna sevinelim bari kaptanim:)

Pasam ama sakin ol bence esinle konus sana saat basi iyiyim diye mesaj atsin:)

Ansacim banada bi motor lutfffeeeeeennn:d dukanin hayirli olsun tempon hep boyle olur insallah ve dogru yoldayiz dukana inancim tam benim:)

Canim ben aktardan bitkileri aldim evde kendim yapiyorum ama hazirlar konusunda iyi veya kotu bisey diyemicem acikcasi ve niye utandin allahaskina:d
canım tatalandırıcılar kanser yapıyor diye duydum ben nekadarı dogr bilemem :18::18:migrosta gördüm sanki dkancılara ayrı bir stant açmışlar:27::27:açıkçası biraz pahalı geldi bana:17::17:ama aldırıyım eşime bir öpücüge temem bu iş:1::1:
canım benim 5 i 1 yerde çayın içinde kekik var.o tansiyon yükseltiyormuş,çarpıntı da yapabilir belki bilemiyorum :26:

tabisii :1:

1 yumurta+½ aida bardak süt+1 dolu y.k. yulaf kepeği.hepsini çırpıyorum,teflonda pişiriyorum.26 cm lik tavada 2 ad. krep çıkıyor.1 tanesi yetiyor bana kahvaltı için.diğerini başka öğünde yiyorum :34:
canım çok şükür kaç zamandır içiyorm yeşil çayla karıştırıyorm 5 biryerdeyi:27::27:ama çarpıntı yapmadı kız içime krt düşürdün he olmasada olr bende panik atagımya:57::57::57:yandım kırkbirle he sabahları birde akşamları içiyordm içmeyim bari bu aralar tansiyonm 1o büyügü küçügü 6:27::27:ben bir daha içmesemmi geçen eşimimi kafama taktım bilemicem kekik felan kattım sosa çarpıntım oldu:14::14:kız ben b panik atagı ne yapsam acaba ya gene psikolok yolu göründü bana:27::27:
kaptanım ben maalesef geuptan ayrılmak istiyorum. yarın listelerde "kendi isteği ile ayrıldı" dersen ilerde yarışma hakkım olsun diye diyorum inşallah ihtiyacım olmaz.. yarışmadan kendi isteği ile ayrılanlar 6 ay boyunca tekrar yarışamıyorlar..

diyetimle derdim yok dün ve bugün neredeyse 0 kaçamakla gidiyor zaten yarın kilo bildiriminde bulunucam sanırım 1 kilo daha gitmiş olacak yarın.. kaçamaklarla her hafta 1 kilo gidiyor bi de kaçamaksız yapsam demekki neler olacak :97:

ben grubu takip edemiyorum kaptanım sen de takip edemiyorsun bu aralar belki farketmemişsindir sadece bana yazılanları cevaplayıp kendimle ilgili yazıp mesaj sayımı tamamlıyorum hiçbir arkadaşımla ilgilenemiyorum.. ki yarın bir gün (22 ekim) okulum başlayacak ders çalışıcam o zaman hiç ilgilenemicem :50: o yüzden verdiğim kararın çok isabetli olduğunu düşünüyorum.

günlük menümü sporumu ve ufak bir mesaj da burada ve günlüğümde paylaşmaya çalışıcam.. birde internetteki dukan tariflerini topluyorum hepsini bir araya getirdiğimde burda sizin için onu da paylaşırım (resimli ve denenmiş olanları)

ne olur gitme yoklguna dayanamam şaka yapmıyorm seni burda görmezsem içim acır yüregim aglar :43::43::43::43:
slm canlar planlı olarak gelen misafirlerimiz bugün son bundan sonra rahatça girebilirim hergün düzenli iki misafirimiz oluyor bugün mahallece toplanıp gelecekler ve hergün değişik poğaçalar tatlılar yapılıyor inanın bu kadar sık olunca doydum poğaçaya patates salatasına tatlıya :52:biraz fazlada olsa +dayım 88.9 çıktım bugün artık önümüzde uzun bir kış bizi bekliyor kendimi toparlayıp yaz gelmeden buradan mezun olmak istiyorum:25::25::25:
:57::57::57::57:birde güzel birşeymiş gibi anlatıyor hatun kız hani doktorn diyetine başlıyodun süle çabuk hesap ver ne oldda yapmıyosun :57::57:
Kizlar simdi cook erken ama ben merak ediyorum kitapta elimde degil bu dukanda guclendirmede kilo alanlar oluyomus ve guclendirme iki evreyemi ayriliyo nedir bunlar :) niye guclendirmede kilo alma ihtimalimiz var ayrica:) nevcim sanirim bu sorularin cevabi sende:)
:59::59::59:kitap benim elimde bakamıyorsn tabe 140 sayfadayım canım bitsin yollucem geri yolladıgın içinde sagol :5::5:
Kizlar bugun yediklerimi yazmaya basliyim artik duzenli olarak sabah 71.7cibarindaydim tartimi bozuk merak ediyorum yani.. Sabah 2yumurta kirdim domates salatalik kasar tulum yedim yaninda tabiki kola zero:d oglen bitane dukan krebi yaptim ansa icin tarif yazcam simdi altina onun yanindada kasarla 2tatli kasigi gojibery receli yedim 1er domatesle salata yedim arada gitgel olarak yarin insallah ekside olurum bugune gore ama yarin takimin yuzkarasi olcam o belli:(

ansacim test ettim on ayladim bu tarifle krep cikar:) simdi en kucuk boy cay bardagi varya hani onun 3te birini sutle doldur 1kasik yulaf bir yumurta karistir tavanin buyuklugune gore bir yada iki tane olaraktan pisir tabi tavani yaglayip peceteylede sil ben basardim valla ben yaptiysam herkes yapar inaniyorum buna:)
kız b liste ney bacım ya dukan yapmıyormusun sen :53::53:
ve beklenen arkadaşlar geldi :1: hastalandım :31: üzücü olan tarafı bu sabah tartıldım hemen,tam 1 kg fazla çıktım :14: yarına ne durumda olurum bilemiyorum :ssz:
canım canını sıkma işin komigi bugün tartıldım hep günde 400 gidiyor gram yarına derim kilom şimdi dimem:9::9::9:birde regliyim nalı olyorda eksilerdeyim :53::53:bgün wc girdim allahım ölüyorm sandım kabız olmuşum anam agladı halledene kadar ama istedigim gibi olmadı en son cumartesi görüşmüştüm wc le tam olamadı malesef olamayıncada işime yaramadı işşallah yarım bakıcez:27:

7. takım Kuralları

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 6.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz)

şimdi gelelim asıl meseleye:9::9:
bgün eşim evdeydi işe gitmedi şimdi yemek yiyor:17:bende ondan istifade kaptım pc yi:27::27:neler yaptıgımı anlatayım merk edenler olrsa rabbimme binlerce şükürler olsun eşim daha iyi :nazar:rabbim başımdan eksik etmesin işşallah :14:neyse mevzy dagıtmayayaım neler yedigime geleyim ben:kkk:
sabah yediklerim şunlar :kkk:saat 12 filandı:1:
1- bir adet haşlama yumurta
2- 1 adet yeşil zeytin özlemişim :17:
3-2 yemek kaşıgı lor peyniri midem döndü onu yiye yiye almıcem birdaha galiba:5:
4-bir kupa çay bir çay kaşıgı attım ne yapayım canlar bir bardak içiyom şekersiz olmuyor:17:
5- 5 dal maydonoz
6-kibrit kts büyüklügü yok peynir
öylen yemegimide 5 gibi yedim :kkk:
1- 2 adet dkan krebi
2-bir adet yemeklik sogan
3- bol cin biberi
4-tavuk kalçası avcmun içi kadar
5-2 buçk bardaklık bardagım var ayran yaptım az tuzlu dkanda tzu kesmeyin kan damarlarına rahatsızlık verilir diyordu bende salak gibi tuzu kestim :57::57:yarın degişik planlarım var :27::27::27:
ve bombaya geleyim 2 litre suuuuuuuuuuuuuu:52::52::52:wc kanki olduk yürüyüş yok işşallah pazartesi yagmur yagmazsa tabe:24::24::24:
kızlar benden bu kadar çıkmam laızm eşim evde sonra görüşrüz işşallah mutfagı toplamam lazım makinayı boşaltıcem doldurucem :5::5::5:
bu arada çıkmadan diyeyim dedim ben ne zaman makarna yicem:43::43:
akşama yemek yemedim dokum çünjkü elma yeme hakkımız yokmu b arada

Son düzenleme:
Canım umarım hakkında hayırlısı olur,ara ara uğrarsan çok mutlu oluruz :70:

Canım evet,mezun olmadan gitmek yokkkk,yaza çıtır olucazzzzzzzzz :124:

Kizlar simdi cook erken ama ben merak ediyorum kitapta elimde degil bu dukanda guclendirmede kilo alanlar oluyomus ve guclendirme iki evreyemi ayriliyo nedir bunlar :) niye guclendirmede kilo alma ihtimalimiz var ayrica:) nevcim sanirim bu sorularin cevabi sende:)
Canım güçlendirme yulaf kepeği,protein,sebze ve elbette karbonhidratların bir miktar eklendiği bir dönem.Ama ne yazık ki ben de dahil dukancılar,bu karbonhidratı işin içine dozuyla dahil etme kısmını abartıyorlar ve kilo almaya başlıyorlar.Normalde güçlendirmede beyin şaşırdığı için ilk 2 hafta kilo alınır ama eğer doz ayarlanabilirse bu alım durur :70:

Valla canım kilolar ben de çoook birde hasta oldum bu hafta durumlar kötü, bildirimler kötü benim açımdan.
Yoğunluk var evet ama birde o kadar aksilikler yaşıyorum ki anlatamam her işim ters gidiyor. Akşam dersim bitti 7,30 gibi koştur koştur eve gittim trafik bir yandan yollarda çalışma var trafiğin beli kıra kıra neyse eve gittim 8 de internetten canlı dersim var anam elektrikler yok hayde tekrar aldım laptopu çıktım okula okuldaki bilgisayarımda kamera yok neyse geldim saat tam 8 ama benim laptop burdaki nete birtürlü bağlanmadı şifre istiyor olmuyor sonra aradım koçişi sen gel senin odanda yapayım diye hayde adam geldi geçtim onun binasına neyse hasılı gecikmeli de olsa dersi yaptık, eve gittim meğer benden 5 dk sonra gelmiş elektrikler
Sabah da kalktım bir güzel duşumu aldım tam çıkıyorum banyodan gene gitti elektrikler kaldım böyle havlu sarılı kafayla, allahım eşimde akşam kendi arabasını okulda bıraktı benimkiyle dönmüştük o da çocuğu kreşe bırakmak için alıp arabayı gitti mi ben ıslak kafayla binbir minibüsçü ve öğrenci sıkışıklığı içinde okula geldim, kuaföre girdim saat 11'e 10 var dersim 11'de :52::52::52:
ay daha yazmayayım içim karardı benim işler bugünlerde böyleeee :53::53::53:
Canım ya,okurken bile o aksiyonu yaşadım :1: Geçmiş olsun :70:

Ben de az önce özel günüme girdim,çok mutlu oldum tabi ama bu hafta benden ümit yok.Sabah aynıydım,yarın sabah tartılırsam kesin regl şişliği çıkar,o yüzden bugün sabahı kabul etmek istiyorum ben :ssz:

teşekkür ederim. yarın kilo bildirimi yapacakmıyım.

ben gittikten sonra gelmişsin bir blşamadık senle gitti he:5::5:

canım tatalandırıcılar kanser yapıyor diye duydum ben nekadarı dogr bilemem :18::18:migrosta gördüm sanki dkancılara ayrı bir stant açmışlar:27::27:açıkçası biraz pahalı geldi bana:17::17:ama aldırıyım eşime bir öpücüge temem bu iş:1::1:

canım çok şükür kaç zamandır içiyorm yeşil çayla karıştırıyorm 5 biryerdeyi:27::27:ama çarpıntı yapmadı kız içime krt düşürdün he olmasada olr bende panik atagımya:57::57::57:yandım kırkbirle he sabahları birde akşamları içiyordm içmeyim bari bu aralar tansiyonm 1o büyügü küçügü 6:27::27:ben bir daha içmesemmi geçen eşimimi kafama taktım bilemicem kekik felan kattım sosa çarpıntım oldu:14::14:kız ben b panik atagı ne yapsam acaba ya gene psikolok yolu göründü bana:27::27:

ne olur gitme yoklguna dayanamam şaka yapmıyorm seni burda görmezsem içim acır yüregim aglar :43::43::43::43:

:57::57::57::57:birde güzel birşeymiş gibi anlatıyor hatun kız hani doktorn diyetine başlıyodun süle çabuk hesap ver ne oldda yapmıyosun :57::57:

:59::59::59:kitap benim elimde bakamıyorsn tabe 140 sayfadayım canım bitsin yollucem geri yolladıgın içinde sagol :5::5:

kız b liste ney bacım ya dukan yapmıyormusun sen :53::53:

canım canını sıkma işin komigi bugün tartıldım hep günde 400 gidiyor gram yarına derim kilom şimdi dimem:9::9::9:birde regliyim nalı olyorda eksilerdeyim :53::53:bgün wc girdim allahım ölüyorm sandım kabız olmuşum anam agladı halledene kadar ama istedigim gibi olmadı en son cumartesi görüşmüştüm wc le tam olamadı malesef olamayıncada işime yaramadı işşallah yarım bakıcez:27:
Bacim sen oku kitabi senin isine yarasin baska bisey istemiyorum ben deme oyle zaten kitaptada yazmazdi sanirim sorumun cevabi:) sekeri birakman lazim canim sana realden sıvi tatlandirici almani onermistim onlar ucuz ama sagliklimidir bilmiyorum hepsinde varki bi kusur sekerde yokmu sanki..sen realden al tatlandiricini ben hala aldigimi kullaniyorum bunca tatliya ragmen ve 1lira yani
Canım umarım hakkında hayırlısı olur,ara ara uğrarsan çok mutlu oluruz :70:

Canım evet,mezun olmadan gitmek yokkkk,yaza çıtır olucazzzzzzzzz :124:

Canım güçlendirme yulaf kepeği,protein,sebze ve elbette karbonhidratların bir miktar eklendiği bir dönem.Ama ne yazık ki ben de dahil dukancılar,bu karbonhidratı işin içine dozuyla dahil etme kısmını abartıyorlar ve kilo almaya başlıyorlar.Normalde güçlendirmede beyin şaşırdığı için ilk 2 hafta kilo alınır ama eğer doz ayarlanabilirse bu alım durur :70:

Canım ya,okurken bile o aksiyonu yaşadım :1: Geçmiş olsun :70:

Ben de az önce özel günüme girdim,çok mutlu oldum tabi ama bu hafta benden ümit yok.Sabah aynıydım,yarın sabah tartılırsam kesin regl şişliği çıkar,o yüzden bugün sabahı kabul etmek istiyorum ben :ssz:
Insallah guclendirmeyi goruruz ve kilo almayiz ama ben kendimi garantiye aliyim o zaman bir veya iki kilo daha vererek basliyim:) bu hafta hepimiz hastayiz valla ama benim hastaliga yukleyemicegim iki kiloda sucum var:( dedgin haplari babam almis bugun insallah halsizligim giderde eski spor formuma donerim nev ya:)

teşekkür ederim. yarın kilo bildirimi yapacakmıyım.
Hosgeldin canim :) kaptanimizin verdigi anketi doldurcaksin simdi ama haftaya kilo bildirimi yaparsin yarina degil sanirsam:)

ismim özlem, yaşım 34, kilom 79.7 ev hanımıyım
öğleden sonra çeşitli kurslarım var onlara katılıp mutlu oluyorum.
1 kızım var evliyim .daha önce geçen kış başkabir takıma katılmıştım. çok eğlendim ve kilocuklarımı verdim 82 kilodan 79 kadar geldim ama
bazı sıkıntılarımdan dolayı takımdan çıktım . allah kısmet ederse buradan mezun olmak istiyorum . olmak istediğim kilo 60
yağ kütlelerin den bıktım arkadaşlar . bu zamana kadar şu formulu buldum akşam erken saatte yeyip hafif yemek bana iyi geliyor . bu şekilde kilo verebiliyorum
bir arkadaş panik atak mış ben de panik ataktım. ama sürekli kendime telkin veriyorum. panik atak olmayı kabul etmiyorum yendiğimi düşünüyorum .bu konu da uzun uzn konuşuruz

9 ekim
Gerbera: 4
Paşam: 19
Ananee:11
Senarist: 4
Berenim: 17
Maviyesil: 6
Yeşilerik: 7
Anşaa:6
Nev: 6
Saphira: 5
Ecemavi: 6

kızlar bugunluk mazur gorun gerısını yaroın sayıcam ıyı geceler cok ısım var:44::44:

Son düzenleme:
yavrukuslarım cok sukur geldımm

mevludum bıttı cok sukur ama ben tavuklu pılavı kacırdım bıraz.ama soz ttelafı edıcem...ama bı kaç gundur spor da yapamadım temızlık yapmaktan.cok yorgunum..gozlerım de kapanıoo
yrn gorusuruz

ismim özlem, yaşım 34, kilom 79.7 ev hanımıyım
öğleden sonra çeşitli kurslarım var onlara katılıp mutlu oluyorum.
1 kızım var evliyim .daha önce geçen kış başkabir takıma katılmıştım. çok eğlendim ve kilocuklarımı verdim 82 kilodan 79 kadar geldim ama
bazı sıkıntılarımdan dolayı takımdan çıktım . allah kısmet ederse buradan mezun olmak istiyorum . olmak istediğim kilo 60
yağ kütlelerin den bıktım arkadaşlar . bu zamana kadar şu formulu buldum akşam erken saatte yeyip hafif yemek bana iyi geliyor . bu şekilde kilo verebiliyorum
bir arkadaş panik atak mış ben de panik ataktım. ama sürekli kendime telkin veriyorum. panik atak olmayı kabul etmiyorum yendiğimi düşünüyorum .bu konu da uzun uzn konuşuruz
Hosgeldin canim :) insallah beraber kurtulcaz bu kilolardan dusundugun bi diyet varmi ve spor yaparsan bana bildirirsen sevinirim:) panik atak konusundada atlatabildigine sevindim insallah yardimci olabilirsin pasama ..
9 ekim
Gerbera: 4
Paşam: 19
Ananee:11
Senarist: 4
Berenim: 17
Maviyesil: 6
Yeşilerik: 7
Anşaa:6
Nev: 6
Saphira: 5
Ecemavi: 6

kızlar bugunluk mazur gorun gerısını yaroın sayıcam ıyı geceler cok ısım var:44::44:
Eline saglik canim:)

Back
X