Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bireyselde 3 olmuşum kızlar:124::124::124::124:ananecim teşekkür ederim kardeşim bu üçüncülügü seninle paylaşmak istiyorum :65::65:yaşaşın işte b işşallah haftaya 2 sonraki hafta 1 olcem ben b azimle kim tutar beni:62::62::62::62::62:

paşaaa süppersin canımmmmm

kızzzlar bu hafta kötü patlamışız bizi paşa bile kurtaramadı:30::43::50:

:29::29::29:üzülme kzm 7 gördüm dahada hırs yaptım ben haberiniz olsn pazartesi yagmr yagmazsa yürüyüşe gidip gelicem işşallah gözüm alırsa plates yaparım evde :8::8::8:haftaya bomba gibi gelicek bizim takım :32::32::32:

paşaaa süppersin canımmmmm

kilolar gittikçe çizelgemde düşüyor aşagıya böylece ben motive olyom yaşasın işşallah verincede geri almam :8::8::8:işin komigi kilo verince hamile kalınca aynı kiloda klıcem nasıl olcekse:44::44::44:hoş 3 ay bebek annenin kanından besleniyor ozamanda az yerim dikkat ederim bakın görün ozaman ne çıtır olurum ben :108::108:

sensde panik atakmı var diidin :27::27::27:anlat bakalım nasıl yendin nasıl başladı süren başladı dinliyorum :9::9::9:[/QUOTE]

ewt var kalp çarpıntısıyla başladı , çok korktum hep olacak gibi hissttim ilerledi otobüse kapalı mekanlara
falan giremedim.en sonun da doktora gittim ilaç kullandım 3 yıl sonra ilaçlar iyi geldi 1 .5 yıldır ilaç falan kullanmıyorum
hipnoz cd leri dinledim iyi geldi . ofelya thomas google yaz araştır

sensde panik atakmı var diidin :27::27::27:anlat bakalım nasıl yendin nasıl başladı süren başladı dinliyorum :9::9::9:

ewt var kalp çarpıntısıyla başladı , çok korktum hep olacak gibi hissttim ilerledi otobüse kapalı mekanlara
falan giremedim.en sonun da doktora gittim ilaç kullandım 3 yıl sonra ilaçlar iyi geldi 1 .5 yıldır ilaç falan kullanmıyorum
hipnoz cd leri dinledim iyi geldi . ofelya thomas google yaz araştır[/QUOTE]
canım o cdyi dydm bayanıda duydm hata kadın 20 sene panik atak tedevisi görmüş şimdi indirsen internetten harama girer canım alasım var araştırdım blamadım ne yapsakta bulsak :44::44:ban boşver indir pc diyorlar ama öteki tarafta vebalini nasıl veririm :18::18::18:ama bir arkadaşın eşine dedim kendisi polis o bakıcek :27::27:
paşam tabrikler:nazar::46:
:48::48::48:sagol bebem
devamını isteriz...maşallah...

canım işşallah haftaya 2 olym diyorm ben sonra 1 olrm yavaş yavaş yükseleyim diyorum :9::9::9::9:bakıcez artık eşim yeni geldi işten bu saate kadar çalışıyor sizler nerdesiniz eski halini özledim bu topigin yaw:5::5::5:

günaydın kızlar size iyi haftasonları güzel dinlenin izse yeni bir haftya başlangıç yaptık

paşaa kilo vermek böyle irşey verdikçe veresin gelir
bide vermedin mi öyle kalırsın örnek şekil 1A=ecemavi:43::43::43::43::43:

Herkese mutlu hafta sonları
kızlar dün çok kötü bir geçirdim.İşle ilgili çok problemler yaşadık ve şu anda hala bir işim var mı belli değil.O daha önce bahsettiğim kadını dövüyordum bu kez,çileden çıkarttı beni.Kendi sorunlarımızla ilgilenirken burayla ilgilenemedim.bir tek kızımın dün okulda öğrendiği yeni şarkısı yüzümü güldürdü.onun da videosunu yükledim görenleriniz oldu zaten :) bir de reglm tüm şiddetiyle devam ediyor :ssz: az önce dayanamayıp aç karnına yine a.fort içtim,anca o iyi geliyo ağrıma :14:
diyetime de dikkat edemedim.zaten reglyken olmuyor,çok sıksam bile illa ki fire veriyorum.
Bugün arkadaşın kızının d.günü var,orda güzel mamalarda yerim.Almanyadan dayım geldi akşam tüm aile teyzemlerde toplanıcaz,e orda da yerim,bir de teyzemin d.günü,onun için pasta da olur.böyle işte..
işler istediğim gibi oturamadığından burayla planladığım ölçüde ilgilenemedim iş yerimden.bu şekilde devam ederse kaptanlığı birinizedevredip ayrılıcam.paylaşım yapmadan olmaz burası,motivasyon düşer.çok üzgünüm ama mecbur kalırsam ayrılıcam :14: sizleri seviyorum diyet yoldaşlarım :70::16:

Merhaba Eylül :16:
durumdan haberdarım/haberdarız.takımla ilgilenecek bir gönüllü lazım derken?sizin takımla zaten kaptanınız tubiş ilgilenmiyor mu anlamadım :26:

canım paylaşım alanıyla gayet ilgili bir kaptanım ben.takımımı da haberdar ediyorum zaten.sen neden biz uyuyormuşuz gibi bir hisse kapıldın :26: püsküütün kararına üzüldüm tabiki ama püsküüt gitme kararından vazgeçse de vazgeçmese de ,herkes üzerine düşen görevi yerine getirirse,yarışmaya sürmeye devam eder

teşekkürler canım,bugün işteyken,2 arada 1 derede bu mesajını görüp oyumu kullandım :1:

koay gelsin ve allah kabul etsin :16:

bacım mercimek çorbası yok dukanda.baklagiller yok,nişastalı hepsi :1: neyse afiyet olsun :1:

ben yazdıklarını yeni gördüm cnm kusura bakma yazım hatası olmuş takımla değil takımlarla ilgilenmekten bahsediyordum neyse. sadece sizede paylaşmadım sizinde uyuduğunuz hissine kapılmadım sadece püsküütün yazdıklarını görün bi çözüm bulalım diye yazdım sen neden öle düşündüğüm hissine kapıldın herkes üzerine düşen görevi yapar ama her agızdan bir ses çıkmasın diyeydi.neyse olan oldu geldi ve geçti. kolay gelsin.

paşaa kilo vermek böyle irşey verdikçe veresin gelir
bide vermedin mi öyle kalırsın örnek şekil 1A=ecemavi:43::43::43::43::43:
canım hatırlarsan bende kaç hafta aynı kiloda kaldım üzülme sende başarırsın tabi kaçamakları yapmazsan:27::27:ben bgün gene panik atakla yandım bugün ben b hastalıgı ne yapıcem ya şaşıp kalıyorm yeminle:5::5::5:
kızlar dün çok kötü bir geçirdim.İşle ilgili çok problemler yaşadık ve şu anda hala bir işim var mı belli değil.O daha önce bahsettiğim kadını dövüyordum bu kez,çileden çıkarttı beni.Kendi sorunlarımızla ilgilenirken burayla ilgilenemedim.bir tek kızımın dün okulda öğrendiği yeni şarkısı yüzümü güldürdü.onun da videosunu yükledim görenleriniz oldu zaten :) bir de reglm tüm şiddetiyle devam ediyor :ssz: az önce dayanamayıp aç karnına yine a.fort içtim,anca o iyi geliyo ağrıma :14:
diyetime de dikkat edemedim.zaten reglyken olmuyor,çok sıksam bile illa ki fire veriyorum.
Bugün arkadaşın kızının d.günü var,orda güzel mamalarda yerim.Almanyadan dayım geldi akşam tüm aile teyzemlerde toplanıcaz,e orda da yerim,bir de teyzemin d.günü,onun için pasta da olur.böyle işte..
işler istediğim gibi oturamadığından burayla planladığım ölçüde ilgilenemedim iş yerimden.bu şekilde devam ederse kaptanlığı birinizedevredip ayrılıcam.paylaşım yapmadan olmaz burası,motivasyon düşer.çok üzgünüm ama mecbur kalırsam ayrılıcam :14: sizleri seviyorum diyet yoldaşlarım :70::16:
:53::53::53:aha biri daha strese girmiş kız kaptanım :1::1:kafayı yime ben gelir okadını döverim zaten bu aralar stresim çok panik atagım azıp dryor en azından stresimi atarım :9::9:dymamış oluym takımı bırakıcekmiş:20::20:sensiz branın tadı çıkarmı yaw:48::48:

kızlar bgün dkan kahvaltısıyla normal kahvaltıyı karıştırdım haberin olsun ymurta 1 adet haşladım kibrit kts büyüklügünde peynir 1 adet siyah 1 adet yeşil zeytin bir çatal helva bir çatal çilek reçeli panik atagım azdıgında tatlı yemem lazım 2 bardakta çay içtim bir lokma ekmek mideme vuruyor çok blanıyor öylene allah kerim sonrta görüşrüz ev işleirm çok ev temizlenece yemek yok vs işye a.e.o:5::5::5:

Öneri / Haftanın Sonuncusu
Bu güzel deneyimden ve tepkilerden sonra öneri sunmanın zamanıdır..

Normalde takım sayısının yarısından bir fazlası önerilerin karar haline getirilmesini sağlıyor.
Ancak bu sefer farklı bir uygulama yapıyorum. Aşağıdaki öneri, sadece "evet" oyu kullanan takımlar için yürürlüğe girecek. Çünkü; bazı kişiler için bu rahatsız edici olabilir. Motivasyonunu olumsuz etkileyebilir. O nedenle de sizlerden takım üyelerinizin her birinin fikrini aldıktan sonra oy vermenizi rica ediyorum. Öneriye "hayır" diyen takımlar için bu uygulamayı yapmayacağım.

ÖNERİ:

Etap değerlendirme raporunda haftanın birincisine yer verdiğimiz gibi haftanın sonuncusunu da ilan etmek ve neden böyle olduğunu, ne hata yaptığını bizlerle paylaşmasını istemek.

Takımınız için bunu yapmamı istiyor musunuz?

OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır

Kaotanim noldu o kadinla ya sen ekmek kazandigin yerde rahat olmalisin baska calisanmi olmicak gonderin ya ne demek dovcektim bu noktaya nasil geldinizki ve masabasi iste degilmisin neden internete giremiyosun kimse alinmaz bu dedigime biliyorum ama gercekten senden iyi bi kaptanimiz olcagni hiiiic sanmiyorum ben hem bizi motive ediyosun hemde motive oluyosundur eminimki burayi birakmakta neymis ya:( Duru ya yorum yapcaktim ama telefonda sorun oldu ne guzel bisey yapmis o okuldaki ogretmenler icim sevincle doldu benim kuzenlerim apayri bi anaokuluna gittiler ..icimde umut oldu yeni nesle karsi op onun yanaklarindan benim icin:) ve takimdan ayrilma saphiram biz beraber basladik dukana yoldasini birakcakmisin ya:( herseyin bi cozumu bulunur kaptanim ama sana tavsiyem ofisinizin kontrolunu ele alman..

Normalde takım sayısının yarısından bir fazlası önerilerin karar haline getirilmesini sağlıyor.
Ancak bu sefer farklı bir uygulama yapıyorum. Aşağıdaki öneri, sadece "evet" oyu kullanan takımlar için yürürlüğe girecek. Çünkü; bazı kişiler için bu rahatsız edici olabilir. Motivasyonunu olumsuz etkileyebilir. O nedenle de sizlerden takım üyelerinizin her birinin fikrini aldıktan sonra oy vermenizi rica ediyorum. Öneriye "hayır" diyen takımlar için bu uygulamayı yapmayacağım.

ÖNERİ:

Etap değerlendirme raporunda haftanın birincisine yer verdiğimiz gibi haftanın sonuncusunu da ilan etmek ve neden böyle olduğunu, ne hata yaptığını bizlerle paylaşmasını istemek.

OYLAMA:
Ben kendi adima evet derim takimim hatta sizde bana kizin:(

BUGÜN 2 KREP TAVK SOGAM KORNİŞON CİN BİBERİ AYRAN YAPTIM HERZAMANKİ GİBİ YEDİM 4 GİBİ AKŞAMA BİRŞEY YEMEYİ DÜŞÜNMÜYORM HABERİNİZ OLSN B ARADA MİDEM ÇOK BLANIYOR DKAN YAPTIM YAPALI NEDEN ACABA SEBEPSİZ YERE GENE AGLAMALARIM BAŞLADI NEDENKİ İÇİM YANIYOR ONDAN GALİBA HİÇ BİRŞEY İSTEDİGİM GİBİ GİTMİYOR ALLAHIM BEN NERDE HATA YAPIYORUM :43::43: YORMSZM SÖZÜN BİTTİGİ YERDEYİM İNANIN SANKİ BOŞLKTA GİBİYİM ÇIKAMIYORM O BOŞLKTAN KOYNN İÇİNDEN ÇOK YORDU HAYAT BENİ NE YAPAYIM NASIL KENDİME GELEYİM BİLMİYORM ÇOK MUTSUZM BU ARALAR:43::43:

YENİDEN BÜYÜT BENİ anne:????

ANNECİM KOCAMAN OLDM BAK
ACILARIM BÜYÜDÜ DERTLERİM BÜYÜDÜ
HEDEFLERİM ÇIKMAZLARIM BÜYÜDÜ
HİÇTE GÜZEL DEGİLMİŞ BÜYÜMEK
KİMLER KIRDI KALBİMİ KİMLER KIRDI
BAŞA DÖNEBİLSEK KEŞKE
SANA EMKELESEM SADECE
ŞİMDİ YAŞANMIŞLARIRIMI KALP KIRIKLARIMI AL
VE YENİDEN BÜYÜT BENİ anne
NE OLURSUNNNNNNNNNNN
CANIM ACIYOR B HAYAT ÇOK YORD BENİ anne ÇOCKKEN ÖYLEMİYDİ
NE GAM NE KEDER VARDI NE ZAMAN ACIDI YANDI
BÜYÜYÜNCE YANDI anne
anne OLDGMDA YANDI
YAVRLARIM TEKER TEKER BENİ BIRAKIP GİTTİLERYA İŞTE O ÇOK KOYD BANA anne
KEŞKELER GERİ GELSE AMA GELMİYORKİ anne İÇİMDEKİ FIRTINALARI GÖRSEN anne:43::43:

Sen kendini kurtar
Beni artık düşünme
Git kendine çözüm bul
Bana birşey söyleme
Zaten benim senden sonra
Düzelme şansım
Yok yok yok
Yok yok yok
Sensiz yok yok
Yok yok yok
Yok yok yok yok yok
Sensiz yok yok yok yok
Denizler taşsa bile

BU ŞARKIYI DİNLER DR AGLARIM HERGÜN BEN NE OLUCEM NASIL SAVAŞICAM ÇOK YORULDUM ÇOK
EVLATLARIMA HASRETİM ÇOK İÇİM YANIYOR İÇİN İSYANIN YARADANA DEGİL KENDİME B KADAR ÜZÜLÜP AGLADIGIM İÇİN RABBİM AFFET PAŞA KLNU ARTIK CANINI ACITMASINLAR SAKAT DAMGAZI VRMASINLAR ALAYCI ŞEKİLDE BAKMASINLAR ÇOCKLARIMIN ÖLÜMÜNDEN BENİ SUÇLAMASINLAR YAŞASALARDI CANIMI VERMEZMİYDİM ÇOK ÇABALADIM OLMADI ÇOK UGRAŞTIM AMA GENE OLMADI YETMEDİM YETEMEDİM OLMADI :5::5::5::5:

arkadaşlar arakanda müslümanlara kıyım uygulanıyor.belki medyadan takip ediyorsunuzdur.son görüntüler korkunç..hendekler kazmış budistler..ateş yakmışlar...ve müslümanları topluca yakıyorlar..çıkmaya çalışanı tekmeleyip yine hendeğe atıyorlar..insanlar oradan çıkamayacaklarını anlayınca hendeğin içinde iki büklüm olup yanarak ölmeyi bekliyorlar..ismailağa ve arakan yazarsanız googleden siteyi bulabilirsiniz..ilgili videoyu gözyaşlarıyla izledim..ne yapmak lazım..gidip savaşamayız ama maddi yardım yapabiliriz

...ne diyim bilemedim ben size ama en basitinden soyle ki burasi yeri degil bu bir ikincisi ben merak ediyorum burda sehit haberlerini tecavuz edilen kucuk kizlari insanlik sucu sayilmayan katliamlari. Kocasi tarafindan siddete magruz kalan esleri oldurlenleri egitim sorunlarini insan haklari mahkemesine gitmeyi engelleme planini yayinlayan bi haber kanalimi izliyodunuz turkiyede yardima muhtac olan insanlar yokmu mesela siz bunlara yardim etmeyi dsundunuzmu ben hala bilmiyorum ne yapabilirim dediginiz yere gelemedim daha .. Ve muslumanlara kiyim ne demek once insan evladi degilmi onlar k.bakmayin ama bu yaptiginizin adi din somurusu

ya annem ne karıymış harap etti senı...senın sinirlerinin ustüne oynuyo ve başarıo da..nasıl bi insanmış yaa hiç arı edebi yok...sen sıkma güzel canını...ayrıca hiçbiyere gitmıyosun bırakmayız senı yok ole bırakıp gitmek hep beraber atlacıcaz bu gunler...az bi sakın ol...sınırlenıp dukan amcanı da yemısın bak...ne gerek var...senın var olan düzenın bozulmasına en başta o cadı sevinecek..kaptanım iyisini sen bilirsin tabiki ama nolurr gitme başka kaptan olmaz bu takımaa....

ÖNERİ:

OYLAMA:

şahsım adına EVET:ssz:

Kizlar ben bugun ekmek yedim taze falanda degildi ya resmen bunalimdan yedim simdide dukan krebi yaptim onu yedim gojiberi recelinide fazla yedim iki tanede sicak cikolata yaptim ve midem tok ama bi aclik hissi var yeme krizindeyim demekki:( yarin sabah kahvaltiya gitcez ordada naparim hic bilmiyorum ama insallah yarin veeya pazartesi baslicam spora kararliyim

Back
X