poğaca mı tadını unuttummm ben onun....patates salatası nısaşta demek direkt şeker yanıı...bacım sen nettin yaa....slm canlar planlı olarak gelen misafirlerimiz bugün son bundan sonra rahatça girebilirim hergün düzenli iki misafirimiz oluyor bugün mahallece toplanıp gelecekler ve hergün değişik poğaçalar tatlılar yapılıyor inanın bu kadar sık olunca doydum poğaçaya patates salatasına tatlıyabiraz fazlada olsa +dayım 88.9 çıktım bugün artık önümüzde uzun bir kış bizi bekliyor kendimi toparlayıp yaz gelmeden buradan mezun olmak istiyorum
![]()
kuzum ben tavayı yağlamadım sütünude biraz fazla koydum galıba ondan benım krep oldu omlett...yarın denıcem hemen teşekkür ederim...Kizlar bugun yediklerimi yazmaya basliyim artik duzenli olarak sabah 71.7cibarindaydim tartimi bozuk merak ediyorum yani.. Sabah 2yumurta kirdim domates salatalik kasar tulum yedim yaninda tabiki kola zero:d oglen bitane dukan krebi yaptim ansa icin tarif yazcam simdi altina onun yanindada kasarla 2tatli kasigi gojibery receli yedim 1er domatesle salata yedim arada gitgel olarak yarin insallah ekside olurum bugune gore ama yarin takimin yuzkarasi olcam o belli
ansacim test ettim on ayladim bu tarifle krep cikar:) simdi en kucuk boy cay bardagi varya hani onun 3te birini sutle doldur 1kasik yulaf bir yumurta karistir tavanin buyuklugune gore bir yada iki tane olaraktan pisir tabi tavani yaglayip peceteylede sil ben basardim valla ben yaptiysam herkes yapar inaniyorum buna:)
takımda ciddi kan kaybı var bu hafta nev sen....bide poğaçacılar var tabii...iyi akşamlar canlar
ve beklenen arkadaşlar geldihastalandım
üzücü olan tarafı bu sabah tartıldım hemen,tam 1 kg fazla çıktım
yarına ne durumda olurum bilemiyorum
![]()

1 dilim ekmekkkkkahvaltı: 11 gibi
1 ad. dukan krep
1 ad. haşlanmış yumurta
1 fincan çay
öğlen: 16 gibi
1 ad. dukan krep
soğan,salça,baharatla kavrulmuş kıyma
1 kase yoğurt
akşam:
1 dilim ekmekle biraz çilek reçeli
regl iken özellikle akşamları iştahımı ve tatlı krizimi engelleyemiyorum.bu hafta kötü olacak ama bu hafta da böyle geçsin ne yapalım.haftaya daha iyi olurum,oluruz![]()

o zeytini yemesen ölürmüydün paşammm aşkolsun....sen ne baklavalara böreklere dayandın bi zeytine mı dayanamadın...şimdi gelelim asıl meseleye
bgün eşim evdeydi işe gitmedi şimdi yemek yiyorbende ondan istifade kaptım pc yi
neler yaptıgımı anlatayım merk edenler olrsa rabbimme binlerce şükürler olsun eşim daha iyi
rabbim başımdan eksik etmesin işşallah
neyse mevzy dagıtmayayaım neler yedigime geleyim ben
sabah yediklerim şunlarsaat 12 filandı
1- bir adet haşlama yumurta
2- 1 adet yeşil zeytin özlemişim
3-2 yemek kaşıgı lor peyniri midem döndü onu yiye yiye almıcem birdaha galiba
4-bir kupa çay bir çay kaşıgı attım ne yapayım canlar bir bardak içiyom şekersiz olmuyor
5- 5 dal maydonoz
6-kibrit kts büyüklügü yok peynir
öylen yemegimide 5 gibi yedim
1- 2 adet dkan krebi
2-bir adet yemeklik sogan
3- bol cin biberi
4-tavuk kalçası avcmun içi kadar
5-2 buçk bardaklık bardagım var ayran yaptım az tuzlu dkanda tzu kesmeyin kan damarlarına rahatsızlık verilir diyordu bende salak gibi tuzu kestimyarın degişik planlarım var
ve bombaya geleyim 2 litre suuuuuuuuuuuuuuwc kanki olduk yürüyüş yok işşallah pazartesi yagmur yagmazsa tabe
kızlar benden bu kadar çıkmam laızm eşim evde sonra görüşrüz işşallah mutfagı toplamam lazım makinayı boşaltıcem doldurucem
bu arada çıkmadan diyeyim dedim ben ne zaman makarna yicem
akşama yemek yemedim dokum çünjkü elma yeme hakkımız yokmu b arada

özlemcim hoşgeldin en iyi takımdasın emın ol...ismim özlem, yaşım 34, kilom 79.7 ev hanımıyım
öğleden sonra çeşitli kurslarım var onlara katılıp mutlu oluyorum.
1 kızım var evliyim .daha önce geçen kış başkabir takıma katılmıştım. çok eğlendim ve kilocuklarımı verdim 82 kilodan 79 kadar geldim ama
bazı sıkıntılarımdan dolayı takımdan çıktım . allah kısmet ederse buradan mezun olmak istiyorum . olmak istediğim kilo 60
yağ kütlelerin den bıktım arkadaşlar . bu zamana kadar şu formulu buldum akşam erken saatte yeyip hafif yemek bana iyi geliyor . bu şekilde kilo verebiliyorum
bir arkadaş panik atak mış ben de panik ataktım. ama sürekli kendime telkin veriyorum. panik atak olmayı kabul etmiyorum yendiğimi düşünüyorum .bu konu da uzun uzn konuşuruz
9 ekim
Gerbera: 4
Paşam: 19
Ananee:11
Senarist: 4
Berenim: 17
Maviyesil: 6
Yeşilerik: 7
Anşaa:6
Nev: 6
Saphira: 5
Ecemavi: 6
kızlar bugunluk mazur gorun gerısını yaroın sayıcam ıyı geceler cok ısım var:44::44:
iyi geceler canım kolay gelsin