Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm canlar planlı olarak gelen misafirlerimiz bugün son bundan sonra rahatça girebilirim hergün düzenli iki misafirimiz oluyor bugün mahallece toplanıp gelecekler ve hergün değişik poğaçalar tatlılar yapılıyor inanın bu kadar sık olunca doydum poğaçaya patates salatasına tatlıya :52:biraz fazlada olsa +dayım 88.9 çıktım bugün artık önümüzde uzun bir kış bizi bekliyor kendimi toparlayıp yaz gelmeden buradan mezun olmak istiyorum:25::25::25:
poğaca mı tadını unuttummm ben onun....patates salatası nısaşta demek direkt şeker yanıı...bacım sen nettin yaa....
Kizlar bugun yediklerimi yazmaya basliyim artik duzenli olarak sabah 71.7cibarindaydim tartimi bozuk merak ediyorum yani.. Sabah 2yumurta kirdim domates salatalik kasar tulum yedim yaninda tabiki kola zero:d oglen bitane dukan krebi yaptim ansa icin tarif yazcam simdi altina onun yanindada kasarla 2tatli kasigi gojibery receli yedim 1er domatesle salata yedim arada gitgel olarak yarin insallah ekside olurum bugune gore ama yarin takimin yuzkarasi olcam o belli:(

ansacim test ettim on ayladim bu tarifle krep cikar:) simdi en kucuk boy cay bardagi varya hani onun 3te birini sutle doldur 1kasik yulaf bir yumurta karistir tavanin buyuklugune gore bir yada iki tane olaraktan pisir tabi tavani yaglayip peceteylede sil ben basardim valla ben yaptiysam herkes yapar inaniyorum buna:)
kuzum ben tavayı yağlamadım sütünude biraz fazla koydum galıba ondan benım krep oldu omlett...yarın denıcem hemen teşekkür ederim...
iyi akşamlar canlar:16:
ve beklenen arkadaşlar geldi :1: hastalandım :31: üzücü olan tarafı bu sabah tartıldım hemen,tam 1 kg fazla çıktım :14: yarına ne durumda olurum bilemiyorum :ssz:
takımda ciddi kan kaybı var bu hafta nev sen....bide poğaçacılar var tabii...:33:
kahvaltı: 11 gibi

1 ad. dukan krep
1 ad. haşlanmış yumurta
1 fincan çay

öğlen: 16 gibi

1 ad. dukan krep
soğan,salça,baharatla kavrulmuş kıyma
1 kase yoğurt

akşam:

1 dilim ekmekle biraz çilek reçeli

regl iken özellikle akşamları iştahımı ve tatlı krizimi engelleyemiyorum.bu hafta kötü olacak ama bu hafta da böyle geçsin ne yapalım.haftaya daha iyi olurum,oluruz :16:
1 dilim ekmekkkk:32:çilek reçeliiii:23:afiyet olsun kaptanımmm:56:
şimdi gelelim asıl meseleye:9::9:
bgün eşim evdeydi işe gitmedi şimdi yemek yiyor:17:bende ondan istifade kaptım pc yi:27::27:neler yaptıgımı anlatayım merk edenler olrsa rabbimme binlerce şükürler olsun eşim daha iyi :nazar:rabbim başımdan eksik etmesin işşallah :14:neyse mevzy dagıtmayayaım neler yedigime geleyim ben:kkk:
sabah yediklerim şunlar :kkk:saat 12 filandı:1:
1- bir adet haşlama yumurta
2- 1 adet yeşil zeytin özlemişim :17:
3-2 yemek kaşıgı lor peyniri midem döndü onu yiye yiye almıcem birdaha galiba:5:
4-bir kupa çay bir çay kaşıgı attım ne yapayım canlar bir bardak içiyom şekersiz olmuyor:17:
5- 5 dal maydonoz
6-kibrit kts büyüklügü yok peynir
öylen yemegimide 5 gibi yedim :kkk:
1- 2 adet dkan krebi
2-bir adet yemeklik sogan
3- bol cin biberi
4-tavuk kalçası avcmun içi kadar
5-2 buçk bardaklık bardagım var ayran yaptım az tuzlu dkanda tzu kesmeyin kan damarlarına rahatsızlık verilir diyordu bende salak gibi tuzu kestim :57::57:yarın degişik planlarım var :27::27::27:
ve bombaya geleyim 2 litre suuuuuuuuuuuuuu:52::52::52:wc kanki olduk yürüyüş yok işşallah pazartesi yagmur yagmazsa tabe:24::24::24:
kızlar benden bu kadar çıkmam laızm eşim evde sonra görüşrüz işşallah mutfagı toplamam lazım makinayı boşaltıcem doldurucem :5::5::5:
bu arada çıkmadan diyeyim dedim ben ne zaman makarna yicem:43::43:
akşama yemek yemedim dokum çünjkü elma yeme hakkımız yokmu b arada
o zeytini yemesen ölürmüydün paşammm aşkolsun....sen ne baklavalara böreklere dayandın bi zeytine mı dayanamadın...:20:
ismim özlem, yaşım 34, kilom 79.7 ev hanımıyım
öğleden sonra çeşitli kurslarım var onlara katılıp mutlu oluyorum.
1 kızım var evliyim .daha önce geçen kış başkabir takıma katılmıştım. çok eğlendim ve kilocuklarımı verdim 82 kilodan 79 kadar geldim ama
bazı sıkıntılarımdan dolayı takımdan çıktım . allah kısmet ederse buradan mezun olmak istiyorum . olmak istediğim kilo 60
yağ kütlelerin den bıktım arkadaşlar . bu zamana kadar şu formulu buldum akşam erken saatte yeyip hafif yemek bana iyi geliyor . bu şekilde kilo verebiliyorum
bir arkadaş panik atak mış ben de panik ataktım. ama sürekli kendime telkin veriyorum. panik atak olmayı kabul etmiyorum yendiğimi düşünüyorum .bu konu da uzun uzn konuşuruz
özlemcim hoşgeldin en iyi takımdasın emın ol...
9 ekim
Gerbera: 4
Paşam: 19
Ananee:11
Senarist: 4
Berenim: 17
Maviyesil: 6
Yeşilerik: 7
Anşaa:6
Nev: 6
Saphira: 5
Ecemavi: 6

kızlar bugunluk mazur gorun gerısını yaroın sayıcam ıyı geceler cok ısım var:44::44:

iyi geceler canım kolay gelsin

poğaca mı tadını unuttummm ben onun....patates salatası nısaşta demek direkt şeker yanıı...bacım sen nettin yaa....

kuzum ben tavayı yağlamadım sütünude biraz fazla koydum galıba ondan benım krep oldu omlett...yarın denıcem hemen teşekkür ederim...

takımda ciddi kan kaybı var bu hafta nev sen....bide poğaçacılar var tabii...:33:

o zeytini yemesen ölürmüydün paşammm aşkolsun....sen ne baklavalara böreklere dayandın bi zeytine mı dayanamadın...:20:

Yaglamadan olmuyo cidden canim:) pasama kizma ben dedim ona zeytin yiyeblirsin diye bende yiyorum devamli bi kacamakmi desek ne desem bilemedim ama etkilemiyo canim:) vee evet ozlem en iyi takimda cidden burayi seviyorum ben ya kizlar nerelerdesiniz acaba benim canim deli gbi ekmek cekiyo ben babayi izliyim bari iyi aksamlar sizlere:)

SAPHIRA ( 81.1 /
nev81 (81.8 /
pasam3405 (80,9/
maviyesil1999 (65.6/
senarist ( 107,2 /
yesilerik ( 63,6 /
anşaa ( 74.1 /73.0/1.1 / %1.48 )
ecemavi ( 72.4/
ananee ( 69.8/
gerbera1987(88,3
BeReNiM2012 ( 85
kaptanıma yardım olsun dedim ama inşallah doğrudur...:17:kontrol edin gene de...
dökülün bakemmm....herkes oranlarını hesaplasın kızlar kaptanım yoğun bu aralar malum...herkesler üstüne düşen görevi yapsın...
ben kaçıyorum allaha emanet olun öpüyorum hepinizi...:34:

*********** G Ü N C E L L E M E ***********

KARAR DEFTERİ

1- Toplam takım sayısı “12” yi geçmeyecek. Takımlardaki üye sayısı “12” olarak belirlenecek. İstisnai durumlarda üye sayısı 13'e yükseltilebilir. Karar takım yönetimine aittir.

2- Haber vermeden, geçerli bir neden ileri sürmeden yarışmadan ayrılan ve herhangi bir nedenle diskalifiye edilmiş olan yarışmacılar, bir daha yarışamazlar. Dolayısı ile konuyla ilgili bilgi paylaşımı esastır. Başvuru topiğinde, bu tanıma uyan arkadaşlarımızı gördüğümüzde gerekli uyarıları yazalım.

3- Her etap bitiminde, sonuç listelerinde, takımlardan bağımsız olarak bireysel sıralamada gösterdiğimiz "etap birincisi" unvanını alan arkadaşımız, etap bitiminde ve en geç Pazartesi gününe kadar olmak kaydıyla, sözkonusu etapta neler yaptığını, neyi değiştirdiği, hangi yönteme başvurduğunu... yani kısaca nasıl olup da o kiloyu verdiğini bizlerle paylaşacaktır. Konunun takibini, sözkonusu üyenin bağlı olduğu takım lideri ve/ya yardımcısının yapması gerekmektedir.

4 -A "Geri dönmek üzere" ayrılarak yarışmaya ara veren yarışmacımızın kilosu döndüğünde nasıl bildirilecek?

ÖNEMLİ : Yarışmacı kilo alarak veya kilo vererek döndüğünde aynı kurallar işletilecektir.

Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo

Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünecektir.

Örnek: Ayşe ve Fatma 190. etapta geri dönmek üzere ayrıldılar. Ayşe 70, Fatma 60 kilo. İkisi de, 5 hafta sonra yani 195. etapta geri döndüler.
Ayşe ara verdiği dönemde 2 kilo verdi ve 68 kilo olarak geri döndü:
Fatma ise bu dönemde 1 kilo aldı ve 61 kilo olarak döndü.

Ayşe ( 70 / 68 / 0,4 / %0.57)
Fatma ( 60 / 61 / -0,2 / -%0.33)

ÖNEMLİ: Kilo alarak dönen yarışmacı, aşağıda belirtilen nedenlerden ötürü kilo aldıysa yukarıdaki formül uygulanmayacaktır:
a) Hamilelik nedeniyle kilo almak
b) Hastalık / tedavi nedeniyle kilo almak

4 -B Geri dönmek üzere ayrılan yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?

Örneğin 260.etapta ayrıldı 266.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 266.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.

6. Takım 260. Etap
aydogdugul (140 ) izinli

Ancak 260.etapta kilosunu bildirirerek izinli yazdıysam, 260.etapta zaten bildirdiğim için 5'e bölüyorum:

6.Takım 260. Etap
aydogdugul (140 / 139 / 1 / 0,71% ) izinli

5 - 19 Aralık 2008 tarihinden itibaren kilo bildirimlerinde "Kardeş Takım Kontrol Sistemi" devreye girmiştir.

Sistem Nasıl ışleyecek ?
1. aşama: Takım listesini hazırladı. Kardeş takımın topiğine listeyi iletir. Kardeş takım kontrolünü yapar, onaylar. Hata varsa uyarır ve takım gerekli düzenlemeyi yapar. Böylece, liste kontrolü ve editi, takım topiklerinde bitmiş olur.
2. aşama: Kontrolü ve düzenlemesi biten kilo bildirim listesi Paylaşım Alanına yazılır. Yani paylaşım alanına eklenen listeler, işi bitmiş temize çıkmış listelerdir.
3. aşama: Sona kalan takım dona kalmaz. 12 takımız. 1. takımdan başlayarak her takım sırayla bu işi üstlenir. Bundan sonraki bildirim 19 Aralıkta. O etabın liste hazırlayan takımı 1. takımdır. Sonraki etap 2. takım, sonraki etap 3. takım... Ben bu sırayı takip eder ve ilgili takım liderine sorumlu olduğu haftayı iletirim. Böylece, sonuç listelerini hazırlama işi her takıma 12 haftada bir gelmiş olur ki bu 3 ay demek.. Fena değil hani.. ;))
4. aşama: Bütün listelerin, kontrolü editi vs.. sonrasında temiz halde paylaşım alanında yayımlanması için son süre, Cuma günleri 16:30 dur.
5. aşama: O hafta sıra hangi takımdaysa Cuma akşamı 21:00 kadar listeleri yayımlar.

"Herhangi bir mazaret ileri sürmeden, yukarıdaki şartlarda bildirim yapmayan takımlar kapatılacaktır."

6 - Mezuniyet Karnesine Hak Kazanma:
11 Ocak 2010 tarihi itibariyle mezuniyet karnesine hak kazanma konusunda yeni bir uygulama başlatılmıştır.
Bu tarih itibariyle, hedef kilosunun minimum %80 ine ulaşmış arkadaşlarımız karne almaya hak kazanacaktır. Örneğin 100 kilo ile yarışmaya başlamış ve hedefinin 80 kiloya inmek olduğunu söylemiş olan bir arkadaşımız, en az 16 kilo (hedefin %80 i : 20*0.80=16) vermiş olmalıdır ki mezuniyet karnesi alabilsin. Bu konudaki denetim, takım kaptanına aittir.
Bu kararın uygulamaya geçilebilmesi için, takım kaptanlarının, takım üyelerinin hedeflerini biliyor olması gerekmektedir.
Hedefinin %80 ine ulaşmış üyemizin mezuniyet karnesi talebi, takım kaptanınca, ilgili etabın Cuma sonuç listesinde beyan edilmesi gerekmektedir.
Hedef kilosu paylaşım alanında yayımlanmamış olan yarışmacı karne alamaz.X
Her yarışmacının sadece bir kezkarne alma hakkı vardır.

7- Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

8- İlgili etapta kilo bildiriminde bulunmayan arkadaşlar için, ilgili etap listesine açıklayıcı not düşülür. "Kilo bildiriminde bulunmadı"
Sözkonusu arkadaşımız kilo bildiriminde bulunduğunda aldığı/verdiği kilo, yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünür.
Mazaretsiz 3 hafta bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. İstisnai durumlar takım kaptanının yetkisindedir.

9- 12 Ağustos 2011 itibariyle Cuma günü hazırlanan etap listelerinin toplam satır hesabında yeni bir uygulamaya geçilmiştir.
Yarışmacıların etap değişimleri eski yönteme göre hesaplanmaya devam edilecektir ve yüzdeler yine aynı yöntemle bulunacaktır.
Takımın toplam yüzdesini hesaplamak için uygulanacak yöntem şudur:

1-Eski usule göre hesaplanmış yarışmacı yüzdeleri toplanacak.
2-Bu toplam yüzde, takımdaki mevcut yarışmacı sayısına bölünecek.
3-Elde edilen yüzde takımın toplam yüzdesi olacak. Değerlendirmeler de bu yüzdeye göre yapılacak.

10- Takımlar Arası Transfer:
Yarışmacı transfer nedeniyle ayrılacağı takımda, son etap listesinde yanında "x takıma transfer olmak istiyor" notu yazılı olarak normal şekilde yer alır.
Bir sonraki etapta transfer olduğu takımın etap listesine dahil edilir.
Yarışmacı aynı etapta, birden fazla takım listesinde yer alamaz.

11- Yarışmacıların izin hakları ile ilgili uygulama:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır.
İzne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir.

UYGULAMALAR

1- YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %82

2- BASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE OLACAK?
Yarışmacının yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen farklılık, bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Örnekle açıklayayım:
Yarışmacı etabı 58 kilo ile bitirdi. Yeni etapta aldığı baskül 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabın başlangıç kilosu 58+2= 60 olarak belirtilecek. İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" denilecek.

3- ETAP LİSTESİ ORTALAMASI HESABINA KİMLER DAHİL OLUR?
İlgili etap listesini hazırlarken, yanına HER NE NOT YAZILMIŞ OLURSA OLSUN listede adı geçen herkesin kilosu etap ortalamasına dahil edilir.
Ayrıldı, geri dönmek üzere ayrıldı, bildirimde bulunmadı, 2.kez bildirimde bulunmadı, 3.kez bildirimde bulunmadı, diskalifiye edildi, mezun oldu.. vs..vs..vs..

CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI

28 Eylül 2012 *** 276. Etap *** 3. Takım

5 Ekim 2012 *** 277. Etap *** 4. Takım
12 Ekim 2012 *** 278. Etap *** 5. Takım
19 Ekim 2012 *** 279. Etap *** 6. Takım
26 Ekim 2012 *** 280. Etap *** 7. Takım

2 Kasım 2012 *** 281. Etap *** 8.Takım
9 Kasım 2012 *** 282. Etap *** 9.Takım
16 Kasım 2012 *** 283. Etap *** 13. Takım
26 Kasım 2012 *** 284. Etap *** 1. Takım

TAKIM LİDERLERİ LİSTESİ
1. Takım / MuMu85 / T_N
2. Takım / akrep33 / genic
3. Takım / S_A / se_zen
4. Takım / kuzusununkuzusu / tubis87
5. Takım / Funda08 / UmutCan
6. Takım / aydogdugul / kadis
7. Takım / SAPHIRA / gerbera1987
8. Takım / yilike / eloisee
9. Takım / mursh / edda1985
13. Takım / UZAYIM / Kbra23
14. Takım / aynalar / emidaf

KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım => 2. Takım
2. Takım => Nöbetçi Kardeş
3. Takım => 14. Takım
4. Takım => 7. Takım
5. Takım => 13. Takım
6. Takım => 7. Takım
7. Takım => 4. Takım & 6. Takım
8. Takım => 9. Takım
9. Takım => 8. Takım
13. Takım => 5. Takım & 4. Takım
14. Takım => 3. Takım

MESAJ GÜNCELLEME NEDENİ:
  1. Uygulamalar bölümüne kilo hesaplama formülü 1.madde olarak eklenmiştir.

bilginize:42::40::40::34::34::34::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51:

SAPHIRA ( 81.1 /
nev81 (81.8 /
pasam3405 (80,9/
maviyesil1999 (65.6/
senarist ( 107,2 /
yesilerik ( 63,6 /
ecemavi ( 72.4/
ananee ( 69.8/
gerbera1987(88,3
BeReNiM2012 ( 85
kaptanıma yardım olsun dedim ama inşallah doğrudur...:17:kontrol edin gene de...
dökülün bakemmm....herkes oranlarını hesaplasın kızlar kaptanım yoğun bu aralar malum...herkesler üstüne düşen görevi yapsın...

1- YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

bilmeyenler için püsküüt eklemiş

Bacim sen oku kitabi senin isine yarasin baska bisey istemiyorum ben deme oyle zaten kitaptada yazmazdi sanirim sorumun cevabi:) sekeri birakman lazim canim sana realden sıvi tatlandirici almani onermistim onlar ucuz ama sagliklimidir bilmiyorum hepsinde varki bi kusur sekerde yokmu sanki..sen realden al tatlandiricini ben hala aldigimi kullaniyorum bunca tatliya ragmen ve 1lira yani

Insallah guclendirmeyi goruruz ve kilo almayiz ama ben kendimi garantiye aliyim o zaman bir veya iki kilo daha vererek basliyim:) bu hafta hepimiz hastayiz valla ama benim hastaliga yukleyemicegim iki kiloda sucum var:( dedgin haplari babam almis bugun insallah halsizligim giderde eski spor formuma donerim nev ya:)

Hosgeldin canim :) kaptanimizin verdigi anketi doldurcaksin simdi ama haftaya kilo bildirimi yaparsin yarina degil sanirsam:)
:48::48::48:merak etme slar seller gibi okuyorum :9::9::9:kitap kurd oldm çıktı he :27::27:malm yerde bir adet psikoloji kitabı bitirdim bu kitap ne zaman biter acaba:9::9::9:ne yapıyım wc sornu olnce böle oluyor dkana başladım başlayalı kabızım wc çıkamadım :43::43:
9 ekim
Gerbera: 4
Paşam: 19
Ananee:11
Senarist: 4
Berenim: 17
Maviyesil: 6
Yeşilerik: 7
Anşaa:6
Nev: 6
Saphira: 5
Ecemavi: 6

kızlar bugunluk mazur gorun gerısını yaroın sayıcam ıyı geceler cok ısım var:44:
:32::32:azim azim azim dahada yazardımda keyfim yerinde degil havalardan galiba :44::44:
yavrukuslarım cok sukur geldımm

mevludum bıttı cok sukur ama ben tavuklu pılavı kacırdım bıraz.ama soz ttelafı edıcem...ama bı kaç gundur spor da yapamadım temızlık yapmaktan.cok yorgunum..gozlerım de kapanıoo
yrn gorusuruz
:53::53::53::53::53:tavukl pilavmı :53:ben ne kadar özledim onu yemeyi üstüne birde karabiber dökücen offfff:9::9::9:mikyop bensiz yemiş pilavı:57::57:insan kendine ziyafet çekerde bacılarını çagırmazmı çok ayıp:60::60::60:

:53::53::53:kız zeytinde kalorimi var nen:57:ben ne baklavalardan böreklerden geçmişim sabah sabah beni kahkahalara soktnya allah ne diyim sana:60::60::60:öyle bir yazmışsınki kendim tırstım ben kötü birşeymi yaptım diye:60::60:
SAPHIRA ( 81.1 /
nev81 (81.8 /
pasam3405 (80,9/
maviyesil1999 (65.6/
senarist ( 107,2 /
yesilerik ( 63,6 /
ecemavi ( 72.4/
ananee ( 69.8/
gerbera1987(88,3
BeReNiM2012 ( 85
ben kaç kilo geliyorm acaba dr bir düşünüyüm :44::44::44::44:şimdi dkana başladım hiç kaçamak yaptımmı yapmadım desem yeri var dicem emme yalan derim bir dilim ev baklavası ve 1 adet maks dondrma yedim dün :57::57::57:itiraf ediyorum maksat nefsimi körlüyüm :27::27:neyse sadete gelelim dondrmada iyi gitti yeminle özlemişim eşim söz vermişti 7 gör alıcem diye masm bir kaçamak diyelim :17::17::17:ben galiba bebeg degil dondrmaya çalışıyorm ödül büyük ne yapayım :60::60:hoş regliyim hoş ne plates nede yürüdüm eger diyetimi yaparken hem yürüseydim hemde plates yapsaydım belkim dahada az çıkardım işşallah dereceye girerim umud ederekten yazıyorm kilomu:18::18::18::18:
78 kilo 800 geliyodm dün bgün galiba dondrmanın aziziligine ugradım :57::57:78 kilo 900 geliyorm acaba kaç kilo gitmiş hesap etmedim emme zaten edememde beceremiyorm ben:14::14::14:

:42::42::42::42::42:ben b liste işini bilsem varya seve seve yardım edicemde bilmiyorum :14::14:

GÜNAYDIN YAVR KŞLARIM CMANIZ MBAREK OLSN DULARINIZ KABL HAYIRLARINIZ KABL OLSUN PAŞA GÜL GELDİ SİZ YOKSUNUZ NERDESİNİZ ULEYN:57::57: DAHA KAHVALTI YAPMADIM OTRDM BAŞINA SEBZEYE NE ZAMAN GEÇİCEZ KAÇ PROTEYİN YAPICEZ HOŞ 5 GÜN DİYOR AMA YARINDAN İTİBAREN NELER YİCEZ SALATA VS SEBZE AY BİRİ BRİŞEY DESİN SEBZE ÇOBA YEMEYİ ÖZLEDİM BEN:5::5::5:

***7. TAKIM 277. ETAP***

SAPHIRA ( 81,1/
nev81 (81.8 /
pasam3405 (80.9/
maviyesil1999 (65,6/65,6/0/%0)
senarist ( 107,2/
yesilerik ( 63,6/
anşaa (74.1/73.0/1.1 / %1.48 )
ecemavi ( 72.4/
ananee ( 69.8/
gerbera1987(88,3/
BeReNiM2012 (85/

7. TAKIM ORTALAMASI:

:48::48::48:merak etme slar seller gibi okuyorum :9::9::9:kitap kurd oldm çıktı he :27::27:malm yerde bir adet psikoloji kitabı bitirdim bu kitap ne zaman biter acaba:9::9::9:ne yapıyım wc sornu olnce böle oluyor dkana başladım başlayalı kabızım wc çıkamadım :43::43:

:32::32:azim azim azim dahada yazardımda keyfim yerinde degil havalardan galiba :44::44:

:53::53::53::53::53:tavukl pilavmı :53:ben ne kadar özledim onu yemeyi üstüne birde karabiber dökücen offfff:9::9::9:mikyop bensiz yemiş pilavı:57::57:insan kendine ziyafet çekerde bacılarını çagırmazmı çok ayıp:60::60::60:

:53::53::53:kız zeytinde kalorimi var nen:57:ben ne baklavalardan böreklerden geçmişim sabah sabah beni kahkahalara soktnya allah ne diyim sana:60::60::60:öyle bir yazmışsınki kendim tırstım ben kötü birşeymi yaptım diye:60::60:

ben kaç kilo geliyorm acaba dr bir düşünüyüm :44::44::44::44:şimdi dkana başladım hiç kaçamak yaptımmı yapmadım desem yeri var dicem emme yalan derim bir dilim ev baklavası ve 1 adet maks dondrma yedim dün :57::57::57:itiraf ediyorum maksat nefsimi körlüyüm :27::27:neyse sadete gelelim dondrmada iyi gitti yeminle özlemişim eşim söz vermişti 7 gör alıcem diye masm bir kaçamak diyelim :17::17::17:ben galiba bebeg degil dondrmaya çalışıyorm ödül büyük ne yapayım :60::60:hoş regliyim hoş ne plates nede yürüdüm eger diyetimi yaparken hem yürüseydim hemde plates yapsaydım belkim dahada az çıkardım işşallah dereceye girerim umud ederekten yazıyorm kilomu:18::18::18::18:
78 kilo 800 geliyodm dün bgün galiba dondrmanın aziziligine ugradım :57::57:78 kilo 900 geliyorm acaba kaç kilo gitmiş hesap etmedim emme zaten edememde beceremiyorm ben:14::14::14:

:42::42::42::42::42:ben b liste işini bilsem varya seve seve yardım edicemde bilmiyorum :14::14:

GÜNAYDIN YAVR KŞLARIM CMANIZ MBAREK OLSN DULARINIZ KABL HAYIRLARINIZ KABL OLSUN PAŞA GÜL GELDİ SİZ YOKSUNUZ NERDESİNİZ ULEYN:57::57: DAHA KAHVALTI YAPMADIM OTRDM BAŞINA SEBZEYE NE ZAMAN GEÇİCEZ KAÇ PROTEYİN YAPICEZ HOŞ 5 GÜN DİYOR AMA YARINDAN İTİBAREN NELER YİCEZ SALATA VS SEBZE AY BİRİ BRİŞEY DESİN SEBZE ÇOBA YEMEYİ ÖZLEDİM BEN:5::5::5:

yavrum napım ya.gelebılseydın keske ama benım durumuma dusme ıstedım ben bu hafta hep spor yaptım ama bak kılo veremedım..neden? tavuklu pılav:)

SAPHIRA ( 81,1/
nev81 (81.8 /
pasam3405 (80.9/
senarist ( 107,2/
yesilerik ( 63,6/
ecemavi ( 72.4/ 72.3/ 0.1/ %0.13)
ananee ( 69.8/
gerbera1987(88,3/
BeReNiM2012 (85/

7. TAKIM ORTALAMASI: [/B][/QUOTE]

sadece 100 gr vermişim

kızlar dün denize gittik harikaydı su
köfte ekmek yedim maalesef ama denizde yüzme çalışmaları iyi hareket oldu
yani perşembe günü yürümedim sadece yüzmeye çalıştım bu hafta sadece perşembe yürümedim

yavrum napım ya.gelebılseydın keske ama benım durumuma dusme ıstedım ben bu hafta hep spor yaptım ama bak kılo veremedım..neden? Tavuklu pılav:)
:1::1::1:seni tavkl pilav beni dondrma yaktı 100 gram artılarda çıktım :53::53:
kızlar dün denize gittik harikaydı su
köfte ekmek yedim maalesef ama denizde yüzme çalışmaları iyi hareket oldu
yani perşembe günü yürümedim sadece yüzmeye çalıştım bu hafta sadece perşembe yürümedim

allahım biri tavkl pilaı götürür biri köfte ekmegi :9::9:
Bende bgün kahvaltımı yaptım 3 çatal yok sabahda ymurta eşimden aşırdım yerken:52: Bir çatalın ucuyla helva yedim özlemişim kaç aydır yemiyordm bir bardakta çay içtim 2 lokma yok ekmekle yedim yumrta haşlamadım bgün dkan kahvaltısı yapmadım dahada brişey yemedim kş yemi kadar yedim ilaçlarımı içtim canım kahvaltıda birşey yemek istemedi :14::14:beni biri eklesin ben berecemiyorum :5::5::5:

Kızlar en üste mesajımda el işareti var o ne demek kötü yazıyor korkmaya başladım ne neden öyle olmuş:18::18::18:bir bakarmısınız :53::53:

89,9 çıkıyorum hesaplamaya bile vaktim yok bugün bidaha gelemeyebilirim listeyi boş bırakmazsınız değilmi:48:

***7. TAKIM 277. ETAP***

SAPHIRA ( 81,1/
nev81 (81.8 /
pasam3405 (80.9/
senarist ( 107,2/
yesilerik ( 63,6/63,8/ -0,2 / %-0,31 )
ecemavi ( 72.4/ 72.3/ 0.1/ %0.13)
ananee ( 69.8/
gerbera1987(88,3/
BeReNiM2012 (85/

7. TAKIM ORTALAMASI:

Günaydın kızlarrr,, kızımı okula bıraktım birazdan kursa gidiceğim , kurstan eve
gelip yemek vs yapıyorum hoooppp okula kızı almaya çokkk yoruluyorum çok :10:
ama bana spor oluyor hareketliyim anlayacağınız.

paşam senden ses gelmedi yazdım cevapları umarım okursun

slm güzeller nasılsın çok güzel gidiyosunuz benim diyet gümledi yapmıyorumda artıkın saldım iyice yeni kararlar aldım yakında söylerim sizede olursa tabisiii:12::12:
kızlar booolll boolll kilo vermeler

Back
X